Evropsko prvenstvo u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 22
Page 15 of 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu
Ajde ne seri end, viš da je navijal za nas.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Rapsodija emocija
https://www.klix.ba/sport/rukomet/trenutak-za-pamcenje-pogledajte-gol-muse-koji-je-odveo-hrvatsku-u-finale-ep-a/200124163
Stvarno utakmica ono bez riječi. Drama , drama , drama i Musa.
https://www.klix.ba/sport/rukomet/trenutak-za-pamcenje-pogledajte-gol-muse-koji-je-odveo-hrvatsku-u-finale-ep-a/200124163
Stvarno utakmica ono bez riječi. Drama , drama , drama i Musa.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
mali hrvati i luzeri je tebi navijanje za nas... zavaran si, ali ja predobro poznajem toga turskoga šipca. u njemu je samo zavist i zloba.
End- Posts : 21177
2015-08-25
To na van tak, u dusi bi htel Hrvat.
2015-08-07
Koliko sam boli zadao ciganskoj gluperdi iz zagorja i bolesniku iz CR-a. Prošli u finale, a njima sam ja prvi na pameti...
Guest- Guest
river_jude wrote:To na van tak, u dusi bi htel Hrvat.
Ne’daj Bože. Ubio bih se...
Guest- Guest
Prošli smo na kvalitetu i ogromna muda Duvnjaka. Marić odličan u prvom poluvremenu. Ostali se sakrili u mišju rupu.
Ašanin nas je izvadija s ona dva obranjena sedmerca. Šego isto nije bija loš. Malo ga je izbužalo pa ga je malo Ašanin zaminija pa se opet vratija i opet branija kvalitetno plus imali malo i sreće sa onim vratnicama. Ma luda utakmica skroz.Roland Deschain wrote:Prošli smo na kvalitetu i ogromna muda Duvnjaka. Marić odličan u prvom poluvremenu. Ostali se sakrili u mišju rupu.
Drama , drama , drama i Musa.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
A oni su bili u igri na kvalitetu Sagosensa.Roland Deschain wrote:Prošli smo na kvalitetu i ogromna muda Duvnjaka. Marić odličan u prvom poluvremenu. Ostali se sakrili u mišju rupu.
2015-08-07
Ajde meggici plakat zbog baniranja kukavelji srpskaBrat Brale wrote:Koliko sam boli zadao ciganskoj gluperdi iz zagorja i bolesniku iz CR-a. Prošli u finale, a njima sam ja prvi na pameti...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Španjolci se neće ni oznojiti protiv Janeza. Mi smo se polomili skroz.
Kako si ti prizivija pobjedu onih kojima si pozelio da ispadnu sto prijeRoland Deschain wrote:Prošli smo na kvalitetu i ogromna muda Duvnjaka. Marić odličan u prvom poluvremenu. Ostali se sakrili u mišju rupu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Fala Luki Modriću na ovom velikom uspjehu naših rukometaša...
Luka u <3
Luka u <3
Guest- Guest
Karačič je 10 zabil po sreći.fridrih_niche wrote:Ne mogu gledat ovaj rukomet...
Tu nema nijedan klasan igrač...
;)
2015-08-07
Tribas bit zahvalan zaslužnima...river_jude wrote:Čemu to Niče?
<3
Guest- Guest
Dobri igrači i ništa vise...river_jude wrote:Karačič je 10 zabil po sreći.fridrih_niche wrote:Ne mogu gledat ovaj rukomet...
Tu nema nijedan klasan igrač...
;)
Dule je, ajde, vrlo dobar...
Al sve je to daleko od Ivana, Pere, Mirze ili Pake i Irfana...
;)
Guest- Guest
Modric je vrhunski igrac koji je, da bi dosel do toga, moral, jbg, potpisati ugovor s vragom.fridrih_niche wrote:Tribas bit zahvalan zaslužnima...river_jude wrote:Čemu to Niče?
<3
2015-08-07
Page 15 of 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Similar topics
» Mocni japan zivotinja
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu
» Evropsko prvenstvo u košarci '17
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu