Vatra
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vatra
ako sam nebitan onda je i moja molitva nebitnared wolf wrote:Oni će čuti, neovisno o tome da li ti razumiješ ili ne...Ti si nebitan sada i sutra...prckov wrote:cak I da ne razumijem nije garant da ti razumijes pa tvoj sud I nije relavantanred wolf wrote:Onaj koji je trebao čuti, čuo je...Ti ne razumiješ stvarnost u kojoj živiš...prckov wrote:dzabe ti je to po forumu pricatred wolf wrote:Zaboravite na nule koje vas okružuju...Ti vas odvraćaju od svjetla...Svi ste povezani...I zato molitvom možete pomoći vašoj ugroženoj braći...Ili vizualizacijom jer misao je čak moćnija od molitve...
moras institucionalizirat tu svoju dem..religiju, ili kako god se to moze nazvat
jelde da sam u pravu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
E, tu se krije problem, to moraš shvatiti...T. wrote:S kim ti pričaš?prckov wrote:cak I da ne razumijem nije garant da ti razumijes pa tvoj sud I nije relavantanred wolf wrote:Onaj koji je trebao čuti, čuo je...Ti ne razumiješ stvarnost u kojoj živiš...prckov wrote:dzabe ti je to po forumu pricatred wolf wrote:Zaboravite na nule koje vas okružuju...Ti vas odvraćaju od svjetla...Svi ste povezani...I zato molitvom možete pomoći vašoj ugroženoj braći...Ili vizualizacijom jer misao je čak moćnija od molitve...
moras institucionalizirat tu svoju dem..religiju, ili kako god se to moze nazvat
jelde da sam u pravu
Fino ti kaže čoek da se tebi nije obratio...
red wolf-
2016-02-10
naravno da mozesred wolf wrote:Ako se tebi nisam obratio, onda te i nisam mogao razočarati, zar ne?prckov wrote:pa dobro kakve to sad ima vezered wolf wrote:Ja se tebi nisam obratio...prckov wrote:pazi vakored wolf wrote:
O.K. Dakle, nula...Uzmimo da imaš raspon od nule do pet...Ti kažeš da si trica...Dakle, bljutava si sol...Kako god okreneš, ti si, zapravo, nula...
to je trica bez ikakve usporedbe tj. prckov vs prckov
ali kad uvedemo poredenje npr. tebe onda bi mogo bit I petica
sta velis na tu mogucnost
sad si me razocaro
joj pa I s logikom nisi bas na ti
sta cu s tobom
2014-04-19
Obratio su se ljutskim govnima?red wolf wrote:E, tu se krije problem, to moraš shvatiti...T. wrote:S kim ti pričaš?prckov wrote:cak I da ne razumijem nije garant da ti razumijes pa tvoj sud I nije relavantanred wolf wrote:Onaj koji je trebao čuti, čuo je...Ti ne razumiješ stvarnost u kojoj živiš...prckov wrote:
dzabe ti je to po forumu pricat
jelde da sam u pravu
T.- Posts : 17551
2014-04-14
T. wrote:S kim ti pričaš?prckov wrote:cak I da ne razumijem nije garant da ti razumijes pa tvoj sud I nije relavantanred wolf wrote:Onaj koji je trebao čuti, čuo je...Ti ne razumiješ stvarnost u kojoj živiš...prckov wrote:dzabe ti je to po forumu pricatred wolf wrote:Zaboravite na nule koje vas okružuju...Ti vas odvraćaju od svjetla...Svi ste povezani...I zato molitvom možete pomoći vašoj ugroženoj braći...Ili vizualizacijom jer misao je čak moćnija od molitve...
jelde da sam u pravu
ko kad sam bezobrazan pa se ne osvrcem na te bitne stvari
2014-04-19
Nisam ti se obratio...To što si ti razočaran...To je nebitno...Nebitan si...Poruka koja je poslana, ona je bitna...A ti i tvoje mišljenje, nebitni ste...prckov wrote:naravno da mozesred wolf wrote:Ako se tebi nisam obratio, onda te i nisam mogao razočarati, zar ne?prckov wrote:pa dobro kakve to sad ima vezered wolf wrote:Ja se tebi nisam obratio...prckov wrote:
pazi vako
to je trica bez ikakve usporedbe tj. prckov vs prckov
ali kad uvedemo poredenje npr. tebe onda bi mogo bit I petica
sta velis na tu mogucnost
sad si me razocaro
sta cu s tobom
red wolf-
2016-02-10
moracu se malo izbrusit
slifovat
slifovat
2014-04-19
Izdvojite molitvu za ljude, biljke, životinje u Australiji...Vizualizirajte kišu kako spašava Australiju...Sutra će to doći vama...Sve je povezano...Svi smo mi obitelj...
red wolf-
2016-02-10
ma sve mi je jasnored wolf wrote:Nisam ti se obratio...To što si ti razočaran...To je nebitno...Nebitan si...Poruka koja je poslana, ona je bitna...A ti i tvoje mišljenje, nebitni ste...prckov wrote:naravno da mozesred wolf wrote:Ako se tebi nisam obratio, onda te i nisam mogao razočarati, zar ne?prckov wrote:pa dobro kakve to sad ima vezered wolf wrote:
Ja se tebi nisam obratio...
sad si me razocaro
sta cu s tobom
ja nebitan sam primio bitnu poruku od tebe bitnog/nebitnog
I sad trebam da taj bitan naboj prenesem na druge nebitne ljucke vrste
jesam to dobro uvatio
2014-04-19
sve petred wolf wrote:Izdvojite molitvu za ljude, biljke, životinje u Australiji...Vizualizirajte kišu kako spašava Australiju...Sutra će to doći vama...Sve je povezano...Svi smo mi obitelj...
fin si ti cova ezek
nemoj se ljutit na mene gresnika
odo sad dosadilo mi na ovoj temi pratit tokove misli
2014-04-19
Uvatio si šipak...prckov wrote:ma sve mi je jasnored wolf wrote:Nisam ti se obratio...To što si ti razočaran...To je nebitno...Nebitan si...Poruka koja je poslana, ona je bitna...A ti i tvoje mišljenje, nebitni ste...prckov wrote:naravno da mozesred wolf wrote:Ako se tebi nisam obratio, onda te i nisam mogao razočarati, zar ne?prckov wrote:
pa dobro kakve to sad ima veze
sad si me razocaro
sta cu s tobom
jesam to dobro uvatio
Nisu 'ljucke vrste' nego 'ljudska govna'...
T.- Posts : 17551
2014-04-14
hahahaT. wrote:Uvatio si šipak...prckov wrote:ma sve mi je jasnored wolf wrote:Nisam ti se obratio...To što si ti razočaran...To je nebitno...Nebitan si...Poruka koja je poslana, ona je bitna...A ti i tvoje mišljenje, nebitni ste...prckov wrote:naravno da mozesred wolf wrote:
Ako se tebi nisam obratio, onda te i nisam mogao razočarati, zar ne?
sta cu s tobom
jesam to dobro uvatio
Nisu 'ljucke vrste' nego 'ljudska govna'...
2014-04-19
Ne znam, cuo sam da je oko 25 likova uhiceno zbog podmetanja. Sta je istina ne znam.Donald wrote:navodno je oko 200 pozara namjerno zapaljeno
greteni dokazuju klimatske promjene
zadnji je podmetnut oko Adelaide-a traze preko tv jel ko vidio veseljaka
ALi ovo nadmasuje i cuvenu CRNU SUBOTU ili BLACK SATURDAY iz 2009 godine.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
i kad ne znam nešto samo kimnem glavom i kažem socijalizam i ljevičarstvo, koliko je malo potrebno da ispadne da nešto znam kad je većina na mojoj strani.Ringo10 wrote:Ne znam, cuo sam da je oko 25 likova uhiceno zbog podmetanja. Sta je istina ne znam.Donald wrote:navodno je oko 200 pozara namjerno zapaljeno
greteni dokazuju klimatske promjene
zadnji je podmetnut oko Adelaide-a traze preko tv jel ko vidio veseljaka
ALi ovo nadmasuje i cuvenu CRNU SUBOTU ili BLACK SATURDAY iz 2009 godine.
Guest- Guest
"Početkom studenog 110 požara bjesnilo je u dvjema tamošnjim saveznim državama, a angažirano je bilo tek oko 600 vatrogasaca. Ovih dana navodno 2 000 vatrogasaca gasi požare....
Mi možemo reći da u RH imamo više od 22 000 operativnih članova, 60 000 koji se mogu u svakom trenutku uključiti i više od 150 000 članova što poprilici mladeži i djece, znači i onoga procesa koji mi u RH provodimo od najmanjih dana od dobrovoljnih vatrogasnih društava do profesionalnih vatrogasnih postrojbi, kazao je Tucaković..."
Možda je problem i što su ljudi tamo malo otupili kad je osjećaj prema zajednici u pitanju pa se ne mogu organizirati kao Splićani kad im je počeo goriti grad.
Mi možemo reći da u RH imamo više od 22 000 operativnih članova, 60 000 koji se mogu u svakom trenutku uključiti i više od 150 000 članova što poprilici mladeži i djece, znači i onoga procesa koji mi u RH provodimo od najmanjih dana od dobrovoljnih vatrogasnih društava do profesionalnih vatrogasnih postrojbi, kazao je Tucaković..."
Možda je problem i što su ljudi tamo malo otupili kad je osjećaj prema zajednici u pitanju pa se ne mogu organizirati kao Splićani kad im je počeo goriti grad.
nije istina, evo hiljade prostestiraju zbog fosilnih goriva i zadržavaju CO2 u sebi da nebi zajebali planet i majku Australiju...ić gasit u onu vrućinu, to je tako zaostalomutava baštarda wrote:"Početkom studenog 110 požara bjesnilo je u dvjema tamošnjim saveznim državama, a angažirano je bilo tek oko 600 vatrogasaca. Ovih dana navodno 2 000 vatrogasaca gasi požare....
2014-04-15
Jedan drži kišobran i prosvjeduje.n_razbojnik wrote:nije istina, evo hiljade prostestiraju zbog fosilnih goriva i zadržavaju CO2 u sebi da nebi zajebali planet i majku Australiju...ić gasit u onu vrućinu, to je tako zaostalomutava baštarda wrote:"Početkom studenog 110 požara bjesnilo je u dvjema tamošnjim saveznim državama, a angažirano je bilo tek oko 600 vatrogasaca. Ovih dana navodno 2 000 vatrogasaca gasi požare....
red wolf wrote:Izdvojite molitvu za ljude, biljke, životinje u Australiji...Vizualizirajte kišu kako spašava Australiju...Sutra će to doći vama...Sve je povezano...Svi smo mi obitelj...
Prije da vas gretarde treba neutralizirati jer ste ekomanijaci spremni na svakojake pizdarije kako biste promovirali 'borbu protiv klimatskih promjena'.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vatra guta luksuzni hotel u Dubaiu
» ''Drama na jugu Španjolske: Evakuirano šest naselja, vatra stigla do poznatog turističkog resorta''
» ''Neviđeni požari u SAD-u, vatra uništila grad u saveznoj državi Washington''
» ''Neredi u Barceloni: Gori vatra, čuju se sirene, ljudi se mlate s policijom''
» Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra
» ''Drama na jugu Španjolske: Evakuirano šest naselja, vatra stigla do poznatog turističkog resorta''
» ''Neviđeni požari u SAD-u, vatra uništila grad u saveznoj državi Washington''
» ''Neredi u Barceloni: Gori vatra, čuju se sirene, ljudi se mlate s policijom''
» Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra
Page 4 of 4