Evropsko prvenstvo u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 22
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu
fridrih_niche wrote:Cristiano Ronaldo je zaslužan za to...Brat Brale wrote:Nekada su portugalci bili rukometna egzotika, danas dobijaju najjače svetske selekcije. Okreće se kolo sreće...
Alo može Luka Modrić, onda može i on...
<3
Naravno jer su najveći uvek inspiracija...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Cristiano Ronaldo je zaslužan za to...Brat Brale wrote:Nekada su portugalci bili rukometna egzotika, danas dobijaju najjače svetske selekcije. Okreće se kolo sreće...
<3
darth_vader-
2014-04-17
In Luka we trust!jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Cristiano Ronaldo je zaslužan za to...Brat Brale wrote:Nekada su portugalci bili rukometna egzotika, danas dobijaju najjače svetske selekcije. Okreće se kolo sreće...
<3
<3
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Rasturiće švabe Ove klošarčine...
Teska vremena za Svrbe ,moraju za svabe navijati
Guest- Guest
Tek je petnajsta minuta već san se iživcira. Jeben ti sve. Ma probijte in obranu jeben van mater , šta se vrtite koji kurac ko kokoši oko njih.
Evo sad vode Nijemci 8:5
Evo sad vode Nijemci 8:5
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Tominjo i co na aparatima. Idemo kauboji po to zlato.
Prvo bih zelio zahvaliti Luki Modricu
Prvo bih zelio zahvaliti Luki Modricu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Šta je ovo Isusa ti bilo.
https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/rukomet/rukomet-ep2020/infarktni-triler-u-becu-hrvatska-napravila-veliki-preokret-i-stigla-u-borbu-za-medalje-sego-u-zadnjim-sekundama-obranio-polufinale/9865549/
Majko Božja. Pa mi smo ovo dobili. Šta je ovo. Šta je ovo. Uuuueeeeeeeeeee ludnica.
https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/rukomet/rukomet-ep2020/infarktni-triler-u-becu-hrvatska-napravila-veliki-preokret-i-stigla-u-borbu-za-medalje-sego-u-zadnjim-sekundama-obranio-polufinale/9865549/
Majko Božja. Pa mi smo ovo dobili. Šta je ovo. Šta je ovo. Uuuueeeeeeeeeee ludnica.
2014-04-11
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ajde momci uzmite ovo.
Neka vam uzor budu
PLATINI SCIREA DEL PIERO MONTERO BONIEK.
vece uzore nemozete imati
Neka vam uzor budu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ama baš ništa nije štimalo i dobijemo... nikad čudnije dobivena utakmica reprezentacije...
darth_vader-
2014-04-17
Boli me kurac. Bitno da idemo daljejasambrend wrote:Ama baš ništa nije štimalo i dobijemo... nikad čudnije dobivena utakmica reprezentacije...
2015-09-13
Polufinale ;)
Čujen da je bilo za infarkt...
Onda i bolje da mi mala nije dala gledat...
:D
Guest- Guest
Sedam tisuća navijača na tribinama. Ludnica u dvorani nakon pobjede.
Gubili cilo vrime , ništa nas ne ide , pet razlike za Nijemce , oni već pripremili prase na ražnju da će slavit a kad ono šok.
Nije Nijemcima lako večeras. Svi su ovo vidili kao pobjedu Njemačke a kad ono šok. Njemačka ispala iz utrke za polifinale. Nije in lako večeras. Ne bi ni meni bilo nakon ovoga kad cilo vrime sve ide tako da nema šanse da ih dobijemo i onda preokret i 25 : 24 Njemačka izgubila.
Nije in lako , nije in lako. Merkel na apaurinima.
Gubili cilo vrime , ništa nas ne ide , pet razlike za Nijemce , oni već pripremili prase na ražnju da će slavit a kad ono šok.
Nije Nijemcima lako večeras. Svi su ovo vidili kao pobjedu Njemačke a kad ono šok. Njemačka ispala iz utrke za polifinale. Nije in lako večeras. Ne bi ni meni bilo nakon ovoga kad cilo vrime sve ide tako da nema šanse da ih dobijemo i onda preokret i 25 : 24 Njemačka izgubila.
Nije in lako , nije in lako. Merkel na apaurinima.
2014-04-11
Vidi slike. Uberi detalj. Švabo u pozadini jede svoju majicu.
Utakmica za anale.
Utakmica za anale.
2014-04-11
PABLO ESCOBAR wrote:Ajde momci uzmite ovo.
Neka vam uzor budu
Daj se sam išamaraj...
Bilo je, bas.fridrih_niche wrote:Čujen da je bilo za infarkt...
Bolje sto si ljepse proveo vrijeme ;-))
Sta je konjuuu. Normalno da ce im uzori biti najveci ikada Del Piero ili Platini. Boli te ovo jel magarce olinjaliRoland Deschain wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ajde momci uzmite ovo.
Neka vam uzor budu
Daj se sam išamaraj...
2015-09-13
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Similar topics
» Mocni japan zivotinja
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu
» Evropsko prvenstvo u košarci '17
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu
» Evropsko prvenstvo u košarci '17