I2B posla
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: I2B posla
Ala retardiranog svita. Uvea bi im još 800 poreza, pička li im materina tulava...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:i ovi joj plaćaju misu.
a neka ih guze
A gle, na kraju krajeva svi imaju vlast kakvu si izaberu/zaslužuju.
catabbath-
2015-08-22
Mangupe nesposobni i ovo je Lovreć.AssadNaPodmornici wrote:koji primitivan mentalitet tih vlaja kraj imotskog
https://www.booking.com/hotel/hr/holiday-villa-vita.sl.html
I ovo je Lovreć.Ne čekaju da im netko nešto da, sami pokušavaju nešto učiniti za sebe.
https://www.booking.com/hotel/hr/three-bedroom-holiday-home-in-lovrec-lovrec.sl.html?aid=356980;label=gog235jc-1DCAsoZUIrdGhyZWUtYmVkcm9vbS1ob2xpZGF5LWhvbWUtaW4tbG92cmVjLWxvdnJlY0gzWANoywGIAQGYASO4AQbIAQ_YAQPoAQGIAgGoAgO4ArftlPIFwAIB;sid=7998e52847ba08b6b0b840582ac640a9;dist=0&keep_landing=1&sb_price_type=total&type=total&
Gle Bosanac kakve ti veze imaš sa Lovrećom? Nikakve. Nisi bia tamo u životu ja sam bia hrpu puta i imam veze tamo i znam hrpu ljudi.
Lovrećana danas živih je par desetaka tisuća, da ih tvoji iz Saveza Komunista a pogotovo iz HdZa nisu raselili mogao je gore biti jedan od većih gradova u RH. takvih kuća u Lovreću nema na prste dvi ruke i niti jedna ta kuća nije zarađena u Lovreću gdje na vlasti su ove tvoje lopine za koje glasuju ljudi jednom nogom u grobu
Lovrećana danas živih je par desetaka tisuća, da ih tvoji iz Saveza Komunista a pogotovo iz HdZa nisu raselili mogao je gore biti jedan od većih gradova u RH. takvih kuća u Lovreću nema na prste dvi ruke i niti jedna ta kuća nije zarađena u Lovreću gdje na vlasti su ove tvoje lopine za koje glasuju ljudi jednom nogom u grobu
Ti još manje. Sama te je zloba.AssadNaPodmornici wrote:Gle Bosanac kakve ti veze imaš sa Lovrećom? Nikakve.
Probaj svoje frustracije rješavati na produktivan način, jer ćeš od toga imati više koristi.
Iman ja veze sa Lovrećom, pa i obiteljske, neću pisati po forumu, i ti normalni Lovrećani su zgrozeni sa primitivnim mentalitetom ovih gore
AssadNaPodmornici wrote:Gle Bosanac kakve ti veze imaš sa Lovrećom? Nikakve. Nisi bia tamo u životu ja sam bia hrpu puta i imam veze tamo i znam hrpu ljudi.
Iz tih krajeva su odlazili ljudi odkad postoje ti krajevi. Nekad zbog puno djece, danas zbog globalizacije,
koja nije mimoišla ni te ljude. Nikakve to veze nema s nijednom vlašću, pa tako ni sa HDZ-om, kao
što to ti želiš insinuirati. Ne dijeli HDZ tvornice ili išta slično, niti je to njihov posao. Svi možete
otvarati što god želite, za razliku od vremena kad su upravljali tvoji iz Saveza komunista, kojih se sada
odričeš. Kao i HDZ-a uostalom. Kao da vas ne znamo...
Čemu onda one fotografije u uvodnom članku? Što si s njima htio reći?AssadNaPodmornici wrote:Iman ja veze sa Lovrećom, pa i obiteljske, neću pisati po forumu, i ti normalni Lovrećani su zgrozeni sa primitivnim mentalitetom ovih gore
Ne podcjenjuj ljude kojima ni do gležnja nisi.
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:koji primitivan mentalitet tih vlaja kraj imotskog
dakle njihova općina u mrskoj yugi je imala 3x više stanovnika, HDZ je sve popljačka im, spalio, porušio, i postavio ovu svoju na vlast, koja generalno im nije kurca radila osim što je ne-namjenski trošila novac (ispada da ova glupača sa završenim nekim privatnim faksom "informacijskim managmentom") nije imala niti pojma kako se išta radi, i na kraju nije niti živjela u Lovreću, - uzimala im pare njihove i naše i nije ništa napravila za tu vukojebinu koja je porušena
i ovi joj plaćaju misu.
a neka ih guze
Gledam slike, taj Lovreć izgleda ko da je kakvo selo u Siriji... porušeno, zapušteno, zombie apokalipsa. A ova nekvalificirana partijska droca u sred svega toga napravila vilu sa bazenom u stilu kalifornije.
Dobro je rekao Epi, taj vlajland je totalna pasivna zabit...
a HDZ ovim urođenicima dođe kao neki kargo kult.
Takvih ruševina imaš i u najelitnijim dijelovima Dalmacije, po otocima i gradićima i nekadašnjim ribarskim selima.
Vlasnici su po Amerikama i Australijama, koji su tamo odselili još krajem 19. i početkom 20.-og stoljeća.
Ne možeš to ni srušiti ni prodati, jer su vlasnici nedostupni...
Živite u Hrvatskoj ali o njoj ne znate ništa.
Mogao bih vam i sam ovdje pokazati fotografije čega sam i ja suvlasnik dolje. Nalazi se u kulturno zaštićenom području.
Pokušali smo pronaći suvlasnike i dogovoriti se oko obnove. Kad smo došli do broja 32 suvlasnika, odustali smo od daljnjeg truda...
Jebeni hrvatski jalnuši i zlobnici, koji u živortu nisu izgradili svojim rukama ni kokošinjca
ili pasje kućice, ali oni sve znaju bez obzira o čemu se radilo...
ili pasje kućice, ali oni sve znaju bez obzira o čemu se radilo...
Ljudi podržavaju svoju slatku načelnicu, na kraju nije sve u novcu. Ognjište, vjera, obitelj...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Idemo po redu...epikur37 wrote:Ljudi podržavaju svoju slatku načelnicu, na kraju nije sve u novcu. Ognjište, vjera, obitelj...
Moja netijakinja jes mužem u SB upravo kupila kuću u novogradnji za mlade obitelji (do 40 g.!),
uz nepovratna sredstva države od 40%. Je li ova mlada djevojka dobila išta više od moje netijakinje?
A to, članica je HDZ-a, pa?
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 2 of 5