Vatra
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Vatra
https://www.dnevno.hr/vijesti/foto-vjetar-stvorio-megapozar-u-australiji-vatrena-stihija-ne-jenjava-cijela-zemlja-gusi-se-u-dimu-1417846/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Vatra
Tko ih jebe. Jedan od najvećih proizvođača ugljena a ugljen zagađuje.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
navodno je oko 200 pozara namjerno zapaljeno
greteni dokazuju klimatske promjene
zadnji je podmetnut oko Adelaide-a traze preko tv jel ko vidio veseljaka
greteni dokazuju klimatske promjene
zadnji je podmetnut oko Adelaide-a traze preko tv jel ko vidio veseljaka
2014-04-19
ljevicarstvo je dijagnoza
2014-04-19
Dvije stvari možete napraviti sada...Moliti se Ocu da pusti kišu s neba...Ili možete vizualizirati kišu u Australiji kako pada i gasi požar...Što god izaberete, bit će jednako učinkovito...
red wolf-
2016-02-10
najucinkovitije je vas sa dijagnozom izolirat od normalnog svijetared wolf wrote:Dvije stvari možete napraviti sada...Moliti se Ocu da pusti kišu s neba...Ili možete vizualizirati kišu u Australiji kako pada i gasi požar...Što god izaberete, bit će jednako učinkovito...
sta velis za taj prijedlog
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ovo je trenutak da spoznate jedinstvo ove stvarnosti u kojoj živite kroz tijelo i kako je sve povezano...
red wolf-
2016-02-10
A da pokušaš poslušati mene? Lud nećeš postati, ako sam ja već lud...Ali, ako napraviš dobru stvar, hoćeš li onda ti poludjeti?prckov wrote:najucinkovitije je vas sa dijagnozom izolirat od normalnog svijetared wolf wrote:Dvije stvari možete napraviti sada...Moliti se Ocu da pusti kišu s neba...Ili možete vizualizirati kišu u Australiji kako pada i gasi požar...Što god izaberete, bit će jednako učinkovito...
red wolf-
2016-02-10
jered wolf wrote:Ovo je trenutak da spoznate jedinstvo ove stvarnosti u kojoj živite kroz tijelo i kako je sve povezano...
u to ime idi zapali vatru negdje
jesul klimatske promjene il nisu jebemu
2014-04-19
moćno...prckov wrote:najucinkovitije je vas sa dijagnozom izolirat od normalnog svijetared wolf wrote:Dvije stvari možete napraviti sada...Moliti se Ocu da pusti kišu s neba...Ili možete vizualizirati kišu u Australiji kako pada i gasi požar...Što god izaberete, bit će jednako učinkovito...
T.- Posts : 17551
2014-04-14
Uz molitvu, misao je najmoćnije oružje koju posjeduje ljudsko biće...
red wolf-
2016-02-10
evo slusamred wolf wrote:A da pokušaš poslušati mene? Lud nećeš postati, ako sam ja već lud...Ali, ako napraviš dobru stvar, hoćeš li onda ti poludjeti?prckov wrote:najucinkovitije je vas sa dijagnozom izolirat od normalnog svijetared wolf wrote:Dvije stvari možete napraviti sada...Moliti se Ocu da pusti kišu s neba...Ili možete vizualizirati kišu u Australiji kako pada i gasi požar...Što god izaberete, bit će jednako učinkovito...
samo ti reci ja sam za to da se slobodno prica za razliku od nekih sa dijagnozom
2014-04-19
mogo bi bit politicar kakvih dobrih ideja imamT. wrote:moćno...prckov wrote:najucinkovitije je vas sa dijagnozom izolirat od normalnog svijetared wolf wrote:Dvije stvari možete napraviti sada...Moliti se Ocu da pusti kišu s neba...Ili možete vizualizirati kišu u Australiji kako pada i gasi požar...Što god izaberete, bit će jednako učinkovito...
2014-04-19
evored wolf wrote:Uz molitvu, misao je najmoćnije oružje koju posjeduje ljudsko biće...
molim vas greteni bolesni nemojte palit vatre izgorise ljudi zivotinje I sume jeb...amen
2014-04-19
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vatra guta luksuzni hotel u Dubaiu
» ''Drama na jugu Španjolske: Evakuirano šest naselja, vatra stigla do poznatog turističkog resorta''
» ''Neviđeni požari u SAD-u, vatra uništila grad u saveznoj državi Washington''
» ''Neredi u Barceloni: Gori vatra, čuju se sirene, ljudi se mlate s policijom''
» Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra
» ''Drama na jugu Španjolske: Evakuirano šest naselja, vatra stigla do poznatog turističkog resorta''
» ''Neviđeni požari u SAD-u, vatra uništila grad u saveznoj državi Washington''
» ''Neredi u Barceloni: Gori vatra, čuju se sirene, ljudi se mlate s policijom''
» Opara i Boban spasili nepokretnu staricu iz kuće kojoj je zaprijetila vatra
Page 1 of 4