Anatolij Karpov teško ozlijeđen
Page 1 of 1
Anatolij Karpov teško ozlijeđen
https://worldchess.com/news/all/anatoly-karpov-hospitalized-in-serious-condition/
niels-
2021-04-26
Re: Anatolij Karpov teško ozlijeđen
Prije svega: ne šaljite me na Nogomet, šah nije sport, šah je igra. I ovo sa šahom nema nikakve veze, izgleda da je u Moskvi veliko preslagivanje. Definitivno je vijest, ako ne i politika.
Pratio sam puno sjajnih šahista, ali Karpov je bio poseban. Ljudi koji igraju šah proučavaju Kasparova, ali velemajstori baziraju svoju igru na Karpovu.
Fischera je nemoguće proučavati, frajer je bio lud kao struja. Žao mi je što nije branio titulu protiv Karpova, Tolja bi to vjerojatno izgubio, ali bi ‘84 pomeo Kasparova (ionako je visio na ivici poraza). Šteta.
Nadam se da će Anatoly ozdraviti.
Pratio sam puno sjajnih šahista, ali Karpov je bio poseban. Ljudi koji igraju šah proučavaju Kasparova, ali velemajstori baziraju svoju igru na Karpovu.
Fischera je nemoguće proučavati, frajer je bio lud kao struja. Žao mi je što nije branio titulu protiv Karpova, Tolja bi to vjerojatno izgubio, ali bi ‘84 pomeo Kasparova (ionako je visio na ivici poraza). Šteta.
Nadam se da će Anatoly ozdraviti.
niels-
2021-04-26
Re: Anatolij Karpov teško ozlijeđen
info u rasponu da pretucen na izlasku iz dume mrtav pijan do pokliznuo se na koru od banane pa preventivno zadrzan na pregledu...sto je on zastupnik ? na kojoj strani ? sto mu to treba u zivotu legende ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» Tabak: F-16 je teško sranje
» za bgd tesko da pregovara sa zlocincima u pr.
» Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» Tabak: F-16 je teško sranje
» za bgd tesko da pregovara sa zlocincima u pr.
Page 1 of 1