Vatra
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vatra
Republika?red wolf wrote:Tužno je sve ovo...Vi, ljudi, ste takav gubitak vremena...T. wrote:Kontam...red wolf wrote:Nisam.T. wrote:Šta si i ti galaktička federacija?red wolf wrote:
Ne znaš što činiš svojem duhu...Vi, ljudi, ste tako tužna bića...
Kliko vas je bogati?
Konfederacija?
T.- Posts : 17551
2014-04-14
Baš ništa nisi razumio...prckov wrote:pa ja I ne dolazim u tu priliku (jer nisam s dijagnozom leftardluka) I bez molitvered wolf wrote:Upravo suprotno, nećeš doći u priliku da to činiš jer će stvarnost biti drugačija...prckov wrote:nisi ti razumio da ces se dzabe molit ako cu ja ic palitred wolf wrote:Ja nemam nikakve veze s njom...Ti uopće nisi razumio o čemu ja pišem ovdje...prckov wrote:
evo
molim vas greteni bolesni nemojte palit vatre izgorise ljudi zivotinje I sume jeb...amen
to sam ti htio rec ali jos nisi uvatio
izgleda da sam ja po tim tvojim standardima parvo produhovljen
mozda sam druga vrsta
red wolf-
2016-02-10
sve sam ja razumiored wolf wrote:Baš ništa nisi razumio...prckov wrote:pa ja I ne dolazim u tu priliku (jer nisam s dijagnozom leftardluka) I bez molitvered wolf wrote:Upravo suprotno, nećeš doći u priliku da to činiš jer će stvarnost biti drugačija...prckov wrote:nisi ti razumio da ces se dzabe molit ako cu ja ic palitred wolf wrote:
Ja nemam nikakve veze s njom...Ti uopće nisi razumio o čemu ja pišem ovdje...
mozda sam druga vrsta
a i za te eksperimente u vezi toga o cemu pricas sam davno cuo
navodno u nekom procentu djeluje
to je sve
samo ti nista ne razumijes od slijepe religioznosti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ništa...Ti si nula...prckov wrote:sve sam ja razumiored wolf wrote:Baš ništa nisi razumio...prckov wrote:pa ja I ne dolazim u tu priliku (jer nisam s dijagnozom leftardluka) I bez molitvered wolf wrote:Upravo suprotno, nećeš doći u priliku da to činiš jer će stvarnost biti drugačija...prckov wrote:
nisi ti razumio da ces se dzabe molit ako cu ja ic palit
mozda sam druga vrsta
to je sve
red wolf-
2016-02-10
eh ja ti argumentared wolf wrote:Ništa...Ti si nula...prckov wrote:sve sam ja razumiored wolf wrote:Baš ništa nisi razumio...prckov wrote:pa ja I ne dolazim u tu priliku (jer nisam s dijagnozom leftardluka) I bez molitvered wolf wrote:
Upravo suprotno, nećeš doći u priliku da to činiš jer će stvarnost biti drugačija...
mozda sam druga vrsta
to je sve
nisam nula ako toga niste kolektivno svjesni
morate bit kolektivno svjesni da sam nula
do tad cu bit osrednja trica
2014-04-19
Zaboravite na nule koje vas okružuju...Ti vas odvraćaju od svjetla...Svi ste povezani...I zato molitvom možete pomoći vašoj ugroženoj braći...Ili vizualizacijom jer misao je čak moćnija od molitve...
red wolf-
2016-02-10
Ti si nula...prckov wrote:eh ja ti argumentared wolf wrote:Ništa...Ti si nula...prckov wrote:sve sam ja razumiored wolf wrote:Baš ništa nisi razumio...prckov wrote:
pa ja I ne dolazim u tu priliku (jer nisam s dijagnozom leftardluka) I bez molitve
mozda sam druga vrsta
to je sve
red wolf-
2016-02-10
2014-04-14
dzabered wolf wrote:Ti si nula...prckov wrote:eh ja ti argumentared wolf wrote:Ništa...Ti si nula...prckov wrote:sve sam ja razumiored wolf wrote:
Baš ništa nisi razumio...
to je sve
nemores poljuljat moju samouvjerenost
trica!
2014-04-19
O.K. Dakle, nula...Uzmimo da imaš raspon od nule do pet...Ti kažeš da si trica...Dakle, bljutava si sol...Kako god okreneš, ti si, zapravo, nula...prckov wrote:dzabered wolf wrote:Ti si nula...prckov wrote:eh ja ti argumentared wolf wrote:Ništa...Ti si nula...prckov wrote:
sve sam ja razumio
to je sve
trica!
red wolf-
2016-02-10
dzabe ti je to po forumu pricatred wolf wrote:Zaboravite na nule koje vas okružuju...Ti vas odvraćaju od svjetla...Svi ste povezani...I zato molitvom možete pomoći vašoj ugroženoj braći...Ili vizualizacijom jer misao je čak moćnija od molitve...
moras institucionalizirat tu svoju dem..religiju, ili kako god se to moze nazvat
jelde da sam u pravu
2014-04-19
Onaj koji je trebao čuti, čuo je...Ti ne razumiješ stvarnost u kojoj živiš...prckov wrote:dzabe ti je to po forumu pricatred wolf wrote:Zaboravite na nule koje vas okružuju...Ti vas odvraćaju od svjetla...Svi ste povezani...I zato molitvom možete pomoći vašoj ugroženoj braći...Ili vizualizacijom jer misao je čak moćnija od molitve...
moras institucionalizirat tu svoju dem..religiju, ili kako god se to moze nazvat
jelde da sam u pravu
red wolf-
2016-02-10
pazi vakored wolf wrote:O.K. Dakle, nula...Uzmimo da imaš raspon od nule do pet...Ti kažeš da si trica...Dakle, bljutava si sol...Kako god okreneš, ti si, zapravo, nula...prckov wrote:dzabered wolf wrote:Ti si nula...prckov wrote:eh ja ti argumentared wolf wrote:
Ništa...Ti si nula...
trica!
to je trica bez ikakve usporedbe tj. prckov vs prckov
ali kad uvedemo poredenje npr. tebe onda bi mogo bit I petica
sta velis na tu mogucnost
2014-04-19
Ja se tebi nisam obratio...prckov wrote:pazi vakored wolf wrote:O.K. Dakle, nula...Uzmimo da imaš raspon od nule do pet...Ti kažeš da si trica...Dakle, bljutava si sol...Kako god okreneš, ti si, zapravo, nula...prckov wrote:dzabered wolf wrote:Ti si nula...prckov wrote:
eh ja ti argumenta
trica!
red wolf-
2016-02-10
cak I da ne razumijem nije garant da ti razumijes pa tvoj sud I nije relavantanred wolf wrote:Onaj koji je trebao čuti, čuo je...Ti ne razumiješ stvarnost u kojoj živiš...prckov wrote:dzabe ti je to po forumu pricatred wolf wrote:Zaboravite na nule koje vas okružuju...Ti vas odvraćaju od svjetla...Svi ste povezani...I zato molitvom možete pomoći vašoj ugroženoj braći...Ili vizualizacijom jer misao je čak moćnija od molitve...
jelde da sam u pravu
2014-04-19
pa dobro kakve to sad ima vezered wolf wrote:Ja se tebi nisam obratio...prckov wrote:pazi vakored wolf wrote:O.K. Dakle, nula...Uzmimo da imaš raspon od nule do pet...Ti kažeš da si trica...Dakle, bljutava si sol...Kako god okreneš, ti si, zapravo, nula...prckov wrote:dzabered wolf wrote:
Ti si nula...
trica!
sad si me razocaro
2014-04-19
Oni će čuti, neovisno o tome da li ti razumiješ ili ne...Ti si nebitan sada i sutra...prckov wrote:cak I da ne razumijem nije garant da ti razumijes pa tvoj sud I nije relavantanred wolf wrote:Onaj koji je trebao čuti, čuo je...Ti ne razumiješ stvarnost u kojoj živiš...prckov wrote:dzabe ti je to po forumu pricatred wolf wrote:Zaboravite na nule koje vas okružuju...Ti vas odvraćaju od svjetla...Svi ste povezani...I zato molitvom možete pomoći vašoj ugroženoj braći...Ili vizualizacijom jer misao je čak moćnija od molitve...
jelde da sam u pravu
red wolf-
2016-02-10
Ako se tebi nisam obratio, onda te i nisam mogao razočarati, zar ne?prckov wrote:pa dobro kakve to sad ima vezered wolf wrote:Ja se tebi nisam obratio...prckov wrote:pazi vakored wolf wrote:O.K. Dakle, nula...Uzmimo da imaš raspon od nule do pet...Ti kažeš da si trica...Dakle, bljutava si sol...Kako god okreneš, ti si, zapravo, nula...prckov wrote:
dzabe
trica!
sad si me razocaro
red wolf-
2016-02-10
S kim ti pričaš?prckov wrote:cak I da ne razumijem nije garant da ti razumijes pa tvoj sud I nije relavantanred wolf wrote:Onaj koji je trebao čuti, čuo je...Ti ne razumiješ stvarnost u kojoj živiš...prckov wrote:dzabe ti je to po forumu pricatred wolf wrote:Zaboravite na nule koje vas okružuju...Ti vas odvraćaju od svjetla...Svi ste povezani...I zato molitvom možete pomoći vašoj ugroženoj braći...Ili vizualizacijom jer misao je čak moćnija od molitve...
jelde da sam u pravu
Fino ti kaže čoek da se tebi nije obratio...
2014-04-14
ako sam nebitan onda je i moja molitva nebitnared wolf wrote:Oni će čuti, neovisno o tome da li ti razumiješ ili ne...Ti si nebitan sada i sutra...prckov wrote:cak I da ne razumijem nije garant da ti razumijes pa tvoj sud I nije relavantanred wolf wrote:Onaj koji je trebao čuti, čuo je...Ti ne razumiješ stvarnost u kojoj živiš...prckov wrote:dzabe ti je to po forumu pricatred wolf wrote:Zaboravite na nule koje vas okružuju...Ti vas odvraćaju od svjetla...Svi ste povezani...I zato molitvom možete pomoći vašoj ugroženoj braći...Ili vizualizacijom jer misao je čak moćnija od molitve...
jelde da sam u pravu
2014-04-19
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vatra guta luksuzni hotel u Dubaiu
» ''Drama na jugu Španjolske: Evakuirano šest naselja, vatra stigla do poznatog turističkog resorta''
» ''Neviđeni požari u SAD-u, vatra uništila grad u saveznoj državi Washington''
» ''Neredi u Barceloni: Gori vatra, čuju se sirene, ljudi se mlate s policijom''
» Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra
» ''Drama na jugu Španjolske: Evakuirano šest naselja, vatra stigla do poznatog turističkog resorta''
» ''Neviđeni požari u SAD-u, vatra uništila grad u saveznoj državi Washington''
» ''Neredi u Barceloni: Gori vatra, čuju se sirene, ljudi se mlate s policijom''
» Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra
Page 3 of 4