Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Page 7 of 37
Page 7 of 37 • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
a jebiga neki od nas su imali volju to promijeniti, međutim trenutno su ljudima preče neke druge stvari u životu... al ništa zato vrlo brzo doći će vrijeme kad im i život bude prijek, e tad nek se jebu o svom trošku....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Branitelje se ne smije dirat ako krše zakon,zakon je za stoku sitnog zuba....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Stavit mu spomen ploču na ćirilici ?Regoč wrote:Nismo ni sumnjali da Partija neće nagraditi krvnike.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Zamisli galamu da je policajac razbio glavu pederu ili određenoj nacionalnoj manjini kako bi bilo galame a policajac ne da bi dobio otkaz nego bi i na sudu završio.michaellcmacha wrote:a jebiga neki od nas su imali volju to promijeniti, međutim trenutno su ljudima preče neke druge stvari u životu... al ništa zato vrlo brzo doći će vrijeme kad im i život bude prijek, e tad nek se jebu o svom trošku....
Guest- Guest
Zašto su najglasniji branitelji alkoholičari, šizofreničari i maloumnici?
crvenkasti-
2014-04-17
evo zamisljam... peder uzme cekic mrtav pijan i razbija bascansku plocu a policajac ureduje...ili pederi se dogovore razbit glave prije utakmice na AC medjusobno a policija ureduje...pederska poslatre911 wrote:Zamisli galamu da je policajac razbio glavu pederu ili određenoj nacionalnoj manjini kako bi bilo galame a policajac ne da bi dobio otkaz nego bi i na sudu završio.michaellcmacha wrote:a jebiga neki od nas su imali volju to promijeniti, međutim trenutno su ljudima preče neke druge stvari u životu... al ništa zato vrlo brzo doći će vrijeme kad im i život bude prijek, e tad nek se jebu o svom trošku....
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
znači nema Hrvata u kojima je švapske,mađarske,rusinske,ciganske,slovačke krvi, i obrnuto,,hm..pa poznam iz rata 20-tak vukovaraca ,samo hercegoci su se ženili međusobno(naseljeni u Borovo) ostali su imali svakojake pretke da ih je SIS ispitivaotre911 wrote:A jesi retard u pm, to je bila samo iluistracija za pizdarije koje pišeš, inače na području Vu srba je bilo oko 30% tako da prestaneš kenjati o 80% mješanih brakova jer je to u tom omjeru jednostavno nemoguće s obzirom koliko je bilo koga u Vu.stenjalica wrote:Znači u Borovu naselju bilo 90% Hrvata po tvom uzorkutre911 wrote:pogrešno, govorila se neka čudna mješavina ijekavice i ekavice i to ne svi ali jedan dobar dio da bez obzira na etničku pripadnost.jastreb wrote:Onda je Srpkinja iz Krajine ili Bosne.
U VU se uglavnom divaniula ekavica. I Hrvati i Srbi. i u Iloku. I Bapskoj.
Područje od Markušice do Petrovaradina govori neki miks,malo ijekavica malo čudna ekavaica za razliku od B.Palnke,Čelareva,Plavne..itd
I koliko još ima Hrvata u Borovu selu tre?
stenjalica-
2015-10-18
znači tvoj um ne može zamisliti da bi peder bio devijantan, a netko od pripadnika zlatne manjine pogotovo iako svako malo zapale hrvatsku zastavu i oskvrnu neko od hrvatskih obilježja ili slično.... aj ti na ignor...
2015-08-08
pa zamislio sam...isto tako zamislim da mogu letjeti ali to se ne dogadjamichaellcmacha wrote:znači tvoj um ne može zamisliti da bi peder bio devijantan, a netko od pripadnika zlatne manjine pogotovo iako svako malo zapale hrvatsku zastavu i oskvrnu neko od hrvatskih obilježja ili slično.... aj ti na ignor...
2014-04-12
Zasto su najglasniji antibranitelji nesigurni u nesto svoje?:)crvenkasti wrote:Zašto su najglasniji branitelji alkoholičari, šizofreničari i maloumnici?
2014-04-12
antini branitelji...?
crvenkasti-
2014-04-17
mogu bit i proti(v)ni..crvenkasti wrote:antini branitelji...?
Nesigurni 91.,pa pobjegose dalje,nesigurni 95.,pa blize,nesigurni 2015..tezak zivot..
2014-04-12
koji preporod otkad su mi neki pojedinci na ignoru....koji bi tek bio kad bi ih se i u reali izignoriralo i skroz odjebalo....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:koji preporod otkad su mi neki pojedinci na ignoru....koji bi tek bio kad bi ih se i u reali izignoriralo i skroz odjebalo....
Nema, svaki put kad te vidim, pozdravit ću te.
Možeš me izbjegavat, uvijek sam tu negdje.
Skočim iza ćoška i dobar dan.
crvenkasti-
2014-04-17
Ako te tako opusta,why not..ja volim sve znat..zensko :D
2014-04-12
mozda je na mene mislio,tupko..sto se javljas bez poziva :Dcrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:koji preporod otkad su mi neki pojedinci na ignoru....koji bi tek bio kad bi ih se i u reali izignoriralo i skroz odjebalo....
Nema, svaki put kad te vidim, pozdravit ću te.
Možeš me izbjegavat, uvijek sam tu negdje.
Skočim iza ćoška i dobar dan.
2014-04-12
Zašto bi ti bila nekome na ignor?
Ti si dobra.
I prava Hrvatica.
Ti si dobra.
I prava Hrvatica.
crvenkasti-
2014-04-17
Hvala sto imas tako lijepo misljenje o meni,crveni,ali,vjerovao ili nr,ne vole me svi.:D
Ne znas ti sto sam ja,jer ne isticem.
Mozda sam talijanska nacionalna manjina.
2014-04-12
ma ok, meni više odgovara da si odaberem društvo, zašto da se trpimo ako možemo to eskivirati....maggie13 wrote:Ako te tako opusta,why not..ja volim sve znat..zensko :D
2015-08-08
ljudi smo nismo zenemaggie13 wrote:Hvala sto imas tako lijepo misljenje o meni,crveni,ali,vjerovao ili nr,ne vole me svi.:D
2014-04-12
michaellcmacha wrote:ma ok, meni više odgovara da si odaberem društvo, zašto da se trpimo ako možemo to eskivirati....maggie13 wrote:Ako te tako opusta,why not..ja volim sve znat..zensko :D
Glupane, sad si se odao, znači nije ti megi na ignoru, nego ja.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 7 of 37 • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37
Similar topics
» Sirijske izbjeglice iz zahvalnosti prema Hrvatskoj razbijaju ćirilične ploče!
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
Page 7 of 37