Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
najprije je tesko razaznat tko su uopce hercegovci od svih bosanacanevjestin_razbojnik wrote:ovo je vladina tema...geografski mu leži, tamo neki ercegovci, misteriozna skupina...da ga vidi na cesti prepao bi se, kad bi mu bar pisalo ne čelu ercegovac
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kuži nju raspjevanu.
2014-12-30
zešće zajebano...i ono kad ga detektiraš i misliš da si ga raskrinkao ispade neka druga geografska cjelina, kao Imoćani...maggie13 wrote:najprije je tesko razaznat tko su uopce hercegovci od svih bosanacanevjestin_razbojnik wrote:ovo je vladina tema...geografski mu leži, tamo neki ercegovci, misteriozna skupina...da ga vidi na cesti prepao bi se, kad bi mu bar pisalo ne čelu ercegovac
2014-04-15
Koje vaše,tvoji zagorci gubec,tito i tuđman su dead....a ono ostalo ne znam,možda arapi ili belogardejci ako misliš jugoslavene pokrepalo to sa državom....nevjestin_razbojnik wrote:e svi bi bilo dobro da glasuju za naše, tada se nitko ne bi buniJov_vlado wrote:Pa kad oče glasat,nek glasaju.....par sati stajat u redu za plavušu.,poznata inteligencija dotičnih...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pravo na glasanje trebaju imati samo nosioci genetskog haplotipa I1b*. Ostalim bi trebalo oduzet državljanstvo i pravo na glas.darla wrote:Po meni pravo glasa hrvatski drzavljani sa prebivalistem ili boravistem u Hrvatskoj. Ako ne djelis sudbinu gradjana jedne drzave, nemas sto glasati.
Ono mogli bi nam biti sluge, ali bez državljanstva i prava na glasovanje. Se slažeš?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Uopće nevažno tko glasa i zašto glasa,...tko je od vas glasao da luka rajić bude tajkun ili kutle ili mamić zauzme dinamo.....nevažni izbori,farsa za stoku sitnog zuba,lijepo je rekao franjo...200 bogatih obitelji plave krvi....tomo horvatinčić vam je primjer zakona i demokracije ..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Hercegovci u BiH su nešto kao kod vas MOST - oš neš bangladeš.jastreb wrote:Pa ovako...
Ako bi itko trebao ,ne ukinuti im pravo glasa,nego im ukinuti preimućstvo,to bi trebali učiniti Hrvati iz Bosne.
Bogati,dali su sebi za pravo gospodariti mnogobrojnijim Bosancima.
Čak i naziv Herceg-Bosna sugerira na tu supremaciju.
Kao što su u RSK gospodarili Dalmatinci,nauštrb Ličana,Kordunaša,Banijaca, Slavonaca,Gorana...tako,ali još u većem obimu ovdje nad Bosancima u svim porama narodnog života ,gospodare Hercegovci.
Od sada naš glas glas će ići MOST-u.Svrsishodnije je.
Glas MOST-u ima nekog smisla. Barem iz naše perspektive. Svrsishodnije je.
Last edited by Ero on Fri 20 Nov - 22:34; edited 1 time in total
2014-04-23
Ero wrote:Pravo na glasanje trebaju imati samo nosioci genetskog haplotipa I1b*. Ostalim bi trebalo oduzet državljanstvo i pravo na glas.darla wrote:Po meni pravo glasa hrvatski drzavljani sa prebivalistem ili boravistem u Hrvatskoj. Ako ne djelis sudbinu gradjana jedne drzave, nemas sto glasati.
Ono mogli bi nam biti sluge, ali bez državljanstva i prava na glasovanje. Se slažeš?
... prestrog si ...
darla- Admin
2015-10-22
Ali bi bilo najčistije...čisto čisto, jelte....darla wrote:Ero wrote:Pravo na glasanje trebaju imati samo nosioci genetskog haplotipa I1b*. Ostalim bi trebalo oduzet državljanstvo i pravo na glas.darla wrote:Po meni pravo glasa hrvatski drzavljani sa prebivalistem ili boravistem u Hrvatskoj. Ako ne djelis sudbinu gradjana jedne drzave, nemas sto glasati.
... prestrog si ...
2014-04-23
eh,si vidio..to je vec zeznuta sorta..:Pnevjestin_razbojnik wrote:zešće zajebano...i ono kad ga detektiraš i misliš da si ga raskrinkao ispade neka druga geografska cjelina, kao Imoćani...maggie13 wrote:najprije je tesko razaznat tko su uopce hercegovci od svih bosanacanevjestin_razbojnik wrote:ovo je vladina tema...geografski mu leži, tamo neki ercegovci, misteriozna skupina...da ga vidi na cesti prepao bi se, kad bi mu bar pisalo ne čelu ercegovac
2014-04-12
Zaebata, ćerce, zaebata...da prostiš.maggie13 wrote:eh,si vidio..to je vec zeznuta sorta..:Pnevjestin_razbojnik wrote:zešće zajebano...i ono kad ga detektiraš i misliš da si ga raskrinkao ispade neka druga geografska cjelina, kao Imoćani...maggie13 wrote:najprije je tesko razaznat tko su uopce hercegovci od svih bosanacanevjestin_razbojnik wrote:ovo je vladina tema...geografski mu leži, tamo neki ercegovci, misteriozna skupina...da ga vidi na cesti prepao bi se, kad bi mu bar pisalo ne čelu ercegovac
2014-04-23
Kolegi Jastrebu bi, na primjer, dozvolio da mi timari konja. Alkohol bi mu zabranio piti. Uostalom i do sada je vladao I1b* haplotip.darla wrote:Ero wrote:Pravo na glasanje trebaju imati samo nosioci genetskog haplotipa I1b*. Ostalim bi trebalo oduzet državljanstvo i pravo na glas.darla wrote:Po meni pravo glasa hrvatski drzavljani sa prebivalistem ili boravistem u Hrvatskoj. Ako ne djelis sudbinu gradjana jedne drzave, nemas sto glasati.
... prestrog si ...
Jal su u SDP, jal u ADZ...Živo mučenje. Pošto je I1b* većinski u Hrvata, glasovanje preostalih je bez veze.
2014-04-23
Ero wrote:Kolegi Jastrebu bi, na primjer, dozvolio da mi timari konja. Alkohol bi mu zabranio piti. Uostalom i do sada je vladao I1b* haplotip.darla wrote:Ero wrote:Pravo na glasanje trebaju imati samo nosioci genetskog haplotipa I1b*. Ostalim bi trebalo oduzet državljanstvo i pravo na glas.darla wrote:Po meni pravo glasa hrvatski drzavljani sa prebivalistem ili boravistem u Hrvatskoj. Ako ne djelis sudbinu gradjana jedne drzave, nemas sto glasati.
... prestrog si ...
Jal su u SDP, jal u ADZ...Živo mučenje. Pošto je I1b* većinski u Hrvata, glasovanje preostalih je bez veze.
Pa ne kazem ja nista, bilo bi vazala na bacanje
darla- Admin
2015-10-22
sve znam,vjeruj mi..B-)Ero wrote:Zaebata, ćerce, zaebata...da prostiš.maggie13 wrote:eh,si vidio..to je vec zeznuta sorta..:Pnevjestin_razbojnik wrote:zešće zajebano...i ono kad ga detektiraš i misliš da si ga raskrinkao ispade neka druga geografska cjelina, kao Imoćani...maggie13 wrote:najprije je tesko razaznat tko su uopce hercegovci od svih bosanacanevjestin_razbojnik wrote:ovo je vladina tema...geografski mu leži, tamo neki ercegovci, misteriozna skupina...da ga vidi na cesti prepao bi se, kad bi mu bar pisalo ne čelu ercegovac
2014-04-12
Ustvari glasovanje je potpuno bz veze, ako se unaprijed zna da je haplotip I1b* većinski.v_vlado wrote:Uopće nevažno tko glasa i zašto glasa,...tko je od vas glasao da luka rajić bude tajkun ili kutle ili mamić zauzme dinamo.....nevažni izbori,farsa za stoku sitnog zuba,lijepo je rekao franjo...200 bogatih obitelji plave krvi....tomo horvatinčić vam je primjer zakona i demokracije ..
Treba samo uvesti pokaznicu sa dokazom o genetskoj ispravnosti, ostalo je stvar tehnike.
Na ovaj način bi svi dotepenci bili isključeni iz onoga što itako ne razumiju.
Eto ti pijan prespavaš izbore. Koji će qratz vama izbori?
Treba vama i alkohol ukinit. Ču li pijan prespavao izbore, jbte...
Mi smo doma prozvodili toliko vina i rakije da bi svi ukućani mogli biti pijanci, ali
toga nije bilo . Nije ga bilo nikako u mom selu. Rakija nam je, na primjer bila lijek za svašta:
S njom se skidala temperatura, prali zubi, mazalo nakon brijanja...
2014-04-23
Bacanje? Prestroga si...darla wrote:Ero wrote:Kolegi Jastrebu bi, na primjer, dozvolio da mi timari konja. Alkohol bi mu zabranio piti. Uostalom i do sada je vladao I1b* haplotip.darla wrote:Ero wrote:Pravo na glasanje trebaju imati samo nosioci genetskog haplotipa I1b*. Ostalim bi trebalo oduzet državljanstvo i pravo na glas.darla wrote:Po meni pravo glasa hrvatski drzavljani sa prebivalistem ili boravistem u Hrvatskoj. Ako ne djelis sudbinu gradjana jedne drzave, nemas sto glasati.
... prestrog si ...
Pa ne kazem ja nista, bilo bi vazala na bacanje
2014-04-23
Što ti je to I1b? Nema toga ovdje:
http://www.eupedia.com/europe/european_y-dna_haplogroups.shtml
http://www.eupedia.com/europe/european_y-dna_haplogroups.shtml
crvenkasti-
2014-04-17
I1b je haplotip, haplogrupa je I
2014-04-15
E1b1b su Šiptari, znači:
http://www.eupedia.com/europe/Haplogroup_E1b1b_Y-DNA.shtml
http://www.eupedia.com/europe/Haplogroup_E1b1b_Y-DNA.shtml
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni,sto smo mi?
2014-04-12
maggie13 wrote:Crveni,sto smo mi?
Svi smo pomalo Šiptari, izgleda...
crvenkasti-
2014-04-17
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
» Brisel do sad najoštrije prema Mađarskoj i Orbanu:Žele im uskratiti pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
» Brisel do sad najoštrije prema Mađarskoj i Orbanu:Žele im uskratiti pravo glasa u EU
Page 6 of 8