Vatra
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vatra
evored wolf wrote:Uz molitvu, misao je najmoćnije oružje koju posjeduje ljudsko biće...
molim vas greteni bolesni nemojte palit vatre izgorise ljudi zivotinje I sume jeb...amen
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Il to il psihijatar...prckov wrote:mogo bi bit politicar kakvih dobrih ideja imamT. wrote:moćno...prckov wrote:najucinkovitije je vas sa dijagnozom izolirat od normalnog svijetared wolf wrote:Dvije stvari možete napraviti sada...Moliti se Ocu da pusti kišu s neba...Ili možete vizualizirati kišu u Australiji kako pada i gasi požar...Što god izaberete, bit će jednako učinkovito...
sta velis za taj prijedlog
Karijera garantirana...
T.- Posts : 17551
2014-04-14
ma politika je zakonT. wrote:Il to il psihijatar...prckov wrote:mogo bi bit politicar kakvih dobrih ideja imamT. wrote:moćno...prckov wrote:najucinkovitije je vas sa dijagnozom izolirat od normalnog svijetared wolf wrote:Dvije stvari možete napraviti sada...Moliti se Ocu da pusti kišu s neba...Ili možete vizualizirati kišu u Australiji kako pada i gasi požar...Što god izaberete, bit će jednako učinkovito...
Karijera garantirana...
kus laksu lovu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
https://vijesti.hrt.hr/566601/prosvjedi-zbog-klime-u-pozarima-opustosenoj-australijiprckov wrote:ljevicarstvo je dijagnoza
selo gori baba se češlja,kontinent gori oni se ljute bikoz fosilna goriva kme kme kme
2014-04-15
Pomoli se za Australiju svom Ocu...Ili vizualiziraj kišu nad Australijom i kako je Australija spašena...prckov wrote:evo slusamred wolf wrote:A da pokušaš poslušati mene? Lud nećeš postati, ako sam ja već lud...Ali, ako napraviš dobru stvar, hoćeš li onda ti poludjeti?prckov wrote:najucinkovitije je vas sa dijagnozom izolirat od normalnog svijetared wolf wrote:Dvije stvari možete napraviti sada...Moliti se Ocu da pusti kišu s neba...Ili možete vizualizirati kišu u Australiji kako pada i gasi požar...Što god izaberete, bit će jednako učinkovito...
samo ti reci ja sam za to da se slobodno prica za razliku od nekih sa dijagnozom
red wolf-
2016-02-10
Ja nemam nikakve veze s njom...Ti uopće nisi razumio o čemu ja pišem ovdje...prckov wrote:evored wolf wrote:Uz molitvu, misao je najmoćnije oružje koju posjeduje ljudsko biće...
molim vas greteni bolesni nemojte palit vatre izgorise ljudi zivotinje I sume jeb...amen
red wolf-
2016-02-10
pa kazem tin_razbojnik wrote:https://vijesti.hrt.hr/566601/prosvjedi-zbog-klime-u-pozarima-opustosenoj-australijiprckov wrote:ljevicarstvo je dijagnoza
selo gori baba se češlja,kontinent gori oni se ljute bikoz fosilna goriva kme kme kme
ljevicarstvo je dijagnoza
nemere normalan coek shvatit tu zaludenost
ima ih ovdje ko govana
2014-04-19
Ponovit ću, ili se možete moliti Ocu da pusti kišu ili vizualizirati kišu kako pada po najugroženijim područjima Australije...Ništa vas ne košta, samo malo vašeg vremena...Ali, to vam može promijeniti život...
red wolf-
2016-02-10
dobrored wolf wrote:Pomoli se za Australiju svom Ocu...Ili vizualiziraj kišu nad Australijom i kako je Australija spašena...prckov wrote:evo slusamred wolf wrote:A da pokušaš poslušati mene? Lud nećeš postati, ako sam ja već lud...Ali, ako napraviš dobru stvar, hoćeš li onda ti poludjeti?prckov wrote:najucinkovitije je vas sa dijagnozom izolirat od normalnog svijetared wolf wrote:Dvije stvari možete napraviti sada...Moliti se Ocu da pusti kišu s neba...Ili možete vizualizirati kišu u Australiji kako pada i gasi požar...Što god izaberete, bit će jednako učinkovito...
samo ti reci ja sam za to da se slobodno prica za razliku od nekih sa dijagnozom
samo u mene ovdje je juce pala malo
evo I zahladnilo
preduhitrilo me
2014-04-19
Šta fali vatri?red wolf wrote:Ponovit ću, ili se možete moliti Ocu da pusti kišu ili vizualizirati kišu kako pada po najugroženijim područjima Australije...Ništa vas ne košta, samo malo vašeg vremena...Ali, to vam može promijeniti život...
Pa to je najveći izum u povijesti...
2014-04-14
Ne znaš što činiš svojem duhu...Vi, ljudi, ste tako tužna bića...T. wrote:Šta fali vatri?red wolf wrote:Ponovit ću, ili se možete moliti Ocu da pusti kišu ili vizualizirati kišu kako pada po najugroženijim područjima Australije...Ništa vas ne košta, samo malo vašeg vremena...Ali, to vam može promijeniti život...
red wolf-
2016-02-10
nisi ti razumio da ces se dzabe molit ako cu ja ic palitred wolf wrote:Ja nemam nikakve veze s njom...Ti uopće nisi razumio o čemu ja pišem ovdje...prckov wrote:evored wolf wrote:Uz molitvu, misao je najmoćnije oružje koju posjeduje ljudsko biće...
to sam ti htio rec ali jos nisi uvatio
2014-04-19
Upravo suprotno, nećeš doći u priliku da to činiš jer će stvarnost biti drugačija...prckov wrote:nisi ti razumio da ces se dzabe molit ako cu ja ic palitred wolf wrote:Ja nemam nikakve veze s njom...Ti uopće nisi razumio o čemu ja pišem ovdje...prckov wrote:evored wolf wrote:Uz molitvu, misao je najmoćnije oružje koju posjeduje ljudsko biće...
red wolf-
2016-02-10
Šta si i ti galaktička federacija?red wolf wrote:Ne znaš što činiš svojem duhu...Vi, ljudi, ste tako tužna bića...T. wrote:Šta fali vatri?red wolf wrote:Ponovit ću, ili se možete moliti Ocu da pusti kišu ili vizualizirati kišu kako pada po najugroženijim područjima Australije...Ništa vas ne košta, samo malo vašeg vremena...Ali, to vam može promijeniti život...
Kliko vas je bogati?
2014-04-14
dobrored wolf wrote:Ponovit ću, ili se možete moliti Ocu da pusti kišu ili vizualizirati kišu kako pada po najugroženijim područjima Australije...Ništa vas ne košta, samo malo vašeg vremena...Ali, to vam može promijeniti život...
ali me zanima koja je u tebe amnezija pa mislis ako meni javis da se molim da ce se nekim cudom cijela australija molit
sve da to ima nekog smisla
sta si postigo sto si to meni reko sve da se ja I pocnem molit I zamisljat
2014-04-19
Nisam.T. wrote:Šta si i ti galaktička federacija?red wolf wrote:Ne znaš što činiš svojem duhu...Vi, ljudi, ste tako tužna bića...T. wrote:Šta fali vatri?red wolf wrote:Ponovit ću, ili se možete moliti Ocu da pusti kišu ili vizualizirati kišu kako pada po najugroženijim područjima Australije...Ništa vas ne košta, samo malo vašeg vremena...Ali, to vam može promijeniti život...
Kliko vas je bogati?
red wolf-
2016-02-10
Kontam...red wolf wrote:Nisam.T. wrote:Šta si i ti galaktička federacija?red wolf wrote:Ne znaš što činiš svojem duhu...Vi, ljudi, ste tako tužna bića...T. wrote:Šta fali vatri?red wolf wrote:Ponovit ću, ili se možete moliti Ocu da pusti kišu ili vizualizirati kišu kako pada po najugroženijim područjima Australije...Ništa vas ne košta, samo malo vašeg vremena...Ali, to vam može promijeniti život...
Kliko vas je bogati?
Konfederacija?
2014-04-14
Kad upališ jednu svjetljiku, to je putokaz da se druge svjetljike upale...Nakon toga imaš ogromno svjetlo....prckov wrote:dobrored wolf wrote:Ponovit ću, ili se možete moliti Ocu da pusti kišu ili vizualizirati kišu kako pada po najugroženijim područjima Australije...Ništa vas ne košta, samo malo vašeg vremena...Ali, to vam može promijeniti život...
ali me zanima koja je u tebe amnezija pa mislis ako meni javis da se molim da ce se nekim cudom cijela australija molit
sve da to ima nekog smisla
sta si postigo sto si to meni reko sve da se ja I pocnem molit I zamisljat
red wolf-
2016-02-10
Tužno je sve ovo...Vi, ljudi, ste takav gubitak vremena...T. wrote:Kontam...red wolf wrote:Nisam.T. wrote:Šta si i ti galaktička federacija?red wolf wrote:Ne znaš što činiš svojem duhu...Vi, ljudi, ste tako tužna bića...T. wrote:
Šta fali vatri?
Kliko vas je bogati?
Konfederacija?
red wolf-
2016-02-10
pa ja I ne dolazim u tu priliku (jer nisam s dijagnozom leftardluka) I bez molitvered wolf wrote:Upravo suprotno, nećeš doći u priliku da to činiš jer će stvarnost biti drugačija...prckov wrote:nisi ti razumio da ces se dzabe molit ako cu ja ic palitred wolf wrote:Ja nemam nikakve veze s njom...Ti uopće nisi razumio o čemu ja pišem ovdje...prckov wrote:evored wolf wrote:Uz molitvu, misao je najmoćnije oružje koju posjeduje ljudsko biće...
izgleda da sam ja po tim tvojim standardima parvo produhovljen
mozda sam druga vrsta
2014-04-19
Republika?red wolf wrote:Tužno je sve ovo...Vi, ljudi, ste takav gubitak vremena...T. wrote:Kontam...red wolf wrote:Nisam.T. wrote:Šta si i ti galaktička federacija?red wolf wrote:
Ne znaš što činiš svojem duhu...Vi, ljudi, ste tako tužna bića...
Kliko vas je bogati?
Konfederacija?
2014-04-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vatra guta luksuzni hotel u Dubaiu
» ''Drama na jugu Španjolske: Evakuirano šest naselja, vatra stigla do poznatog turističkog resorta''
» ''Neviđeni požari u SAD-u, vatra uništila grad u saveznoj državi Washington''
» ''Neredi u Barceloni: Gori vatra, čuju se sirene, ljudi se mlate s policijom''
» Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra
» ''Drama na jugu Španjolske: Evakuirano šest naselja, vatra stigla do poznatog turističkog resorta''
» ''Neviđeni požari u SAD-u, vatra uništila grad u saveznoj državi Washington''
» ''Neredi u Barceloni: Gori vatra, čuju se sirene, ljudi se mlate s policijom''
» Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra
Page 2 of 4