Moj komentar na pariz
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Moj komentar na pariz
Na žalost, iz toga isto izvire taj bolesni konzumeristički simptom - tzv. IN trend.marcellus wrote:jer nije bilo aplikacije, ali i zato jer inače smatramo da je to zapravo kič i pokušaj da glumiš moralnu osobu i sveca na fejsu i da se dopadneš svojim facebook prijateljima.
A to veze nema sa životom, obično poziranje za pritisnuti like. Toliko 'naprijed' su ljudi otišli...
Guest- Guest
da, to je taj in trend, polij se kantom vode jer je to in, istetoviraj se, budi gay jer je to in, iskopaj si oko, skoči sa stijene jer je to in...
Kad su u pitanju te perverzije na društvenim mrežama, YouTubeu i mobitelima, svakako.marcellus wrote:da, to je taj in trend, polij se kantom vode jer je to in, istetoviraj se, budi gay jer je to in, iskopaj si oko, skoči sa stijene jer je to in...
Ovo za tetovaže da ne govorim. U HR je prije 10 godina vidjeti nekakvu tetovažu na čovjeku bila prava rijetkost, iznimka. Da ne govorim o onim pričama kako su se tetovirali samo bikeri i eventualno određene vojske/jedinice i takve subkulture. Sad su krenuli s puštanjem brada.
Doslovno imaš sve uslove za rušiti postojeći društveni poredak, hrpu stvari strogo zabraniti i narode isključiti s aparata da prođu krizu i dođu k sebi kroz koju generaciju. Negdje sam pročitao kako manje od 10% ljudi danas bi riješilo prijemni za Harvard koji se pisao prije 100-150 godina.
Civilizacija je odavno krenula propadati i retardirati se, a selekcija tu nije ni bitna. Dapače, selektirani su oni koji mogu(a ciljno neće) i podobni su za tu istu stvar zagovarati i radikalnim sredstvima nadmetati. Tako se kršćanstvo ukinulo u Europi i Americi. Makneš vjeru i vojsku, tj. disciplinu i red, završiš na pladnju.
Guest- Guest
Fénix wrote: U HR je prije 10 godina vidjeti nekakvu tetovažu na čovjeku bila prava rijetkost, iznimka.
JNA Surdulica 1975, na drugoj podlaktici "Dragana"
Fénix wrote: Negdje sam pročitao kako manje od 10% ljudi danas bi riješilo prijemni za Harvard koji se pisao prije 100-150 godina.
Elite i treba da bude ispod 10% inače nije elita
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Javio se svetosavac da priča nekome o kršćanstvu??? pa vaša SPC je kriminalna politička organizacija koja nema veze sa kršćanstvom samo si ti i ostali tulavi četnici i velikosrbi dovoljno glupi i bezobrazani da pričate drugačije.ajde budalo šetaj kožicu i budi kuš majmune bolesni.Stanojko wrote:Vi ste ljudi katolici. Kakve vi veze imate s hriscanstvom?vuksadinare wrote:Epikure.. tre ti hoce rec da u toj borbi uopce ne racuna na srbe koji su ubojice kao djih@adisti,lazni krscani koji su svirepo ubijali bas krscane,nekad cobani pretecih isilovcima osmanlijama,dakle to ciscenje znaci i ocistiti i one koji u stvari mogu postat njihovi saveznici ko onomad prike 500 godinatre911 wrote:Ne želim ja pederluk ni nakaradne ideologije i po tome se ne razlikujemo, razlikujemo se po načinu mjenjanja i otklanjanja tog smeća iz okolice.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ti ćeš prestati prcati odavno prije nego se riješimo ove ugroze, ti ne želiš vidjeti da se radikalnog islama ne možeš riješiti bez radikalnih mjera u kojoj će stradati i zdravi, nešto kao ambrozija na njivama, herbicid koji će potamaniti sve zdravo i nezdravo na poljima. Taksifoliju ameri rješavaju tako da cijelo područje prekriju ceradom i puste klor koji sve potamani što se nađe pod folijom. Ista stvar je sa islamom koji si ti priželjkivao unutar evrope da se riješiš nakaradnih ideologija ne vidjevši pritom da će ta vatra spržiti i tebe i djecu tvoju a što je najgore ne vidiš to ni u ovom trenutku :(epikur37 wrote:Nije loš članak, Francuska je svakako kumovala teroru koji joj se događa, doduše autor vrlo pažljivo zaobilazi SAD kao glavnog pokretača kaosa na bliskom istoku....bezobzirno puštenog prema Europi.
Kršćanstvo nije totalna religija poput Islama i ovu stvar ne možemo izboriti na njihov način.
Kršćanstvo je korektiv i duša naše civlizacije, njoj ćemo se ispovjediti nakon što navučemo rukavice sile i politike.
Ono nam daje slobodu u politici i nacionalnom poslu, jer to nije njegova domena.
To je naša prednost, možemo biti kreativniji, odlučniji, ................učinkovitiji.
A kad se riješimo ugroze, možemo se vratiti njegovanju duha ...
Pa ja podrazumijevam radikalne mjere ali ne želim ih izvoditi iz kršćanstva jer se ono ne bavi tom sferom života.
Ne znam tre, ti bi možda priželjkivao da ostanu ove liberalno-pederske ideologije i da ostanemo ušupčeni americi.....ja ne.
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» komentar na brexit
» Komentar predsjedničke debate!
» Posuđen "Posuđeni komentar"
» Komentar Darija Kuntića
» Koji je komentar Astar podružnice na ovo
» Komentar predsjedničke debate!
» Posuđen "Posuđeni komentar"
» Komentar Darija Kuntića
» Koji je komentar Astar podružnice na ovo