Habemus Presidente
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Habemus Presidente
sama si kriva, jer te nema puno tu, pa je usamljenRa wrote:A vidi ovog švalerčine.prckov wrote:soreSora wrote:Bar sam se nasmijala slatko
Melkioru najvise
I drugim smjesnim komentarima
Ero kamenjarac izuzetak , nije dihovito nistw sta pise
Seljačina o traktoru...
Svasta
nemoj mi se okolo kliberit
samo u moje oci ima da gledas
nemoj da ja to moram ponavljat opet
Meni reče da je prekinuo sa sorom, a ono kliberi se čim soru vidi.
Sore, imam osjećaj da bi on sjedio na dvije stolice.
Ja se ne osjećam kao stolica. Ne znam za tebe
a toliko te dozivao, samo da znaš
Eto ti ga na
Jos ce me udati ovdje
To bi bilo po treci put...
Prvi puta na radnoj akciji , drugi put tu kod mene doma
A sad bi bilo treci put
Ajoj
Jos ce me udati ovdje
A sad bi bilo treci put
Ajoj
Salim seprckov wrote:jesi okrutnaSora wrote:Kad budes pljuvao po erama onda se javi
Aj bok
da te sad tito vidi reko bi ti da si jako losa pionirka
ne dijelis brastvo I jedinstvo
To mi je fazon na forumu
Ja sam Titova uvijek pionirka
melkior wrote:
Bio tada tamo .... i nikad nitko ljepse hrvatsku himnu otpjevao nije. Niti prije Mie niti poslije Mie. I Sv. Jurja.
Vjerojatno nije niti danas svjesna da je podosta nama oko dobro zasuzilo na njezinu izvedbu.
Čak i s onim zavrsetkom koji mi tada nije bas sjeo 100 %.
Mia u medjuvremenu odrasla u mladu zenu, a mi ostarjeli jos pet godina.
Idem ju opet poslusati.
Guest- Guest
Sora wrote:Salim seprckov wrote:jesi okrutnaSora wrote:Kad budes pljuvao po erama onda se javi
Aj bok
da te sad tito vidi reko bi ti da si jako losa pionirka
ne dijelis brastvo I jedinstvo
To mi je fazon na forumu
Ja sam Titova uvijek pionirka
Jos uvijek? A da se napokon prehitis u 'omladinke'?
Ono ... vrijeme ti je. Kad bus ak' ne sad?
Guest- Guest
Noor wrote:ima ona i dobrih pjesama, pogotovo one starije..i da, ima svoj stil na koji, kao i svaki umjetnik, ima pravo, pa tko voli neka slusa...ali ovo s himnom nije smjela napraviti.vili40 wrote:ne sviđa mi se,ja ionako nisam njen fan.A i izgleda kao neka kraljica iz horora.Nemamo baš glazbu pa ni film.Takvi smo kakvi smo.Spomenuo sam i drugu stranu,taj koji je ispao iz đungle i glumi tarzana sa pvc mačem ne cvili nego krešti.I briga me ako se to drugima sviđa,velim da smo takvi kakvi jesmo.Noor wrote:Cvili, kako ti se sviđa Josipino kasapljenje himne?vili40 wrote:pazi ima tu još jedan problem,nekima se teško i gotovo nemoguće prebaciti sa tompsona na josipudebotoijusto wrote:
kraljica
krešti mi se ne rimuje ;)
to može u nekoj neformalnoj prilici eventualno, ali u protokolarnoj prilici se himna, zastava i grb prezentiraju bez ikakvih izmjena i intervencija, takvo je pravilo i ono ima smisla jer su to simboli države, koji moraju biti prepoznatljivi, uvijek jednaki i moraju signalizirati stabilnost i pouzdanost, zato nisu podložni interpretacijama pa su čak i zabranjene u slučaju zastave i grba
I ispravno, eno joj sad kaznena...iako, ništ od togamarcellus wrote:Noor wrote:ima ona i dobrih pjesama, pogotovo one starije..i da, ima svoj stil na koji, kao i svaki umjetnik, ima pravo, pa tko voli neka slusa...ali ovo s himnom nije smjela napraviti.vili40 wrote:ne sviđa mi se,ja ionako nisam njen fan.A i izgleda kao neka kraljica iz horora.Nemamo baš glazbu pa ni film.Takvi smo kakvi smo.Spomenuo sam i drugu stranu,taj koji je ispao iz đungle i glumi tarzana sa pvc mačem ne cvili nego krešti.I briga me ako se to drugima sviđa,velim da smo takvi kakvi jesmo.Noor wrote:Cvili, kako ti se sviđa Josipino kasapljenje himne?vili40 wrote:
pazi ima tu još jedan problem,nekima se teško i gotovo nemoguće prebaciti sa tompsona na josipu
krešti mi se ne rimuje ;)
to može u nekoj neformalnoj prilici eventualno, ali u protokolarnoj prilici se himna, zastava i grb prezentiraju bez ikakvih izmjena i intervencija, takvo je pravilo i ono ima smisla jer su to simboli države, koji moraju biti prepoznatljivi, uvijek jednaki i moraju signalizirati stabilnost i pouzdanost, zato nisu podložni interpretacijama pa su čak i zabranjene u slučaju zastave i grba
Ma naravno. Toliko je bio usamljen i dozivao me da je na kraju izgubio dobar glas.Noor wrote:sama si kriva, jer te nema puno tu, pa je usamljenRa wrote:A vidi ovog švalerčine.prckov wrote:soreSora wrote:Bar sam se nasmijala slatko
Melkioru najvise
I drugim smjesnim komentarima
Ero kamenjarac izuzetak , nije dihovito nistw sta pise
Seljačina o traktoru...
Svasta
nemoj mi se okolo kliberit
samo u moje oci ima da gledas
nemoj da ja to moram ponavljat opet
Meni reče da je prekinuo sa sorom, a ono kliberi se čim soru vidi.
Sore, imam osjećaj da bi on sjedio na dvije stolice.
Ja se ne osjećam kao stolica. Ne znam za tebe
a toliko te dozivao, samo da znaš
Guest- Guest
Znaš kako kažu: treća srećaSora wrote:Eto ti ga na
Jos ce me udati ovdje
A sad bi bilo treci put
Ajoj
Guest- Guest
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13