I2B posla
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: I2B posla
Kao ni ti. Ko ti kriv što nemaš ništa? HDZ? Nije. Stavio si na pogrešnu kartu, možda je to u pitanju?ebenica wrote:kaj su stvorili? ništa. po čemu su posebni? ničemu. čime se bave? ničim.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
erik degenerik.Eroo wrote:Kao ni ti. Ko ti kriv što nemaš ništa? HDZ? Nije. Stavio si na pogrešnu kartu, možda je to u pitanju?ebenica wrote:kaj su stvorili? ništa. po čemu su posebni? ničemu. čime se bave? ničim.
Guest- Guest
Sačekaj da SDP dođe na vlast, možda ti oni nešto udijele. Kakve si jebene sreće, ni to nije sigurno.ebenica wrote:erik degenerik.Eroo wrote:Kao ni ti. Ko ti kriv što nemaš ništa? HDZ? Nije. Stavio si na pogrešnu kartu, možda je to u pitanju?ebenica wrote:kaj su stvorili? ništa. po čemu su posebni? ničemu. čime se bave? ničim.
erik degenerik.Eroo wrote:Sačekaj da SDP dođe na vlast, možda ti oni nešto udijele. Kakve si jebene sreće, ni to nije sigurno.ebenica wrote:erik degenerik.Eroo wrote:Kao ni ti. Ko ti kriv što nemaš ništa? HDZ? Nije. Stavio si na pogrešnu kartu, možda je to u pitanju?ebenica wrote:kaj su stvorili? ništa. po čemu su posebni? ničemu. čime se bave? ničim.
Guest- Guest
čim siđeš s autoputa naletiš na neku babu koja ti kaže: nema ti ovdje više nikoga sinko. nas 5, 6 starijih, sve odselilo. jesu bili četnici? ma kakvi četnici, adeze.
Guest- Guest
znam da je kod vas starijih u Bosni i vlajlandu takav mentalitet tko je jamio jamio pogotovo ako je naš, ili Tito krao ali tebi dao, ja podcjenjujem takve poput tebe, nosicke, ono partija ova ona, normalni Lovrećani koji se ne guze preko kpj /hdz su zgrozeni sa vama i vašim lopovlukom.
Čim netko ukaže na vas odmah ide "mrzis partiju /HDZ, tita/kraljicu, sve hrvatsko /yugoslovenko
Čim netko ukaže na vas odmah ide "mrzis partiju /HDZ, tita/kraljicu, sve hrvatsko /yugoslovenko
pajdo...a na koncu se posvađate i potucete zbog imovine..zbog kočaka di se drze gudini...ja ne znam ni jednog imocana cija obitelj nije međusobno isposvađana najvise zbog materijalno imovinskih razloga...vjerojatno..ne vjerojatno nego je i u tvojoj familiji..pa rezis...AssadNaPodmornici wrote:znam da je kod vas starijih u Bosni i vlajlandu takav mentalitet tko je jamio jamio pogotovo ako je naš, ili Tito krao ali tebi dao, ja podcjenjujem takve poput tebe, nosicke, ono partija ova ona, normalni Lovrećani koji se ne guze preko kpj /hdz su zgrozeni sa vama i vašim lopovlukom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pazi ovo onaj muž od one mlade HDZove zastupnice.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Gle Bosanac kakve ti veze imaš sa Lovrećom? Nikakve. Nisi bia tamo u životu ja sam bia hrpu puta i imam veze tamo i znam hrpu ljudi.
Lovrećana danas živih je par desetaka tisuća, da ih tvoji iz Saveza Komunista a pogotovo iz HdZa nisu raselili mogao je gore biti jedan od većih gradova u RH. takvih kuća u Lovreću nema na prste dvi ruke i niti jedna ta kuća nije zarađena u Lovreću gdje na vlasti su ove tvoje lopine za koje glasuju ljudi jednom nogom u grobu
A ovo je nešto kao ljepljenje slika vrtova i vinograda aluminija po forumu, dok je ekipa iz firme izvlačila partstomilijuna eura :D
Lik ima 32godine i već milijunaš.
Gledaš mu CV, završio faks i odmah sa 25godina postao direktor Aluminija Mostar.
Medutim Aluminij Mostar propao, on više nije direktor, ali je mladi milijunaš i prebacio se u RH isto u neki državni sektor.
A firma kojom je upravljao propala. U USA sa takvim CVom nebi mogao više biti niti voditelj smjene u lokalnom MCu, i češljala bi ga federalna i savezna porezna uzduž i poprijeko
znam jednog imocana slicnog tebi ne znam nego mi je dobar prijatelj..slicno razmisljanje kao ti..ali ajme familija..otac kontra dva brata ili dva brata kontra oca ili jedan brat kao fol neutralan u sukobu između dva druga brata..cudo...prica on meni kako su oi zatucani...kako ih je stari njegov u njemacku bio poveo a ovi mu ovako vracaju..pa zbog metra zida na sudu...pa ovi primitivci ovaj napredan i obrnuto ajme
2015-09-08
Moja familija i ja radimo u privatnom sektoru. Stari ima firmu, ja imam liti firmu, zimi radim posao, a posli posla učim programiranje. I svaki dan sebi sređujem stan koji sam kupio. Dakle u pogonu sam liti 16h dnevno i oba zima isto . A na lito Iman svoju firmu i 4mjeseca radim 0-24h,vuksadinare wrote:pajdo...a na koncu se posvađate i potucete zbog imovine..zbog kočaka di se drze gudini...ja ne znam ni jednog imocana cija obitelj nije međusobno isposvađana najvise zbog materijalno imovinskih razloga...vjerojatno..ne vjerojatno nego je i u tvojoj familiji..pa rezis...AssadNaPodmornici wrote:znam da je kod vas starijih u Bosni i vlajlandu takav mentalitet tko je jamio jamio pogotovo ako je naš, ili Tito krao ali tebi dao, ja podcjenjujem takve poput tebe, nosicke, ono partija ova ona, normalni Lovrećani koji se ne guze preko kpj /hdz su zgrozeni sa vama i vašim lopovlukom.
Ali ja nisam temw ako te sve zanima idemo na kavu kada dođes u Split, tebe poštujem za razliku od ovoga partijskog birokrata
I usput ja sam splico, nisam iz imotskog jer tamo nisam bia u 10 godina 3puta(u Lovreću isto par puta) , rodio sam se u Stu
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
dobro..ali ti je porijeklo imocansko odnosno iz tog kraja..svi najblizi rođaci su ti tamo ili gdje god vec..ma znam ja imocena..svaki od njih je u pravu a oni drugi u krivu...cudni ljudi...meni to pomalo smijesno ali i groteksno...nisu moji sinjani sveci ali brate mili ne ponasaju se kao imocani...jebote u bili sit pa s etamo zele dokazivati onda zaborave svoj kraj...u zagrebu imas svake godine noc sinjana a imas ih brdo i vani ali nisam cuo da ima noc imocana u zagrebu...evo vrdoljaka npr.voli se hvaliti imotskim korijenima a kurcinu je pomogao imotskom vise je pomagao purgerima...jer im se uuzivao..sinjani bas nisu takvi ima i takvih ali debela manjinaAssadNaPodmornici wrote:Moja familija i ja radimo u privatnom sektoru. Stari ima firmu, ja imam liti firmu, zimi radim posao, a posli posla učim programiranje. I svaki dan sebi sređujem stan koji sam kupio. Dakle u pogonu sam liti 16h dnevno i oba zima isto . A na lito Iman svoju firmu i 4mjeseca radim 0-24h,vuksadinare wrote:pajdo...a na koncu se posvađate i potucete zbog imovine..zbog kočaka di se drze gudini...ja ne znam ni jednog imocana cija obitelj nije međusobno isposvađana najvise zbog materijalno imovinskih razloga...vjerojatno..ne vjerojatno nego je i u tvojoj familiji..pa rezis...AssadNaPodmornici wrote:znam da je kod vas starijih u Bosni i vlajlandu takav mentalitet tko je jamio jamio pogotovo ako je naš, ili Tito krao ali tebi dao, ja podcjenjujem takve poput tebe, nosicke, ono partija ova ona, normalni Lovrećani koji se ne guze preko kpj /hdz su zgrozeni sa vama i vašim lopovlukom.
Ali ja nisam temw ako te sve zanima idemo na kavu kada dođes u Split, tebe poštujem za razliku od ovoga partijskog birokrata
I usput ja sam splico, nisam iz imotskog jer tamo nisam bia u 10 godina 3puta(u Lovreću isto par puta) , rodio sam se u Stu
2015-09-08
˝jeba te imotski i sinj više.
1)rođen sam u splitu, u imotskom, lovreću i tim krajevima završim 1put godišnje
2)većina mojih rođaka je rođena u splitu ili vanka. oni koji su rođeni u IM, većina ih se preselila u Split ili vanka
3)svi moji frendovi su rođeni u splitu. naravno nekima su roditelji porijeklom iz vlajlanda, sa otoka, čak iz hercegovine pa čak i zagreba, ali baš svi frendovi rođeni u splitu(aj većina), i svi se indetificiraju ko splićani, nitko tko bosanac ili imoćanin.
tako da neman pojma kako vi rođeni u vlajlandu razmišljate, to bi znao čuti kada bi zašao u vlaške krajeve, kako sinj trača protiv imotskog, imotski protiv sinja i hercegovine, hercegovina protiv hrvatske, kužiš , ne razumin te vlaške priče, splitski mentalitet i đir razumin sa svim pozitivnim i negativnim aspektima(ono uživljenost u hajduk )
1)rođen sam u splitu, u imotskom, lovreću i tim krajevima završim 1put godišnje
2)većina mojih rođaka je rođena u splitu ili vanka. oni koji su rođeni u IM, većina ih se preselila u Split ili vanka
3)svi moji frendovi su rođeni u splitu. naravno nekima su roditelji porijeklom iz vlajlanda, sa otoka, čak iz hercegovine pa čak i zagreba, ali baš svi frendovi rođeni u splitu(aj većina), i svi se indetificiraju ko splićani, nitko tko bosanac ili imoćanin.
tako da neman pojma kako vi rođeni u vlajlandu razmišljate, to bi znao čuti kada bi zašao u vlaške krajeve, kako sinj trača protiv imotskog, imotski protiv sinja i hercegovine, hercegovina protiv hrvatske, kužiš , ne razumin te vlaške priče, splitski mentalitet i đir razumin sa svim pozitivnim i negativnim aspektima(ono uživljenost u hajduk )
i nisam ja tema, nego je tema mentalitet one prigulpe sirotinje u lovreću, kraj živi od pomoći poreznih obveznika, plaćaju misu za lokalne lopove, a čak i sa državnom pomoći , lovreć i ostatak te regije(cijela dalmatinska zagora, hercegovina ,slavonija) izgledaju kao da su padale nuklearne bombe.. naravno koji povratnik iz njemačke koji izgradi kuću sa bazenom (takvih je niklo po dalmatinskoj zagori, ali to je par promila, ) ne čine nikakvu razliku. i najvažnije niti jedna ta kuća nije zarađena u Lovreću, ili Imotskom, jer ekonomija je tamo mrtva i popljačkana i porušena(najviše popljačkana)
iako iskreno da je normalne vlasti, moglo bi se nešto i napraviti, eno ovi iz vrgorca su izabrali lokalne mlade momke i cure na vlast, svrgnuli su HDZ i ukinuli hrpu lažnih hercegovačkih glasača, i čak su uspjeli pun kurac naprijed pomaknuti stvari u 3 godine. ukratko eventualno tako bi se dalo spasiti taj dio dalmacije/hrvatske ali kada ovi plaćaju misu za lopove koji -njih pljačkaju, nema tu pomoći
ono što je Lovreć , takva će za 20-25godina biti cijela RH. Dakle opustošena rupa, zemlja staraca, i pokoja kuća sa bazenom koju će neki povratnik ili uhljeb iz HDZa izgraditi
ono što je Lovreć , takva će za 20-25godina biti cijela RH. Dakle opustošena rupa, zemlja staraca, i pokoja kuća sa bazenom koju će neki povratnik ili uhljeb iz HDZa izgraditi
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:Pazi ovo onaj muž od one mlade HDZove zastupnice.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Gle Bosanac kakve ti veze imaš sa Lovrećom? Nikakve. Nisi bia tamo u životu ja sam bia hrpu puta i imam veze tamo i znam hrpu ljudi.
Lovrećana danas živih je par desetaka tisuća, da ih tvoji iz Saveza Komunista a pogotovo iz HdZa nisu raselili mogao je gore biti jedan od većih gradova u RH. takvih kuća u Lovreću nema na prste dvi ruke i niti jedna ta kuća nije zarađena u Lovreću gdje na vlasti su ove tvoje lopine za koje glasuju ljudi jednom nogom u grobu
A ovo je nešto kao ljepljenje slika vrtova i vinograda aluminija po forumu, dok je ekipa iz firme izvlačila partstomilijuna eura :D
Gledaš mu CV, završio faks i odmah sa 25godina postao direktor Aluminija Mostar.
Medutim Aluminij Mostar propao, on više nije direktor, ali je mladi milijunaš i prebacio se u RH isto u neki državni sektor.
A firma kojom je upravljao propala. U USA sa takvim CVom nebi mogao više biti niti voditelj smjene u lokalnom MCu, i češljala bi ga federalna i savezna porezna uzduž i poprijeko
Propo Aluminij
Ali zato svi iz bivših uprava Aluminija imaju masu nekretnina po Dalmaciji.
Prebacili se ljudi u turizam :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ima, a kuća do je živio neki stari, mislim da se zva Ika. ... Baron Minhauzen je bio mala maca za njega.. biža od tenka u ww2 na biciklu bez zračnica, samo na felgama, vozio f16 bez padobrana pa kad su ga oborili ima sriću da je pao u sijeno, itd...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:ima sam curu iz Graba... Lip izvor i mlince od kojih jedna radi i danas. Pok. Ćaća bi išao tamo mlit po starinski...epikur37 wrote:Hektorović wrote:mutava baštarda wrote:
Trilj je kao gradić na divljem zapadu. Cesta, salun, šerif (+centar za migrante) i pogrebno poduzeće....
E to :D
i u Grabu imaju riječne rakove koje nikako da kupim jer su u lipnju stasali tek a ne vodi me put dolje.
Bio sam jako lijepo mlinice napravljene i da jedna radi još uvijek :)
oni sposobni, snalaze, a ostali imoćani koji ne kradu su lijeni, a zagorci (inače jedini funkcionalni dio RH je područje sjeverno od ZGa, razvijena izvozna industrija - 20% više izvoze nego uvoze - zagreb sa druge strane uvozi 300% više nego izvozi, gradovi i općine sa vrlo malo uhljeba, brzom birokracijom i niskom korupcijom)ugl ti Zagorci su također lijeni, ne-ambicozni i puno pijuHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pazi ovo onaj muž od one mlade HDZove zastupnice.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Gle Bosanac kakve ti veze imaš sa Lovrećom? Nikakve. Nisi bia tamo u životu ja sam bia hrpu puta i imam veze tamo i znam hrpu ljudi.
Propo Aluminij
Ali zato svi iz bivših uprava Aluminija imaju masu nekretnina po Dalmaciji.
Prebacili se ljudi u turizam :)
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:ono što je Lovreć , takva će za 20-25godina biti cijela RH. Dakle opustošena rupa, zemlja staraca, i pokoja kuća sa bazenom koju će neki povratnik ili uhljeb iz HDZa izgraditi
Bome ako se ne riješimo HDZ-a i tog mentaliteta izgledat ćemo ko Dresden 1945.
Brain32-
2014-04-15
od svih ercegovaca imoćani su najnesposobniji...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:od svih ercegovaca imoćani su najnesposobniji...
Dobri su kad triba ginit za gospodu...Zadar pa i Dubrovnik bi se kurac obranili bez njih... ali politički su krajnje nepismeni.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Ala retardiranog svita. Uvea bi im još 800 poreza, pička li im materina tulava...
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 4 of 5