Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Page 9 of 37
Page 9 of 37 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Nešto mi došlo, pa blebećem. Oprostite.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
ma nije on ni "zlo" a još manje je zlo, ali ne da mi ga se čitat bez obzira kome se nakači.... najbolje ovak klik na foe i aj bok...bogomdani wrote:Ezek je "zlo" samo kad se nekome nakaci na ledja i filozofira..Nije bed,no da ta filozofija ima glavu i rep,pa hajde,ali nis sa nicim..michaellcmacha wrote:ezek i crvenkasti trajni ignor, ostali uz rok kušnje.... ;)bogomdani wrote:dosad samo Ezek na ignore bio,ali i njega sam odlockao...pa uglavnom sa svima sam na respect...sa kojima komuniciram...
2015-08-08
Juhu, mara, jel me vidiš?
crvenkasti-
2014-04-17
Nije,crveni,i neces cjepidlacenjem postat brze Hrvat..strpljenja,molim..:Pcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Deboto,legenda si i poredba ti je legendarna :D
Hrvatski se kaže 'usporedba'. 'Poredba' ti je srpski.
2014-04-12
maggie13 wrote:Nije,crveni,i neces cjepidlacenjem postat brze Hrvat..strpljenja,molim..:Pcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Deboto,legenda si i poredba ti je legendarna :D
Hrvatski se kaže 'usporedba'. 'Poredba' ti je srpski.
Pogledaj si:
https://hr.wiktionary.org/wiki/Razlikovni_rje%C4%8Dnik_srpskog_jezika_i_hrvatskog_jezika
Moraš pazit, ispadaš četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
hrvatski jezik je vrlo slican ruskom,morate ga mjenjati
2014-04-14
A nije bio pijan ko zemlja i pao i udario glavom o rubnik?Regoč wrote:Još jedna žrtva četničkopartizanske represije. Neka mu je laka hrvatska zemlja!
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
nije , pederi su poznati kao mrzitelji sveg hrvatskog a ploca je simbol ... daj malo maste u nedilju jutri issatikaja_333 wrote:Pa to bi mi bilo malo teze zamisliti , mozda da su te iste pedere "bascani" 15 godina ranije sravnili i poklali onda da. Ovako bez pozadine je bismisleno.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
asilovski wrote:Pao je jer je imao 3, tko zna koliko alkohola u krvi, to je poanta, a nakon toga događaja je pao jedno 3-5 puta po ugostiteljskim objektima i isto sa 3, tko zna koliko alkohola i onda je zadobio ove ozljede, naravno nastavio je pit...sa takvim načinom života je pravo čudo preživjetitre911 wrote:Prvo ga je zakucao u zid a onda je on bez svijesti pao na beton i još višer stradao..milicajci humanisti pressredder4 wrote:Krivac za njegovu smrt je naredbodavac koji je naredio postavljanje ploče - eto, zbog nečijih političkih poena čovjek je izgubio život + da ne govorimo još o dodatno pogoršanim međunacionalnim odnosima ! O kakvom " sukobu " pokojnog i policije se piše - zar nije milicajac s leđa povukao pokojnog i tako ga srušio pri čemu je dotični udario glavom o beton i onda još teško ozlijeđenog čovjeka nisu htjeli da odvezu u bolnicu ?Nažalost u ovoj državi veća prava imaju oni koji se za nju nisu borili i oni koji su se borili protiv nje !! PLJUC !!
Neka mu je laka zemlja !
Nisi dobro pratio - nije " POANTA " ono što ti želiš podmetnuti ; uopće nije bitno koliko je čovjek imao alkohola u sebi - i da je bio sto posto trijezan opet bi bubnuo na glavu - MILICAJAC ga je divljački s leđa povukao dok je ovaj pokušavao ploču pokidati - čovjek je pao s teškom povredom glave a ostali milicajci su stojali pola sata pored mjesta događanja i nisu zvali prvu pomoć - usput su još na drugog nenaoružanog branitelja koji je bio s Darkom povlačili pištolj !!
Eto, vidiš tu je POANTA - prekoračenje ovlasti službenih osoba , ne pružanje pravovremene pomoći teško ozlijeđenom, nikakve sankcije za službenu osobu koja je počinila ovo teško djelo - a o tome kako ti posprdno pišeš o čovjeku koji je nažalost postao alkoholičar samo govori o tebi kao o čovjeku ; jesi li se ikada zapitao zašto je ovaj čovjek postao alkoholičar - tko ga je napravio alkosom - jesi li se ikada zapitao da se Darko kao maloljetnik uključio u obranu Vukovara , za stvaranje HR države , da su mu mladost i budućnost uzeli upravo oni čiji su sinovi , rođaci postavljeni u policijsku postaju Vukovar , da im je naša politika išla na ruku u svim mogućim situacijama a marginarizirala hrvatske branitelje na svakom koraku, da oni koji su se maloljetni uključili u obranu HR imaju ogromne teškoće da ostvare svoja braniteljska prava - upravo zato što su ; gle - bili maloljetni za vrijeme rata... ......itd. ??
Sasvim je nisko i podlo netkoga okvalificirati kao zadnjeg klošara a ne uzevši u razmatranje i druge parametre, a tvoja izjava je na tragu Ostoje koji se isto tako nehumano i neljudski ponio nakon tog tragičnog događaja - ili možda radiš za Ostoju ?
P.S
Ovaj odgovor također vrijedi i za debota - pao je pogrešan čovjek - deboto bi trebao pasti na glavu - da mu se malo razbistre misli jer ovdje često kontaminira forum s svojim nebulozama !
Last edited by redder4 on 22/11/2015, 12:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
kad se kolo okrene, ja baš i ne bih volio biti u koži onih koji su sudjelovali u ovoj antibraniteljskoj travestiji kako izravno tako i ovi sa strane što podržavaju i opravdavaju ovu unutarnju agresiju....al dobro sad misle da su nedodirljivi, a svi znamo da se to u trenu može promijeniti....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:kad se kolo okrene, ja baš i ne bih volio biti u koži onih koji su sudjelovali u ovoj antibraniteljskoj travestiji kako izravno tako i ovi sa strane što podržavaju i opravdavaju ovu unutarnju agresiju....al dobro sad misle da su nedodirljivi, a svi znamo da se to u trenu može promijeniti....
Ma da, meni si još prošle godine obećao da ćeš me naći, i ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
Da je peder bio pijan ili drogiran i nasrnuo na policajca, peder bi bio kriv a ne policajac.kaja_333 wrote:Da, evo probajmo zamisliti da je policajc gurnuo ili bacio o zid pedera na paradi i da je dotični umro od posljedica pada kako kaze tre. Policajac se ne bi vozao po rijeci nego bi bio u zatvoru i na naslovnicama svaki dan , godinama.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa dobro crveni , ti si mislio da ste 90 ih nedodirljivi i da ce da bude velika Srbija, na kraju si sretan sto su ti dozvolili da ostaneš u stanu i budeš kus, manje vise, osim virtualno. Tako da , svatko tko misli da je nedodirljiv u nekom momentu postane i te kako dodirljiv.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
maggie13 wrote:si vidio..u dusi..B-)dzango wrote:maggie13 wrote:Hvala sto imas tako lijepo misljenje o meni,crveni,ali,vjerovao ili nr,ne vole me svi.:D
To ovi pederi.
Peder u duši može da nam ....
Ima sreće što nije završio u Jasenovcu ili da je pokršten od nekog fra Majistorovića.kaja_333 wrote:Pa dobro crveni , ti si mislio da ste 90 ih nedodirljivi i da ce da bude velika Srbija, na kraju si sretan sto su ti dozvolili da ostaneš u stanu i budeš kus, manje vise, osim virtualno. Tako da , svatko tko misli da je nedodirljiv u nekom momentu postane i te kako dodirljiv.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A nece bas . Plus zna covjek kaj je demokracija. Jest da se uz nju spominje hladno i vruće oružje , ali eto . Ima tu na formu velikana ...hebote ne sumjanj u to da bi oni dali svoju ruku da ti omoguće slobodu govoracrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:kad se kolo okrene, ja baš i ne bih volio biti u koži onih koji su sudjelovali u ovoj antibraniteljskoj travestiji kako izravno tako i ovi sa strane što podržavaju i opravdavaju ovu unutarnju agresiju....al dobro sad misle da su nedodirljivi, a svi znamo da se to u trenu može promijeniti....
Ma da, meni si još prošle godine obećao da ćeš me naći, i ništa.
kaja_333 wrote:Pa dobro crveni, na kraju si sretan sto su ti dozvolili da ostaneš u stanu i budeš kus,
Zato jer sam postao Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
s kim sad porediš pedera....kad spominješ nasrtanje na policajcadzango wrote:Da je peder bio pijan ili drogiran i nasrnuo na policajca, peder bi bio kriv a ne policajac.kaja_333 wrote:Da, evo probajmo zamisliti da je policajc gurnuo ili bacio o zid pedera na paradi i da je dotični umro od posljedica pada kako kaze tre. Policajac se ne bi vozao po rijeci nego bi bio u zatvoru i na naslovnicama svaki dan , godinama.
2015-08-08
Ja sam mislila da ce da bude Hrvatska ko Švicarska al sad vise mi slici na onu od prije 1941. GODkaja_333 wrote:Pa dobro crveni , ti si mislio da ste 90 ih nedodirljivi i da ce da bude velika Srbija, na kraju si sretan sto su ti dozvolili da ostaneš u stanu i budeš kus, manje vise, osim virtualno. Tako da , svatko tko misli da je nedodirljiv u nekom momentu postane i te kako dodirljiv.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Pitaj Kaju. Poređenje je njeno. Ja opet debatujem u okviru zadatih postavki.michaellcmacha wrote:s kim sad porediš pedera....kad spominješ nasrtanje na policajcadzango wrote:Da je peder bio pijan ili drogiran i nasrnuo na policajca, peder bi bio kriv a ne policajac.kaja_333 wrote:Da, evo probajmo zamisliti da je policajc gurnuo ili bacio o zid pedera na paradi i da je dotični umro od posljedica pada kako kaze tre. Policajac se ne bi vozao po rijeci nego bi bio u zatvoru i na naslovnicama svaki dan , godinama.
nemam šta pitat kaju, ti spominješ pedera u svojstvu napadača na policajca, samo nisi pojasnio s kim si ga stavio u poredbu....dzango wrote:Pitaj Kaju. Poređenje je njeno. Ja opet debatujem u okviru zadatih postavki.michaellcmacha wrote:s kim sad porediš pedera....kad spominješ nasrtanje na policajcadzango wrote:Da je peder bio pijan ili drogiran i nasrnuo na policajca, peder bi bio kriv a ne policajac.kaja_333 wrote:Da, evo probajmo zamisliti da je policajc gurnuo ili bacio o zid pedera na paradi i da je dotični umro od posljedica pada kako kaze tre. Policajac se ne bi vozao po rijeci nego bi bio u zatvoru i na naslovnicama svaki dan , godinama.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 9 of 37 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37
Similar topics
» Sirijske izbjeglice iz zahvalnosti prema Hrvatskoj razbijaju ćirilične ploče!
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
Page 9 of 37