Kiowa Warrior, mali hr zloćo, terminator tenkova...
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kiowa Warrior, mali hr zloćo, terminator tenkova...
----------------------------------
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Kiowa Warrior, mali hr zloćo, terminator tenkova...
-------------------
2016-07-22
ero, odkud ti postade militarista :)
2016-07-22
tu ima istine, al treba imat cim efikasnije oruzje,Eroo wrote:Za mene su ovo igračke. Čim više ih imaš manje je mogućnosti da dođe do rata.Leviathan2 wrote:ero, odkud ti postade militarista :)
Dakle, ja sam za puno moćnog oružja, takorekuć anti-militarsista.
te isto takove ljude
i naravno politicare koji nece drkat i glumatat velike vodje
Ako imaš Pz 2000,M270 MLRS-domet 300 km, Kiowe Warrior, i F-16 C/D BarakLeviathan2 wrote:tu ima istine, al treba imat cim efikasnije oruzje,Eroo wrote:Za mene su ovo igračke. Čim više ih imaš manje je mogućnosti da dođe do rata.Leviathan2 wrote:ero, odkud ti postade militarista :)
te isto takove ljude
sa raketlinama Meteor (čudo od raketa zrak-zrak, domet do 300 km),
onda nemaš da abrineš za budunos'.
2016-07-22
Eroo wrote:Ako imaš Pz 2000,M270 MLRS-domet 300 km, Kiowe Warrior, i F-16 C/D BarakLeviathan2 wrote:tu ima istine, al treba imat cim efikasnije oruzje,Eroo wrote:Za mene su ovo igračke. Čim više ih imaš manje je mogućnosti da dođe do rata.Leviathan2 wrote:ero, odkud ti postade militarista :)
te isto takove ljude
sa raketlinama Meteor (čudo od raketa zrak-zrak, domet do 300 km),
onda nemaš da abrineš za budunos'.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eroo wrote:Za mene su ovo igračke. Čim više ih imaš manje je mogućnosti da dođe do rata.Leviathan2 wrote:ero, odkud ti postade militarista :)
ja te izbombardiram bojevom raketom na pogon od šećera tzz candy rocket. pula-ljubljana bez beda te izraketiram i dignem u vazduh. jel ti ercegovac iz Mrkonjić grada tako zoveš zrak? vazduh?
kupim par sto kila šećera u plodinama i napravim raketu. stavim eksploziv i to je to nuklearnu bojevu glavu i ode Ljubljana u pizdu materinu. i ti s njom.
Guest- Guest
Kiowa je ok ali to je mali odličan helikopterčić za patroliranje i obranu i to je to, nije to nikakva ratna napadačka mašina
Ti neki teški jurišni helikopteri na ovim prostorima imaju svrhu jedino ako nemaš lovačku avijaciju pa eto onda nabaviš to tako da bar nešto imaš
Jedna od takvih zemalja ovdje koja takvu doktrinu ima je Makedonija
Ti neki teški jurišni helikopteri na ovim prostorima imaju svrhu jedino ako nemaš lovačku avijaciju pa eto onda nabaviš to tako da bar nešto imaš
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Kiowa je ok ali to je mali odličan helikopterčić za patroliranje i obranu i to je to, nije to nikakva ratna napadačka mašina
oboriš ga malom raketicom diy na pogon od šećera. neš ti letit više prijatelju.
Guest- Guest
Pa rekoh za patroliranje i obranu dakle ne da ga šalješ na pladanj onoj drugoj strani da ga obori ručnim pzo
Sad će se nabavit dva Black Hawk za kopnenu vojsku no to je oklopni trsnsporter i tako bez obzira šta i na njega moš nadograditi neko oružje
Ali dobro to je sve laki izvođački i transportni helikopteri
Nama jedino šta bi tu možda dobro došlo je protupodmornički ali ti su zbog opreme duplo skuplji tako da no treba imati neku ideju šta gdje kako šta ne zašto ne ima li šta bolje itd itd itd
Malo to danas sve dronovi obrađuju tako da helikopteri su transport i izviđanje u osnovi, nisu baš za fight
Sad će se nabavit dva Black Hawk za kopnenu vojsku no to je oklopni trsnsporter i tako bez obzira šta i na njega moš nadograditi neko oružje
Nama jedino šta bi tu možda dobro došlo je protupodmornički ali ti su zbog opreme duplo skuplji tako da no treba imati neku ideju šta gdje kako šta ne zašto ne ima li šta bolje itd itd itd
Malo to danas sve dronovi obrađuju tako da helikopteri su transport i izviđanje u osnovi, nisu baš za fight
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa rekoh za patroliranje i obranu dakle ne da ga šalješ na pladanj onoj drugoj strani da ga obori ručnim pzo
ma koji će vam to kurac jebote? tko će napast ovu pustoš?
Guest- Guest
Misliš dva Black Hawka?
Pa treba nam, nije da se baš nadam da će se kupit helikopter za lov za podmornice pa onda nek imamo bar pilote a 50 miljona dolara za protupodmornički helikopter ćemo već nabavit ako na Mediteranu postane gusto
Pa treba nam, nije da se baš nadam da će se kupit helikopter za lov za podmornice pa onda nek imamo bar pilote a 50 miljona dolara za protupodmornički helikopter ćemo već nabavit ako na Mediteranu postane gusto
2014-04-11
RayMabus wrote:Misliš dva Black Hawka?
ma tko će vas napast jebote vidiš da svi bježe od vas čak i vaši hrvati a arapi izbjeglice su samo u tranzitu nemaju nikakvu namjeru se ovdje zadržavati. pa ako se arabi i afrikanci neće ovdje zadržavati niti im pada napamet takva samoubilačka ideja onda znaš koliko je sati. da kiowa s tim zrakomlatom možete samo radit propuh po ljeti da rashladite ono malo turista ili ih upotrijebite iznad karepovca da onaj smrad razluftaju.
Guest- Guest
Nevolim ja kad se meni Erdogan kurči u Neumu
To na slici ti je Sea Hawk podmornička verzija Black Hawka a to šta ispaljuje je protupodmornički torpedo 30 km dometa
Neka mi imamo pilote za taj tip helikoptera
.
To na slici ti je Sea Hawk podmornička verzija Black Hawka a to šta ispaljuje je protupodmornički torpedo 30 km dometa
.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nevolim ja kad se meni Erdogan kurči u Neumu
.
Erdogan vas samelje u čevape niste mu vi sa tih par letećih škropocija nikakav problem. jebote gledaj naoružanje Turske i ove tvoje rvacke vukojebine. nemate nikakve šanse. možete sjest i plakat sa kiowama. mi ćemo se u Istri odcijepit od vas pa vi ratujte sa vašom pizdom materinom jer očito niste sposobni za ništa konstruktivno nego samo destrukcija i mazohizam. pa ako je tako onda pobijte sami sebe napravit će te uslugu čovječanstvu.
Guest- Guest
Pa ćuj ne napadam ja njega, ja ću se spremiti za obranu
.
Evo verzija sa helifire raketama
.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa ćuj ne napadam ja njega, ja ću se spremiti za obranu
.
pa ne napada ni Erdogan tebe, Neum je teritorij republike BiH.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Helikopteri Kiowa Warrior dopremljeni u Zemunik
» Amerika donira Hrvatskoj moderno opremljene helikoptere OH-58D Kiowa Warrior
» Obilježen završetak obuke novih pilota helikoptera OH-58D Kiowa Warrior
» Pala Kiowa kod Šibenika
» Putin salje odgovor na Americke OH-58 Kiowa
» Amerika donira Hrvatskoj moderno opremljene helikoptere OH-58D Kiowa Warrior
» Obilježen završetak obuke novih pilota helikoptera OH-58D Kiowa Warrior
» Pala Kiowa kod Šibenika
» Putin salje odgovor na Americke OH-58 Kiowa