Habemus Presidente
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Habemus Presidente
Bivša Josipovićeva savjetnica nezadovoljna na koji ce nacin biti zokijeva inauguracija..te zokija optuzila za elitizam...'inauguracija nije nicija privatna stvar'
http://www.direktno.hr/domovina/bivsa-josipoviceva-savjetnica-optuzila-milanovica-elitizam-182736/
http://www.direktno.hr/domovina/bivsa-josipoviceva-savjetnica-optuzila-milanovica-elitizam-182736/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kiša je pala..nista obecavajucevili40 wrote:tišina,palite televizore,prvi program i stav mirno.I nemojte mi sad 5 godina cviliti ko zeleni damijanko.vuksadinare wrote:vili je forumski bob rock
2015-09-08
kiša nam ga donijela kiša ce nam ga i odnijeti
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa ideoloska prepucavanja traju od 1918 ne od sad..sa nekim kracim fazama mirovanja
Zato van ideologiju s Pantovčaka :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
teškoto..tradicija ne prestaje samo tako...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:pa ideoloska prepucavanja traju od 1918 ne od sad..sa nekim kracim fazama mirovanja
Zato van ideologiju s Pantovčaka :)
2015-09-08
ova Josipa reve ko stari los, kakvo odvratno kramarenje i masakriranje himne, strava
a gledam..opcenito mi se cini da je sve na brzaka organizirano...ne volim mojzešicu ali tu je u pravu kad je rekla da je ova inauguracija kao neki privatni party...elitizamNoor wrote:ova Josipa reve ko stari los, kakvo odvratno kramarenje i masakriranje himne, strava
2015-09-08
Jebe ga se , on će na veliku plaću sa svom povlasticama idućih pet pa i šest godina a vi ostali jedite govna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ispalo monotono..izgleda po pocetku da cemu takav i mandat biti...sada jedno mjesec,dva malo odmora spavanje do 12...sve je ovo zadnjih par mjeseci bilo zamorno..a onda ce u šposjet starom prijatelju ediju rami u albaniji to skoknes tu odmah..ko ce ga đavlu ici u moskvu,nevjork brate daleko ukrute se nogeRayMabus wrote:Jebe ga se , on će na veliku plaću sa svom povlasticama idućih pet pa i šest godina a vi ostali jedite govna.
2015-09-08
Noor wrote:ova Josipa reve ko stari los, kakvo odvratno kramarenje i masakriranje himne, strava
Više manje rezime čitave karijere :D
No dobro je rečeno, ovo je elitistički :D
2018-04-10
Zoki:zahvaljujem se svim gostima koji su dosli zahvaljujem se josipi lisac na uspavanki taman...laku noc probudite me pred kraj mandata prije pocetka izborne kampanje
2015-09-08
vuksadinare wrote:Zoki:zahvaljujem se svim gostima koji su dosli zahvaljujem se josipi lisac na uspavanki taman...laku noc probudite me pred kraj mandata prije pocetka izborne kampanje
Više manje to je to.
2018-04-10
Hektorović wrote:Noor wrote:ova Josipa reve ko stari los, kakvo odvratno kramarenje i masakriranje himne, strava
..probudit ga samo ako navrati edi rama ili ga pozove u goste..biznis je biznis..ipak a i da se nađe kad mu bude teško pri ruci..je'lHektorović wrote:vuksadinare wrote:Zoki:zahvaljujem se svim gostima koji su dosli zahvaljujem se josipi lisac na uspavanki taman...laku noc probudite me pred kraj mandata prije pocetka izborne kampanje
Više manje to je to.
2015-09-08
Noor wrote:Hektorović wrote:Noor wrote:ova Josipa reve ko stari los, kakvo odvratno kramarenje i masakriranje himne, strava
Kako pokazati da si kulturan i napredan :D
2018-04-10
vuksadinare wrote:..probudit ga samo ako navrati edi rama ili ga pozove u goste..biznis je biznis..ipak a i da se nađe kad mu bude teško pri ruci..je'lHektorović wrote:vuksadinare wrote:Zoki:zahvaljujem se svim gostima koji su dosli zahvaljujem se josipi lisac na uspavanki taman...laku noc probudite me pred kraj mandata prije pocetka izborne kampanje
Više manje to je to.
čekaj...dajmo mu priliku, u stvari dobio ju je, ljudi se mijenjaju, možda se to i njemu desilo
vuksadinare wrote:..probudit ga samo ako navrati edi rama ili ga pozove u goste..biznis je biznis..ipak a i da se nađe kad mu bude teško pri ruci..je'lHektorović wrote:
Više manje to je to.
Bit će opet žderačine odojaka i helikoptera do ljubavnica :)
2018-04-10
nisam optimist...vec se opravdava..'radit cu greske ali nece biti namjerne'....pa zar ce mu mandat opet proci na ucenju gresaka..ajme si ga namaNoor wrote:vuksadinare wrote:..probudit ga samo ako navrati edi rama ili ga pozove u goste..biznis je biznis..ipak a i da se nađe kad mu bude teško pri ruci..je'lHektorović wrote:vuksadinare wrote:Zoki:zahvaljujem se svim gostima koji su dosli zahvaljujem se josipi lisac na uspavanki taman...laku noc probudite me pred kraj mandata prije pocetka izborne kampanje
Više manje to je to.
čekaj...dajmo mu priliku, u stvari dobio ju je, ljudi se mijenjaju, možda se to i njemu desilo
2015-09-08
....nekak stjecem dojam da nas ovaj lik sve zajebava...po sistemu..'ja budala povjerovali mi'
2015-09-08
Nego Kolinda opet popila, čitavo vrijeme se smješka, svi drugi ozbiljni a njoj sve smiješno.
2018-04-10
Pa to i je tako.vuksadinare wrote:....nekak stjecem dojam da nas ovaj lik sve zajebava...po sistemu..'ja budala povjerovali mi'
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Page 3 of 13