Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro
https://www.vecernji.hr/vijesti/grabar-kitarovic-dosla-na-televizijsko-suceljavanje-na-n1-1369238
Iako je televizija N1 poslao poziv stožerima oboje kandidata za sudjelovanje u sučeljavanju, oni nisu službeno niti potvrdili niti odbili sučeljavanje. Oni nisu imali do ranih jutarnjih sati službenu potvrdu iz niti jednog od stožera. Međutim, aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović došla je na N1. Njezin protukandidat Zoran Milanović se nije pojavio.
Iako je televizija N1 poslao poziv stožerima oboje kandidata za sudjelovanje u sučeljavanju, oni nisu službeno niti potvrdili niti odbili sučeljavanje. Oni nisu imali do ranih jutarnjih sati službenu potvrdu iz niti jednog od stožera. Međutim, aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović došla je na N1. Njezin protukandidat Zoran Milanović se nije pojavio.
naucio par novih mrdanja s ovim zenama u najboljim godinama pa pokazao zeni nocas ...
uglavnom 5 suceljavanja u 3 dana besmisleno , ako ovo neka taktika iz zoky stozera nisam ubra poantu
sto nisu kazali oboje da nece doci a unda se koly pojavila ?
uglavnom 5 suceljavanja u 3 dana besmisleno , ako ovo neka taktika iz zoky stozera nisam ubra poantu
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro
debotoijusto wrote:naucio par novih mrdanja s ovim zenama u najboljim godinama pa pokazao zeni nocas ...
nisu kazali ništa
a inače očito da na N1 idu na ruku Kolindi, ona navečer baljezga a on ujutro spava, pa su stavili sučeljavanje u vrijeme kad nema teorije da se on pojavi
issati pa taj kad je bio premijer nije došao na posao prije pol deset
Trump inače prve sastanke ima u 6 ujutro a ustaje prije pet.
ne da mi se sad kopat no uvjeren da nisu imali namjere dolazit na N1
sad ova dosla drzat monolog a sutra ne dodje zbog obveza
sad ova dosla drzat monolog a sutra ne dodje zbog obveza
2014-04-12
Doci ce i sutra Kolica.
Nema sad izvlacenja.
To samo Pametni Zoka..uvijek po svome ;-D
Tako bi nas i sa Srbima zaratio..mobilizacijaaaaa..vice Zoka s transportera..;-@
Nema sad izvlacenja.
Tako bi nas i sa Srbima zaratio..mobilizacijaaaaa..vice Zoka s transportera..;-@
iako me bole prepone dao sam si truda
N1 televizija još je prošlog tjedna poslala pozive Kolindi Grabar-Kitarović i Zoranu Milanoviću na sučeljavanje koje bi se trebalo održati danas u 14:30 sati u studiju N1 televizije, a u cijelosti bi bilo emitirano u Točki na tjedan u nedjelju, 29. prosinca.
N1 televizija još je prošlog tjedna poslala pozive Kolindi Grabar-Kitarović i Zoranu Milanoviću na sučeljavanje koje bi se trebalo održati danas u 14:30 sati u studiju N1 televizije, a u cijelosti bi bilo emitirano u Točki na tjedan u nedjelju, 29. prosinca.
"Unatoč kontaktima koje imamo sa stožerima, mi nešto manje od četiri sata do sučeljavanja nemamo informacije od stožera hoće li se uopće pojaviti", rekla je Božić.
http://hr.n1info.com/Vijesti/a471114/Nevjerojatno-je-da-ovako-blizu-suceljavanja-jos-uvijek-nema-potvrde-stozera.html
2014-04-12
Hebes musko koje krmelja i u 8 sati....pravi su na nogama u 6 i prije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ajd poveži teme da se ne jebemo po forumu.Maggie19 wrote:Doci ce i sutra Kolica.
Nema sad izvlacenja.
marc za razliku od kolinde zoran je bio na misi.
tvoje zlato mi je poklonilo šmrklje, curenje iz nosa i buljave oči.
drži se ti kuhinje, a ne piskaranja.
ili piskaraj o kuhinji.
2014-12-30
Aahshaha, kako su se elegantno rijesili Zoke..pomakli termin na 9 ;-D
Milanovic na misi?! Ahahahahahaveber wrote:ajd poveži teme da se ne jebemo po forumu.Maggie19 wrote:Doci ce i sutra Kolica.
Nema sad izvlacenja.
ili piskaraj o kuhinji.
Sad cu ja na kavu/misu..;-^^^
onda se čudiš kada ti susjed obradi ženu jer si u 9 u krpama.epikur37 wrote:Hebes musko koje krmelja i u 8 sati....pravi su na nogama u 6 i prije.
pravi muškarac prije 11-12 ne izlazi iz kreveta
2014-12-30
dođi kod mene na misu.Maggie19 wrote:Milanovic na misi?! Ahahahahahaveber wrote:ajd poveži teme da se ne jebemo po forumu.Maggie19 wrote:Doci ce i sutra Kolica.
Nema sad izvlacenja.
ili piskaraj o kuhinji.
Sad cu ja na kavu/misu..;-^^^
imaju finu kavu.
imaju i za nas zorničko pivo. posebno posvećeno od franje asisškog.
2014-12-30
Bolje da se nije probudio, pomeo bi ju da je.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
debotoijusto wrote:iako me bole prepone dao sam si truda
N1 televizija još je prošlog tjedna poslala pozive Kolindi Grabar-Kitarović i Zoranu Milanoviću na sučeljavanje koje bi se trebalo održati danas u 14:30 sati u studiju N1 televizije, a u cijelosti bi bilo emitirano u Točki na tjedan u nedjelju, 29. prosinca."Unatoč kontaktima koje imamo sa stožerima, mi nešto manje od četiri sata do sučeljavanja nemamo informacije od stožera hoće li se uopće pojaviti", rekla je Božić.
http://hr.n1info.com/Vijesti/a471114/Nevjerojatno-je-da-ovako-blizu-suceljavanja-jos-uvijek-nema-potvrde-stozera.html
kako rekoh, nije rekla ništa. Ni da će se pojavit ni da neće. Ako je on pretpostavio da se neće pojavit, undak ga je zajebala. Pretpostavka je majka svih zajeba. Nikad ne pretpostavljaj ništa. Prvo pravilo koje sam ženu naučio kad sam je učio vozit prije pet šest godina. Evo joj prvi auto u životu još čitav.
kaya wrote:Bolje da se nije probudio, pomeo bi ju da je.
da je babi kurac bila bi deda. Ili po novom non-cis women. Ali svakako bi čudno izgledala.
Svakako. Imali bi novi slučaj s njom da je došao.marcellus wrote:kaya wrote:Bolje da se nije probudio, pomeo bi ju da je.
da je babi kurac bila bi deda. Ili po novom non-cis women. Ali svakako bi čudno izgledala.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kako je to nepravedno.marcellus wrote: Prvo pravilo koje sam ženu naučio kad sam je učio vozit prije pet šest godina. Evo joj prvi auto u životu još čitav.
moja kći ne smije nikaj jače od 75ks
jer nema godina, a tvoja žena je u startu mogla gaziti pješake.
2014-12-30
kaya wrote:Svakako. Imali bi novi slučaj s njom da je došao.marcellus wrote:kaya wrote:Bolje da se nije probudio, pomeo bi ju da je.
jebiga da je škoro malo suverenije djelovao na sučeljavanju i da nije pričao da će mu ukrast glasove (što je greška reć u kampanji jer ispada da tražiš alibi za poraz) sad bi on bio u drugom krugu a kolinda bi pjevala negdje na nečijoj svadbi ili rođendanu stare hrvatske alkoholičarske.
ali nije.
sve se svodi na ŠBBKBB
kao da je problem nagurati spužvice u gaće?marcellus wrote:kaya wrote:Bolje da se nije probudio, pomeo bi ju da je.
ja kad god idem van sa sobom nosim viledu.
ako mogu žene u grudnjake, ne vidim prepreku da muški guraju u gaće.
2014-12-30
mogucemarcellus wrote:debotoijusto wrote:iako me bole prepone dao sam si truda
N1 televizija još je prošlog tjedna poslala pozive Kolindi Grabar-Kitarović i Zoranu Milanoviću na sučeljavanje koje bi se trebalo održati danas u 14:30 sati u studiju N1 televizije, a u cijelosti bi bilo emitirano u Točki na tjedan u nedjelju, 29. prosinca."Unatoč kontaktima koje imamo sa stožerima, mi nešto manje od četiri sata do sučeljavanja nemamo informacije od stožera hoće li se uopće pojaviti", rekla je Božić.
kako rekoh, nije rekla ništa. Ni da će se pojavit ni da neće. Ako je on pretpostavio da se neće pojavit, undak ga je zajebala. Pretpostavka je majka svih zajeba. Nikad ne pretpostavljaj ništa. Prvo pravilo koje sam ženu naučio kad sam je učio vozit prije pet šest godina. Evo joj prvi auto u životu još čitav.
isto tako moguce da pustio koly da odrecitira svoje/gafira a sutra je rastavi na proste faktore
Za kraj je, pak, trenutna predsjednica imala kratko vrijeme da se obrati biračima.
Tada ih je pozvala da glasaju na izborima i zaokruže kandidata pod brojem 1. Za pretpostaviti je da nije znala da je tako pozvala birače da glasaju za Zorana Milanovića budući da je ona kandidat broj dva na izborima u drugom krugu.
2014-04-12
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Zoki:'Zvat cu izdajnikom svakog tko se ne bori za interese Hrvata u BiH'
» Ujutro novi potres u Zagrebu
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Zoki:'Zvat cu izdajnikom svakog tko se ne bori za interese Hrvata u BiH'
» Ujutro novi potres u Zagrebu
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
Page 1 of 11