Evropsko prvenstvo u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 22
Page 12 of 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu
Vidit cemo tebe kad ti se rodi i od srca otpadne. Prvi ces ti postati sluga svojoj dici. Kunem ti seBrat Brale wrote:Noor wrote:Roland Deschain wrote:Ti si papučar.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kaad je ona u kuci to su zlatna dica a kad su sami samnom ajme boze.
Jedno rusi
Drugo mlati
Trece vice.
Ona pusta glazbu do daske
Mladja se zamislja da je kleopatra
Mali izvadi sve lonce i mlati gore od charlia wattsa.
Odveden ih na farmu bogati isusa ova sridnja jasi na belgijskom ovcaru kao da je tovar.
Starija oce da
Vozi auto a tek joj 11 godina skoro
Mali vidi kravu i muce ko bik.
Jedno rusi
Drugo mlati
Trece vice.
Ona pusta glazbu do daske
Mladja se zamislja da je kleopatra
Mali izvadi sve lonce i mlati gore od charlia wattsa.
Odveden ih na farmu bogati isusa ova sridnja jasi na belgijskom ovcaru kao da je tovar.
Starija oce da
Vozi auto a tek joj 11 godina skoro
Mali vidi kravu i muce ko bik.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ovaj moj mali vodeci problem.u vrticu.
Svaki dan nekoga bekne.
Mater mu zbrijaka glavu i gori na tjemenu repic svezala.
Prije par dana na rodjendanu kod jednog makednoca porazbija case na stolu. Katastrofa je. Poslat cu g
a u spevojalnu policiju. Mali je gadan
Svaki dan nekoga bekne.
Mater mu zbrijaka glavu i gori na tjemenu repic svezala.
Prije par dana na rodjendanu kod jednog makednoca porazbija case na stolu. Katastrofa je. Poslat cu g
a u spevojalnu policiju. Mali je gadan
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Slovenija Portugal 29:24
https://www.klix.ba/sport/rukomet/rukometasi-slovenije-savladali-portugal-i-stigli-nadomak-polufinala-evropskog-prvenstva/200121155
Portugal ispao iz konkurencije za plasman na polufinale.
https://www.klix.ba/sport/rukomet/rukometasi-slovenije-savladali-portugal-i-stigli-nadomak-polufinala-evropskog-prvenstva/200121155
Portugal ispao iz konkurencije za plasman na polufinale.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Po svemu sudeći Slovenci idu u polufinale jer imaju sad bolju gol razliku od 15 golova šta mi je nekako teško da će se tolika razlika napravit u ovom zadnjem kolu u ovoj skupini. Mađari moraju dobit , Slovenci izgubit i onda gol razlika mora bit na strani Mađara više od 15 golova a to je moguće tako da bude al malo vjerojatno.
https://www.klix.ba/sport/rukomet/rukometasi-svedske-savladali-madjarsku-i-poslali-norvesku-u-polufinale-eura/200121179
https://www.klix.ba/sport/rukomet/rukometasi-svedske-savladali-madjarsku-i-poslali-norvesku-u-polufinale-eura/200121179
2014-04-11
Ne mora. Gleda se međusobni skor u slucaju isto bodova
Da , u pravu si.muckodjubre wrote:Ne mora. Gleda se međusobni skor u slucaju isto bodova
https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/rukomet/rukomet-ep2020/svedska-pomela-madarsku-i-pogurala-sloveniju-norveska-osigurala-polufinale-a-sad-se-tek-ocekuje-rasplet-uzbudljive-skupine/9880423/
Vamo iz ove skupine Španjolska i Hrvatska a vamo Norveška i sad ovo dvoje il Slovenija il Mađarska.
2014-04-11
Ja bi radije mađare...slovenci mi djeluju puno jači. Imaju dobre vanjske,na crti je ona mrcina. Mađari su ih dobili jer su u 2.p golmani slovenije bili gori od panjeva i mađarima ama baš sve ulazilo
Ako želimo zlato a želimo onda ne triba od nikoga strepit nego moraš razvalit sve tako sutra Španjolska za prvo mjesto u skupini pa sad , ...nisam voljan za neke kalkulacije jer jednostavan moramo igrat i pobijeđivat ako želimo zlato...a želimo.
Pratimo , vidit ćemo. I Španjolci i Norvežani su jake reprezentacije tako da ovo tek sad i počima i polufinale je takvo da jedna utakmica odlučuje sve. Osobno bi zlato no ni srebro mi ne bi bilo krivo a za tako šta mi bi sutra morali dobit Španjolsku tako da izbjegnemo Norvežane jer su oni ipak jači i od Slovenije i Mađarske. Vidit ćemo sutra. Nisam Nostradamus.
Pratimo , vidit ćemo. I Španjolci i Norvežani su jake reprezentacije tako da ovo tek sad i počima i polufinale je takvo da jedna utakmica odlučuje sve. Osobno bi zlato no ni srebro mi ne bi bilo krivo a za tako šta mi bi sutra morali dobit Španjolsku tako da izbjegnemo Norvežane jer su oni ipak jači i od Slovenije i Mađarske. Vidit ćemo sutra. Nisam Nostradamus.
2014-04-11
Igramo najgori rukomet u zadnjih 25 godina, a blizu smo drvene medalje
Ivano4balic bi ovo sam uzeo
Guest- Guest
Ima istine. Poklopilo im se da ih pobjeda protiv 1 ozbiljnije ekipe(njemačka) vodi u polufinale!Dybala wrote:Igramo najgori rukomet u zadnjih 25 godina, a blizu smo drvene medalje
Dybala wrote:Igramo najgori rukomet u zadnjih 25 godina, a blizu smo drvene medalje
Drvenu medalju, u najgorem slučaju, već imaju...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ako želimo zlato a želimo onda ne triba od nikoga strepit nego moraš razvalit sve tako sutra Španjolska za prvo mjesto u skupini pa sad , ...nisam voljan za neke kalkulacije jer jednostavan moramo igrat i pobijeđivat ako želimo zlato...a želimo.
Ako žele zlato, onda današnja utakmica protiv Španjolske totalno nebitna.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Dybala wrote:Igramo najgori rukomet u zadnjih 25 godina, a blizu smo drvene medalje
Da mi nisi rekao ne bi to znao
Guest- Guest
Najgore je osvojit drvenu medalju...
Garažu ju je osvojila na Torcida kupu, a tribali igrat u finalu...
<3
<3
Guest- Guest
Iz tvog komentara se vidi da nisi znao...Dybala wrote:Andreas Goldberger wrote:Dybala wrote:Igramo najgori rukomet u zadnjih 25 godina, a blizu smo drvene medalje
Da mi nisi rekao ne bi to znao
Guest- Guest
Koji je uzrok te katastrofe biofridrih_niche wrote:Najgore je osvojit drvenu medalju...
<3
2015-09-13
Bivši igrač/hrvatski reprezentativac nam uvalija gol za 3:2 i to 13 sec do kraja...
Jer na penale nisu imali šanse, a tribalo je završit 2:2...
:D
Jer na penale nisu imali šanse, a tribalo je završit 2:2...
:D
Guest- Guest
Page 12 of 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Similar topics
» Mocni japan zivotinja
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu
» Evropsko prvenstvo u košarci '17
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu
» Evropsko prvenstvo u košarci '17