ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra

Go down

Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra Empty Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra

Post by debotoijusto 20/7/2017, 21:34

SPLITSKI gradonačelnik Andro Krstulović Opara i župan Blaženko Boban u ponedjeljak su iz kuće kojoj je zaprijetila vatrena stihija u Žrnovnici spasili nepokretnu staricu. Bio je s njima i Ante Sanader, bivši župan i predsjednik vatrogasne zajednice.
"Naišli smo na cesti na ženu koja nam je kazala u čemu je problem. Nismo nimalo dvojili što treba napraviti", kazao nam je župan Boban, koji je, kao i Opara, cijeli dan i noć proveo na terenu na najugroženijim područjima. To popodne bili su u Žrnovnici, prije toga u Srinjinama i Sitnom, a Bobana smo oko dva sata iza ponoći sreli u Podstrani.
Index je razgovarao i sa susjedom žene koju su spasili HDZ-ovci.
"Bilo je grozno, sami smo se morali braniti. Vatra je već bila do kuća, a vatrogasaca nigdje. Znam, nisu mogli svugdje stići, nema valjda dovoljno novca. Za političare se uvijek nađe, a za nas nema. Vidjela sam župana, bivšeg župana i gradonačelnika kako baku nose na dasci. Ja sam ih htjela zamoliti da pošalju pomoć, a onda sam ih vidjela kako nose nepokretnu 90-godišnjakinju. Za svaku pohvalu", kazala nam je.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/opara-i-boban-spasili-nepokretnu-staricu-iz-kuce-kojoj-je-zaprijetila-vatra/983912.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra Empty Re: Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra

Post by debotoijusto 20/7/2017, 21:37

jedna baka pri povratku s misnog slavlja sve uslikala svojim full hd canon profi kamerom sto nosi sa sobom , uskoro snimak
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra Empty Re: Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra

Post by darth_vader 21/7/2017, 06:44

Prejadan PR...a onda je drug Tito nahranio svoju​ braću i sestre sušenom svinjskom glavom i tako ih spasio od sigurne​ smrti od gladi...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 21/7/2017, 07:04

¸koly ce dobit menzes , sad mora hitno spasit dva tuljana i susjedovu macku u 19:30
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vili40 21/7/2017, 07:28

znao sam da će oni nekoga spasiti,kad tad.Blago nama kad nas u bolju budućnost vode superheroji.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 21/7/2017, 07:29

pitaj boga gdje su ukrali babu
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by dzango 21/7/2017, 08:09

Već viđeno:

Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra Vucic1-670x447

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/7/2017, 08:17

slaba vajda..jednos pasavanje ne moze samo tako ispraviti propuste...da si imao organizaciju ne bi ni babu trebalo spasavati..to po onom..đaba ti stio si istresao tisucu litara vode ako si sam potpalio kucu..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 21/7/2017, 08:20

holivud je već zainteresiran da napravi film po tom istinitom događaju
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics