Habemus Presidente
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Habemus Presidente
Žele nas jebati sad i na suvo, nitko ne može iskakati tek tako preko utabanih partijskih i inih stranaka zbog izbornog sustava i dopuštanja svega i svačega što ide u korist najvećim strankama. Nije ni čudo da su opstruirali i pokrali glasove u dva navrata kada se trebala spriječiti predizborna koalicija i kada su se furio radinu sa njegova dva veličanstvena glasa trebalo sprječiti da odlučuju o tome ko će biti gazda u njegovoj kući a kamoli da ga se stavlja za potpredsjednika sabora (što je očito moguće samo u RH).Sovak wrote:tre wrote:I onda ko jači taj kvači, netko tipa škore se nikada ne bi približio mjestu predsjednika niti na taj način uzdrmao vladajuće kaste. Predsjednik/ca je jedini način da narod stvarno nekoga izabere a po vašem bi sljedeći predsjednik mogao biti jandroković sa svojih veličanstvenih 700 glasova.Hektorović wrote:kic wrote:najbolje da dokine cijelu tu funkciju, u cijelosti to podržavam-
Treba uvesti biranje u saboru sa 2/3 glasova.
Dakle netko kompromisan, nekontroverzan.
Elitizam. Zatvoreni krug gdje su biraci prisiljeni birati samo ono sto im je iz tog kruga ponudjeno. Nista drugo.
Veli on meni biraj na parlamentarnim izborima i to je to.
OK. Izaberem i onda osvane koalicija koju ne bih birao da je jedina na svijetu.
Demokracija i moralne vertikale u pickuihjebem ... ako mene pitas.
Ono neki dan je bilo za streljanje kada jedan takav šupak i imbecil izbacuje generala HVa i HVOa Glasnovića iz sabornice dobacujući mu da ovo nije legija stranaca! Zbljuv u pm!!
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
Koli bi to boljeebenica wrote:to je bilo za kolindinu dušu u njenom stilu, počasno.Noor wrote:Hektorović wrote:
Slično je jučer otpjevana Američka na NBA-All-Staru
jednak užas
Sanjica obukla prljavo rozi bade mantil, Zokiju visi sako, nagnut na lijevu stranu, Josipa uzela tabletu previse.
Svijetla tocka je prposna Marija, aka Ingrid, s djevojackim siskama.
Zakljucimo: Pipl mast trast as.
:-D
Ili kao LP sa 32 okretaja prebačeno na 16.kaya wrote:Zvuči kao da je moždani udar doživjela.Hektorović wrote:Noor wrote:tko nije čuo, ne zna što je propustio
Avangarda, neka malo :)
Maggie19 wrote:Sanjica obukla prljavo rozi bade mantil, Zokiju visi sako, nagnut na lijevu stranu, Josipa uzela tabletu previse.
Budimo iskreni, svijetla točka je bila KGK. I Josipović...zbog tena.
"Jedini komentar Josipe Lisac, koja je izvela himnu na inauguraciji, na pitanje je li zadovoljna, bio je - mrak!" objavila je novinarka televizije N1 Katarina Brečić nakon inauguracije.
kraljica
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sigurna sam da i 99% uzvanika bio mrak.debotoijusto wrote:"Jedini komentar Josipe Lisac, koja je izvela himnu na inauguraciji, na pitanje je li zadovoljna, bio je - mrak!" objavila je novinarka televizije N1 Katarina Brečić nakon inauguracije.
kraljica
na očima.
Josipa je pjevala gore o Kolinde
Jednom se čulo kolindu pjevati himnu
Skroz ok . Jes malo previsoki sopran ali boze moj
Zbilja, sad mnim da ce Houdek imati instrukcije
Haljina od gđe Milsnovic jr bila kaj slafrok moje mame
Moram i tu spomenuti poveznicu s bivšom predcednicim
Oblaci se ko kraljica Elizabeta .
Koga jrbe kaj smo sirotinjska drzava.
I trece.NAJBITNIJE .
Milanovic održao govor za pamcenje.
KGK treba 5 savjetnika da tak nesto sastavi
I da jos ostane prilicno trezna .
I trece.NAJBITNIJE .
pazi ima tu još jedan problem,nekima se teško i gotovo nemoguće prebaciti sa tompsona na josipudebotoijusto wrote:"Jedini komentar Josipe Lisac, koja je izvela himnu na inauguraciji, na pitanje je li zadovoljna, bio je - mrak!" objavila je novinarka televizije N1 Katarina Brečić nakon inauguracije.
kraljica
vili40-
2015-08-02
Cvili, kako ti se sviđa Josipino kasapljenje himne?vili40 wrote:pazi ima tu još jedan problem,nekima se teško i gotovo nemoguće prebaciti sa tompsona na josipudebotoijusto wrote:"Jedini komentar Josipe Lisac, koja je izvela himnu na inauguraciji, na pitanje je li zadovoljna, bio je - mrak!" objavila je novinarka televizije N1 Katarina Brečić nakon inauguracije.
kraljica
kaya wrote:Zvuči kao da je moždani udar doživjela.Hektorović wrote:Noor wrote:tko nije čuo, ne zna što je propustio
Avangarda, neka malo :)
dođe mi da upalim traktor i odem u birc nalokati se alkohola.
Guest- Guest
modni hracakSora wrote:Josipa je pjevala gore o Kolinde
I trece.NAJBITNIJE .
2014-04-12
Međutim
Svi ste pratili inauguraciju
Ono sto je najvaznije, bila je svečana,
U ovom mslom broju uzvanika vise jr doslo do izražaja Milanovićeva čvrsta i karakterna osobnost
U ovoj maloj skupini ljudi nekako si se ponadao da bi moglo postojati zajednistvo nsjvaznijih u drzavi
U skromnosti i jednostavnosti sveukupno izvedbe bilo je znskova promjena i kretanja na bolje
Cemu se treba praviti dvorske svečanosti od obicnih demokratskih predstavnika naroda
Bravo Milsnovic
Bravo inauguracija
Svi ste pratili inauguraciju
Ono sto je najvaznije, bila je svečana,
U ovom mslom broju uzvanika vise jr doslo do izražaja Milanovićeva čvrsta i karakterna osobnost
U ovoj maloj skupini ljudi nekako si se ponadao da bi moglo postojati zajednistvo nsjvaznijih u drzavi
U skromnosti i jednostavnosti sveukupno izvedbe bilo je znskova promjena i kretanja na bolje
Cemu se treba praviti dvorske svečanosti od obicnih demokratskih predstavnika naroda
Bravo Milsnovic
Bravo inauguracija
ne sviđa mi se,ja ionako nisam njen fan.A i izgleda kao neka kraljica iz horora.Nemamo baš glazbu pa ni film.Takvi smo kakvi smo.Spomenuo sam i drugu stranu,taj koji je ispao iz đungle i glumi tarzana sa pvc mačem ne cvili nego krešti.I briga me ako se to drugima sviđa,velim da smo takvi kakvi jesmo.Noor wrote:Cvili, kako ti se sviđa Josipino kasapljenje himne?vili40 wrote:pazi ima tu još jedan problem,nekima se teško i gotovo nemoguće prebaciti sa tompsona na josipudebotoijusto wrote:"Jedini komentar Josipe Lisac, koja je izvela himnu na inauguraciji, na pitanje je li zadovoljna, bio je - mrak!" objavila je novinarka televizije N1 Katarina Brečić nakon inauguracije.
kraljica
vili40-
2015-08-02
ima ona i dobrih pjesama, pogotovo one starije..i da, ima svoj stil na koji, kao i svaki umjetnik, ima pravo, pa tko voli neka slusa...ali ovo s himnom nije smjela napraviti.vili40 wrote:ne sviđa mi se,ja ionako nisam njen fan.A i izgleda kao neka kraljica iz horora.Nemamo baš glazbu pa ni film.Takvi smo kakvi smo.Spomenuo sam i drugu stranu,taj koji je ispao iz đungle i glumi tarzana sa pvc mačem ne cvili nego krešti.I briga me ako se to drugima sviđa,velim da smo takvi kakvi jesmo.Noor wrote:Cvili, kako ti se sviđa Josipino kasapljenje himne?vili40 wrote:pazi ima tu još jedan problem,nekima se teško i gotovo nemoguće prebaciti sa tompsona na josipudebotoijusto wrote:"Jedini komentar Josipe Lisac, koja je izvela himnu na inauguraciji, na pitanje je li zadovoljna, bio je - mrak!" objavila je novinarka televizije N1 Katarina Brečić nakon inauguracije.
kraljica
krešti mi se ne rimuje ;)
kra-lji-ca kraljica- Ovo je bio svečani trenutak. Čestitam predsjedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi, rekla je naša glazbena diva za 24 sata.
Josipi se svidjelo prvo predsjednikovo obraćanje.
- Treba voljeti svoju zemlju, biti slobodan u njoj, treba stvarati u njoj. Voljeti sebe i sve oko sebe, rekla je Josipa Lisac.
2014-04-12
Noor wrote:sigurna sam da i 99% uzvanika bio mrak.debotoijusto wrote:"Jedini komentar Josipe Lisac, koja je izvela himnu na inauguraciji, na pitanje je li zadovoljna, bio je - mrak!" objavila je novinarka televizije N1 Katarina Brečić nakon inauguracije.
kraljica
na očima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora wrote:
.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Meni inače ta haljina nije bila loša, onako elegantna, nježna , uz takav kaput dvije nijanse tamniji roza ok. Uz takve boje čizme iste boje ali druge nijanse od brušene kože vrh. Ali ne može u čizmama tamo pa su smeđe salonke brušene kože bile prigodne.
I sad moja omiljena kraljica stila koliiii
Opet je pokazala da novac ne kupuje stil ( iako pomaže), ne kod nje.
Ovaj put je pogodila dužinu suknje, štikle za narodnu muziku od 12 cm u kojima stupa ko konj. Preuska haljina gore za kratko tijelo i velike sise, oni bijeli obrubi kao sa proštenja.
Zoki...nemam pojma, nema dobro odijelo, netko naš ga je sašio očito pa nije kruto u ramenima , kao da malo visi
I sad moja omiljena kraljica stila koliiii
Opet je pokazala da novac ne kupuje stil ( iako pomaže), ne kod nje.
Ovaj put je pogodila dužinu suknje, štikle za narodnu muziku od 12 cm u kojima stupa ko konj. Preuska haljina gore za kratko tijelo i velike sise, oni bijeli obrubi kao sa proštenja.
Zoki...nemam pojma, nema dobro odijelo, netko naš ga je sašio očito pa nije kruto u ramenima , kao da malo visi
Last edited by kaya on 18/2/2020, 18:35; edited 1 time in total (Reason for editing : ,)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne znam..ali jedno znam kak nije naucio sinove da kad se rukuju da ne sjede nego se dignu....sve u svemu...suljo mu je bacio vec rikavicu provokacije...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Page 8 of 13