Moj komentar na pariz
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Moj komentar na pariz
dudette wrote:Uzalud me pokušavaš isprovocirati. 'ladna sam ko špricer.ostrakon wrote:ja nemam problem, evo ova ne zna što je to demokracija pa ju to zbunjujemaggie13 wrote:Koji su problemi,dead?
Malo primis,malo das.
hoćeš joj ti objasniti što je demokracija, da li je to nekakav proces ili pak sustav
ako znaš, ako ne znaš nema veze, ne trebaju svi sve znati
Nego, po tebi smo prelaskom iz jednostranačkog sistema na višestranačku demokraciju 1990. odmah o demokraciji znali sve. Ništa više ne trebamo učiti ni mijenjati nego jednostavno zacementirati situaciju i to je to.
zašto bi ukazivanje na glupost bila provokacija?
1990a je bila pred 25 godina, malo si onda spora ako još nisi ništa novog naučila
Last edited by ostrakon on 18/11/2015, 14:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Šta je nejasno? Demokratija je kad više ljudi glasa, imaš više partija i jedni druge optužuju da kradu i narod ne zna točno ko koliko krade, u diktaturu se točno zna ko i koliko krade i ne sme o tome da se priča.
Mora da znaš da ako vam mi Jugosloveni pošaljemo atomske bombe i migove najebali ste vi indijanci. Će vas ubiju delovi kad se avijon raspane još u zraku.dudette wrote:
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ma to ćete ti i tvoji desnicari uvesti , vec vidim pripreme su u tijeku ..marcellus wrote:aj se omotaj dinamitom i raznesi... nego jel ti guraju ruku u šupak do lakta na granicama da provjere da nemaš eksploziva sobom? Sigurno si sa svojim imenom i prezimenom popularna na svim šengenskim granicama...
Za sve nepoćudne . :stare:
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Demokracija je najgora laž 20.vijekaudba wrote:Šta je nejasno? Demokratija je kad više ljudi glasa, imaš više partija i jedni druge optužuju da kradu i narod ne zna točno ko koliko krade, u diktaturu se točno zna ko i koliko krade i ne sme o tome da se priča.
2014-04-29
ajmo sora u rat za šerijat, jebo demokraciju ne valja to kurcu. Ajmo, ateistica, dinamit i bum.
Sora wrote:Ma to ćete ti i tvoji desnicari uvesti , vec vidim pripreme su u tijeku ..marcellus wrote:aj se omotaj dinamitom i raznesi... nego jel ti guraju ruku u šupak do lakta na granicama da provjere da nemaš eksploziva sobom? Sigurno si sa svojim imenom i prezimenom popularna na svim šengenskim granicama...
manite se dinamita i kalaša pa nećete bit nepoćudni. Ako ti smeta da te gledaju ko potencijalnog terorista raspravi to sa svojim sunarodnjacima također ateistima ko što si i ti
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Marcell sto si ljut...od jutros..tu i na forumu dnevnog...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja ga razjebem . uzmem mu mjeru od ve do ve
pogle, ateisti ne idu u jebene vjerske ratove tak da mene zaludu trpaš u tu kategoriju bombaša ..da imaš malo pameti ne bi spojio ateizam i borbu za šerijat ..haha upmmarcellus wrote:Sora wrote:Ma to ćete ti i tvoji desnicari uvesti , vec vidim pripreme su u tijeku ..marcellus wrote:aj se omotaj dinamitom i raznesi... nego jel ti guraju ruku u šupak do lakta na granicama da provjere da nemaš eksploziva sobom? Sigurno si sa svojim imenom i prezimenom popularna na svim šengenskim granicama...
manite se dinamita i kalaša pa nećete bit nepoćudni. Ako ti smeta da te gledaju ko potencijalnog terorista raspravi to sa svojim sunarodnjacima također ateistima ko što si i ti
2014-04-29
..ma kita..od jutros je nervozan...mozda takav dan...Sora wrote:ja ga razjebem . uzmem mu mjeru od ve do ve
2015-09-08
čuj znam ga ja od prije par let a ne od jutros, znam kako ga ja mogu razje..vuksadinare wrote:..ma kita..od jutros je nervozan...mozda takav dan...Sora wrote:ja ga razjebem . uzmem mu mjeru od ve do ve
ali doduše, možda ima čovjek PMS šta ga znam
2014-04-29
Bravo. Tu se nema što dodati.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/zasto-necu-staviti-francusku-trobojnicu-na-profilnu-sliku-jer-mi-se-licemjerje-gadi-857417
Svaka čast marcellus.
danni1-
2014-04-16
Nije problem na taj način solidarizirati se sa Francuzima,ali se pitam zašto nekoliko dana prije kad je oboren ruski avion,nije nitko stavljao rusku trobojnicu?marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/zasto-necu-staviti-francusku-trobojnicu-na-profilnu-sliku-jer-mi-se-licemjerje-gadi-857417
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Druze jastrebe solidarnosti u svijetu je odavno nestalo...to ti se najbolje ocitovalo u ratu devedesetoh na ovim prostorima pa i na danasnji danbjastreb wrote:Nije problem na taj način solidarizirati se sa Francuzima,ali se pitam zašto nekoliko dana prije kad je oboren ruski avion,nije nitko stavljao rusku trobojnicu?marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/zasto-necu-staviti-francusku-trobojnicu-na-profilnu-sliku-jer-mi-se-licemjerje-gadi-857417
2015-09-08
Meni pak nije jasno zakaj svi tek sad poslije Pariza pozivaju na stavljanje ruske zastave? Zakaj nikom nikad ranije nije palo na pamet staviti niti rusku, niti tursku, niti iračku, niti jemensku, itd, itd, itd, itd....jastreb wrote:Nije problem na taj način solidarizirati se sa Francuzima,ali se pitam zašto nekoliko dana prije kad je oboren ruski avion,nije nitko stavljao rusku trobojnicu?marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/zasto-necu-staviti-francusku-trobojnicu-na-profilnu-sliku-jer-mi-se-licemjerje-gadi-857417
Nego tek kad su ljudi počeli suosjećati sa Francuzima, e onda se fol i ovima upalila klika. Meni su osobno takvi veći licemjeri.
jer nije bilo aplikacije, ali i zato jer inače smatramo da je to zapravo kič i pokušaj da glumiš moralnu osobu i sveca na fejsu i da se dopadneš svojim facebook prijateljima.
danni1 wrote:Bravo. Tu se nema što dodati.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/zasto-necu-staviti-francusku-trobojnicu-na-profilnu-sliku-jer-mi-se-licemjerje-gadi-857417
Svaka čast marcellus.
Fala. @kic evo za tiskano izdanje je ošla triput kraća verzija teksta...
2014-04-16
Sora wrote:pogle, ateisti ne idu u jebene vjerske ratove tak da mene zaludu trpaš u tu kategoriju bombaša ..da imaš malo pameti ne bi spojio ateizam i borbu za šerijat ..haha upmmarcellus wrote:Sora wrote:Ma to ćete ti i tvoji desnicari uvesti , vec vidim pripreme su u tijeku ..marcellus wrote:aj se omotaj dinamitom i raznesi... nego jel ti guraju ruku u šupak do lakta na granicama da provjere da nemaš eksploziva sobom? Sigurno si sa svojim imenom i prezimenom popularna na svim šengenskim granicama...
znam, znam, ti si ko jugoslaveni u našem ratu... nisu ni za srbe ni za hrvate, nego su neutralni, ali su malo više za srbe jer su srbi za jugoslaviju samo bez hrvata i slovenaca
2014-04-16
Na žalost, iz toga isto izvire taj bolesni konzumeristički simptom - tzv. IN trend.marcellus wrote:jer nije bilo aplikacije, ali i zato jer inače smatramo da je to zapravo kič i pokušaj da glumiš moralnu osobu i sveca na fejsu i da se dopadneš svojim facebook prijateljima.
A to veze nema sa životom, obično poziranje za pritisnuti like. Toliko 'naprijed' su ljudi otišli...
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» komentar na brexit
» Komentar predsjedničke debate!
» Posuđen "Posuđeni komentar"
» Komentar Darija Kuntića
» Koji je komentar Astar podružnice na ovo
» Komentar predsjedničke debate!
» Posuđen "Posuđeni komentar"
» Komentar Darija Kuntića
» Koji je komentar Astar podružnice na ovo