Inženejrska posla
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Inženejrska posla
Novozagrebačka policija kazneno prijavila 31-godišnjeg Alžirca zbog sedam krađa
18.12.2018 08:23
[url=https://cdn2.cloud-hub.eu/MediaServer/Photos/Download/108639?Format=5&v=18.12.2018. 8:24:21] [/url]
Novozagrebačka policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 31-godišnjeg Alžirca, tražitelja azila, zbog sedam krađa tijekom listopada i studenoga kad je otuđio više stvari iz parkiranih automobila i kombija te prouzročio materijalnu štetu od 20 tisuća kuna.
"Sumnja se da je 31-godišnji državljanin Alžira tijekom listopada i studenoga ove godine počinio tri krađe iz dva kombi vozila Mercedes Sprinter i jednog osobnog vozila Renault Megan. Osumnjičeni je bez obzira na doba dana, dolazio do vozila koja su bila parkirana, da bi potom zavlačenjem ruke ili korištenjem podesnog alata iz unutrašnjosti vozila otuđio radni alat, bušilice, pile i mobitel", priopćila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).
Iz policije ističu da je na sličan način počinio i četiri teške krađe, odnosno da je ovaj put najprije razbio staklo, a potom iz automobila otuđio prijenosno računalo, mobitel, torbicu, dokumente, naočale, auto radio, novac i ostalo.
Policija navodi da je Alžirac u listopadu, posredovanjem nevladine organizacije, podnio zahtjev za međunarodnom zaštitom u Republici Hrvatskoj te da mu je zahtjev odbijen kao naosnovan, nakon čega je podnio naknadni zahtjev za međunarodnom zaštitom.
"Sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti proveden je postupak te mu je u studenom odbijen zahtjev za međunarodnom zaštitom u ubrzanom postupku kao očito neosnovani. Provođenjem postupka utvrdilo se da je, kao tražitelj međunarodne zaštite, iznio samo one podatke koji nisu relevantni za procjenu osnovanosti zahtjeva, a zato jer je bilo moguće primijeniti institut sigurne zemlje podrijetla (Alžir se nalazi na listi sigurnih zemalja podrijetla). S obzirom da nije pokrenuo upravni spor protiv navedenog rješenja, rješenje je postalo izvršno i pravomoćno 28. studenog", stoji u priopćenju.
Također se napominje da je osumnjičeni početkom prosinca podnio naknadni zahtjev za međunarodnom zaštitom.
"Ukoliko Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) donose rješenje o odbacivanju rješenja (a osoba nije priložila niti jednu činjenicu koja bi išla u prilog izmjene odluke ) i ovaj će zahtjev biti nedopušten. Osumnjičeni će u tom slučaju protiv rješenja moći pokrenuti upravni spor. No, tužba upravnom sudu ne odgađa izvršenje rješenja te će MUP, po pravomoćnosti rješenja, a sukladno Zakonu o strancima, protiv njega pokrenuti postupak povratka/udaljenja u Alžir", priopćeno je iz PUZ-a.
U priopćenju se također navodi da je temeljem službenih evidencija MUP-a, u Hrvatskoj evidentna zloporaba instituta međunarodne zaštite zbog čega će MUP biti restriktivan u njegovoj primjeni.
"Činjenica je da se taj institut kasnije pretvara u izvor sekundarnih migracija, a to je i jedan od osnovnih razloga što se o reformi zajedničkog europskog sustava azila vodi rasprava u institucijama Europske unije", kaže se u priopćenju. (Hina)
https://www.glasistre.hr/crna-kronika/novozagrebacka-policija-kazneno-prijavila-31-godisnjeg-alzirca-zbog-sedam-krada-577047
18.12.2018 08:23
[url=https://cdn2.cloud-hub.eu/MediaServer/Photos/Download/108639?Format=5&v=18.12.2018. 8:24:21] [/url]
Novozagrebačka policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 31-godišnjeg Alžirca, tražitelja azila, zbog sedam krađa tijekom listopada i studenoga kad je otuđio više stvari iz parkiranih automobila i kombija te prouzročio materijalnu štetu od 20 tisuća kuna.
"Sumnja se da je 31-godišnji državljanin Alžira tijekom listopada i studenoga ove godine počinio tri krađe iz dva kombi vozila Mercedes Sprinter i jednog osobnog vozila Renault Megan. Osumnjičeni je bez obzira na doba dana, dolazio do vozila koja su bila parkirana, da bi potom zavlačenjem ruke ili korištenjem podesnog alata iz unutrašnjosti vozila otuđio radni alat, bušilice, pile i mobitel", priopćila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).Iz policije ističu da je na sličan način počinio i četiri teške krađe, odnosno da je ovaj put najprije razbio staklo, a potom iz automobila otuđio prijenosno računalo, mobitel, torbicu, dokumente, naočale, auto radio, novac i ostalo.
Policija navodi da je Alžirac u listopadu, posredovanjem nevladine organizacije, podnio zahtjev za međunarodnom zaštitom u Republici Hrvatskoj te da mu je zahtjev odbijen kao naosnovan, nakon čega je podnio naknadni zahtjev za međunarodnom zaštitom.
"Sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti proveden je postupak te mu je u studenom odbijen zahtjev za međunarodnom zaštitom u ubrzanom postupku kao očito neosnovani. Provođenjem postupka utvrdilo se da je, kao tražitelj međunarodne zaštite, iznio samo one podatke koji nisu relevantni za procjenu osnovanosti zahtjeva, a zato jer je bilo moguće primijeniti institut sigurne zemlje podrijetla (Alžir se nalazi na listi sigurnih zemalja podrijetla). S obzirom da nije pokrenuo upravni spor protiv navedenog rješenja, rješenje je postalo izvršno i pravomoćno 28. studenog", stoji u priopćenju.
Također se napominje da je osumnjičeni početkom prosinca podnio naknadni zahtjev za međunarodnom zaštitom.
"Ukoliko Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) donose rješenje o odbacivanju rješenja (a osoba nije priložila niti jednu činjenicu koja bi išla u prilog izmjene odluke ) i ovaj će zahtjev biti nedopušten. Osumnjičeni će u tom slučaju protiv rješenja moći pokrenuti upravni spor. No, tužba upravnom sudu ne odgađa izvršenje rješenja te će MUP, po pravomoćnosti rješenja, a sukladno Zakonu o strancima, protiv njega pokrenuti postupak povratka/udaljenja u Alžir", priopćeno je iz PUZ-a.
U priopćenju se također navodi da je temeljem službenih evidencija MUP-a, u Hrvatskoj evidentna zloporaba instituta međunarodne zaštite zbog čega će MUP biti restriktivan u njegovoj primjeni.
"Činjenica je da se taj institut kasnije pretvara u izvor sekundarnih migracija, a to je i jedan od osnovnih razloga što se o reformi zajedničkog europskog sustava azila vodi rasprava u institucijama Europske unije", kaže se u priopćenju. (Hina)
https://www.glasistre.hr/crna-kronika/novozagrebacka-policija-kazneno-prijavila-31-godisnjeg-alzirca-zbog-sedam-krada-577047
catabbath-
2015-08-22
Re: Inženejrska posla
e onda sad necu citatcatabbath wrote:Tipfeler u naslovu topica
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Ma jebo to, lik je stvoren da bude Beljakov zamjenik ako ne i da osobno preuzme stranku. Krešo kazetaš je sigurno ljubomoran na ovog inžinjera kad vidi sa kakvim sve sposobnostima raspolažecatabbath wrote:Tipfeler u naslovu topica
Veći od kreše beljaka, vjerojatno krešo puca od zavisti na inžinjerske vještine ovog imigrantacatabbath wrote:Stručnjak za voliza :)
krešu znam osobno. imao je greške mladosti, svoje odgulio. kradezej mazne par milijardi i nikome ništa. bandić hara po zegeju, nitko to ne doživljava. krešo je naslijedio kradezejovca s rupom u proračunu malo manja od crne u središtu galaksije.
samobor i dalje nema prirez
samobor ima organiziran prijevoz za djecu na svom području, besplatno
samobor stalno ulaže u infrastrukturu
kod kreše možeš doći i požalit se kaj susjedova mačka pjeva božićne pjesme.
naravno kradezej je povlašten pa oni mogu mrknut milijarde, ko i sančopansabosančero bandić u zegeju.
naravno kradezej je povlašten pa oni mogu mrknut milijarde, ko i sančopansabosančero bandić u zegeju.
2014-12-30
catabbath wrote:
jaka policija, s praznim pištoljima...
Pa to što je kradezej lopovluk ne znači da krešo nije idiot bez obzira što ga poznaješ. Dakle biti ptredsjednik HSSa i odreći se Boga je više nego supidan potez-Vjera u Boga i Hrvatska sloga- a krešo je razbucao HSS ko cigo veš mašinu.veber wrote:krešu znam osobno. imao je greške mladosti, svoje odgulio. kradezej mazne par milijardi i nikome ništa. bandić hara po zegeju, nitko to ne doživljava. krešo je naslijedio kradezejovca s rupom u proračunu malo manja od crne u središtu galaksije.
Možda je to odradio ovaj inžinjerT. wrote:catabbath wrote:
jaka policija, s praznim pištoljima...
gle i tebe poznam, odlično pričaš viceve. puno je napravio za samobor. hss je razjebao onaj s naočalama. ono stranke s 2% glasova. hss, hns, hos i sl.tre wrote:Pa to što je kradezej lopovluk ne znači da krešo nije idiot bez obzira što ga poznaješ. Dakle biti ptredsjednik HSSa i odreći se Boga je više nego supidan potez-Vjera u Boga i Hrvatska sloga- a krešo je razbucao HSS ko cigo veš mašinu.veber wrote:krešu znam osobno. imao je greške mladosti, svoje odgulio. kradezej mazne par milijardi i nikome ništa. bandić hara po zegeju, nitko to ne doživljava. krešo je naslijedio kradezejovca s rupom u proračunu malo manja od crne u središtu galaksije.
sve to treba ukinut.
2014-12-30
Ako je uspješan gradonačelnik Samobora neka bude i dalje tamo uspješan, kao vođa HSSa je katastrofa žešća, jednostavno ne zna plivati u tim vodama. Neki dan se i promiče i promiču ga za novog lidera oporbe na što sam napisao da je blago nama sa takvim vođom, tisućljetni HDZov rajh može započeti.veber wrote:gle i tebe poznam, odlično pričaš viceve. puno je napravio za samobor. hss je razjebao onaj s naočalama. ono stranke s 2% glasova. hss, hns, hos i sl.tre wrote:Pa to što je kradezej lopovluk ne znači da krešo nije idiot bez obzira što ga poznaješ. Dakle biti ptredsjednik HSSa i odreći se Boga je više nego supidan potez-Vjera u Boga i Hrvatska sloga- a krešo je razbucao HSS ko cigo veš mašinu.veber wrote:krešu znam osobno. imao je greške mladosti, svoje odgulio. kradezej mazne par milijardi i nikome ništa. bandić hara po zegeju, nitko to ne doživljava. krešo je naslijedio kradezejovca s rupom u proračunu malo manja od crne u središtu galaksije.
sve to treba ukinut.
veber wrote:gle i tebe poznam, odlično pričaš viceve. puno je napravio za samobor. hss je razjebao onaj s naočalama. ono stranke s 2% glasova. hss, hns, hos i sl.tre wrote:Pa to što je kradezej lopovluk ne znači da krešo nije idiot bez obzira što ga poznaješ. Dakle biti ptredsjednik HSSa i odreći se Boga je više nego supidan potez-Vjera u Boga i Hrvatska sloga- a krešo je razbucao HSS ko cigo veš mašinu.veber wrote:krešu znam osobno. imao je greške mladosti, svoje odgulio. kradezej mazne par milijardi i nikome ništa. bandić hara po zegeju, nitko to ne doživljava. krešo je naslijedio kradezejovca s rupom u proračunu malo manja od crne u središtu galaksije.
sve to treba ukinut.
samobor je praktički najbogatiji grad u hrvatskoj i to je bio puno prije kreše seljaka. A HSS je seljački sindikat, a Krešo se fura na urbane fore. Urbani birači neće birat HSS, da krešo ne znam što napravi, a seljaci neće birat nekog tko je urbani ljevičar i ne štiti njihove interese. Krešo je gotov, samo to još ne zna. A to kaj samobor nema prirez, nije ga imao ni dok je HDZ vladao. I infrastruktura u Samoboru se radila i prije Kreše Seljaka.
digao je samobor. i to kaj veliš trebao je ostat tamo. gle znam i tuđmana. miru. moji starci ih hranili 70ih. drži se čega si najbolji i bok. ali kaj je je. pričaš najbolje viceve. jel dolaziš kaj u zg?
2014-12-30
tvoji frendovi iz kradezeja su popljačkali uredno samobor, šokre je sve to vratio i ima višak u blagajni. nije nikad trebao ići u visoku politiku. bolje šerif u seu nego saborski zastupnik u zegeju. i ne naravno da se nije nikaj radilo jer kradezej ima samo cilj pokrast. davno prije je bio neki hssovac koji je nekaj radio, onda dođoste tvoji hdz i pokraše sve živo. živio sam u samoboru i znam što se dešavalo, pogotovo znam pola tih političara.marcellus wrote:veber wrote:gle i tebe poznam, odlično pričaš viceve. puno je napravio za samobor. hss je razjebao onaj s naočalama. ono stranke s 2% glasova. hss, hns, hos i sl.tre wrote:Pa to što je kradezej lopovluk ne znači da krešo nije idiot bez obzira što ga poznaješ. Dakle biti ptredsjednik HSSa i odreći se Boga je više nego supidan potez-Vjera u Boga i Hrvatska sloga- a krešo je razbucao HSS ko cigo veš mašinu.veber wrote:krešu znam osobno. imao je greške mladosti, svoje odgulio. kradezej mazne par milijardi i nikome ništa. bandić hara po zegeju, nitko to ne doživljava. krešo je naslijedio kradezejovca s rupom u proračunu malo manja od crne u središtu galaksije.
sve to treba ukinut.
samobor je praktički najbogatiji grad u hrvatskoj i to je bio puno prije kreše seljaka. A HSS je seljački sindikat, a Krešo se fura na urbane fore. Urbani birači neće birat HSS, da krešo ne znam što napravi, a seljaci neće birat nekog tko je urbani ljevičar i ne štiti njihove interese. Krešo je gotov, samo to još ne zna. A to kaj samobor nema prirez, nije ga imao ni dok je HDZ vladao. I infrastruktura u Samoboru se radila i prije Kreše Seljaka.
2014-12-30
Ne prika, nema me u dogledno vrijeme u to sam siguran, imam neke planove za stan ali je to još u nekoj fazi razrade i zatvaranje financ. konstrukcije pa ni sam ne znam kada i oće li biti što od togaveber wrote:digao je samobor. i to kaj veliš trebao je ostat tamo. gle znam i tuđmana. miru. moji starci ih hranili 70ih. drži se čega si najbolji i bok. ali kaj je je. pričaš najbolje viceve. jel dolaziš kaj u zg?
veber wrote:digao je samobor. i to kaj veliš trebao je ostat tamo. gle znam i tuđmana. miru. moji starci ih hranili 70ih. drži se čega si najbolji i bok. ali kaj je je. pričaš najbolje viceve. jel dolaziš kaj u zg?
digao je kurac, samobor je isti kakav je oduvijek i bio
ak je neko digo samobor to je mali mate rimac
a, nikaj. morat ću u slavoniju.tre wrote:Ne prika, nema me u dogledno vrijeme u to sam siguran, imam neke planove za stan ali je to još u nekoj fazi razrade i zatvaranje financ. konstrukcije pa ni sam ne znam kada i oće li biti što od togaveber wrote:digao je samobor. i to kaj veliš trebao je ostat tamo. gle znam i tuđmana. miru. moji starci ih hranili 70ih. drži se čega si najbolji i bok. ali kaj je je. pričaš najbolje viceve. jel dolaziš kaj u zg?
2014-12-30
znam da je vama iz kradezeja teško priznat da je netko uspješan i da digne grad.marcellus wrote:veber wrote:digao je samobor. i to kaj veliš trebao je ostat tamo. gle znam i tuđmana. miru. moji starci ih hranili 70ih. drži se čega si najbolji i bok. ali kaj je je. pričaš najbolje viceve. jel dolaziš kaj u zg?
digao je kurac, samobor je isti kakav je oduvijek i bio
ak je neko digo samobor to je mali mate rimac
tvoj sančo nema veze sa samoborom. on je sveta neđelja.
2014-12-30
Dobrodošli uvijek :))))veber wrote:a, nikaj. morat ću u slavoniju.tre wrote:Ne prika, nema me u dogledno vrijeme u to sam siguran, imam neke planove za stan ali je to još u nekoj fazi razrade i zatvaranje financ. konstrukcije pa ni sam ne znam kada i oće li biti što od togaveber wrote:digao je samobor. i to kaj veliš trebao je ostat tamo. gle znam i tuđmana. miru. moji starci ih hranili 70ih. drži se čega si najbolji i bok. ali kaj je je. pričaš najbolje viceve. jel dolaziš kaj u zg?
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2