Pala Kiowa kod Šibenika
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Pala Kiowa kod Šibenika
Pocivali u miru.
:"(
:"(
Netko će morat odgovarat za ovo šta nije iimao plutače kao minimalnu sigurnost kad su letovi iznad same vodene površine u pitanju jer imamo dva smrtna slučaja zbog toga. RIP.
Normalno da posao vojnog pilota snosi rizik. Ja san isto pilot , smjer : Jebivjetar.
Normalno da posao vojnog pilota snosi rizik. Ja san isto pilot , smjer : Jebivjetar.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
RayMabus wrote:Netko će morat odgovarat za ovo šta nije iimao plutače kao minimalnu sigurnost kad su letovi iznad same vodene površine u pitanju jer imamo dva smrtna slučaja zbog toga. RIP.
yahh,kao i radio onog vozila civilne verzije u afganistanu..negol..jel tko popusi bajbuk za one izgorene Vatrogasce..i najveci rvacki umovi su ih vec zaboravili vodje na ovom forumu..
Guest- Guest
2018-03-12
prebzo se sjeda u te mashine..treba odraditi tone sati u simulatoru..kao i oni dripci u mig-21
Guest- Guest
nece frajeri ruske helice nego americke,jebiga i lajka je otisla u svemir pa sto nebi hrvoje u kajovu
nek je Mejd in Jusa,pa makar i na ghovnetu..slatko jest..Unimatrix_Zero wrote:nece frajeri ruske helice nego americke,jebiga i lajka je otisla u svemir pa sto nebi hrvoje u kajovu
jebote,sjecam se josh filma Plavi grom..bio sam klinac,i tada je Ranger 2 aka Kijova,bio vremesan..Prvi put se zdelao 1962..o kojoj vojnoj tehnologiji pricamo??
No kai svim plemenima u nedopjebanim fukojebinama,sareneperle koje donosi moćni Bwana su dobrodosle..
Guest- Guest
2018-03-12
Da sam "karakter" kao Morty,poceo bih brojati krffna zrnca sada pilotima..no necu..
Guest- Guest
sta bi sa pilotima? kazu na ocetku prezivjeli pa odjednom neko ridanje
2018-03-12
ne mres tako..jahas 15 tona metala na 15000kg potiska,paš onako,prteko veze,i po poznanstvu to vozati..nece itji..
Guest- Guest
ma nije žvaka za seljaka.od americkih oruzja mi se svidjaju samo neka strijeljacka oruzja (ne pistolji) i onaj njihov ambrams je impresivna mrcina npr,stingeri,juvelini i jos ponesto ali helici ... ne bas nesto,to su u vijetnamu rusili sa prackama jebote,somalijci sa jebenim rucnim bacacima i ko zna cime,nemas ni sansu za katapultiranje,ma mrtvacki sanduk
od oruzja m najvise impresioniraju samostrijel i luk i strijela(compound)
Guest- Guest
da,tihi su a imaju ogromnu probojnu moc,navodno mogu probusiti pancirku i mozda ih mozes upotrijebiti i nekoliko puta ako se vrh strijele ne deformishe previse
kevlar ih ne zaustavlja..a jedna strijela obori i ubije najveceg medjeda..Unimatrix_Zero wrote:da,tihi su a imaju ogromnu probojnu moc,navodno mogu probusiti pancirku i mozda ih mozes upotrijebiti i nekoliko puta ako se vrh strijele ne deformishe previse
Guest- Guest
da,bas me zanima koliki joj je domet,isto tako kalibar 22,uglavnom za zajebanciju,moze odlicno posluziti kao lovacki metak za sitnu divljac,ptice,zecevi itd
Similar topics
» Korona i iznad Šibenika :)
» Putin salje odgovor na Americke OH-58 Kiowa
» Helikopteri Kiowa Warrior dopremljeni u Zemunik
» GORI OPET K0D SIBENIKA:'Podmetnuto je.Cekali su vjetar,prokletnici.'
» Kiowa Warrior, mali hr zloćo, terminator tenkova...
» Putin salje odgovor na Americke OH-58 Kiowa
» Helikopteri Kiowa Warrior dopremljeni u Zemunik
» GORI OPET K0D SIBENIKA:'Podmetnuto je.Cekali su vjetar,prokletnici.'
» Kiowa Warrior, mali hr zloćo, terminator tenkova...
Page 9 of 10