Evropsko prvenstvo u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 22
Page 17 of 22 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu
Al tesko moguce. Njegovu klasu bi prepoznali prije il posle.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Tvoje opravdavanje njegovo potpisivanja ugovora s vragom (morao je) je istodobno smiješno i jadno.river_jude wrote:Da bi situacija s njim ko s nogometasom danas bila takva kakva je, ta suradnja.s Mamićem se morala dogodit. Nemamo simulator paralelnih svemira da vidimo kaj bi bilo s njim da ga je Hajduk prepoznal il da je ostal cuvat ofce na Velebitu.Andreas Goldberger wrote:river_jude wrote:
Modric je vrhunski igrac koji je, da bi dosel do toga, moral, jbg, potpisati ugovor s vragom.
Po čijem nalogu je morao?
Ništa on nije morao, a napravio je to svjesno jer je i sam omastio brk u tom ilegalnom izvlačenju novca.
Ne znam zašto Hajduk tu spominješ, niti tu uopće priča o tome gdje je igrao. Hajduk je dao puno velikih igrača, no to gdje je tko igrao uopće nije tema ove priče...
Guest- Guest
Di si ti videl da ja to opravdavam? Molim te citiraj.
2015-08-07
Ko i zakaj spominjem Hajduk, lijepo prije toga pis SIMULATOR.
S tim da je Modric bil i otpisan, nije?
2015-08-07
fridrih_niche wrote:Niko > Luka
Plain & simple...
<3
darth_vader-
2014-04-17
river_jude wrote:To na van tak, u dusi bi htel Hrvat.
darth_vader-
2014-04-17
meni nije jasno što karačić i stepančić uopće rade u rukometu ako su takve pičke da ih je strah pucati na gol... ako si pička pucati nakon par promašaja onda idi u balet i budi statist glumi drvo. ono jučer je bilo dno, svaki napad mrcvarenje do ibera i prebacivanje odgovornosti na duvnjaka.
End- Posts : 21177
2015-08-25
muckodjubre wrote:Vracala,šta ćeš sada na jednoj strani omraženi ujke,a ma drugoj omraženi španci...od te dvije jedino više mrziš dance
Uvek kontra španaca i navijam za duleta. Red je da dečko osvoji nešto sa reprezentacijom jer je toliko toga dao, svako takmičenje vuče celu ekipu i najzaslužnije bi bilo da mu se sada vrati. Sada je najbolja prilika za to...
Guest- Guest
"Modric je vrhunski igrac koji je da bi dosel toga, jbg. moral potpisati ugovor s vragom" Osim sta je glupost jer nije morao potpisati ugovor s vragom da bi postao vrhunski igrac, cisto opravdavanje njegovih postupaka.river_jude wrote:Di si ti videl da ja to opravdavam? Molim te citiraj.
Guest- Guest
Otpisan od strane koga?river_jude wrote:Ko i zakaj spominjem Hajduk, lijepo prije toga pis SIMULATOR.
Guest- Guest
Takodjer bih zelio zahvalit luki modricufridrih_niche wrote:Fala Luki Modriću na ovom velikom uspjehu naših rukometaša...
Luka u <3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Takodjer bih zelio zahvalit luki modricufridrih_niche wrote:Fala Luki Modriću na ovom velikom uspjehu naših rukometaša...
Luka u <3
Dule je pratio najvećega HR igrača svih vremena kako je kao kapetan i najbolji igrač SPa u Rusiji predvodio nacionalnu selekciju do najvećega uspjeha u povijesti hr nogometa i ugledao se na njega...
I zato hvala Luki na svemu!muckodjubre wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Takodjer bih zelio zahvalit luki modricufridrih_niche wrote:Fala Luki Modriću na ovom velikom uspjehu naših rukometaša...
Luka u <3
Dule je pratio najvećega HR igrača svih vremena kako je kao kapetan i najbolji igrač SPa u Rusiji predvodio nacionalnu selekciju do najvećega uspjeha u povijesti hr nogometa i ugledao se na njega...
<3
Guest- Guest
Ima li kakvi vijesti oko cindrića?
Brat Brale wrote:muckodjubre wrote:Vracala,šta ćeš sada na jednoj strani omraženi ujke,a ma drugoj omraženi španci...od te dvije jedino više mrziš dance
Uvek kontra španaca i navijam za duleta. Red je da dečko osvoji nešto sa reprezentacijom jer je toliko toga dao, svako takmičenje vuče celu ekipu i najzaslužnije bi bilo da mu se sada vrati. Sada je najbolja prilika za to...
Svakako, svakako...
darth_vader-
2014-04-17
Nista ovo nebi bilo moguce da se Luka Modric nije rodiofridrih_niche wrote:I zato hvala Luki na svemu!muckodjubre wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Takodjer bih zelio zahvalit luki modricufridrih_niche wrote:Fala Luki Modriću na ovom velikom uspjehu naših rukometaša...
Luka u <3
<3
Cak i Janica kaze da je osvojila sve moguce jer su joj javili da stasava jedan mali decko iz zadra.
I Drazen je rekao 92 da ona povjesno srebro neni bilo moguce da se Luka nije rodio.
05.08 u Kninu ce se Gotovina i Ademi zahvaliti Modricu jer im je dao potporu za Oluju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Norvezani vode 3 gola.
Ocekujem ih kao broncane.
Ocekujem ih kao broncane.
Page 17 of 22 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Similar topics
» Mocni japan zivotinja
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu
» Evropsko prvenstvo u košarci '17