ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I2B posla

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

I2B posla - Page 5 Empty Re: I2B posla

Post by Guest 13/2/2020, 22:58

jasambrend wrote:Ala retardiranog svita. Uvea bi im još 800 poreza, pička li im materina tulava...
:^0

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2020, 23:01

vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:znam da je kod vas starijih u Bosni i vlajlandu takav mentalitet tko je jamio jamio pogotovo ako je naš, ili Tito krao ali tebi dao, ja podcjenjujem takve poput tebe, nosicke, ono partija ova ona, normalni Lovrećani koji se ne guze preko kpj /hdz su zgrozeni sa vama i vašim lopovlukom. 
Čim netko ukaže na vas odmah ide "mrzis partiju /HDZ, tita/kraljicu, sve hrvatsko /yugoslovenko
pajdo...a na koncu se posvađate i potucete zbog imovine..zbog kočaka di se drze gudini...ja ne znam ni jednog imocana cija obitelj nije međusobno isposvađana najvise zbog materijalno imovinskih razloga...vjerojatno..ne vjerojatno nego je i u tvojoj familiji..pa rezis... Basketball
Moja familija i ja radimo u privatnom sektoru. Stari ima firmu, ja imam liti firmu, zimi radim posao, a posli posla učim programiranje. I svaki dan sebi sređujem stan koji sam kupio. Dakle u pogonu sam liti 16h dnevno i oba zima isto . A na lito Iman svoju firmu i 4mjeseca radim 0-24h, 

Ali ja nisam temw ako te sve zanima idemo na kavu kada dođes u Split, tebe poštujem za razliku od ovoga partijskog birokrata 

I usput ja sam splico, nisam iz imotskog jer tamo nisam bia u 10 godina 3puta(u Lovreću isto par puta) , rodio sam se u Stu
dobro..ali ti je porijeklo imocansko odnosno iz tog kraja..svi najblizi rođaci su ti tamo ili gdje god vec..ma znam ja imocena..svaki od njih je u pravu a oni drugi u krivu...cudni ljudi...meni to pomalo smijesno ali i groteksno...nisu moji sinjani sveci ali brate mili ne ponasaju se kao imocani...jebote u bili sit pa s etamo zele dokazivati onda zaborave svoj kraj...u zagrebu imas svake godine noc sinjana a imas ih brdo i vani ali nisam cuo da ima noc imocana u zagrebu...evo vrdoljaka npr.voli se hvaliti imotskim korijenima a kurcinu je pomogao imotskom vise je pomagao purgerima...jer im se uuzivao..sinjani bas nisu takvi ima i takvih ali debela manjina
Znači ako si porijeklom iz tulavih krajeva moraš biti tulav?
A iz "naprednih" si obavezno napredan?

:rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 14/2/2020, 14:56

jasambrend wrote:
max123 wrote:od svih ercegovaca imoćani su najnesposobniji...

Dobri su kad triba ginit za gospodu...Zadar pa i Dubrovnik bi se kurac obranili bez njih... ali politički su krajnje nepismeni.
Ponekad me sram sto sam.imocanin
Caca i mater oboje sa dobrin njemackin penzijama
Imaju sve skupa 2700 eura penzije zive u imotskon.
Caca je teski hdzovac. Tudjmanovac. Koji je i vlastitog sina osudio jer je 1992 bio u Hos

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 14/2/2020, 14:57

Imocanin jesan i ponosim se time ali imotski je u kurcu.
Radije bi gladni bili nego se otarasili hdza.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Ringo10 14/2/2020, 14:58

PABLO ESCOBAR wrote:
jasambrend wrote:

Dobri su kad triba ginit za gospodu...Zadar pa i Dubrovnik bi se kurac obranili bez njih... ali politički su krajnje nepismeni.

Caca je teski hdzovac. Tudjmanovac. Koji je i vlastitog sina osudio jer je 1992 bio u Hos
PAmetan čovjek.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by FRANK 14/2/2020, 15:05

Caca imocanin mater posusanka.
Mater pametnija jer je davno vidila sta je hdz.
Nista drugo negoli ona struja koja ju je 1970 potirala sa rodnog ognjista.
Danas je zena od 71 godinu
Ima skoro 1000 eura
Penzije i smije se budalama sa 1800 kn koji se kletu u hdz

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 14/2/2020, 15:06

Ringo10 wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
jasambrend wrote:

PAmetan čovjek.
Da strasno. Isti su mu ljudi progonili sina koji su i njega 1961 1965 samarali pendrecili i zatvarali.
Samo stara tvrdoglava imotska glavurda misli da su se isti promjenili

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics