Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2258794
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Re: Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
Cirkus..nema bandica pa se sad izvaljuju bedastoce nad bedastocama..toliko o 'kandidatima'..mogao je rec da je volio zagreb dok je bio spermic
2015-09-08
Zagreb volim id kad sam bio u picki materinoj
2015-09-08
Di ovakve izvlacu..idiot do idiota
2015-09-08
...dzizs..bice izgleda jos malo..bandicu vrati se..kakve provale i bisere provaljuju ovi drugi
2015-09-08
Znao sam da ovaj nije normalan jos od kad je provalio onu nebulozu o hos-u..jel se ovaj petrov zajebava..pa ovaj bulja pita za misljenje
2015-09-08
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/osjecki-sdp-ovci-ostali-u-potpunom-soku-kada-su-culi-tko-je-glavni-stranacki-kandidat-za-zupana-15055058
2015-09-08
Klisović dobija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Klisović dobija.
HDZ se zajeb** sa onom političkom amebom. Škoro je antitalent za politiku. Tomašević izgleda ko štreber kojem su svi palili čvoke.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Klisović dobija.
HDZ se zajeb** sa onom političkom amebom. Škoro je antitalent za politiku. Tomašević izgleda ko štreber kojem su svi palili čvoke.
Ukratko, to je to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Klisović dobija.
Ukratko, to je to.
Još kad vidiš CV ekipe iz Zagreb je naš!, to su redom nadobudni kvazikulturnjaci i aktivisti, poprilično left of center, koji bi se pogubili u prvom susretu sa pravim problem-solvingom i državnom birokracijom.
Last edited by Hektorović on Fri 5 Mar - 7:06; edited 1 time in total
2018-04-10
Sad mi je jasno zasto nino raspudic nije bas bio zadovoljan kad ga je petrov zamolio da ipak bude troskot kandidat..no zajebo ih bandic koji je umro..bozo je isto igrao za bandida...jer mu je kao protukandidata postavio lika koje nema cvoke na broju
2015-09-08
vuksadinare wrote:Sad mi je jasno zasto nino raspudic nije bas bio zadovoljan kad ga je petrov zamolio da ipak bude troskot kandidat..no zajebo ih bandic koji je umro..bozo je isto igrao za bandida...jer mu je kao protukandidata postavio lika koje nema cvoke na broju
Nino bi dobio sve hercegbosanske glasove, možda i dovoljno za drugi krug.
2018-04-10
Gle...osim tomasevica svi drugi kandidati su namjesteni da bandido dobije izbore..pa i klisovic koji je realno fikus i dosadan i nema iskustva u upravljanju lokalnom zajednicom a vjerujem da ga to pretjerano ni ne zanima ko ni plenkija unutar hrvatske..njih zanima brisel..i tamo karijera..ali bandido je odapeo i sad sto je tu je..ovi su svi drugi pogubljeni..pola njih bi sad maglu napravilo..a sefovi stranaka bi se zajebali da ih sad povuku..cirkus u gradu je zajamcen..jace kandidate ima split sadHektorović wrote:vuksadinare wrote:Sad mi je jasno zasto nino raspudic nije bas bio zadovoljan kad ga je petrov zamolio da ipak bude troskot kandidat..no zajebo ih bandic koji je umro..bozo je isto igrao za bandida...jer mu je kao protukandidata postavio lika koje nema cvoke na broju
Nino bi dobio sve hercegbosanske glasove, možda i dovoljno za drugi krug.
2015-09-08
Kod nasih politicara nemas sredine ako nisi lopov debil si i obrnuto..jbg
2015-09-08
Ali troskot je definitivni zajeb petrova..da sam na mjestu nina raspudica ozbiljno bi razmislio o daljnjoj suradnji sa mostom...da je bozo dozvolio kandidaturu raspudica bio bi nino u velikoj prilici ili sansi za gradonacelnika tko zna kad ce mu se ovakva sansa pruziti vise..ali ovo nije prva velika strateska greska boze petrova..koji je jos uvijek mali od kuzine u politickim vodama a vec ima poprilicnog iskustva ili bi trebao imati..zreva solucija je ona da ocito je bio bandidov igrac bozo..
2015-09-08
Ovi kandidatiti bi teško konkurirali i za mjesto gradonačelnika krapine.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nino? ...Božo? ...Škoro?vuksadinare wrote:Ali troskot je definitivni zajeb petrova..da sam na mjestu nina raspudica ozbiljno bi razmislio o daljnjoj suradnji sa mostom...da je bozo dozvolio kandidaturu raspudica bio bi nino u velikoj prilici ili sansi za gradonacelnika tko zna kad ce mu se ovakva sansa pruziti vise..ali ovo nije prva velika strateska greska boze petrova..koji je jos uvijek mali od kuzine u politickim vodama a vec ima poprilicnog iskustva ili bi trebao imati..zreva solucija je ona da ocito je bio bandidov igrac bozo..
Pa gdje ti živiš...oni u zagrebu nemaju nikakvu šansu
2015-08-15
Znači...imaju krivo mjesto rođenja, to se opraštalo jedino bandiću.
Kao i onaj hdz kandidat . Taj misli da je tu dovoljno reći da ne znaš čirilicu. A to mu minus..
Od ovih, ne znam ni kako se zovu koji nemaju nikakvu šansu jedinu malu prednost ima onaj sdp ovac, joško ili tako nekako..klisović mislim.
Kao i onaj hdz kandidat . Taj misli da je tu dovoljno reći da ne znaš čirilicu. A to mu minus..
Od ovih, ne znam ni kako se zovu koji nemaju nikakvu šansu jedinu malu prednost ima onaj sdp ovac, joško ili tako nekako..klisović mislim.
2015-08-15
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zagreb : Majke odgojiteljice ostaju bez sedam godina plaće
» Došao vrag po svoje: Biden stiže u Zagreb
» Raspudić i Troskot korak do pridruživanja Mostu
» Zvonimir Troskot kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba
» Troskot sipa i dalje biserje!Sad bi rusio cijeli Donji grad
» Došao vrag po svoje: Biden stiže u Zagreb
» Raspudić i Troskot korak do pridruživanja Mostu
» Zvonimir Troskot kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba