U sedam godina Hrvatska je ostala bez dvije i po tisuće razreda
Page 1 of 1
U sedam godina Hrvatska je ostala bez dvije i po tisuće razreda
A šta ćeš.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/porazna-demografska-statistika-u-sedam-godina-hrvatska-je-ostala-bez-dvije-i-pol-tisuce-razreda-1048093
Dajte još malo rada nediljon.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/porazna-demografska-statistika-u-sedam-godina-hrvatska-je-ostala-bez-dvije-i-pol-tisuce-razreda-1048093
Dajte još malo rada nediljon.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: U sedam godina Hrvatska je ostala bez dvije i po tisuće razreda
To nam je demokracija dala...
I svete i obozavane Euroatlantske integracije
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Bit će još gore po pitanju demografije.
2014-04-11
Nema ništa ljepše nego kad se cijeli prostor istočne Europe isprazni od radnika a ortački kapitalizam ostane bez radne snage.
https://avaz.ba/vijesti/bih/599242/danas-u-dnevnom-avazu-citajte-bez-nade-gradani-odlaze
https://avaz.ba/vijesti/bih/599242/danas-u-dnevnom-avazu-citajte-bez-nade-gradani-odlaze
2014-04-11
Nije demokracija nego je trend lagano krenio prije devedesetih, da bi devedesetih potonuli u minus i bili u plusu nakon rata( rat je blagotvoran za demografiju ) vrlo kratko i onda potonuće.Ringo10 wrote:To nam je demokracija dala...
Sto puta bitnije od klaunova iz stožera koji pale požare na već spaljenoj zemlji je osnovati demografski stožer koji će raditi obnovi.
kako, oće jebati okolo?mutava baštarda wrote:Nije demokracija nego je trend lagano krenio prije devedesetih, da bi devedesetih potonuli u minus i bili u plusu nakon rata( rat je blagotvoran za demografiju ) vrlo kratko i onda potonuće.Ringo10 wrote:To nam je demokracija dala...
Sto puta bitnije od klaunova iz stožera koji pale požare na već spaljenoj zemlji je osnovati demografski stožer koji će raditi obnovi.
2014-04-16
točno to, već 80tih smo upali u minus, krajem 80tih, a onda 90tih smo skočili koju godinu nakon rata, i kasnije tonemo.. naravno nas jebe najviše iseljavanje, jer odlaze ljudi u fertilnoj dobi.. a nismo privukli nikoga, osim možda Plenki natrpa nešto ljudi iz afganistana i somalijemutava baštarda wrote:Nije demokracija nego je trend lagano krenio prije devedesetih, da bi devedesetih potonuli u minus i bili u plusu nakon rata( rat je blagotvoran za demografiju ) vrlo kratko i onda potonuće.Ringo10 wrote:To nam je demokracija dala...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
a, kako se privloču ljudi?AssadNaPodmornici wrote:točno to, već 80tih smo upali u minus, krajem 80tih, a onda 90tih smo skočili koju godinu nakon rata, i kasnije tonemo.. naravno nas jebe najviše iseljavanje, jer odlaze ljudi u fertilnoj dobi.. a nismo privukli nikoga, osim možda Plenki natrpa nešto ljudi iz afganistana i somalijemutava baštarda wrote:Nije demokracija nego je trend lagano krenio prije devedesetih, da bi devedesetih potonuli u minus i bili u plusu nakon rata( rat je blagotvoran za demografiju ) vrlo kratko i onda potonuće.Ringo10 wrote:To nam je demokracija dala...
tako da in se ostavi da somi odluču oće li roditi nediljon, ili da ot poso za njih odrodi komesor?
2014-04-16
Meni odgovara totalni slom nataliteta u cijeloj istočnoj Europi.
2014-04-11
unda podrži zabranu rada nediljon, obavezan fiksni telefon u kupatilu apartmana i ostale dobročiniteljske mjere naših komesarov.RayMabus wrote:Meni odgovara totalni slom nataliteta u cijeloj istočnoj Europi.
2014-04-16
Ja imam svoje stavove i ne odlučujem ja kao pojedinac šta će ova korumpirana i pohlepna vlada radit. Nisan ni glasa za njih nego glasan za Most.aben wrote:unda podrži zabranu rada nediljon, obavezan fiksni telefon u kupatilu apartmana i ostale dobročiniteljske mjere naših komesarov.RayMabus wrote:Meni odgovara totalni slom nataliteta u cijeloj istočnoj Europi.
Pa pa natalitet i radna snaga.
2014-04-11
Ne treba sve tako crno gledati.
Treba shvatiti da među tom djecom koje nema ima i puno Srba.
Treba shvatiti da među tom djecom koje nema ima i puno Srba.
crvenkasti-
2014-04-17
Po meni je glavni krivac za to CUH.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Očekujem još gore izvješće na kraju godine o demografskom stanju nacije nego šta je to bilo prošle godine.
Pa idemo polako do izumiranja.
2014-04-11
Biskupi i popi. Miješaju se u brakove,sprečavaju ih,ne priznaju rastave,a neki čak neće krstiti ili pričestiti dijete iz "nevaljalog" ili "nećudorednog" braka,a sami propagiraju celibat.RayMabus wrote:Očekujem još gore izvješće na kraju godine o demografskom stanju nacije nego šta je to bilo prošle godine.
I ne samo to nego se protive zdravome seksu izvan braka,pa čak i neke vidove seksa u braku proglašavaju grijehom,te su po tome puno konzervativniji od bilo koje vjerske skupine,uključujući i salafijski islam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
odjebat lupače pečata i poslati ih na tržište rada. Ovi što su pobjegli iz države dobili bi signal da se vrate kući...aben wrote:kako, oće jebati okolo?mutava baštarda wrote:Nije demokracija nego je trend lagano krenio prije devedesetih, da bi devedesetih potonuli u minus i bili u plusu nakon rata( rat je blagotvoran za demografiju ) vrlo kratko i onda potonuće.Ringo10 wrote:To nam je demokracija dala...
Tada bi se stvorila pozitivna klima za osnivanje obitelji, a i sami lupači pečata kada napokon počnu nešto raditi proraditi će im uljuljani hormoni, raditi će dicu i odbaciti će pase mačke i držati će ih samo za lov miševa, čuvanja stada ovaca ili zabavu za dicu...
Ovako na brzinu dok mišan mast...
Teško da se ovi demografski trendovi mogu promjenit jer ja uopće ne vidim kako tako da useljavanje je jedino rješenje.
Ovo je ovdje proces teške depopulacje i ti trendovi se neće mijenjati dok su ove vlade na vlasti koje su vladale i prije.
Ovo je ovdje proces teške depopulacje i ti trendovi se neće mijenjati dok su ove vlade na vlasti koje su vladale i prije.
2014-04-11
pa to ni stožer, to je eliot ness odred za odstrel!mutava baštarda wrote:odjebat lupače pečata i poslati ih na tržište rada. Ovi što su pobjegli iz države dobili bi signal da se vrate kući...aben wrote:kako, oće jebati okolo?mutava baštarda wrote:Nije demokracija nego je trend lagano krenio prije devedesetih, da bi devedesetih potonuli u minus i bili u plusu nakon rata( rat je blagotvoran za demografiju ) vrlo kratko i onda potonuće.Ringo10 wrote:To nam je demokracija dala...
Tada bi se stvorila pozitivna klima za osnivanje obitelji, a i sami lupači pečata kada napokon počnu nešto raditi proraditi će im uljuljani hormoni, raditi će dicu i odbaciti će pase mačke i držati će ih samo za lov miševa, čuvanja stada ovaca ili zabavu za dicu...
Ovako na brzinu dok mišan mast...
potpisujen
2014-04-16
Nema djece
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/dalmacija-polako-odumire-u-sve-cetiri-zupanije-upisano-manje-prvasica-ministarstvo-objavilo-porazne-podatke-o-broju-ucenika-u-novoj-skolskoj-godini-1048193
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/dalmacija-polako-odumire-u-sve-cetiri-zupanije-upisano-manje-prvasica-ministarstvo-objavilo-porazne-podatke-o-broju-ucenika-u-novoj-skolskoj-godini-1048193
2014-04-11
Similar topics
» U 7 godina Hrvatska je ostala bez 200.000 stanovnika. Ekonomist: Strahovito propadamo
» Macron : Francuska povlači više od dvije tisuće vojnika iz Sahela
» Plate režije i sanjaju hranu: Prosječna mirovina u Hrvatskoj - dvije tisuće kuna
» moja omiljena tema , Blagoslovio sam je, dao joj nekoliko molitvi, a ona meni dvije tisuće eura
» Zagreb : Majke odgojiteljice ostaju bez sedam godina plaće
» Macron : Francuska povlači više od dvije tisuće vojnika iz Sahela
» Plate režije i sanjaju hranu: Prosječna mirovina u Hrvatskoj - dvije tisuće kuna
» moja omiljena tema , Blagoslovio sam je, dao joj nekoliko molitvi, a ona meni dvije tisuće eura
» Zagreb : Majke odgojiteljice ostaju bez sedam godina plaće
Page 1 of 1