Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
Ako mislis na strelicu pored "Notifications" nema promene...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Fénix wrote:Zaboravio si ubrojati Dalmatince, Bosance i Slavonce. To je uvaženo pravilo da je tih četvero najgora vrsta na svijetu i Hrvatskoj nije lako s njima.v_vlado wrote:Hercegovci su hrvati a svi ostali stoka sitnog zuba.
Treba biti cjelovit, a ne 1/4 toga reći.
Od ovih stalno s*ru, iako ih nitko ništa ne pita, treba napraviti registar i javno ga objaviti. Sa svim generalijama.
Znaš već na što mislim.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ljude boli briga što misli Zapadna Hrvatska o Istočnoj Hrvatskoj.
Guest- Guest
Daj Kicu slikicu, će ti on da sredi dok si reko Kaja.Stanojko wrote:Gledao...mrka kapa
2014-04-23
Kako ne briga, iz istočne dobijaju samo izbjeglice. Ne bih se začudio ako sutraFénix wrote:Ljude boli briga što misli Zapadna Hrvatska o Istočnoj Hrvatskoj.
kod Popovače i Garešnice osvane žica sa žiletima.
2014-04-23
ukinit ercegovcima... i dat ovima doturima i atomskim fizičarima i budućim nobelovcima iz opatovca... i onima iz donje maoče isto
Zavisi kako to sve gledaš, na primjer ima kod nas uzrečica da je bolje veselo drkati nego tužno jebati!omni wrote:Koji ce kurac kome u Hrvatskoj pravo glasa kad se vec 20 godina smjenjuje ista klika. Bolje da yebete to vrijeme nego glasate, ionako nece biti nikakve promjene.
Guest- Guest
Ih bre Zile...to bre pricaju ovi sto ne mogu da nadju ribu... A cuo sam za tu Valjevsku izreku... ;)tre911 wrote:Zavisi kako to sve gledaš, na primjer ima kod nas uzrečica da je bolje veselo drkati nego tužno jebati!omni wrote:Koji ce kurac kome u Hrvatskoj pravo glasa kad se vec 20 godina smjenjuje ista klika. Bolje da yebete to vrijeme nego glasate, ionako nece biti nikakve promjene.
v_vlado wrote:Hercegovci su hrvati a svi ostali stoka sitnog zuba.....primjer....mamić,milanović,kutle,todorić,raić,radić,
šušak,šuker,....itd,sve zaslužni,za dom spremni i spretni....
Nisu Hercegovci.
I naravno, uvik se tu zaborave rođeni u anvojskoj Hrvatskoj, a krimosi su ili se dovode u vezu s tim, a ima ih 'malo' više.
To ovi iz valjevskog korpusa prepisali od nas, ne budi naivan da postoji nešto original srpsko ;)Stanojko wrote:Ih bre Zile...to bre pricaju ovi sto ne mogu da nadju ribu... A cuo sam za tu Valjevsku izreku... ;)tre911 wrote:Zavisi kako to sve gledaš, na primjer ima kod nas uzrečica da je bolje veselo drkati nego tužno jebati!omni wrote:Koji ce kurac kome u Hrvatskoj pravo glasa kad se vec 20 godina smjenjuje ista klika. Bolje da yebete to vrijeme nego glasate, ionako nece biti nikakve promjene.
Guest- Guest
Pa jes vala... Ovakva izreka kod srba ne biva... :)tre911 wrote:To ovi iz valjevskog korpusa prepisali od nas, ne budi naivan da postoji nešto original srpsko ;)Stanojko wrote:Ih bre Zile...to bre pricaju ovi sto ne mogu da nadju ribu... A cuo sam za tu Valjevsku izreku... ;)tre911 wrote:Zavisi kako to sve gledaš, na primjer ima kod nas uzrečica da je bolje veselo drkati nego tužno jebati!omni wrote:Koji ce kurac kome u Hrvatskoj pravo glasa kad se vec 20 godina smjenjuje ista klika. Bolje da yebete to vrijeme nego glasate, ionako nece biti nikakve promjene.
Oni iz Gornje Maoče su zakon. Barem u BiH, ne znam kod vas...marcellus wrote:ukinit ercegovcima... i dat ovima doturima i atomskim fizičarima i budućim nobelovcima iz opatovca... i onima iz donje maoče isto
2014-04-23
Pa da, kod vas ne postoji tužno jebanje ni kad siluju kao u Vu prije 24 godine, veselje brate ko u svatovimaStanojko wrote:Pa jes vala... Ovakva izreka kod srba ne biva... :)tre911 wrote:To ovi iz valjevskog korpusa prepisali od nas, ne budi naivan da postoji nešto original srpsko ;)Stanojko wrote:Ih bre Zile...to bre pricaju ovi sto ne mogu da nadju ribu... A cuo sam za tu Valjevsku izreku... ;)tre911 wrote:Zavisi kako to sve gledaš, na primjer ima kod nas uzrečica da je bolje veselo drkati nego tužno jebati!omni wrote:Koji ce kurac kome u Hrvatskoj pravo glasa kad se vec 20 godina smjenjuje ista klika. Bolje da yebete to vrijeme nego glasate, ionako nece biti nikakve promjene.
Guest- Guest
ukinuti,banda samo pljačka Hrvate pod krinkom da su najveći Hrvati a nisu već turski katolici
stenjalica-
2015-10-18
Evo stanojko stigao ti u pomoć još jedan četnik zvan bezbradica samo je on takav šljam tako da ti pored njega izgledaš kao gospodin
Guest- Guest
Cek bre Zile, ne rece mi da ti je nadimak bezbradica... :)
Još kada bi ti tako nepismen razlikovao jebanje i silovanje.tre911 wrote:Pa da, kod vas ne postoji tužno jebanje ni kad siluju kao u Vu prije 24 godine, veselje brate ko u svatovimaStanojko wrote:Pa jes vala... Ovakva izreka kod srba ne biva... :)tre911 wrote:To ovi iz valjevskog korpusa prepisali od nas, ne budi naivan da postoji nešto original srpsko ;)Stanojko wrote:Ih bre Zile...to bre pricaju ovi sto ne mogu da nadju ribu... A cuo sam za tu Valjevsku izreku... ;)tre911 wrote:Zavisi kako to sve gledaš, na primjer ima kod nas uzrečica da je bolje veselo drkati nego tužno jebati!omni wrote:Koji ce kurac kome u Hrvatskoj pravo glasa kad se vec 20 godina smjenjuje ista klika. Bolje da yebete to vrijeme nego glasate, ionako nece biti nikakve promjene.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Skoro mi dođe da povučem što sam napisao o tebi, bezbradica je tvoj četnik jebiga a ja sam ujkan. Nego jel istina da si spasio dvjesto hrvata kada ti je brada upala u redenik?Stanojko wrote:Cek bre Zile, ne rece mi da ti je nadimak bezbradica... :)
Guest- Guest
Kolko ti pseudonima imas, bem ti lebac!?tre911 wrote:Skoro mi dođe da povučem što sam napisao o tebi, bezbradica je tvoj četnik jebiga a ja sam ujkan. Nego jel istina da si spasio dvjesto hrvata kada ti je brada upala u redenik?Stanojko wrote:Cek bre Zile, ne rece mi da ti je nadimak bezbradica... :)
Evo stanojko stigao ti i peder đango u pomoć, samo malo vas je malo :DDDdzango wrote:Još kada bi ti tako nepismen razlikovao jebanje i silovanje.tre911 wrote:Pa da, kod vas ne postoji tužno jebanje ni kad siluju kao u Vu prije 24 godine, veselje brate ko u svatovimaStanojko wrote:Pa jes vala... Ovakva izreka kod srba ne biva... :)tre911 wrote:To ovi iz valjevskog korpusa prepisali od nas, ne budi naivan da postoji nešto original srpsko ;)Stanojko wrote:Ih bre Zile...to bre pricaju ovi sto ne mogu da nadju ribu... A cuo sam za tu Valjevsku izreku... ;)tre911 wrote:Zavisi kako to sve gledaš, na primjer ima kod nas uzrečica da je bolje veselo drkati nego tužno jebati!omni wrote:Koji ce kurac kome u Hrvatskoj pravo glasa kad se vec 20 godina smjenjuje ista klika. Bolje da yebete to vrijeme nego glasate, ionako nece biti nikakve promjene.
Guest- Guest
Ima li hrvata na ovom topicu!?
Similar topics
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
» Brisel do sad najoštrije prema Mađarskoj i Orbanu:Žele im uskratiti pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
» Brisel do sad najoštrije prema Mađarskoj i Orbanu:Žele im uskratiti pravo glasa u EU
Page 3 of 8