Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
Za koga glasju,vecina..
shaby- Posts : 284
2014-04-19
darla wrote:tre911 wrote:Zašto??? Jesu li oni hrvati ili ne? Jel RH matična država svih Hrvata? Jel se RH treba brinuti o svom narodu?....Dakle svi na svijetu pokušavaju asimilirati sve oko sebe iz raznoraznih razloga jedino Hrvati pokušavaju odbaciti od sebe i one koji su njihova krv.darla wrote:Po meni pravo glasa hrvatski drzavljani sa prebivalistem ili boravistem u Hrvatskoj. Ako ne djelis sudbinu gradjana jedne drzave, nemas sto glasati.
Gle, jasno je da po Ustavu svi drzavljani RH imaju pravo glasa i to ce tako ostati. Ja osobno smatram i toga sam se drzala kad sam zivjela jedan period vani, da ja nemam sto odredjivati onima koji zive u jednoj zemlji kako ce zivjeti, ako ne djelim njihovu sudbinu. Meni je to bezveze.
ali dijeliš njihovu sudbinu. U tome je kvaka. Čak i u Australiji.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
darla wrote:Po meni pravo glasa hrvatski drzavljani sa prebivalistem ili boravistem u Hrvatskoj. Ako ne djelis sudbinu gradjana jedne drzave, nemas sto glasati.
Mogu se složiti, napose Hrvate u Bih e s tim pravom zamajava...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neznam,meni to nema logike..
A šta ćeš onda tko da glasa,pa vidiš da ovi u bih stoje parabraham wrote:Svi koji ne placaju porez, oni koji zive od poreza i ercegovci ne trebaju da glasaju.
sati u redu za glas a ja prespavao izbore jer se veče prije napio,a ona moja nije me htjela budit i kako da baziraš izbore na nekome kao ja....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa ovako...
Ako bi itko trebao ,ne ukinuti im pravo glasa,nego im ukinuti preimućstvo,to bi trebali učiniti Hrvati iz Bosne.
Bogati,dali su sebi za pravo gospodariti mnogobrojnijim Bosancima.
Čak i naziv Herceg-Bosna sugerira na tu supremaciju.
Kao što su u RSK gospodarili Dalmatinci,nauštrb Ličana,Kordunaša,Banijaca, Slavonaca,Gorana...tako,ali još u većem obimu ovdje nad Bosancima u svim porama narodnog života ,gospodare Hercegovci.
Ako bi itko trebao ,ne ukinuti im pravo glasa,nego im ukinuti preimućstvo,to bi trebali učiniti Hrvati iz Bosne.
Bogati,dali su sebi za pravo gospodariti mnogobrojnijim Bosancima.
Čak i naziv Herceg-Bosna sugerira na tu supremaciju.
Kao što su u RSK gospodarili Dalmatinci,nauštrb Ličana,Kordunaša,Banijaca, Slavonaca,Gorana...tako,ali još u većem obimu ovdje nad Bosancima u svim porama narodnog života ,gospodare Hercegovci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ok, dodajemo onda i mamurne. Jebi ga onda tih par stotina tisuca ercegovaca odluci tvoju sudbinu. Dakle ne samo da te boli glava vec i gujica. Muhahahahahaaaaav_vlado wrote:A šta ćeš onda tko da glasa,pa vidiš da ovi u bih stoje parabraham wrote:Svi koji ne placaju porez, oni koji zive od poreza i ercegovci ne trebaju da glasaju.
sati u redu za glas a ja prespavao izbore jer se veče prije napio,a ona moja nije me htjela budit i kako da baziraš izbore na nekome kao ja....
abraham-
2014-04-14
da sam ja hercegovac oduzeo bi rvatima pravo glasa. Ionako uvijek zajebu. Odabrao Marijan Hanžeković. A prije toga je bilo odabrao Ninoslav Pavić. Čitao Zoran Šprajc. Kila mozga...
Kao prvo,Hercegovci ne mogu Hrvatima iz Hrvatske ukinuti(a ni nadodati) ništa.marcellus wrote:da sam ja hercegovac oduzeo bi rvatima pravo glasa. Ionako uvijek zajebu. Odabrao Marijan Hanžeković. A prije toga je bilo odabrao Ninoslav Pavić. Čitao Zoran Šprajc. Kila mozga...
Ja ovdje samo pričam o supremaciji malobrojnih Hercegovaca,nad mnogobrojnijim Bosancima.
I u tome je štos.
Ali,Bosanci su to već odavno skužili.
Nema više.
2014-04-22
jastreb wrote:Kao prvo,Hercegovci ne mogu Hrvatima iz Hrvatske ukinuti(a ni nadodati) ništa.marcellus wrote:da sam ja hercegovac oduzeo bi rvatima pravo glasa. Ionako uvijek zajebu. Odabrao Marijan Hanžeković. A prije toga je bilo odabrao Ninoslav Pavić. Čitao Zoran Šprajc. Kila mozga...
Ja ovdje samo pričam o supremaciji malobrojnih Hercegovaca,nad mnogobrojnijim Bosancima.
I u tome je štos.
Ali,Bosanci su to već odavno skužili.
Nema više.
abraham-
2014-04-14
Treba li se ocitovati u svezi ovih rasisticko-sovinistickih razmisljanja?!
2014-04-12
ne trebamaggie13 wrote:Treba li se ocitovati u svezi ovih rasisticko-sovinistickih razmisljanja?!
sto ti je ovo dedudidado?
dijagram-
2015-08-09
Nema tu rasizma ,niti šovinizma.maggie13 wrote:Treba li se ocitovati u svezi ovih rasisticko-sovinistickih razmisljanja?!
Riječ je samo o supremaciji i hegemoniji.
Kako jedna malobrojnija skupina može u svemu parirati mnogobrojnijem entitetu???
2014-04-22
jel"tako?;-)dijagram wrote:ne trebamaggie13 wrote:Treba li se ocitovati u svezi ovih rasisticko-sovinistickih razmisljanja?!
Naslov jedne lijepe pjesmice..
2014-04-12
epikur37 wrote:darla wrote:Po meni pravo glasa hrvatski drzavljani sa prebivalistem ili boravistem u Hrvatskoj. Ako ne djelis sudbinu gradjana jedne drzave, nemas sto glasati.
Mogu se složiti, napose Hrvate u Bih e s tim pravom zamajava...
To je drugi dio price, mogu glasati U HR, ali treci u drzavi kojoj zive, e to ne moze .
darla- Admin
2015-10-22
nikad cuo, pomislih,delnice dubrovnik daruvar:)maggie13 wrote:jel"tako?;-)dijagram wrote:ne trebamaggie13 wrote:Treba li se ocitovati u svezi ovih rasisticko-sovinistickih razmisljanja?!
Naslov jedne lijepe pjesmice..
dijagram-
2015-08-09
Pa kad oče glasat,nek glasaju.....par sati stajat u redu za plavušu.,poznata inteligencija dotičnih...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
The Police,dijagrame :D
2014-04-12
ovo je vladina tema...geografski mu leži, tamo neki ercegovci, misteriozna skupina...da ga vidi na cesti prepao bi se, kad bi mu bar pisalo ne čelu ercegovac
2014-04-15
e svi bi bilo dobro da glasuju za naše, tada se nitko ne bi buniJov_vlado wrote:Pa kad oče glasat,nek glasaju.....par sati stajat u redu za plavušu.,poznata inteligencija dotičnih...
n_razbojnik-
2014-04-15
najprije je tesko razaznat tko su uopce hercegovci od svih bosanacanevjestin_razbojnik wrote:ovo je vladina tema...geografski mu leži, tamo neki ercegovci, misteriozna skupina...da ga vidi na cesti prepao bi se, kad bi mu bar pisalo ne čelu ercegovac
2014-04-12
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
» Brisel do sad najoštrije prema Mađarskoj i Orbanu:Žele im uskratiti pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
» Brisel do sad najoštrije prema Mađarskoj i Orbanu:Žele im uskratiti pravo glasa u EU
Page 5 of 8