Evropsko prvenstvo u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 22
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu
A di je šebetić?
muckodjubre wrote:A di je šebetić?
Pa sjeba je ligamente ramena u sred priprema... a gdje su Mandalinić i Halil Jaganjac?
darth_vader-
2014-04-17
Brat Brale wrote:još drvena medalja u vaterpolu
Specijalci... imamo osamsto polufinala u vaterpolu i biće dvi-tri bronce od toga... da je igrala Austrija danas kontra, dobili bi nas...
darth_vader-
2014-04-17
bafalo wrote:lino je diletant rak rana trener i vratar sa time bi ostali zadnjih 15 god skupljali mrvice
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Malo su svi razočarani al nemaju za šta bit. Igrali smo odlično , takvi je sport , nekad uđe nekad ne uđe.
Malo će se isplakat jer su propustili povijesnu šansu al nemaju zašto bit loše volje.
Treća srebrna na ep u rukometu.
Mi ćemo skupit ovih srebrnih i brončanih na ovim ep u rukometu najviše od svih.
Malo će se isplakat jer su propustili povijesnu šansu al nemaju zašto bit loše volje.
Treća srebrna na ep u rukometu.
Mi ćemo skupit ovih srebrnih i brončanih na ovim ep u rukometu najviše od svih.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
luzerski mentalitet. bolje ispast u prvom kolu nego se tješit ovakvim proljevima. ovo je bilo jedno od najgorih finala ikad. koliko ono grešaka skupa trideset. španjolci potrošeni i na zalazu a mi standardno ne znamo iskoristit. problem golmana je identični problemu playa u košarci rupa na ključnoj poziciji koja uništi sve ostaloMaggie19 wrote:Realnomuckodjubre wrote:Nisam očekuvao pobjedu jer golmani su ništa posebno,katačić i cindrić nespremni,dule iscijeđen,lijevo krilo sterilno...ovo je veliki uspjeh
X
Bolje osvojit srebrnu.bafalo wrote:luzerski mentalitet. bolje ispast u prvom kolu nego se tješit ovakvim proljevima. ovo je bilo jedno od najgorih finala ikad. koliko ono grešaka skupa trideset. španjolci potrošeni i na zalazu a mi standardno ne znamo iskoristit. problem golmana je identični problemu playa u košarci rupa na ključnoj poziciji koja uništi sve ostaloMaggie19 wrote:Realnomuckodjubre wrote:Nisam očekuvao pobjedu jer golmani su ništa posebno,katačić i cindrić nespremni,dule iscijeđen,lijevo krilo sterilno...ovo je veliki uspjeh
X
Ja san zadovoljan. Treće srebro. Bit će još ep u rukometu. Nije ovo zadnje.
2014-04-11
Ma da,bolje ispadati u 1.kolu,bolje se ne kvalificirati nego osvajati medalje,osim ako nije zlato onda može da se prođe 1.kolo
Ma pusti ga lupa gluposti. Nek pričaju oni šta god oće al Španjolci su samo za nijansu bili bolji i to mi je drago a ne ono da su otišli na pet razlike pa znaš petnajst minuta prije kraja da je gotovo. Napete utakmice i ova i one dvije prije.muckodjubre wrote:Ma da,bolje ispadati u 1.kolu,bolje se ne kvalificirati nego osvajati medalje,osim ako nije zlato onda može da se prođe 1.kolo
Nek mi svako ep osvojimo srebro , ne bi meni smetalo ništa.
2014-04-11
piše bolje ispast u prvom kolu nego se tješit ovako ne da je bolje od srebra naučite čitat. to prihvaćanje je dio problema koji je i doveo do toga da duvnjak gleda kako mu suigrači stisnutih muda iz napada u napad uvaljuju vrući krumpir
Tko se tješi ? Imaš 50% šanse i ti i oni da osvojite zlato tako da je ovo ta jedna od opcija. Ja san realist. Reka san već prije da bi volija zlato al ni da mi ni srebrl nije mrsko a kad smo onako dobili Norvežane onda san ja već dobija šta san tija a to je garantiranu medalju.bafalo wrote:piše bolje ispast u prvom kolu nego se tješit ovako ne da je bolje od srebra naučite čitat. to prihvaćanje je dio problema koji je i doveo do toga da duvnjak gleda kako mu suigrači stisnutih muda iz napada u napad uvaljuju vrući krumpir
Ja san zadovoljan. Da Bog da mi svake godine osvajali srebro u rukometu.
2014-04-11
Ja san svijestan jedne stvari koje ode mnogi nisu svjesni kad se priča o sportovima koji nisu nogomet a ta stvar je ovo :
https://www.dalmacijadanas.hr/kako-to-hrvatska-uvjerljivo-najmanje-ulaze-u-sport-a-ima-sjajne-rezultate-na-svjetskoj-razini
Pa.prema tome ovo je veliki uspjeh.
https://www.dalmacijadanas.hr/kako-to-hrvatska-uvjerljivo-najmanje-ulaze-u-sport-a-ima-sjajne-rezultate-na-svjetskoj-razini
Pa.prema tome ovo je veliki uspjeh.
2014-04-11
Ovo je opis trenutne situacije i onog kaj se desilo. Ponavljam, nemres znati kaj bi bilo da je bilo.Andreas Goldberger wrote:"Modric je vrhunski igrac koji je da bi dosel toga, jbg. moral potpisati ugovor s vragom" Osim sta je glupost jer nije morao potpisati ugovor s vragom da bi postao vrhunski igrac, cisto opravdavanje njegovih postupaka.river_jude wrote:Di si ti videl da ja to opravdavam? Molim te citiraj.
A i kak znas da ga Mamic prijetnjama nije nateral na potpis? Mogel ga je izigrat kak je htel.
Sve kaj hocu reci je da se Modricu nema kaj zamerit tolko kolko Mamicu. A pogotovo umanjivat igracku velicinu.
Odg na drugi post je Hajdukova struka.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
potrosilo nas polufinale i cak 4 produzetka, svaka 2 dana utakmica, ludi ritam..
Arg je i s Messijem bila 0 na proslom svjetskom.End wrote:barca i argentina bez messija 0, hr bez duvnjaka 0.
2015-08-07
Al srce ti puca posle Duletovog intervjua. Kolko je decko dal celog sebe
2015-08-07
Istina, jedini je da sve...river_jude wrote:Al srce ti puca posle Duletovog intervjua. Kolko je decko dal celog sebe
;)
Guest- Guest
On kakav je da je, ali od Stepančića lošiji vanjski ne postoji. On može zabiti gol samo slučajno. Čovjek ima "top" u ruci, al' kaj to vrijedi kad se boji samoga sebe.Roland Deschain wrote:Trebali su Marka Kopljara zvati.
Zeko-
2015-08-26
Ti si budaletinariver_jude wrote:Arg je i s Messijem bila 0 na proslom svjetskom.End wrote:barca i argentina bez messija 0, hr bez duvnjaka 0.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» Mocni japan zivotinja
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu
» Evropsko prvenstvo u košarci '17
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu
» Evropsko prvenstvo u košarci '17