Zagreb : Majke odgojiteljice ostaju bez sedam godina plaće
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Zagreb : Majke odgojiteljice ostaju bez sedam godina plaće
pa funkcioniro njemu. epikur ne gljedo pravednost neke intervencije, un gljedo samo korist.RayMabus wrote:Da. Epikur i slični bi provodili matrijaharnu imperiju.aben wrote:RayMabus wrote:Pa udri slobodno....al ga udari onda i ženama a ne ko i Orban koji je oslobodio žene koje imaju četvero djece od poreza na dohodak dok njihovim muževima koji hrane tu djecu jer ova i ovako običnom i ne radi s toliko djece ostavio taj porez.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja san baš maloprije bacija drkicu. Ja san feudalni debil s nekoliko nekretnina koji je ono komad momka koji da se malo sredi može uvatit svaku al me boli kurac.
Nek država plaća ako oće djecu.
Evo ti si sjajan primjer , kojem bi ja udario porez na smački život.
Ne puno, da se ne osjetiš ucijenjeno ali bih iz tvog prihoda uzeo 2-5 % za one koji obnavljaju zajednicu.
I to bez problema.
Slobodno ga udari svim samcima a to uključuje i žene.
naglasci iz porezne uprave:"samice koje su se oplodile iz banke sperme, i one koje se možda u budućnosti oplodu, smatraju se korisnima društvu, tako da će se sav porez koji se prikupi od muških samaca biti uplaćen njima. samci koji imaju nekoliko nekretninskih stambenih jedinica, bit će dodatno oporezovani"
Žalim Epikure al nefunkcionira.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
RayMabus wrote:Da. Epikur i slični bi provodili matrijaharnu imperiju.aben wrote:RayMabus wrote:Pa udri slobodno....al ga udari onda i ženama a ne ko i Orban koji je oslobodio žene koje imaju četvero djece od poreza na dohodak dok njihovim muževima koji hrane tu djecu jer ova i ovako običnom i ne radi s toliko djece ostavio taj porez.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja san baš maloprije bacija drkicu. Ja san feudalni debil s nekoliko nekretnina koji je ono komad momka koji da se malo sredi može uvatit svaku al me boli kurac.
Ne puno, da se ne osjetiš ucijenjeno ali bih iz tvog prihoda uzeo 2-5 % za one koji obnavljaju zajednicu.
I to bez problema.
naglasci iz porezne uprave:"samice koje su se oplodile iz banke sperme, i one koje se možda u budućnosti oplodu, smatraju se korisnima društvu, tako da će se sav porez koji se prikupi od muških samaca biti uplaćen njima. samci koji imaju nekoliko nekretninskih stambenih jedinica, bit će dodatno oporezovani"
Bitno se je složiti oko paradigme...politike se onda lako izvuku.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Ne može ova država ništa jer sve šta se rodi uteći će vani.epikur37 wrote:aben wrote:samački život grubo unazađuje zajednicu, i zoto ga tribo oporezivati.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja san baš maloprije bacija drkicu. Ja san feudalni debil s nekoliko nekretnina koji je ono komad momka koji da se malo sredi može uvatit svaku al me boli kurac.
I to bez problema.
ali i nezaposlenost šteti zajednici, pa i nezaposlenst tribo oporezivati.
moj, long islande, najebo si ako te epikur dovati
Najlakše se izrugivati svakoj politici...svakom sustavnom potezu glede zajednice, glede nacije. Ali to je već mrtvi kut jednog fanatizma, čemera, osobne ozlojeđenosti.
Država kroz svoje politike treba preferirati reprodukciju i demografsju obnovu. I za to postoje mjere.
Nemaš ti pojma o ničemu.
Nije to baš točno
Malo ti njih iz Zegeja, Istre i dalmacije baš idu vani...ima ali malo.
2015-08-06
On je debil. Hrvati mogu ić radit vanka. Svaki novi porez je iseljavanje.aben wrote:pa funkcioniro njemu. epikur ne gljedo pravednost neke intervencije, un gljedo samo korist.RayMabus wrote:Da. Epikur i slični bi provodili matrijaharnu imperiju.aben wrote:RayMabus wrote:Pa udri slobodno....al ga udari onda i ženama a ne ko i Orban koji je oslobodio žene koje imaju četvero djece od poreza na dohodak dok njihovim muževima koji hrane tu djecu jer ova i ovako običnom i ne radi s toliko djece ostavio taj porez.epikur37 wrote:
I to bez problema.
On je samo kreten koji je iselija 400 tisuća mladih i sad kad je pao natalitet on bi nove poreze da to stimulira.
Kretenčina na kvadrat.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ni to mrtvi kut moga fanatizma, nego tvoga. govoriš o stvorima ke ne razumiš jer se nika nisu pojavljivale u diplomatiku. ti, ko i svi ljevičari, samo osićoš da zajednicu tribo štititi i jedino rješenje ko moreš domisliti je porez, subvencija.epikur37 wrote:aben wrote:samački život grubo unazađuje zajednicu, i zoto ga tribo oporezivati.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja san baš maloprije bacija drkicu. Ja san feudalni debil s nekoliko nekretnina koji je ono komad momka koji da se malo sredi može uvatit svaku al me boli kurac.
I to bez problema.
Najlakše se izrugivati svakoj politici...svakom sustavnom potezu glede zajednice, glede nacije. Ali to je već mrtvi kut jednog fanatizma, čemera, osobne ozlojeđenosti.
Država kroz svoje politike treba preferirati reprodukciju i demografsju obnovu. I za to postoje mjere.
nika nisi čito nikakove analize o porezima, koje su pro i kontraargumenti, nika nisi čito nišće ča se barinku očešalo o tomu, pa ipak, proglašavaš ja jo imun mrtvi kut:)
genijalno
2014-04-16
epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ne može ova država ništa jer sve šta se rodi uteći će vani.epikur37 wrote:aben wrote:samački život grubo unazađuje zajednicu, i zoto ga tribo oporezivati.epikur37 wrote:
I to bez problema.
Nemaš ti pojma o ničemu.
Nije to baš točno
Malo ti njih iz Zegeja, Istre i dalmacije baš idu vani...ima ali malo.
darth_vader-
2014-04-17
ni debil, jo ne mislin tako.RayMabus wrote:On je debil. Hrvati mogu ić radit vanka. Svaki novi porez je iseljavanje.aben wrote:pa funkcioniro njemu. epikur ne gljedo pravednost neke intervencije, un gljedo samo korist.RayMabus wrote:Da. Epikur i slični bi provodili matrijaharnu imperiju.aben wrote:RayMabus wrote:
Pa udri slobodno....al ga udari onda i ženama a ne ko i Orban koji je oslobodio žene koje imaju četvero djece od poreza na dohodak dok njihovim muževima koji hrane tu djecu jer ova i ovako običnom i ne radi s toliko djece ostavio taj porez.
On je samo kreten koji je iselija 400 tisuća mladih i sad kad je pao natalitet on bi nove poreze da to stimulira.
Kretenčina na kvadrat.
ohol je i lin, ali ni debil.
stvor je u tomu ča je porez intuitivno dobra stvor. ka po celi dun slušaš radio i čitoš diplomatik, potrošiš vrime ko si mogo iskoristiti za nešto stvarno informativno, nešto ča bi ti moglo objosniti u čemu je problijem.
a druga stvor zoč ni debil je u tomu ča je un korisnik mjera za ke se založe. to siguro ni debilno.
2014-04-16
Svrbe me jaja. Ne da mi se kupat pa ću samo sad ispod tuša nasapunat muda i oprat ih.
Jbte Orban i šta će on ženama s četvero djece osloboditi da ne plaćaju porez na dohodak kad ove ionako i ne rade al muža od ove ne spominje.
Njega će valjda oderat porezima jer ta šta će on.
Jbte Orban i šta će on ženama s četvero djece osloboditi da ne plaćaju porez na dohodak kad ove ionako i ne rade al muža od ove ne spominje.
Njega će valjda oderat porezima jer ta šta će on.
2014-04-11
Da zaključim, sutra u 6 i pol mi je plivanje.
Država treba proširiti pronatalitetne mjere kako bi se obitelji zadržale u Hrvatkoj, gospodarski se prekomponirati kako bi ljudi imali posao i socijalnim mjerama pokriti penziće i slabe u zajednici.
Čini se lak zadatak!?
Nije!
To je straegijska, ali isto mislim da je već vrijeme ... i vjerujem da će ići tako
Država treba proširiti pronatalitetne mjere kako bi se obitelji zadržale u Hrvatkoj, gospodarski se prekomponirati kako bi ljudi imali posao i socijalnim mjerama pokriti penziće i slabe u zajednici.
Čini se lak zadatak!?
Nije!
To je straegijska, ali isto mislim da je već vrijeme ... i vjerujem da će ići tako
2015-08-06
nojlakše bi in bilo da in oduzme putovniceepikur37 wrote:Da zaključim, sutra u 6 i pol mi je plivanje.
Čini se lak zadatak!?
Nije!
2014-04-16
Nema od toga ništa. Jedno 30 godina aktivnog rada ne depopulaciji se više ne može poništiti nikakvim mjerama. Hrvatima je određeno izumrijeti i ništa tu više neće pomoći...
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:nojlakše bi in bilo da in oduzme putovniceepikur37 wrote:Da zaključim, sutra u 6 i pol mi je plivanje.
Čini se lak zadatak!?
Nije!
neka idu sve 5
pa nek sami svoju odluku probave
------------------
tu je na djelu jedna histerija oko odlaska...ludi krenu za stampedom, ni prvi ni zadnji
HOMO FABER
2015-08-06
jasanbrende, svaka mjera proizvodi protumjeru jednakoga inteziteta i suprotnog predznaka, to se zno još od 17 stoljećajasambrend wrote:Nema od toga ništa. Jedno 30 godina aktivnog rada ne depopulaciji se više ne može poništiti nikakvim mjerama. Hrvatima je određeno izumrijeti i ništa tu više neće pomoći...
2014-04-16
zajednica je u njih ulagala, red je da vrotu uloženo rodeći u svojoj zajednici.epikur37 wrote:aben wrote:nojlakše bi in bilo da in oduzme putovniceepikur37 wrote:Da zaključim, sutra u 6 i pol mi je plivanje.
Čini se lak zadatak!?
Nije!
neka idu sve 5
------------------
tu je na djelu jedna histerija oko odlaska...ludi krenu za stampedom, ni prvi ni zadnji
HOMO FABER
oduzeti putovnice, oporezivati ako se ne ženu, oporezivati ako ne činu dicu, oporezivati ako su nezaposleni.
2014-04-16
jasambrend wrote:Nema od toga ništa. Jedno 30 godina aktivnog rada ne depopulaciji se više ne može poništiti nikakvim mjerama. Hrvatima je određeno izumrijeti i ništa tu više neće pomoći...
Posve nije, Hrvati će svakako opstati, vrlo vjerojatno i dalje stupati u neke državne zajednice jer nam je suverenitet slabog kapaciteta, kao i politički mentalitet i zrelost.
Ja sam žalan što je hercegbosanskim Hvatima određeno izumrijeti, po svim azimutima...sve se složilo.
Moja satisfakcija je u propasti tog projekta tzv BiH, ako već propadamo nek cijeli projekt kojem smo žrtvovani, padne.
Go, Srpska! :D
2015-08-06
Ako se ovakvi ka ja ožene i budu imali djecu možda i preživite a ako se to ne desi onda izumirete 100% bez greške.jasambrend wrote:Nema od toga ništa. Jedno 30 godina aktivnog rada ne depopulaciji se više ne može poništiti nikakvim mjerama. Hrvatima je određeno izumrijeti i ništa tu više neće pomoći...
Neman se namjeru ženit nit pravit dicu idućih deset godina a posli ćemo vidit ako uopće me zdravlje posluži il buden uopće među živima.
Bolje da nestanemo kao narod nego da se moj sin ili kćerka odgaja u emanicipaciji.
2014-04-11
aben wrote:zajednica je u njih ulagala, red je da vrotu uloženo rodeći u svojoj zajednici.epikur37 wrote:aben wrote:nojlakše bi in bilo da in oduzme putovniceepikur37 wrote:Da zaključim, sutra u 6 i pol mi je plivanje.
Čini se lak zadatak!?
Nije!
neka idu sve 5
------------------
HOMO FABER
oduzeti putovnice, oporezivati ako se ne ženu, oporezivati ako ne činu dicu, oporezivati ako su nezaposleni.
N.................da.
2015-08-06
nišće o tomu nemo u diplomatiku poa ne znoš ča bi reko?epikur37 wrote:aben wrote:zajednica je u njih ulagala, red je da vrotu uloženo rodeći u svojoj zajednici.epikur37 wrote:aben wrote:nojlakše bi in bilo da in oduzme putovniceepikur37 wrote:Da zaključim, sutra u 6 i pol mi je plivanje.
Čini se lak zadatak!?
Nije!
neka idu sve 5
------------------
HOMO FABER
N.................da.
idi piši priprave, budi koristan društvu ka te već toliko ploćomo:)
2014-04-16
Za sada me niste zadovoljili.RayMabus wrote:Ako se ovakvi ka ja ožene i budu imali djecu možda i preživite a ako se to ne desi onda izumirete 100% bez greške.jasambrend wrote:Nema od toga ništa. Jedno 30 godina aktivnog rada ne depopulaciji se više ne može poništiti nikakvim mjerama. Hrvatima je određeno izumrijeti i ništa tu više neće pomoći...
Neman se namjeru ženit nit pravit dicu idućih deset godina a posli ćemo vidit ako uopće me zdravlje posluži il buden uopće među živima.
Bolje da nestanemo kao narod nego da se moj sin ili kćerka odgaja u emanicipaciji.
Asthar komanda je grupa duša duhovne razine kao i majistori svijetlosti
Ako duša negdje ne želi ostvariti potomstvo to znači da ga ne zanima da se tu više inkarnira.
Ako odlučim ne imat djecu neće vam se više nit jedan Aštar ovdje inkarnirat
To je poruka da ste gotovi.
2014-04-11
to sa izumiranjen, to ni neki veliki problijem.RayMabus wrote:Ako se ovakvi ka ja ožene i budu imali djecu možda i preživite a ako se to ne desi onda izumirete 100% bez greške.jasambrend wrote:Nema od toga ništa. Jedno 30 godina aktivnog rada ne depopulaciji se više ne može poništiti nikakvim mjerama. Hrvatima je određeno izumrijeti i ništa tu više neće pomoći...
ako nestanu hrvati, ostati ćemo zapišeni u knjigami. pisati će da smo bili jedun moli i miroljubiv norod, ki je imo nesriću biti smješten na razmeđu, zbog čega su nas napadali barbari iz istoka. ipak, to nas je očvrsnulo i držalo celi milenij. trajali smo sve do pojave socijalizma, kojega smo objeručke prihvatili, i unda ubrzo izumrli.
2014-04-16
Potpuno ste ne bitni u Božjim očima jer su svi ljudi djeca Božja.aben wrote:to sa izumiranjen, to ni neki veliki problijem.RayMabus wrote:Ako se ovakvi ka ja ožene i budu imali djecu možda i preživite a ako se to ne desi onda izumirete 100% bez greške.jasambrend wrote:Nema od toga ništa. Jedno 30 godina aktivnog rada ne depopulaciji se više ne može poništiti nikakvim mjerama. Hrvatima je određeno izumrijeti i ništa tu više neće pomoći...
ako nestanu hrvati, ostati ćemo zapišeni u knjigami. pisati će da smo bili jedun moli i miroljubiv norod, ki je imo nesriću biti smješten na razmeđu, zbog čega su nas napadali barbari iz istoka. ipak, to nas je očvrsnulo i držalo celi milenij. trajali smo sve do pojave socijalizma, kojega smo objeručke prihvatili, i unda ubrzo izumrli.
Bog ne vidi razliku.
Samo je vi vidite.
2014-04-11
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bandić će tražiti od Vlade da prizna status majke odgojiteljice u cijeloj zemlji
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
» The 9th International Degrowth Conference will take place Aug 29 – Sep 2 2023 in Zagreb
» U sedam godina Hrvatska je ostala bez dvije i po tisuće razreda
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
» The 9th International Degrowth Conference will take place Aug 29 – Sep 2 2023 in Zagreb
» U sedam godina Hrvatska je ostala bez dvije i po tisuće razreda
Page 8 of 9