Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro
kaya wrote:Nije on kapacitet za to. Nije ni ova budalašica ali iza nje stoji pogon .
gle HDZ ima takvu infrastrukturu i premreženost i toliko uhljeba, da u svakoj kući u pasivnim krajevima gdje imaš bar jednu curu uhljebljenu na naplatnim kućicama HAC-a ili na izmišljenom radnom mjestu referenta u županiji svi glasaju za HDZ i to će radit do smrti.
S tim resursima trebali bi bit u stanju osigurat da i jazavac s down sindromom bude izabran ako oni stanu iza njega.
tak da je kolindin rezultat na granici ispadanja iz drugog kruga zapravo totalni fail Plenkija i ekipe
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
uostalom jedan Milanović vodi u anketama, a takav mlatimudan se rijetko nađe. Nesposoban, bezobrazan, bahat, i dokazano lijen i glup. Što to govori o ovom i ovakvom HDZ-u?
gle ako me je zveknuo na obilježenom pješačkom i pride biciklističkoj na zelenom svijetlu dok sam gurao bicikl, kaj je to?marcellus wrote:veber wrote:ne, ti kao i marc ne poštuješ biciklste. kod antunovića, gurajući bicikl na biciklističkoj stazi lik me zveknuo. pokraj biciklističke je i pješački. prijelaz.kaya wrote:Stvar je u tome da ovdje nemaju svoje trake povezane, djelomično imaju i ubacuju se svugdje. Odgovornost 0. Skrivi nesreću i pobjegne. Smetaju.
nije me vidio, da je išla neka bakica vjerovatno do jankomira ne bi skužio da ima nekaj na šajbi.
aha ono neko te zajebava pa kad ga steraš u kurac onda ti njega "ne poštuješ"
znači pogaziti bakicu i vozit ju do jankomira je skroz ok.
lik ima sreće da je prošao samo s razbijenom šajbom.
imao je jebenu sreću da sam fin i da se ne ponašam kao kaya ili ti u prometu jer ga nisam uspio izvadit iz auta.
2014-12-30
veber wrote:gle ako me je zveknuo na obilježenom pješačkom i pride biciklističkoj na zelenom svijetlu dok sam gurao bicikl, kaj je to?
to je onda prekršaj nad pješakom, a ne biciklistom... a ak si bil na obilježenoj biciklističkoj onda nisi imao potrebe silazit s bajka na pješačkom.
milanović je samo odgovor kradezejovske politike.marcellus wrote:uostalom jedan Milanović vodi u anketama, a takav mlatimudan se rijetko nađe. Nesposoban, bezobrazan, bahat, i dokazano lijen i glup. Što to govori o ovom i ovakvom HDZ-u?
glupa kravetina je navodno pozvala svoje birače da glasaju za milanovića.
njena glupost je proporcionalna njenim sisama.
2014-12-30
veber wrote:milanović je samo odgovor kradezejovske politike.marcellus wrote:uostalom jedan Milanović vodi u anketama, a takav mlatimudan se rijetko nađe. Nesposoban, bezobrazan, bahat, i dokazano lijen i glup. Što to govori o ovom i ovakvom HDZ-u?
da, nije uspjela zapamtit koji je njen redni broj, od dva.
ali to ništa ne mijenja na činjenici da je milanović konjina samo takva.
zbog ekipe kao što ste kaya i ti uvijek na tom raskrižju siđem s bicikla.marcellus wrote:veber wrote:gle ako me je zveknuo na obilježenom pješačkom i pride biciklističkoj na zelenom svijetlu dok sam gurao bicikl, kaj je to?
to je onda prekršaj nad pješakom, a ne biciklistom... a ak si bil na obilježenoj biciklističkoj onda nisi imao potrebe silazit s bajka na pješačkom.
kao i na vukovarskoj/miramarskoj.
2014-12-30
milanović je frajer.marcellus wrote:veber wrote:milanović je samo odgovor kradezejovske politike.marcellus wrote:uostalom jedan Milanović vodi u anketama, a takav mlatimudan se rijetko nađe. Nesposoban, bezobrazan, bahat, i dokazano lijen i glup. Što to govori o ovom i ovakvom HDZ-u?
da, nije uspjela zapamtit koji je njen redni broj, od dva.
ali to ništa ne mijenja na činjenici da je milanović konjina samo takva.
tuče ženu, loče više od kolinde, ali se to ne vidi.
ne jebe se s kriminalcima, a uvijek ima džokera u rukavu.
lik ne laže.
ti kao što reče nisi režimski novinar pa zakaj niste objavili da je kolinda lagala o recimo migovima?
sve je to prošlo ispod radara. svih osam plus dva su operabilnom stanju i stari kakvi jesu recimo mogu srušiti srpske 29ke.
u godini nabave izraelskih imali su nalet nad slovenijom jer su bili bliže od talijanskih.
i kao što ti jučer rekoh, in vivo uz zarazu, vi ljevičari samo branite ono kontra.
jakovu su nudili da postane branitelj ali on je odabrao špek fileke.
alo koja izjava.
2014-12-30
nije od željezne zavjese mogla u njemačku, a ošla se jebat u ameriku. izjave o jogurtima i vjeronaku su legendarne.
2014-12-30
To si ti valjda dokazao?marcellus wrote:uostalom jedan Milanović vodi u anketama, a takav mlatimudan se rijetko nađe. Nesposoban, bezobrazan, bahat, i dokazano lijen i glup. Što to govori o ovom i ovakvom HDZ-u?
Sposoban i pametan..ha ha ha
Taj isti Milanovic ne bi ni u snu rekao tolike silne besmislice koje smo culi od Kolinde
- mrtvi su sigurno sretni da su mrtvi jer Hrvatska je tu
- sator za dvoje sigurno najbolji sator
- Hrvatska ce biti najbogatija zrmlja na svijetu
A brate , sto je i od nje, previse je
Takve bisere smo mi u skoli skupljali od ucenika pa se cerekali u zbornici
Ta žena bez mozga je u stanju reci biračima VI STE MOJ PROGRAM
i druga besmslca : glasajmo za hrvatsku za sve .
Jebote, opaucila bi ju nogom ili stavila flaster na usta ili Zaprla u klozet , da ju ne moram slusati
Koje besmislce sto puta ..tisucu puta ..miljun. Dokazana ispodprosječna inteligencija
Zena je jednistavno potkapacitirana
Milanovic je svakakav ali bar ne vrijeđa moju inteligenciju
I svačiju uostslom
i druga besmslca : glasajmo za hrvatsku za sve .
Jebote, opaucila bi ju nogom ili stavila flaster na usta ili Zaprla u klozet , da ju ne moram slusati
Koje besmislce sto puta ..tisucu puta ..miljun. Dokazana ispodprosječna inteligencija
Zena je jednistavno potkapacitirana
Milanovic je svakakav ali bar ne vrijeđa moju inteligenciju
I svačiju uostslom
marcellus wrote:uostalom jedan Milanović vodi u anketama, a takav mlatimudan se rijetko nađe. Nesposoban, bezobrazan, bahat, i dokazano lijen i glup. Što to govori o ovom i ovakvom HDZ-u?
N1: CIJELI INTERVJU PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ
http://hr.n1info.com/Vijesti/a471408/Debata-na-N1.html
Milanović na ovakvim izravnim sučeljavanjima nema što radit. Zato ga i nije bilo na zakazan termin.
Kao prvo, bilo mu je prerano, a kao drugo nema on što pričati 1h, sve ispuca u prvih 5 floskula.
Kolindi će se i u ovom intervjuu tražiti dlaka u jajetu, u to sam siguran.
To, da drugi kandidat nije došao ...uostalom, dajmo sačekat što mediji imaju za reć
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kaj nije taj netko koji je prijavio bandića u stvari DORH i kaj nije ta prijava u stvari optužnica?
fascinantno koiliko je ta žena glupa ko kuratz.
fascinantno koiliko je ta žena glupa ko kuratz.
Guest- Guest
Milanović je za podjele a Kolinda stoji na tuđmanovoj pomirbi koja je utemeljila Hrvatsku.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
milanović je kao i svaki pravi hrvat bio na misi u devet ujutro.
nije mogao doći u 9 ujutro jer kao cepljeni hrvat u 9 si na misi, ne motaš se po televizijama.
nije mogao doći u 9 ujutro jer kao cepljeni hrvat u 9 si na misi, ne motaš se po televizijama.
2014-12-30
veber wrote:milanović je kao i svaki pravi hrvat bio na misi u devet ujutro.
Glavna misa je u 11. Vi jehovini svjedoci to en znate :D
2015-08-06
jebote tuđman u prkno bosansko. zajedno s erinim kolegom iz službe odojkom.epikur37 wrote:Milanović je za podjele a Kolinda stoji na tuđmanovoj pomirbi koja je utemeljila Hrvatsku.
moji starci su hranili tog tuđmana koji nije imao za kruh.
za jedan božić tvoja i erina ekipa je privela i mene kao jednogodišnje dijete.
srećom je dežurni inspektor bio pametan pa je sterao u pizdu materinu erine frendove koji su dežurali.
miroslav je do 90e bio cinkaroš i član udbe.
o čemu ti, ero i slični tipkata?
kada već gnojite. tuđman nije znao za bleiburg?
2014-12-30
nema mise u 11.epikur37 wrote:veber wrote:milanović je kao i svaki pravi hrvat bio na misi u devet ujutro.
http://www.sv-antun.hr/raspored-svetih-misa/
Guest- Guest
veber wrote:jebote tuđman u prkno bosansko. zajedno s erinim kolegom iz službe odojkom.epikur37 wrote:Milanović je za podjele a Kolinda stoji na tuđmanovoj pomirbi koja je utemeljila Hrvatsku.
moji starci su hranili tog tuđmana koji nije imao za kruh.
za jedan božić tvoja i erina ekipa je privela i mene kao jednogodišnje dijete.
srećom je dežurni inspektor bio pametan pa je sterao u pizdu materinu erine frendove koji su dežurali.
miroslav je do 90e bio cinkaroš i član udbe.
o čemu ti, ero i slični tipkata?
kada već gnojite. tuđman nije znao za bleiburg?
Od rođenja si bio politički aktivan i agitator....nije ni čudo, ti si neki oberudbaš!
2015-08-06
gle, iskonska vjera mojih predaka je daleko starija od kršćanstva.epikur37 wrote:veber wrote:milanović je kao i svaki pravi hrvat bio na misi u devet ujutro.
to kršćanstvo je u biti poganska vjera nastala na rimskim i grčkim korjenima. ne znate ništa o bozima.
a germani su imali vjeru koju vi ne razumijete.
francuzi su isto germani.
2014-12-30
ebenica wrote:nema mise u 11.epikur37 wrote:veber wrote:milanović je kao i svaki pravi hrvat bio na misi u devet ujutro.
http://www.sv-antun.hr/raspored-svetih-misa/
Alo udbaš, https://sveta-misa.org/crkve
kako gdje 11 ili 10:30 pučka, glavna misa
vi milanovićevi kosovci to ne nkužite
:D
2015-08-06
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Zoki:'Zvat cu izdajnikom svakog tko se ne bori za interese Hrvata u BiH'
» Ujutro novi potres u Zagrebu
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Zoki:'Zvat cu izdajnikom svakog tko se ne bori za interese Hrvata u BiH'
» Ujutro novi potres u Zagrebu
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
Page 4 of 11