Zagreb : Majke odgojiteljice ostaju bez sedam godina plaće
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Zagreb : Majke odgojiteljice ostaju bez sedam godina plaće
Stiže kazna za neposluh
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/drasticno-rezanje-bandic-snizava-prava-u-svojoj-demografskoj-mjeri-kojom-se-toliko-ponosio-majke-odgojiteljice-ostaju-bez-sedam-godina-place/9822550/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/drasticno-rezanje-bandic-snizava-prava-u-svojoj-demografskoj-mjeri-kojom-se-toliko-ponosio-majke-odgojiteljice-ostaju-bez-sedam-godina-place/9822550/
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Zagreb : Majke odgojiteljice ostaju bez sedam godina plaće
Ovu mjeru su zapadne države izbacile kada su shvatile da u školu stižu asocijalna djeca koja nisu išla u vrtić i s mamom su gledala sapunice do šeste godine.
Imam u stanu iznad sebe troje takve koja izlaze iz stana jednom tjedno. U stanu im je vrtić s mamom. Strašno.
Imam u stanu iznad sebe troje takve koja izlaze iz stana jednom tjedno. U stanu im je vrtić s mamom. Strašno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
djecu sto ranije medj vrsnjake...
Guest- Guest
Također, u Gradskom uredu za demografiju sada su spoznali da su djeca koja su bila od utjecaja na ostvarivanje novčane pomoći, odnosno najstarija djeca u obitelji, u nekim slučajevima već zasnovala vlastite obitelji te su i sami već postali korisnici novčane pomoći.
Grada Zagreba koji je u četiri godine za roditelje odgojitelje iz proračuna dao gotovo 850 milijuna, a u 2020. planiraju izdvojiti čak 360 milijuna kuna.
svi roditelji, od trenutačnih gotovo pet tisuća korisnika, čije je dijete navršilo osam godina prije stupanja na snagu ove odluke, prestat će dobivati novčanu pomoć
dakle 15-20 t. glasova kostalo je bandica naseg novca 850+360m. kn. za sad , gubitak radnih navika i nedostatak socijalizacije klinaca nemjerljiv
nije lose za nekog tko voli hrvatsku na najjace
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ispišu ih iz vrtića i drže ko majmune u stanu zbog love. Ovo troje iznad mene ne vidi sunca ni mjeseca. Kad ih upišu u školu mama mora sjedit s njima. Banditić nije normalan. Tu su stranci probno uveli i kad su shvatili što su napravili promptno ukinuli. Osim ove budale iz bosne. On je to uveo...Legendovich wrote:djecu sto ranije medj vrsnjake...
2015-08-15
Pa koliko vidim samo su ograničili na do osam godina najmlađeg djeteta umjesto do 15 godine.kaya wrote:Ovu mjeru su zapadne države izbacile kada su shvatile da u školu stižu asocijalna djeca koja nisu išla u vrtić i s mamom su gledala sapunice do šeste godine.
2014-04-11
Ja sam bio Materino Kućno Prase..no u to doba je bilo u susjedstvu puno djecurlije,pa je socijalizacija isla oke,no svejedno,me je stari upisao u vrtic da staroje ne visim za suknju i veremenom se ne prometnem u Ne Daj Boze..svakako je bolje u vrtic,no i uz kreativne starce svakako..klince treba motivirati jako rano i otkriti u njih interes za ono cime bi se bavili u zivotu..Mene je stari zapalio za Tehniku,nesh kemiju(ono za sebea smuckati bilo kakvu medicinu) i trgovanje..Prve knjiga-Bonton,Prva igra Mehanotehnikina sklapalica,mosh sve zivo od toga napravit.. i neizostavni Monopoly ,u vrticu,nastavaka kreativnosti uz Lego..kaya wrote:Ispišu ih iz vrtića i drže ko majmune u stanu zbog love. Ovo troje iznad mene ne vidi sunca ni mjeseca. Kad ih upišu u školu mama mora sjedit s njima. Banditić nije normalan. Tu su stranci probno uveli i kad su shvatili što su napravili promptno ukinuli. Osim ove budale iz bosne. On je to uveo...Legendovich wrote:djecu sto ranije medj vrsnjake...
Guest- Guest
A dobro da im nije davao lovu do 25 godine djeteta. bolesnik.RayMabus wrote:Pa koliko vidim samo su ograničili na do osam godina najmlađeg djeteta umjesto do 15 godine.kaya wrote:Ovu mjeru su zapadne države izbacile kada su shvatile da u školu stižu asocijalna djeca koja nisu išla u vrtić i s mamom su gledala sapunice do šeste godine.
2015-08-15
Ispišu ih iz vrtića i daju otkaz, kao one su odgajateljice. I onda leže mrtve umorne sa troje djece zbog plaće a ovi gledaju sapunicu i mamu cijele dane.
I kad dođe u školu padne u nesvjest, nije socijaliziran
I kad dođe u školu padne u nesvjest, nije socijaliziran
2015-08-15
Ukinuti sve demografske mjere, ni država ni ikakvi sustav se ne bi smio petljati u odgoj djece.
A vrtići su nužno zlo, zar je socijalizacija kad 25-ero djece spava jedno kraj drugoga u istoj prostoriji?
A vrtići su nužno zlo, zar je socijalizacija kad 25-ero djece spava jedno kraj drugoga u istoj prostoriji?
Trinity-
2014-04-17
A ne spavaju oni u vrtiću cijeli dan, igraju se, imaju prijatelje, uče ih nešto..to je uvod za školu. Bolje nego turska sapunica.Triny wrote:Ukinuti sve demografske mjere, ni država ni ikakvi sustav se ne bi smio petljati u odgoj djece.
2015-08-15
opet iz bosne krivi..nekidan sam se svadil sa jednim koji veli kako zagrebom uvijek vladali dotepenci..tocno ...ja se ni ne sjecam kad je netko rodjenjem u zagrebu bio gradonacelnik mozda prije 70,80 godina..zagrepcani su lijeni da dignu guzicu iz birtije i nekog koji ne valja sruse..bolje grintat uz gemist i pivu nego ici rusiti..a mozda im i tak pase...da drugi vladaju..imaju vise vremena za birtiju,klupice i grintanje...kaya wrote:Ovu mjeru su zapadne države izbacile kada su shvatile da u školu stižu asocijalna djeca koja nisu išla u vrtić i s mamom su gledala sapunice do šeste godine.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da , stvarno čudno ovo do 15 godine najmlađeg djeteta. Ja jesam za pronatalietne mjere al ovo je baš bilo pretjerano. A eto sad je do osme godine najmlađeg djeteta pa sad možda to malo ipak normalnije jer ovo do 15 godine to jednostavno nije.kaya wrote:A dobro da im nije davao lovu do 25 godine djeteta. bolesnik.RayMabus wrote:Pa koliko vidim samo su ograničili na do osam godina najmlađeg djeteta umjesto do 15 godine.kaya wrote:Ovu mjeru su zapadne države izbacile kada su shvatile da u školu stižu asocijalna djeca koja nisu išla u vrtić i s mamom su gledala sapunice do šeste godine.
2014-04-11
u biti jeste Triny...recimo,odlicna socijalizacija i odrastanje u muskih se postize redovnim sluzenjem vojske..disciplina,poslusnost,odgovornost..iz vojske uglavnom izlaze zreli muskarci,dok oni koji to nikad nisu probali,uglavnom ostaju prilicno izgubljeni i sve nasuprot ovima u vojsci..Triny wrote:Ukinuti sve demografske mjere, ni država ni ikakvi sustav se ne bi smio petljati u odgoj djece.
sa klincima isto...a i naviknes se na kolektivni prdež i hrkanje...kasnije si nirvana..
Guest- Guest
Kao u onoj pjesmi.kaya wrote:Ispišu ih iz vrtića i drže ko majmune u stanu zbog love. Ovo troje iznad mene ne vidi sunca ni mjeseca. Kad ih upišu u školu mama mora sjedit s njima. Banditić nije normalan. Tu su stranci probno uveli i kad su shvatili što su napravili promptno ukinuli. Osim ove budale iz bosne. On je to uveo...Legendovich wrote:djecu sto ranije medj vrsnjake...
Ja ne gleeeedam sunca nit mjeseca,nit moj doro mraka ni oblaka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Božemesačuvaj bilo kakvog kolektivizma.Legendovich wrote:u biti jeste Triny...recimo,odlicna socijalizacija i odrastanje u muskih se postize redovnim sluzenjem vojske..disciplina,poslusnost,odgovornost..iz vojske uglavnom izlaze zreli muskarci,dok oni koji to nikad nisu probali,uglavnom ostaju prilicno izgubljeni i sve nasuprot ovima u vojsci..Triny wrote:Ukinuti sve demografske mjere, ni država ni ikakvi sustav se ne bi smio petljati u odgoj djece.
sa klincima isto...a i naviknes se na kolektivni prdež i hrkanje...kasnije si nirvana..
Djecu treba učiti individualizmu.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Božemesačuvaj bilo kakvog kolektivizma.Legendovich wrote:u biti jeste Triny...recimo,odlicna socijalizacija i odrastanje u muskih se postize redovnim sluzenjem vojske..disciplina,poslusnost,odgovornost..iz vojske uglavnom izlaze zreli muskarci,dok oni koji to nikad nisu probali,uglavnom ostaju prilicno izgubljeni i sve nasuprot ovima u vojsci..Triny wrote:Ukinuti sve demografske mjere, ni država ni ikakvi sustav se ne bi smio petljati u odgoj djece.
Djecu treba učiti individualizmu.
nope,a sad ti pojasnim zasto...Zato jer akd jednom u zivotu se odvoji od mamine sise i krene zaradjivati,imat ce more problema..Posto sigurne nece biti neki CEO u nekoj svjeskoj korporaciji,bit ce vjerovatno dio manjeg ili veceg TIMa,a u timu se igra timski,ne individualno,dakle odmah na startu problemi..nadalje i veci..
Guest- Guest
Malo ideš u krajnost. Ok slažem se da je najbolja demografska mjera povećanje plaća i smanjenje poreza al čak ni tad žena s troje i više djece ne može i radit i odgajat djecu posebno dok su mala tako da opet ne moš skroz baš bez ikakvih pronatalitetnih mjera.Triny wrote:Ukinuti sve demografske mjere, ni država ni ikakvi sustav se ne bi smio petljati u odgoj djece.
2014-04-11
kaya wrote:A ne spavaju oni u vrtiću cijeli dan, igraju se, imaju prijatelje, uče ih nešto..to je uvod za školu. Bolje nego turska sapunica.Triny wrote:Ukinuti sve demografske mjere, ni država ni ikakvi sustav se ne bi smio petljati u odgoj djece.
I to, a i nemoram se zajebavati s djetetom par sati. I to znači puno.
G2xE- Posts : 91
2020-01-03
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bandić će tražiti od Vlade da prizna status majke odgojiteljice u cijeloj zemlji
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
» The 9th International Degrowth Conference will take place Aug 29 – Sep 2 2023 in Zagreb
» U sedam godina Hrvatska je ostala bez dvije i po tisuće razreda
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
» The 9th International Degrowth Conference will take place Aug 29 – Sep 2 2023 in Zagreb
» U sedam godina Hrvatska je ostala bez dvije i po tisuće razreda
Page 1 of 9