I2B posla
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: I2B posla
Idemo po redu...epikur37 wrote:Ljudi podržavaju svoju slatku načelnicu, na kraju nije sve u novcu. Ognjište, vjera, obitelj...
Moja netijakinja jes mužem u SB upravo kupila kuću u novogradnji za mlade obitelji (do 40 g.!),
uz nepovratna sredstva države od 40%. Je li ova mlada djevojka dobila išta više od moje netijakinje?
A to, članica je HDZ-a, pa?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
AssadNaPodmornici wrote:koji primitivan mentalitet tih vlaja kraj imotskog
dakle njihova općina u mrskoj yugi je imala 3x više stanovnika, HDZ je sve popljačka im, spalio, porušio, i postavio ovu svoju na vlast, koja generalno im nije kurca radila osim što je ne-namjenski trošila novac (ispada da ova glupača sa završenim nekim privatnim faksom "informacijskim managmentom") nije imala niti pojma kako se išta radi, i na kraju nije niti živjela u Lovreću, - uzimala im pare njihove i naše i nije ništa napravila za tu vukojebinu koja je porušena
i ovi joj plaćaju misu.
a neka ih guze
Baš mentalna pripizdina od pizdine pripizdine...vlajland priglupi zaostali... jebe mi se više za porijeklo, ćaću, državu, narod...
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:Trilj je kao gradić na divljem zapadu. Cesta, salun, šerif (+centar za migrante) i pogrebno poduzeće....Hektorović wrote:Trilj, više kafića od stanovnika :D
E to :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:mutava baštarda wrote:Trilj je kao gradić na divljem zapadu. Cesta, salun, šerif (+centar za migrante) i pogrebno poduzeće....Hektorović wrote:Trilj, više kafića od stanovnika :D
i u Grabu imaju riječne rakove koje nikako da kupim jer su u lipnju stasali tek a ne vodi me put dolje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:Gle Bosanac kakve ti veze imaš sa Lovrećom? Nikakve. Nisi bia tamo u životu ja sam bia hrpu puta i imam veze tamo i znam hrpu ljudi.
Lovrećana danas živih je par desetaka tisuća, da ih tvoji iz Saveza Komunista a pogotovo iz HdZa nisu raselili mogao je gore biti jedan od većih gradova u RH. takvih kuća u Lovreću nema na prste dvi ruke i niti jedna ta kuća nije zarađena u Lovreću gdje na vlasti su ove tvoje lopine za koje glasuju ljudi jednom nogom u grobu
A ovo je nešto kao ljepljenje slika vrtova i vinograda aluminija po forumu, dok je ekipa iz firme izvlačila partstomilijuna eura :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
problem iseljavanja mladih danas je CO2 i globalno zatopljenje, nikako HDZ/SDP banda...Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:Gle Bosanac kakve ti veze imaš sa Lovrećom? Nikakve. Nisi bia tamo u životu ja sam bia hrpu puta i imam veze tamo i znam hrpu ljudi.
Lovrećana danas živih je par desetaka tisuća, da ih tvoji iz Saveza Komunista a pogotovo iz HdZa nisu raselili mogao je gore biti jedan od većih gradova u RH. takvih kuća u Lovreću nema na prste dvi ruke i niti jedna ta kuća nije zarađena u Lovreću gdje na vlasti su ove tvoje lopine za koje glasuju ljudi jednom nogom u grobu
Iz tih krajeva su odlazili ljudi odkad postoje ti krajevi. Nekad zbog puno djece, danas zbog globalizacije,
koja nije mimoišla ni te ljude. Nikakve to veze nema s nijednom vlašću, pa tako ni sa HDZ-om, kao
što to ti želiš insinuirati. Ne dijeli HDZ tvornice ili išta slično, niti je to njihov posao. Svi možete
otvarati što god želite, za razliku od vremena kad su upravljali tvoji iz Saveza komunista, kojih se sada
odričeš. Kao i HDZ-a uostalom. Kao da vas ne znamo...
epikur37 wrote:brende, narod oće hdz i bog :D
Što im je lošije to više bleje za kradeze, eh da mi pola rodbine nije takvo... doduše dida, pokoj mu duši, a na ravnanje velikim vjernicima, svaki dan je dvi krunice molija, ali ih je mrzija ka i vraga...preobučene komunjare, skužija ih je priprosti seljak i prisilni gastarbajter odmah nedugo nakon što su zasjeli na vlast...
darth_vader-
2014-04-17
ima sam curu iz Graba... Lip izvor i mlince od kojih jedna radi i danas. Pok. Ćaća bi išao tamo mlit po starinski...epikur37 wrote:Hektorović wrote:mutava baštarda wrote:Trilj je kao gradić na divljem zapadu. Cesta, salun, šerif (+centar za migrante) i pogrebno poduzeće....Hektorović wrote:Trilj, više kafića od stanovnika :D
i u Grabu imaju riječne rakove koje nikako da kupim jer su u lipnju stasali tek a ne vodi me put dolje.
Šta su vam previsoki porezi, ili vam općenito vlast brani otvoriti svoju firmu?mutava baštarda wrote:problem iseljavanja mladih danas je CO2 i globalno zatopljenje, nikako HDZ/SDP banda...Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:Gle Bosanac kakve ti veze imaš sa Lovrećom? Nikakve. Nisi bia tamo u životu ja sam bia hrpu puta i imam veze tamo i znam hrpu ljudi.
Iz tih krajeva su odlazili ljudi odkad postoje ti krajevi. Nekad zbog puno djece, danas zbog globalizacije,
koja nije mimoišla ni te ljude. Nikakve to veze nema s nijednom vlašću, pa tako ni sa HDZ-om, kao
što to ti želiš insinuirati. Ne dijeli HDZ tvornice ili išta slično, niti je to njihov posao. Svi možete
otvarati što god želite, za razliku od vremena kad su upravljali tvoji iz Saveza komunista, kojih se sada
mutava baštarda wrote:problem iseljavanja mladih danas je CO2 i globalno zatopljenje, nikako HDZ/SDP banda...Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:Gle Bosanac kakve ti veze imaš sa Lovrećom? Nikakve. Nisi bia tamo u životu ja sam bia hrpu puta i imam veze tamo i znam hrpu ljudi.
Ma Irska pička li joj materina što je nisu raznili Englezi...
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:ima sam curu iz Graba... Lip izvor i mlince od kojih jedna radi i danas. Pok. Ćaća bi išao tamo mlit po starinski...epikur37 wrote:Hektorović wrote:mutava baštarda wrote:Trilj je kao gradić na divljem zapadu. Cesta, salun, šerif (+centar za migrante) i pogrebno poduzeće....Hektorović wrote:Trilj, više kafića od stanovnika :D
Bio sam jako lijepo mlinice napravljene i da jedna radi još uvijek :)
2015-08-06
jasambrend wrote:epikur37 wrote:brende, narod oće hdz i bog :D
Što im je lošije to više bleje za kradeze, eh da mi pola rodbine nije takvo... doduše dida, pokoj mu duši, a na ravnanje velikim vjernicima, svaki dan je dvi krunice molija, ali ih je mrzija ka i vraga...preobučene komunjare, skužija ih je priprosti seljak i prisilni gastarbajter odmah nedugo nakon što su zasjeli na vlast...
a ti na dida ;)
2015-08-06
pobrkao si, tehnomenadžeri vole opere, reno 4 i tramvaje.epikur37 wrote:
Tako se tada nosilo, Milo hrnjić i dan danas.
Guest- Guest
po redu i odmah si ga zasro.Kako to da ste vi stalno prvi u redu kad se dijeli nešto nepovratno?I stalno nađete jebene rupe u zakonu.Eroo wrote:Idemo po redu...epikur37 wrote:Ljudi podržavaju svoju slatku načelnicu, na kraju nije sve u novcu. Ognjište, vjera, obitelj...
Moja netijakinja jes mužem u SB upravo kupila kuću u novogradnji za mlade obitelji (do 40 g.!),
uz nepovratna sredstva države od 40%. Je li ova mlada djevojka dobila išta više od moje netijakinje?
vili40-
2015-08-02
pa članovi adezea, lijepo ti piše. ljudi koji se u bivšoj državi nisu mogli maknut od renoa 4 i tramvaja su uz pomoć stranke danas vlasnici kuća s bazenom, k'o ti kriv kaj i ti nisi član adeza.vili40 wrote:po redu i odmah si ga zasro.Kako to da ste vi stalno prvi u redu kad se dijeli nešto nepovratno?I stalno nađete jebene rupe u zakonu.Eroo wrote:Idemo po redu...epikur37 wrote:Ljudi podržavaju svoju slatku načelnicu, na kraju nije sve u novcu. Ognjište, vjera, obitelj...
kaj su stvorili? ništa. po čemu su posebni? ničemu. čime se bave? ničim.
Guest- Guest
pa i to se čovjek pita,od kud te vile sa bazenima,poljoprivreda,stočarstvo,možda imaju sreće pa dobili na lotu ili svi redom rade u NASA-i?ebenica wrote:pa članovi adezea, lijepo ti piše. ljudi koji se u bivšoj državi nisu mogli maknut od renoa 4 i tramvaja su uz pomoć stranke danas vlasnici kuća s bazenom, k'o ti kriv kaj i ti nisi član adeza.vili40 wrote:po redu i odmah si ga zasro.Kako to da ste vi stalno prvi u redu kad se dijeli nešto nepovratno?I stalno nađete jebene rupe u zakonu.Eroo wrote:Idemo po redu...epikur37 wrote:Ljudi podržavaju svoju slatku načelnicu, na kraju nije sve u novcu. Ognjište, vjera, obitelj...
kaj su stvorili? ništa. po čemu su posebni? ničemu. čime se bave? ničim.
vili40-
2015-08-02
Kao ni ti. Ko ti kriv što nemaš ništa? HDZ? Nije. Stavio si na pogrešnu kartu, možda je to u pitanju?ebenica wrote:kaj su stvorili? ništa. po čemu su posebni? ničemu. čime se bave? ničim.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 3 of 5