Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Page 8 of 37
Page 8 of 37 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
michaellcmacha wrote:ma ok, meni više odgovara da si odaberem društvo, zašto da se trpimo ako možemo to eskivirati....maggie13 wrote:Ako te tako opusta,why not..ja volim sve znat..zensko :D
Glupane, sad si se odao, znači nije ti megi na ignoru, nego ja.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
meni to nije trpljenje,prije ispipavanje pulsa,pozicioniranje,igranje.. osim kad hormoni lude,onda me sve zivcira ;)michaellcmacha wrote:ma ok, meni više odgovara da si odaberem društvo, zašto da se trpimo ako možemo to eskivirati....maggie13 wrote:Ako te tako opusta,why not..ja volim sve znat..zensko :D
2014-04-12
ahaa...tako znaci..:Ddebotoijusto wrote:ljudi smo nismo zenemaggie13 wrote:Hvala sto imas tako lijepo misljenje o meni,crveni,ali,vjerovao ili nr,ne vole me svi.:D
Ne znas ti sto sam ja,jer ne isticem.
Mozda sam talijanska nacionalna manjina.
Nista,barem s crvenom simpa :D
2014-04-12
nije se odao,bleferu..B-)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ma ok, meni više odgovara da si odaberem društvo, zašto da se trpimo ako možemo to eskivirati....maggie13 wrote:Ako te tako opusta,why not..ja volim sve znat..zensko :D
Glupane, sad si se odao, znači nije ti megi na ignoru, nego ja.
2014-04-12
Pao je jer je imao 3, tko zna koliko alkohola u krvi, to je poanta, a nakon toga događaja je pao jedno 3-5 puta po ugostiteljskim objektima i isto sa 3, tko zna koliko alkohola i onda je zadobio ove ozljede, naravno nastavio je pit...sa takvim načinom života je pravo čudo preživjetitre911 wrote:Prvo ga je zakucao u zid a onda je on bez svijesti pao na beton i još višer stradao..milicajci humanisti pressredder4 wrote:Krivac za njegovu smrt je naredbodavac koji je naredio postavljanje ploče - eto, zbog nečijih političkih poena čovjek je izgubio život + da ne govorimo još o dodatno pogoršanim međunacionalnim odnosima ! O kakvom " sukobu " pokojnog i policije se piše - zar nije milicajac s leđa povukao pokojnog i tako ga srušio pri čemu je dotični udario glavom o beton i onda još teško ozlijeđenog čovjeka nisu htjeli da odvezu u bolnicu ?Nažalost u ovoj državi veća prava imaju oni koji se za nju nisu borili i oni koji su se borili protiv nje !! PLJUC !!
Neka mu je laka zemlja !
Kermit-
2014-04-17
Meni nešto nije jasno.
Kad sam nekome ma ignoru i ne vidi me, kako onda zna da me je ignrirao?
Kad sam nekome ma ignoru i ne vidi me, kako onda zna da me je ignrirao?
crvenkasti-
2014-04-17
dosad samo Ezek na ignore bio,ali i njega sam odlockao...pa uglavnom sa svima sam na respect...sa kojima komuniciram...
Guest- Guest
maggie13 wrote:Hvala sto imas tako lijepo misljenje o meni,crveni,ali,vjerovao ili nr,ne vole me svi.:D
To ovi pederi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije. Ne znaš ti. Ubili ga Srbi. Drugačije nema smisla.asilovski wrote:Pao je jer je imao 3, tko zna koliko alkohola u krvi, to je poanta, a nakon toga događaja je pao jedno 3-5 puta po ugostiteljskim objektima i isto sa 3, tko zna koliko alkohola i onda je zadobio ove ozljede, naravno nastavio je pit...sa takvim načinom života je pravo čudo preživjetitre911 wrote:Prvo ga je zakucao u zid a onda je on bez svijesti pao na beton i još višer stradao..milicajci humanisti pressredder4 wrote:Krivac za njegovu smrt je naredbodavac koji je naredio postavljanje ploče - eto, zbog nečijih političkih poena čovjek je izgubio život + da ne govorimo još o dodatno pogoršanim međunacionalnim odnosima ! O kakvom " sukobu " pokojnog i policije se piše - zar nije milicajac s leđa povukao pokojnog i tako ga srušio pri čemu je dotični udario glavom o beton i onda još teško ozlijeđenog čovjeka nisu htjeli da odvezu u bolnicu ?Nažalost u ovoj državi veća prava imaju oni koji se za nju nisu borili i oni koji su se borili protiv nje !! PLJUC !!
Neka mu je laka zemlja !
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dosla mu cirilica glave...
Guest- Guest
kad bi koristio ignore pricao bi sam sa sobom na kraju balade
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
si vidio..u dusi..B-)dzango wrote:maggie13 wrote:Hvala sto imas tako lijepo misljenje o meni,crveni,ali,vjerovao ili nr,ne vole me svi.:D
To ovi pederi.
2014-04-12
Da, evo probajmo zamisliti da je policajc gurnuo ili bacio o zid pedera na paradi i da je dotični umro od posljedica pada kako kaze tre. Policajac se ne bi vozao po rijeci nego bi bio u zatvoru i na naslovnicama svaki dan , godinama.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ezek i crvenkasti trajni ignor, ostali uz rok kušnje.... ;)bogomdani wrote:dosad samo Ezek na ignore bio,ali i njega sam odlockao...pa uglavnom sa svima sam na respect...sa kojima komuniciram...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
amo ponovo...probaj zamislit da peder/i organizirano cekicem idu razbit bascansku plocukaja_333 wrote:Da, evo probajmo zamisliti da je policajc gurnuo ili bacio o zid pedera na paradi i da je dotični umro od posljedica pada kako kaze tre. Policajac se ne bi vozao po rijeci nego bi bio u zatvoru i na naslovnicama svaki dan , godinama.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Zašto trajni? I ovo malo četničkog u meni što je ostalo, za 5-6 godina će sasvim isčeznuti.
Bit ću kao tree, on je skroz.
Bit ću kao tree, on je skroz.
crvenkasti-
2014-04-17
Ezek je "zlo" samo kad se nekome nakaci na ledja i filozofira..Nije bed,no da ta filozofija ima glavu i rep,pa hajde,ali nis sa nicim..michaellcmacha wrote:ezek i crvenkasti trajni ignor, ostali uz rok kušnje.... ;)bogomdani wrote:dosad samo Ezek na ignore bio,ali i njega sam odlockao...pa uglavnom sa svima sam na respect...sa kojima komuniciram...
Guest- Guest
Pa to bi mi bilo malo teze zamisliti , mozda da su te iste pedere "bascani" 15 godina ranije sravnili i poklali onda da. Ovako bez pozadine je bismisleno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Deboto,legenda si i poredba ti je legendarna :D
2014-04-12
maggie13 wrote:Deboto,legenda si i poredba ti je legendarna :D
Hrvatski se kaže 'usporedba'. 'Poredba' ti je srpski.
crvenkasti-
2014-04-17
Nešto mi došlo, pa blebećem. Oprostite.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 8 of 37 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Similar topics
» Sirijske izbjeglice iz zahvalnosti prema Hrvatskoj razbijaju ćirilične ploče!
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
Page 8 of 37