Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro
ebenica wrote:nema mise u 11.epikur37 wrote:veber wrote:milanović je kao i svaki pravi hrvat bio na misi u devet ujutro.
nije mogao doći u 9 ujutro jer kao cepljeni hrvat u 9 si na misi, ne motaš se po televizijama.
Glavna misa je u 11. Vi jehovini svjedoci to en znate :D
http://www.sv-antun.hr/raspored-svetih-misa/
Alo udbaš, https://sveta-misa.org/crkve
kako gdje 11 ili 10:30 pučka, glavna misa
vi milanovićevi kosovci to ne nkužite
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:gle, iskonska vjera mojih predaka je daleko starija od kršćanstva.epikur37 wrote:veber wrote:milanović je kao i svaki pravi hrvat bio na misi u devet ujutro.
nije mogao doći u 9 ujutro jer kao cepljeni hrvat u 9 si na misi, ne motaš se po televizijama.
to kršćanstvo je u biti poganska vjera nastala na rimskim i grčkim korjenima. ne znate ništa o bozima.
a germani su imali vjeru koju vi ne razumijete.
francuzi su isto germani.
Ne sumnjam, vi ste svakako iza modernog čovjeka.
2015-08-06
11 ili 10:30? koja je glavna i kako gdje? al je jedna glavna? čobane :Depikur37 wrote:ebenica wrote:nema mise u 11.epikur37 wrote:veber wrote:milanović je kao i svaki pravi hrvat bio na misi u devet ujutro.
http://www.sv-antun.hr/raspored-svetih-misa/
Alo udbaš, https://sveta-misa.org/crkve
kako gdje 11 ili 10:30 pučka, glavna misa
vi milanovićevi kosovci to ne nkužite
:D
Guest- Guest
Pa pogledaj na linku...nemoš ti partizanima prosvijetliti mozak i gotovo.
Zato svi mi od centra na desno za Kolindu :)
2015-08-06
Treba Kolindi savjetovati da ne ide na drugo sučeljavanje.epikur37 wrote:veber wrote:milanović je kao i svaki pravi hrvat bio na misi u devet ujutro.
Mora omogućiti Milanoviću da se 1h sudari sam sa sobom.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
di milanović ide na misu? koja je glavna? ima glavna misa? di piše to? ja sam ti stavio link svoje crkve, nema u 11 i nema glavne, čobane. glup si ko kolinda.epikur37 wrote:Pa pogledaj na linku...nemoš ti partizanima prosvijetliti mozak i gotovo.
Guest- Guest
mojoj obitelji su komunjare i vaši frendovi udbaši, oduzeli sve.epikur37 wrote:veber wrote:jebote tuđman u prkno bosansko. zajedno s erinim kolegom iz službe odojkom.epikur37 wrote:Milanović je za podjele a Kolinda stoji na tuđmanovoj pomirbi koja je utemeljila Hrvatsku.
moji starci su hranili tog tuđmana koji nije imao za kruh.
za jedan božić tvoja i erina ekipa je privela i mene kao jednogodišnje dijete.
srećom je dežurni inspektor bio pametan pa je sterao u pizdu materinu erine frendove koji su dežurali.
miroslav je do 90e bio cinkaroš i član udbe.
o čemu ti, ero i slični tipkata?
kada već gnojite. tuđman nije znao za bleiburg?
Od rođenja si bio politički aktivan i agitator....nije ni čudo, ti si neki oberudbaš!
tvoj frend tuđman je trodnevnim zakonom legalizirao pljačku vila.
vaša ekipa kada je došla iz šume u djedovom bazenu je držala ovce.
očito je bio neki erin muzičar kod otimačine pa je klavir preživio.
danas je klavir podsjetnik na neka druga vremena i stalak za tv od 3m
2014-12-30
Eroo wrote:marcellus wrote:uostalom jedan Milanović vodi u anketama, a takav mlatimudan se rijetko nađe. Nesposoban, bezobrazan, bahat, i dokazano lijen i glup. Što to govori o ovom i ovakvom HDZ-u?
N1: CIJELI INTERVJU PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ
http://hr.n1info.com/Vijesti/a471408/Debata-na-N1.html
Milanović na ovakvim izravnim sučeljavanjima nema što radit. Zato ga i nije bilo na zakazan termin.
Kao prvo, bilo mu je prerano, a kao drugo nema on što pričati 1h, sve ispuca u prvih 5 floskula.
Kolindi će se i u ovom intervjuu tražiti dlaka u jajetu, u to sam siguran.
To, da drugi kandidat nije došao ...uostalom, dajmo sačekat što mediji imaju za reć
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
tyebate,kao babe ste u Juzi staroj..na pendžere,pa tko ide u crkvu-tko ne ide...
Guest- Guest
Njah, veberu...žao mi je čuti.
Sličan primjer je s mojim dobrim prijateljem iz obitelji Šemper iz Koprivnice, bili su plemići a sve im uzelo. Poslije je stari Željko pl. Šemper nešto vratio preko sudova ali sitno. U međuvremenu obitelj se rasula i puji pike.
Sličan primjer je s mojim dobrim prijateljem iz obitelji Šemper iz Koprivnice, bili su plemići a sve im uzelo. Poslije je stari Željko pl. Šemper nešto vratio preko sudova ali sitno. U međuvremenu obitelj se rasula i puji pike.
2015-08-06
Ako Milanović, uz pomoć Sore i Stazića, zasjedne na Pantovčak,veber wrote:mojoj obitelji su komunjare i vaši frendovi udbaši, oduzeli sve.epikur37 wrote:veber wrote:jebote tuđman u prkno bosansko. zajedno s erinim kolegom iz službe odojkom.epikur37 wrote:Milanović je za podjele a Kolinda stoji na tuđmanovoj pomirbi koja je utemeljila Hrvatsku.
moji starci su hranili tog tuđmana koji nije imao za kruh.
za jedan božić tvoja i erina ekipa je privela i mene kao jednogodišnje dijete.
srećom je dežurni inspektor bio pametan pa je sterao u pizdu materinu erine frendove koji su dežurali.
miroslav je do 90e bio cinkaroš i član udbe.
o čemu ti, ero i slični tipkata?
kada već gnojite. tuđman nije znao za bleiburg?
Od rođenja si bio politički aktivan i agitator....nije ni čudo, ti si neki oberudbaš!
tvoj frend tuđman je trodnevnim zakonom legalizirao pljačku vila.
vaša ekipa kada je došla iz šume u djedovom bazenu je držala ovce.
očito je bio neki erin muzičar kod otimačine pa je klavir preživio.
danas je klavir podsjetnik na neka druga vremena i stalak za tv od 3m
ima da ti oduzmu i to što si naslijedio. Tako Partija radi s državnim neprijateljima.
2016-07-22
Sora wrote:
Taj isti Milanovic ne bi ni u snu rekao tolike silne besmislice koje smo culi od Kolinde
ma ne bi, ni u snu
al svejedno ih ima toliko, da mi se ne da sve to kopirati ovdje...čitaj i cerekaj se, kao nekad učenicima u zbornici, jer toliko besmisla nametati na gomilu, to može samo ovaj majmun
https://www.politikaplus.com/novost/93174/zoranizmi-prisjetite-se-svih-bisera-zorana-milanovica-moze-li-nas-jos-uvijek-sokirati
Viš ti to, komunjarama preča misa od sučeljavanja. Ko bi to reka lani...pismejker wrote:tyebate,kao babe ste u Juzi staroj..na pendžere,pa tko ide u crkvu-tko ne ide...
2016-07-22
I mojima su uzeli.epikur37 wrote:Njah, veberu...žao mi je čuti.
Unatoc tome sto su im pretci i sami davali.
8-^
Pa yebiga Ero..odkle mrvice sa stola padaju,tamo treba ustija nemjestiti..Eroo wrote:Viš ti to, komunjarama preča misa od sučeljavanja. Ko bi to reka lani...pismejker wrote:tyebate,kao babe ste u Juzi staroj..na pendžere,pa tko ide u crkvu-tko ne ide...
Guest- Guest
pa robovlasnicima se i treba sve uzet, kao i crkvi, čuj plemeniti :D držanje kmetova plemenito, onda su i robovlasnici u americi plemeniti.epikur37 wrote:Njah, veberu...žao mi je čuti.
Guest- Guest
opet te zela epilepsija blentovinoebenica wrote:pa robovlasnicima se i treba sve uzet, kao i crkvi, čuj plemeniti :D držanje kmetova plemenito, onda su i robovlasnici u americi plemeniti.epikur37 wrote:Njah, veberu...žao mi je čuti.
sta ti je
sta brbljas besmislice
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zokicu u halu I pustit vodu
2014-04-19
nemoj pisat kolinda, kad pišeš svi skuže da si glupa. šuti i budi.prckov wrote:opet te zela epilepsija blentovinoebenica wrote:pa robovlasnicima se i treba sve uzet, kao i crkvi, čuj plemeniti :D držanje kmetova plemenito, onda su i robovlasnici u americi plemeniti.epikur37 wrote:Njah, veberu...žao mi je čuti.
sta ti je
sta brbljas besmislice
Guest- Guest
"Šuti i budi", to si ukrao iz Milanovićevog Progarama.ebenica wrote:nemoj pisat kolinda, kad pišeš svi skuže da si glupa. šuti i budi.prckov wrote:opet te zela epilepsija blentovinoebenica wrote:pa robovlasnicima se i treba sve uzet, kao i crkvi, čuj plemeniti :D držanje kmetova plemenito, onda su i robovlasnici u americi plemeniti.epikur37 wrote:Njah, veberu...žao mi je čuti.
sta ti je
sta brbljas besmislice
2016-07-22
ti si jedini na forumu nadmeno glupebenica wrote:nemoj pisat kolinda, kad pišeš svi skuže da si glupa. šuti i budi.prckov wrote:opet te zela epilepsija blentovinoebenica wrote:pa robovlasnicima se i treba sve uzet, kao i crkvi, čuj plemeniti :D držanje kmetova plemenito, onda su i robovlasnici u americi plemeniti.epikur37 wrote:Njah, veberu...žao mi je čuti.
sta ti je
sta brbljas besmislice
ajd bar si raritet
2014-04-19
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Zoki:'Zvat cu izdajnikom svakog tko se ne bori za interese Hrvata u BiH'
» Ujutro novi potres u Zagrebu
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Zoki:'Zvat cu izdajnikom svakog tko se ne bori za interese Hrvata u BiH'
» Ujutro novi potres u Zagrebu
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
Page 5 of 11