Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
Ima li hrvata na ovom topicu!?
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
A jebote jesi glup, nisam ja bezbradi nego je bezbradi vaš ovcojeb i kladim se da je više ispucao granata na RH nego ti metaka. Đanga ne računam, taj je metke samo primao :)Stanojko wrote:Kolko ti pseudonima imas, bem ti lebac!?tre911 wrote:Skoro mi dođe da povučem što sam napisao o tebi, bezbradica je tvoj četnik jebiga a ja sam ujkan. Nego jel istina da si spasio dvjesto hrvata kada ti je brada upala u redenik?Stanojko wrote:Cek bre Zile, ne rece mi da ti je nadimak bezbradica... :)
Guest- Guest
Sumnjiv si mi Ziko...
Jedan ali dovoljan za četničku bandu :)Stanojko wrote:Ima li hrvata na ovom topicu!?
Guest- Guest
tre911 wrote:Jedan ali dovoljan za četničku bandu :)Stanojko wrote:Ima li hrvata na ovom topicu!?
Koji bre Zile?
Jebiga kad vjeruješ komunistima da sam ja srboStanojko wrote:Sumnjiv si mi Ziko...
Guest- Guest
Sad si poprilično već i dosadan, mašta ti je na nivou 1,5-2 godine kada pred djetetom rukom prekriješ svoje oči i onda skineš ruke i vikneš buuu!e tu si negdje ako ne i malo ispod toga samo su djeca zanimljiva a ti nisi.Stanojko wrote:tre911 wrote:Jedan ali dovoljan za četničku bandu :)Stanojko wrote:Ima li hrvata na ovom topicu!?
Koji bre Zile?
Guest- Guest
Evo ko prmoviše pederluk po forumu a posle viče držite lopova.tre911 wrote:Evo stanojko stigao ti i peder đango u pomoć, samo malo vas je malo :DDDdzango wrote:Još kada bi ti tako nepismen razlikovao jebanje i silovanje.tre911 wrote:Pa da, kod vas ne postoji tužno jebanje ni kad siluju kao u Vu prije 24 godine, veselje brate ko u svatovimaStanojko wrote:Pa jes vala... Ovakva izreka kod srba ne biva... :)tre911 wrote:To ovi iz valjevskog korpusa prepisali od nas, ne budi naivan da postoji nešto original srpsko ;)Stanojko wrote:Ih bre Zile...to bre pricaju ovi sto ne mogu da nadju ribu... A cuo sam za tu Valjevsku izreku... ;)tre911 wrote:Zavisi kako to sve gledaš, na primjer ima kod nas uzrečica da je bolje veselo drkati nego tužno jebati!omni wrote:Koji ce kurac kome u Hrvatskoj pravo glasa kad se vec 20 godina smjenjuje ista klika. Bolje da yebete to vrijeme nego glasate, ionako nece biti nikakve promjene.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Alo pederčino ti si uvijek pisao o pušenju kite tako da je jasno ko dan da si pederčina.dzango wrote:Evo ko prmoviše pederluk po forumu a posle viče držite lopova.tre911 wrote:Evo stanojko stigao ti i peder đango u pomoć, samo malo vas je malo :DDDdzango wrote:Još kada bi ti tako nepismen razlikovao jebanje i silovanje.tre911 wrote:Pa da, kod vas ne postoji tužno jebanje ni kad siluju kao u Vu prije 24 godine, veselje brate ko u svatovimaStanojko wrote:Pa jes vala... Ovakva izreka kod srba ne biva... :)tre911 wrote:To ovi iz valjevskog korpusa prepisali od nas, ne budi naivan da postoji nešto original srpsko ;)Stanojko wrote:Ih bre Zile...to bre pricaju ovi sto ne mogu da nadju ribu... A cuo sam za tu Valjevsku izreku... ;)tre911 wrote:Zavisi kako to sve gledaš, na primjer ima kod nas uzrečica da je bolje veselo drkati nego tužno jebati!omni wrote:Koji ce kurac kome u Hrvatskoj pravo glasa kad se vec 20 godina smjenjuje ista klika. Bolje da yebete to vrijeme nego glasate, ionako nece biti nikakve promjene.
Guest- Guest
Ja pričao a ti uživao. I onda ja pederčina? Pa jebote, ne vadiš kurac iz usta a nazivaš druge pederima.tre911 wrote:Alo pederčino ti si uvijek pisao o pušenju kite tako da je jasno ko dan da si pederčina.dzango wrote:Evo ko prmoviše pederluk po forumu a posle viče držite lopova.tre911 wrote:Evo stanojko stigao ti i peder đango u pomoć, samo malo vas je malo :DDDdzango wrote:Još kada bi ti tako nepismen razlikovao jebanje i silovanje.tre911 wrote:Pa da, kod vas ne postoji tužno jebanje ni kad siluju kao u Vu prije 24 godine, veselje brate ko u svatovimaStanojko wrote:Pa jes vala... Ovakva izreka kod srba ne biva... :)tre911 wrote:To ovi iz valjevskog korpusa prepisali od nas, ne budi naivan da postoji nešto original srpsko ;)Stanojko wrote:Ih bre Zile...to bre pricaju ovi sto ne mogu da nadju ribu... A cuo sam za tu Valjevsku izreku... ;)tre911 wrote:Zavisi kako to sve gledaš, na primjer ima kod nas uzrečica da je bolje veselo drkati nego tužno jebati!omni wrote:Koji ce kurac kome u Hrvatskoj pravo glasa kad se vec 20 godina smjenjuje ista klika. Bolje da yebete to vrijeme nego glasate, ionako nece biti nikakve promjene.
2014-04-19
Dobro tio si dete kreten pa kad te opalim šakom po oku ti kažeš da si mi razbio šaku svojim okom:) Ok budi i dalje kretenčina, meni je trenutno ispod časti da te tučem tako jadnog. Ajde bok budalo :)))dzango wrote:Ja pričao a ti uživao. I onda ja pederčina? Pa jebote, ne vadiš kurac iz usta a nazivaš druge pederima.tre911 wrote:Alo pederčino ti si uvijek pisao o pušenju kite tako da je jasno ko dan da si pederčina.dzango wrote:Evo ko prmoviše pederluk po forumu a posle viče držite lopova.tre911 wrote:Evo stanojko stigao ti i peder đango u pomoć, samo malo vas je malo :DDDdzango wrote:Još kada bi ti tako nepismen razlikovao jebanje i silovanje.tre911 wrote:Pa da, kod vas ne postoji tužno jebanje ni kad siluju kao u Vu prije 24 godine, veselje brate ko u svatovimaStanojko wrote:Pa jes vala... Ovakva izreka kod srba ne biva... :)tre911 wrote:To ovi iz valjevskog korpusa prepisali od nas, ne budi naivan da postoji nešto original srpsko ;)Stanojko wrote:Ih bre Zile...to bre pricaju ovi sto ne mogu da nadju ribu... A cuo sam za tu Valjevsku izreku... ;)tre911 wrote:Zavisi kako to sve gledaš, na primjer ima kod nas uzrečica da je bolje veselo drkati nego tužno jebati!omni wrote:Koji ce kurac kome u Hrvatskoj pravo glasa kad se vec 20 godina smjenjuje ista klika. Bolje da yebete to vrijeme nego glasate, ionako nece biti nikakve promjene.
Guest- Guest
Čibe bre pederu. Ti bi nekog da biješ.tre911 wrote:Dobro tio si dete kreten pa kad te opalim šakom po oku ti kažeš da si mi razbio šaku svojim okom:) Ok budi i dalje kretenčina, meni je trenutno ispod časti da te tučem tako jadnog. Ajde bok budalo :)))dzango wrote:Ja pričao a ti uživao. I onda ja pederčina? Pa jebote, ne vadiš kurac iz usta a nazivaš druge pederima.tre911 wrote:Alo pederčino ti si uvijek pisao o pušenju kite tako da je jasno ko dan da si pederčina.dzango wrote:Evo ko prmoviše pederluk po forumu a posle viče držite lopova.tre911 wrote:Evo stanojko stigao ti i peder đango u pomoć, samo malo vas je malo :DDDdzango wrote:Još kada bi ti tako nepismen razlikovao jebanje i silovanje.tre911 wrote:Pa da, kod vas ne postoji tužno jebanje ni kad siluju kao u Vu prije 24 godine, veselje brate ko u svatovimaStanojko wrote:Pa jes vala... Ovakva izreka kod srba ne biva... :)tre911 wrote:To ovi iz valjevskog korpusa prepisali od nas, ne budi naivan da postoji nešto original srpsko ;)Stanojko wrote:Ih bre Zile...to bre pricaju ovi sto ne mogu da nadju ribu... A cuo sam za tu Valjevsku izreku... ;)tre911 wrote:Zavisi kako to sve gledaš, na primjer ima kod nas uzrečica da je bolje veselo drkati nego tužno jebati!omni wrote:Koji ce kurac kome u Hrvatskoj pravo glasa kad se vec 20 godina smjenjuje ista klika. Bolje da yebete to vrijeme nego glasate, ionako nece biti nikakve promjene.
2014-04-19
Po meni pravo glasa hrvatski drzavljani sa prebivalistem ili boravistem u Hrvatskoj. Ako ne djelis sudbinu gradjana jedne drzave, nemas sto glasati.
darla- Admin
2015-10-22
Svi koji ne placaju porez, oni koji zive od poreza i ercegovci ne trebaju da glasaju.
2014-04-14
Erin glas vrijedi 10 glasova regularnih..
Guest- Guest
Zašto??? Jesu li oni hrvati ili ne? Jel RH matična država svih Hrvata? Jel se RH treba brinuti o svom narodu?....Dakle svi na svijetu pokušavaju asimilirati sve oko sebe iz raznoraznih razloga jedino Hrvati pokušavaju odbaciti od sebe i one koji su njihova krv.darla wrote:Po meni pravo glasa hrvatski drzavljani sa prebivalistem ili boravistem u Hrvatskoj. Ako ne djelis sudbinu gradjana jedne drzave, nemas sto glasati.
Guest- Guest
Po čemu? Ako je tako onda glas srpske manjine vrijedi na desetine tisuća regularnih jer izašli ili ne ili dali glas SDP oni dobivaju 3 mandata u saboru. Dakle mandati su im osigurani i onda se mogu posvetiti glasovanju za koga žele a zna se gdje ih srce vuče a milanović se uostalom i sam sa time hvali.bogomdani wrote:Erin glas vrijedi 10 glasova regularnih..
Guest- Guest
tre911 wrote:Zašto??? Jesu li oni hrvati ili ne? Jel RH matična država svih Hrvata? Jel se RH treba brinuti o svom narodu?....Dakle svi na svijetu pokušavaju asimilirati sve oko sebe iz raznoraznih razloga jedino Hrvati pokušavaju odbaciti od sebe i one koji su njihova krv.darla wrote:Po meni pravo glasa hrvatski drzavljani sa prebivalistem ili boravistem u Hrvatskoj. Ako ne djelis sudbinu gradjana jedne drzave, nemas sto glasati.
Gle, jasno je da po Ustavu svi drzavljani RH imaju pravo glasa i to ce tako ostati. Ja osobno smatram i toga sam se drzala kad sam zivjela jedan period vani, da ja nemam sto odredjivati onima koji zive u jednoj zemlji kako ce zivjeti, ako ne djelim njihovu sudbinu. Meni je to bezveze.
darla- Admin
2015-10-22
E to moras samog Eru pitati..kad glasa 1000 Hertzegovaca,odjednom se pojavi 10 000 novih glasova...tre911 wrote:Po čemu? Ako je tako onda glas srpske manjine vrijedi na desetine tisuća regularnih jer izašli ili ne ili dali glas SDP oni dobivaju 3 mandata u saboru. Dakle mandati su im osigurani i onda se mogu posvetiti glasovanju za koga žele a zna se gdje ih srce vuče a milanović se uostalom i sam sa time hvali.bogomdani wrote:Erin glas vrijedi 10 glasova regularnih..
Guest- Guest
Ma potezanje pitanja Hrvata iz BiH, a tu nisu samo Hercegovci sa pravom glasa je opcenito bez veze i poligon za nabacivanje, jer ti ljudi imaju hrvatsko drzavljanstvo i hrvatske putovnice, prema tome po Ustavu imaju pravo glasa.
Tako da mozemo samo razgovarati o tome koliko je to moralno, ali to onda ne vrijedi samo za BiH Hrvate.
Tako da mozemo samo razgovarati o tome koliko je to moralno, ali to onda ne vrijedi samo za BiH Hrvate.
darla- Admin
2015-10-22
Za koga glasju,vecina..
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
» Brisel do sad najoštrije prema Mađarskoj i Orbanu:Žele im uskratiti pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
» Brisel do sad najoštrije prema Mađarskoj i Orbanu:Žele im uskratiti pravo glasa u EU
Page 4 of 8