ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro - Page 3 Empty Re: Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro

Post by epikur37 29/12/2019, 11:34

Kaj se mene tice, radujem se dolasku robotiziranih automobila...i sad zamisli jos takav kamper...

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro - Page 3 Empty Re: Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro

Post by veber 29/12/2019, 11:43

epikur37 wrote:Kaj se mene tice, radujem se dolasku robotiziranih automobila...i sad zamisli jos takav kamper...
robotiziranih?
dajte se malo informirajte.
postoje autonomna vozila već dulje vrijeme.
metro u londonu, minhenu. u biti većina.

naravno da naši prometni stručnjaci s foruma nisu skužili da se označavanje kolnika radi novom metodom pa se čuje specifičan ton.
on je zato da vozači klasičnih vozila ne zaspu, a novima je utonomni marker.

odavno imamo tempomate i kontrolere brzine.
unutar gradova treba zabranit promet osobnim vozilima. ne zbog baljezganja oko zaštite okoliša već zbog toga da je nezgrapan, oduzima prostor i kvari kvalitetu života.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 29/12/2019, 11:44

veber wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:
veber wrote:
kako je to nepravedno.
moja kći ne smije nikaj jače od 75ks
jer nema godina, a tvoja žena je u startu mogla gaziti pješake.

mislim da su ukinuli to ograničenje za mlade vozače

a zgazila je samo jednu biciklisticu, s tim da je biciklistica kriva 100 posto po zapisniku i sad traži da joj plati retrovizor i lakiranje odbojnika.

iako znajući kolko ne voli bicikliste ne bi se kladio da nije bilo namjerno.
Aha, ona ih voli kao ja. Onda je bilo " iz nehaja".

gle par puta su me kao pješaka skoro srušili vozeći slalom 40 na sat između bakica i klinčadije po nogostupu za pješake, i još ti psuju majku ako nemaš oči na leđima pa da ga vidiš.

a kad je na kolniku onda za njega ne važe nikakva pravila jer je on nešto ko peder, "žrtva nepravednog društva" i svi ga ugrožavaju.

i naravno uleti ti na pješački prelaz ko šerif u salun, kvaka je da pješaka vidiš kad ide prema pješačkom a ovaj ide brzo i njega ne vidiš, samo ti osvane iza ćoška i podleti pod auto
stvar je u tome da si ti klasični bosanac pa ne kužiš da postoje i biciklisti.
naravno da je isti onaj kao i ti koji se vozi po ilici na bajku.

ti i kaya bi poludili u njemačkoj jer je u većini gradova izglasano da se pješak mora držati desne strane i na nogostupu ostaviti 1,35m za bicikliste.
biciklisti kao i pješaci bez obzira na kolnik imaju apsolutno pravo.
zato u njemačkoj gradovi oduzimaju jednu traku kolnika osobnim vozilima i prepuštaju ih biciklima.

kod nas je prometna kultura kao i svaka druga. nikakva.

je bio sam u njemačkoj i tamo su biciklisti još gora pošast ali se uglavnom drže pravila i svugdje su one za bicikliste trake crvene

i nisam vidio ni jednog u minkenu da vozi izvan toga

makar i tamo se ponašaju pomalo ko oslobodioci

2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 29/12/2019, 11:49

ŠEF stožera Zorana Milanovića Orsat Miljenić objasnio je zašto se SDP-ov kandidat nije odazvao pozivu N1 na predsjedničko sučeljavanje.

"Svatko vodi svoju kampanju. Mi smo u kampanji, tu smo danas na skupu i to je to", rekao je Miljenić.

"Da smo mi mislili da je to greška, bio bi tamo, ne. On je ovdje na skupu, skup je zakazan, ovdje su tisuće ljudi oko nas i to je to", rekao je Miljenić.
"Ljudi mogu svašta komentirati što hoće, ali mi od lipnja imamo kampanju, točno znamo što kad, kako i zašto radimo. Ovaj skup je najavljen već neko vrijeme, isplaniran i on je tamo gdje je trebao biti danas, a to je ovdje na skupu", rekao je Miljenić za N1.

sad cekamo da koly/brksy izmisli nesto da ne dodje sutra
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 29/12/2019, 11:52

marcellus wrote:
veber wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:

mislim da su ukinuli to ograničenje za mlade vozače

a zgazila je samo jednu biciklisticu, s tim da je biciklistica kriva 100 posto po zapisniku i sad traži da joj plati retrovizor i lakiranje odbojnika.

iako znajući kolko ne voli bicikliste ne bi se kladio da nije bilo namjerno.
Aha, ona ih voli kao ja. Onda je bilo " iz nehaja".

gle par puta su me kao pješaka skoro srušili vozeći slalom 40 na sat između bakica i klinčadije po nogostupu za pješake, i još ti psuju majku ako nemaš oči na leđima pa da ga vidiš.

a kad je na kolniku onda za njega ne važe nikakva pravila jer je on nešto ko peder, "žrtva nepravednog društva" i svi ga ugrožavaju.

i naravno uleti ti na pješački prelaz ko šerif u salun, kvaka je da pješaka vidiš kad ide prema pješačkom a ovaj ide brzo i njega ne vidiš, samo ti osvane iza ćoška i podleti pod auto
stvar je u tome da si ti klasični bosanac pa ne kužiš da postoje i biciklisti.
naravno da je isti onaj kao i ti koji se vozi po ilici na bajku.

ti i kaya bi poludili u njemačkoj jer je u većini gradova izglasano da se pješak mora držati desne strane i na nogostupu ostaviti 1,35m za bicikliste.
biciklisti kao i pješaci bez obzira na kolnik imaju apsolutno pravo.
zato u njemačkoj gradovi oduzimaju jednu traku kolnika osobnim vozilima i prepuštaju ih biciklima.

kod nas je prometna kultura kao i svaka druga. nikakva.

je bio sam u njemačkoj i tamo su biciklisti još gora pošast ali se uglavnom drže pravila i svugdje su one za bicikliste trake crvene

i nisam vidio ni jednog u minkenu da vozi izvan toga

makar i tamo se ponašaju pomalo ko oslobodioci
gle u njemačkoj se voziš bajkom gdje hoćeš, osim po autocesti i cesti za motorna vozila.
u njemačkoj i na marienplatz možeš biciklom, u zagrebu na jelačić platz samo ako ga guraš.
u njemačkoj se pješaci drže desne strane i ostave prostor za bicikliste.
u toj šugavoj zemlji imaš patrole na biciklima i pederi ti mjere brzinu.
i naplate kaznu ako voziš više od 20 na nogostupu.

i meni je bicikl registriran u mupu, to kaj nema tablicu je stvar zakonodavca.
i imam potvrdu da nije ukraden.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 29/12/2019, 12:07

Stvar je u  tome da ovdje nemaju svoje trake povezane, djelomično imaju i ubacuju se svugdje. Odgovornost 0. Skrivi nesreću i pobjegne. Smetaju.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 29/12/2019, 12:11

kaya wrote:Stvar je u  tome da ovdje nemaju svoje trake povezane, djelomično imaju i ubacuju se svugdje. Odgovornost 0. Skrivi nesreću i pobjegne. Smetaju.
ne, ti kao i marc ne poštuješ biciklste. kod antunovića, gurajući bicikl na biciklističkoj stazi lik me zveknuo. pokraj biciklističke je i pješački. prijelaz.
nije me vidio, da je išla neka bakica vjerovatno do jankomira ne bi skužio da ima nekaj na šajbi.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2019, 12:18

hehehehehe...Leingarten..Lik sjedi na baciklo veliko i polako jednom trakom vozi..ispred njega dite njegovo na malo biciklo..uredno zastitni sljemovi,polako pice,15 na sat..stvorila se kolona u pickumater,a josh zavrsila 1 smjena..iako na cesti mozes pretjecati i ima prostora jeru trenu nema prometa iz suprotnog smjera,disciplirani svabi se poredali iza,i polako od ulaza do centra pice 15 i cekaju valjda da ovaj dileja sa sinom negdje skrene iako mu je pusta staza za pjesake.....konacno dosli u centru do skretanja za Nordheim,i nekako se kolona malo vamo malo tamo rasula...skrenem,ispalim rafal sovki kroz otvoren prozor,.i finalno zavrsim slavnim balkanskim slanjem u picku mater..to je sigurno razumio...
Lik nije normalan..to je toliko sebicno ponasanje ovdje u prometu osd strane biciklista da nije normala...
sto se tice vozanja stazom..znam samo da su jednu picu ovdje u susjedstvu skoro u invalida pretvorili,divljacki vozeci stazom,a posto su ovdje kuce gusto poredane,cesto nema niti kapijenego samo prolaz izmedju kuca,cura je izlazila na stazu,a kreten na biciklo letio i spicio se u nju,skoro joj petu potpuno razjebo..

Bahato,arogantno,misle da su zasticene zivine..vozaci auta su ziva kultura..biciklisti 0...niti znak da skrece na pjesacki,nish,u sekundi smota izvije se,a ti misli kako ces zakociti,da te onaj iza ne udari...ma kreteni.. Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 29/12/2019, 12:18

veber wrote:
kaya wrote:Stvar je u  tome da ovdje nemaju svoje trake povezane, djelomično imaju i ubacuju se svugdje. Odgovornost 0. Skrivi nesreću i pobjegne. Smetaju.
ne, ti kao i marc ne poštuješ biciklste. kod antunovića, gurajući bicikl na biciklističkoj stazi lik me zveknuo. pokraj biciklističke je i pješački. prijelaz.
nije me vidio, da je išla neka bakica vjerovatno do jankomira ne bi skužio da ima nekaj na šajbi.

aha ono neko te zajebava pa kad ga steraš u kurac onda ti njega "ne poštuješ"

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2019, 12:24

regionalna cesta..HN-Leingarten..brzina maks 70,dobro zabrazdi se i vise..onda ti uleti skuter, "razvali" 40 na sat,stvori se kolona u pickumater,a lik onako bahato cijelom linijom,umjesto da se nagura uz desni rub da drgti mogu prolaziti..ne,on ima isto pravo..rasirio se i pici..40 na sat...kreteni...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 29/12/2019, 12:33

veber wrote:
epikur37 wrote:Hebes musko koje krmelja i u 8 sati....pravi su na nogama u 6 i prije.

pravi muškarac prije 11-12 ne izlazi iz kreveta

to nije muško to je baba
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kaya 29/12/2019, 12:35

veber wrote:
Kako te zveknuo? Kod antunovića biciklistička staza je na nogostupu!
Auto se nije mogao popeti na nogostup.
Mogao si jedino ti biti na kolniku.
Ili si bio na pješačkom na biciklu!
Nisi se spustio s bicikla a morao si i stvorio si se nasred zebre a vozač očekuje brzinu pješaka.
Ajde da čujem šta ćeš sad izmisliti...na pamet znam taj dio
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by epikur37 29/12/2019, 12:36

veber wrote:
epikur37 wrote:Kaj se mene tice, radujem se dolasku robotiziranih automobila...i sad zamisli jos takav kamper...
robotiziranih?

naravno da naši prometni stručnjaci s foruma nisu skužili da se označavanje kolnika radi novom metodom pa se čuje specifičan ton.

unutar gradova treba zabranit promet osobnim vozilima. ne zbog baljezganja oko zaštite okoliša već zbog toga da je nezgrapan, oduzima prostor i kvari kvalitetu života.
da s potpunom autonomijom,

sad zamisli takav kamper....ležiš, čitaš, cugaš, seksaš se i jednako putuješ. ja nisam od vožnje to će mi biti spas
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2019, 12:39

epikur37 wrote:
veber wrote:
robotiziranih?

sad zamisli takav kamper....ležiš, čitaš, cugaš, seksaš se i jednako putuješ. ja nisam od vožnje to će mi biti spas
...Đetiću,jadan ne bijo..!!! đeš čitati,nesreco jedna...odmaraj malo... :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2019, 12:52

marcellus wrote:
veber wrote:

aha ono neko te zajebava pa kad ga steraš u kurac onda ti njega "ne poštuješ"

Samo ga timpra. 

Puka vinograde po Zagorju, bezeciral je misu s Milanovicem i druka za njega na izborima, bicikl-zeleno-autonomno spika ... i tak' to.

Jos malo pa bu rekel 'gay is OK'!

:cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2019, 12:54

:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 29/12/2019, 13:09

cuj milovanovic na suceljavanju
da postave konja I njega na suceljavanje jab glaso za konja
take budaletine ko sto je on majka rijetko rada

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2019, 13:13

boli njega kuratz..zasto bi bio bolji od budala koje ionako sacinjavaju glasacko tijelo,u cjelini...
ybtg...Kao da prizeljkujete lumen i sposobnosti,odlicne skole negoga,tk oce cuvati copore ofaca....overkill..ali samo takav...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 29/12/2019, 13:15

prckov wrote:cuj milovanovic na suceljavanju
da postave konja I njega na suceljavanje jab glaso za konja
take budaletine ko sto je on majka rijetko rada
:tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by marcellus 29/12/2019, 13:41

epikur37 wrote:
veber wrote:
robotiziranih?

pa problem je nastao kad su vas nevozače pustili na ceste

pa su uveli ograničenja pa pojaseve pa štatijaznam autonomne aute

za volanom je još bilo jedino preostalo mjesto na planeti gdje si se osjećao ko čovjek, da imaš nešto pod kontrolom

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 29/12/2019, 13:47

kaya wrote:Nije on kapacitet za to. Nije ni ova budalašica ali iza nje stoji pogon . 

gle HDZ ima takvu infrastrukturu i premreženost i toliko uhljeba, da u svakoj kući u pasivnim krajevima gdje imaš bar jednu curu uhljebljenu na naplatnim kućicama HAC-a ili na izmišljenom radnom mjestu referenta u županiji svi glasaju za HDZ i to će radit do smrti.

S tim resursima trebali bi bit u stanju osigurat da i jazavac s down sindromom bude izabran ako oni stanu iza njega.

tak da je kolindin rezultat na granici ispadanja iz drugog kruga zapravo totalni fail Plenkija i ekipe

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics