Evropsko prvenstvo u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 22
Page 8 of 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu
Sta ces dolazit bezveze kad ne mozes, umjesto tebe ja cu dvaputPABLO ESCOBAR wrote:Ti ces na strijeljanje a ja cu meggicu omandrcitskripar wrote:Ante je oša na kvasinu
Hahaha
Inace volim sve u vezi Dalmacije, vidis da mi je i zena dalmatinka
Jedino Hajduk ne volim
Last edited by skripar on 15/1/2020, 08:20; edited 1 time in total (Reason for editing : Fghj)
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
Ti nisi Dslmatinac, ti si Matan.PABLO ESCOBAR wrote:Dobija si ti od ante samarcine da se sad slobodno.mozes i bratu srbinu obracati za pomoc. Kao i par puta do sada. Dalmatinci te jebu sto i nije cudo ipak i mentalno ogranicen za nasRoland Deschain wrote:Izgleda tako...ili je samo GKKBrat Brale wrote:Anto iskusni srpski ubačeni element-zavadja hrvate...
PABLO ESCOBAR wrote:BOBEK USTASA zacepi gubicu pa vama je najveci igrac u povijesti tog malog klubica HRVATBrat Brale wrote:Anto iskusni srpski ubačeni element-zavadja hrvate...
Kakve veze ima? Živeo ceo život u Beogradu, umro kao zaslužni gradjanin i tako i ispraćen. GSKK
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Izgleda tako...ili je samo GKKBrat Brale wrote:Anto iskusni srpski ubačeni element-zavadja hrvate...
Rekoh ja odavno da je Anto naš...
Guest- Guest
Uvik cete ostati upamceni kao treci najveci hrvatski klubBrat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:BOBEK USTASA zacepi gubicu pa vama je najveci igrac u povijesti tog malog klubica HRVATBrat Brale wrote:Anto iskusni srpski ubačeni element-zavadja hrvate...
Kakve veze ima? Živeo ceo život u Beogradu, umro kao zaslužni gradjanin i tako i ispraćen. GSKK
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dalmatinac teski iz imotskoga predlazem ti da naucis zemljopis RH i vidit ces da postoji hrvatska i dalje od luckoga. Citaj pitaj izlijevinto kronicno neznanje. Vidis da ispadas gluplji inod bracale cim pocne malo ozbiljnija tema. Vec te vidim da sutis ko picka cim ti dodju zenini u posjetu. Kladim se da si tada najveci hajdukovac jel jasno tutlekRoland Deschain wrote:Ti nisi Dslmatinac, ti si Matan.PABLO ESCOBAR wrote:Dobija si ti od ante samarcine da se sad slobodno.mozes i bratu srbinu obracati za pomoc. Kao i par puta do sada. Dalmatinci te jebu sto i nije cudo ipak i mentalno ogranicen za nasRoland Deschain wrote:Izgleda tako...ili je samo GKKBrat Brale wrote:Anto iskusni srpski ubačeni element-zavadja hrvate...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Anto je u bosni inacica Ante u dalmaciji.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Izgleda tako...ili je samo GKKBrat Brale wrote:Anto iskusni srpski ubačeni element-zavadja hrvate...
Ja nosim ime svog pradida inace heroja koji je kod kragijevca mlatio srpsku stoku a i ime vodje od hrvata
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Anto je u Srbiji inacica Ante u dalmaciji.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Izgleda tako...ili je samo GKKBrat Brale wrote:Anto iskusni srpski ubačeni element-zavadja hrvate...
Ja nosim ime svog pradida inace heroja koji se rodio kod kragijevca mlatio ustašku stoki i punija dalmatinke
Jasno brat moj!
Guest- Guest
I danci aut
Hehehe. Sad ili nikadmuckodjubre wrote:I danci aut
2015-09-13
pa ovo je ko SP u rusiji, svi se sklanjanju s puta, a bankomat će preuzeti sve zasluge.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ti si MatanPABLO ESCOBAR wrote:Dalmatinac teski iz imotskoga predlazem ti da naucis zemljopis RH i vidit ces da postoji hrvatska i dalje od luckoga. Citaj pitaj izlijevinto kronicno neznanje. Vidis da ispadas gluplji inod bracale cim pocne malo ozbiljnija tema. Vec te vidim da sutis ko picka cim ti dodju zenini u posjetu. Kladim se da si tada najveci hajdukovac jel jasno tutlekRoland Deschain wrote:Ti nisi Dslmatinac, ti si Matan.PABLO ESCOBAR wrote:Dobija si ti od ante samarcine da se sad slobodno.mozes i bratu srbinu obracati za pomoc. Kao i par puta do sada. Dalmatinci te jebu sto i nije cudo ipak i mentalno ogranicen za nasRoland Deschain wrote:Izgleda tako...ili je samo GKKBrat Brale wrote:Anto iskusni srpski ubačeni element-zavadja hrvate...
Ne bas glupane. Ja sam iz Vinjana Gornjih. Mi se ne ponosimo Zagvodzcacima i medov dolcanimaRoland Deschain wrote:Ti si MatanPABLO ESCOBAR wrote:Dalmatinac teski iz imotskoga predlazem ti da naucis zemljopis RH i vidit ces da postoji hrvatska i dalje od luckoga. Citaj pitaj izlijevinto kronicno neznanje. Vidis da ispadas gluplji inod bracale cim pocne malo ozbiljnija tema. Vec te vidim da sutis ko picka cim ti dodju zenini u posjetu. Kladim se da si tada najveci hajdukovac jel jasno tutlekRoland Deschain wrote:Ti nisi Dslmatinac, ti si Matan.PABLO ESCOBAR wrote:Dobija si ti od ante samarcine da se sad slobodno.mozes i bratu srbinu obracati za pomoc. Kao i par puta do sada. Dalmatinci te jebu sto i nije cudo ipak i mentalno ogranicen za nasRoland Deschain wrote:
Izgleda tako...ili je samo GKK
2015-09-13
Slušam jutros Linu. Sad se već i Austrijanaca boji. Kud smo došli, od epskih okršaja s Francuzima do drhtanja pred Austrijancima. Vrlo vjerojatno nećemo proći.
Valjda je trebao reći da ćemo ih razbiti s pola snage...
U vremenu epskih okršaja s francuzima smo mi i oni bili jače ekipe s boljom kvalitetom igrača nego danas...
U vremenu epskih okršaja s francuzima smo mi i oni bili jače ekipe s boljom kvalitetom igrača nego danas...
Guest- Guest
Pobjeda nad domacinima. Ajmo sada dezurni strucnjaci krenite pljuvati po momcima.
Ja bih na ovoj pobjedi ponajvise zahvalio luki modricu
Ja bih na ovoj pobjedi ponajvise zahvalio luki modricu
2015-09-13
čestitke bankomatu, bez njega ovo ne bi bilo moguće
2015-08-25
Evo ako pobjedimo crnogorce sad u vaterpolu tribamo zahvalit Modricu
2015-09-13
Nakon utakmice u RTL-ovoj emisiji Vrijeme je za rukomet Drago Vuković prokomentirao je sjajnu igru Domagoja Duvnjaka.
Kapetana Hrvatske, odnosno njegovu sadašnju igru, moglo bi se usporediti s Lukom Modrićem na Europskom prvenstvu u nogometu.
hahah počelo je... ne može bez lopova
Kapetana Hrvatske, odnosno njegovu sadašnju igru, moglo bi se usporediti s Lukom Modrićem na Europskom prvenstvu u nogometu.
hahah počelo je... ne može bez lopova
2015-08-25
nesto slabo se u medijima prate ep u rukometu i vaterpolu..sve puno vijesti o onom filipu,zokiju pizdi materini...kad nasi redaju uspjehe onda su suhoparni naslovi..kad izgube evo hrpe kritika na naslovnim stranama narocito ljevicarskih medija...ne razumijem metlicica nikad zadovoljan igrom na ep...a guramo i pobjeđujemo...dobro on s linom nesto nije u ok odnosima..ali svejedno...trebao bi malo biti i pozitivniji
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Page 8 of 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Similar topics
» Mocni japan zivotinja
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu
» Evropsko prvenstvo u košarci '17
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu
» Evropsko prvenstvo u košarci '17