Sučeljavanje
Page 10 of 19
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: Sučeljavanje
vuksadinare wrote:kd bude predsjednik..zamrznut ce svoje privatne obveze i rad...ovi drugi nista ni ne rade...nekidan sam bio sa škorom..i djeluje porilicno iscrpljeno..u jednom danu dva predizborna skupa a navecer koncert..i ides spavati u 3 ujutro..dok tad zoki i koli hrcu ko morževi..stavi sebe u suceljavanje kad si iscrprljen..drugo da se spusti na razinu peovicke,juricana i slicnih dibiduza..tek onda bi se pokopaoSovak wrote:vuksadinare wrote:škoro je nekidan u istom danu odradio i koncert i predizborni skup...dok neki spavaju do 12 ili piskaraju po twitterima odrze skup i idu zderati...vidio bi zokija i koli da u jednom danu odrade koncert,predizborni skup i odlazak u banku,finu da se uplati ljudima zarađeni novc..mislim da ih danima ne bi vidjeli ni culi nakon toga jer bi bila hrkaonica
Nebitno. U takvim izazovima moras izvuci zadnji atom snage. Djelovao je ukoceno, usukano, smrznuto i bez energije. Ako je bio umoran mogao je uzeti red bull ili sto vec. Zamisli da se tako ponasas kad predstavljas svoju drzavu pred nekima koji samo cekaju da ti zgrabe vrat i kvrcnu ga. Ima malo vremena za popravni.
Ne. Nikakvo spustanje na razinu tih dibidusa. Govorim o stavu i govoru tijela, glasu, pogledu ... .
Guest- Guest
...peovicku u kos za smece baciti...to su bolesnici...Maggie19 wrote:Neugodno agresivna.Noor wrote:školska neandertalska fizionomija, ko i Kapovićmarcellus wrote:Peovićka: antipatični mali gnom, da joj je ko dao šmajser pucala bi po ostalima u studiju
Kao da se jucer vratila s Neretve.
;-D
A, onaj Kovac me jos vise sokirao napadom na Kolindu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Malo ih je tu koji bi znali vodit i kućni savjet.marcellus wrote:Peovićka: antipatični mali gnom, da joj je ko dao šmajser pucala bi po ostalima u studiju
Oreškovićka: zla vještica
Pernar: u njegovom ludilu ima sistema, ali je jednostavno prirodno glup
Đapić: mjesto mu je u životu na vagi a ne na sučeljavanju
Kovač: derište
Juričan: kreten
Babić: mogli su i bukvu pozvat u emisiju, efekt bi bio isti
Kolakušić: naporan, docira, 'podučava' kmetove koji bi ga trebali slijediti
Milanović: bahat, as usual
Kolinda: vjerojatno na sredstvima za smirenje i odvikavanje
Škoro: ogorčen i neprepoznatljiv
Kakav je to sistem koji omugućava sudjelovanje toliko kandidata-debila?
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
pa vidi s eda covjek nije spavao i odmarao noralno proteklih dana i mjeseci..nema on privilegiju da spava kao zoki do 12..ili peovicak,dalija,koli,kolakusic i drugiSovak wrote:vuksadinare wrote:kd bude predsjednik..zamrznut ce svoje privatne obveze i rad...ovi drugi nista ni ne rade...nekidan sam bio sa škorom..i djeluje porilicno iscrpljeno..u jednom danu dva predizborna skupa a navecer koncert..i ides spavati u 3 ujutro..dok tad zoki i koli hrcu ko morževi..stavi sebe u suceljavanje kad si iscrprljen..drugo da se spusti na razinu peovicke,juricana i slicnih dibiduza..tek onda bi se pokopaoSovak wrote:vuksadinare wrote:škoro je nekidan u istom danu odradio i koncert i predizborni skup...dok neki spavaju do 12 ili piskaraju po twitterima odrze skup i idu zderati...vidio bi zokija i koli da u jednom danu odrade koncert,predizborni skup i odlazak u banku,finu da se uplati ljudima zarađeni novc..mislim da ih danima ne bi vidjeli ni culi nakon toga jer bi bila hrkaonica
Nebitno. U takvim izazovima moras izvuci zadnji atom snage. Djelovao je ukoceno, usukano, smrznuto i bez energije. Ako je bio umoran mogao je uzeti red bull ili sto vec. Zamisli da se tako ponasas kad predstavljas svoju drzavu pred nekima koji samo cekaju da ti zgrabe vrat i kvrcnu ga. Ima malo vremena za popravni.
Ne. Nikakvo spustanje na razinu tih dibidusa. Govorim o stavu i govoru tijela, glasu, pogledu ... .
2015-09-08
ni sjena škore iz lisinskog....ukakio seSovak wrote:vuksadinare wrote:kd bude predsjednik..zamrznut ce svoje privatne obveze i rad...ovi drugi nista ni ne rade...nekidan sam bio sa škorom..i djeluje porilicno iscrpljeno..u jednom danu dva predizborna skupa a navecer koncert..i ides spavati u 3 ujutro..dok tad zoki i koli hrcu ko morževi..stavi sebe u suceljavanje kad si iscrprljen..drugo da se spusti na razinu peovicke,juricana i slicnih dibiduza..tek onda bi se pokopaoSovak wrote:vuksadinare wrote:škoro je nekidan u istom danu odradio i koncert i predizborni skup...dok neki spavaju do 12 ili piskaraju po twitterima odrze skup i idu zderati...vidio bi zokija i koli da u jednom danu odrade koncert,predizborni skup i odlazak u banku,finu da se uplati ljudima zarađeni novc..mislim da ih danima ne bi vidjeli ni culi nakon toga jer bi bila hrkaonica
rađe nek on nama samo pjeva...može sve, samo Milo moje ne
Puna ih je zapadna Europa.vuksadinare wrote:...peovicku u kos za smece baciti...to su bolesnici...Maggie19 wrote:Neugodno agresivna.Noor wrote:školska neandertalska fizionomija, ko i Kapovićmarcellus wrote:Peovićka: antipatični mali gnom, da joj je ko dao šmajser pucala bi po ostalima u studiju
Kao da se jucer vratila s Neretve.
;-D
A, onaj Kovac me jos vise sokirao napadom na Kolindu.
To je jedini proizvod koji smo uspješno prodali zapadu ; komunizam.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
nije se ukakio...tocno je poentirao brdo puta..na pitanje o cirilici u vukovaru efektno odgovorio?...peđa misic branitelj i srbin pa ako on kaze cirilica u vukovaru moze..onda moze...i cica mica gotova prica....o srbiji je rekao ono sto treba reci..bolkada da...dok se ne rjese goruci problemi..nestali,logorasi,kulturno blago,odsteta...bosna?...komsic nelegalan kndidat hrvatskog naroda i hrvati su marginalizirani u bh-a....ostali po ovim pitanjanima osim đapica i škore nedoreceni ili nemaju nikakav stav...po sistemu ne zamjeranjaNoor wrote:ni sjena škore iz lisinskog....ukakio seSovak wrote:vuksadinare wrote:kd bude predsjednik..zamrznut ce svoje privatne obveze i rad...ovi drugi nista ni ne rade...nekidan sam bio sa škorom..i djeluje porilicno iscrpljeno..u jednom danu dva predizborna skupa a navecer koncert..i ides spavati u 3 ujutro..dok tad zoki i koli hrcu ko morževi..stavi sebe u suceljavanje kad si iscrprljen..drugo da se spusti na razinu peovicke,juricana i slicnih dibiduza..tek onda bi se pokopaoSovak wrote:vuksadinare wrote:škoro je nekidan u istom danu odradio i koncert i predizborni skup...dok neki spavaju do 12 ili piskaraju po twitterima odrze skup i idu zderati...vidio bi zokija i koli da u jednom danu odrade koncert,predizborni skup i odlazak u banku,finu da se uplati ljudima zarađeni novc..mislim da ih danima ne bi vidjeli ni culi nakon toga jer bi bila hrkaonica
2015-09-08
sve 5, ali mlako...bez energije, šaptao je često uz neki zbunjeni smješak...više mi ličio ko da je kod Pervanavuksadinare wrote:nije se ukakio...tocno je poentirao brdo puta..na pitanje o cirilici u vukovaru efektno odgovorio?...peđa misic branitelj i srbin pa ako on kaze cirilica u vukovaru moze..onda moze...i cica mica gotova prica....o srbiji je rekao ono sto treba reci..bolkada da...dok se ne rjese goruci problemi..nestali,logorasi,kulturno blago,odsteta...bosna?...komsic nelegalan kndidat hrvatskog naroda i hrvati su marginalizirani u bh-a....ostali po ovim pitanjanima osim đapica i škore nedoreceni ili nemaju nikakav stav...po sistemu ne zamjeranjaNoor wrote:ni sjena škore iz lisinskog....ukakio seSovak wrote:vuksadinare wrote:kd bude predsjednik..zamrznut ce svoje privatne obveze i rad...ovi drugi nista ni ne rade...nekidan sam bio sa škorom..i djeluje porilicno iscrpljeno..u jednom danu dva predizborna skupa a navecer koncert..i ides spavati u 3 ujutro..dok tad zoki i koli hrcu ko morževi..stavi sebe u suceljavanje kad si iscrprljen..drugo da se spusti na razinu peovicke,juricana i slicnih dibiduza..tek onda bi se pokopaoSovak wrote:
Sve će se znat u nedilju navečer. Ja sam zadovoljan Škorinim odgovorima ali ne i nastupom no ok s obzirom da je on već najavio da je ovo u režiji HDZa a da on ne misli glumit u tom namištenom filmu.
Vjetar piri desnica se širi.
2014-04-11
ja sam isto zadovoljan..mozda je morao biti energicniji ali on je i prije debate rekao da je to igrokaz sto se i ispostvilo..brajo ajmo mi debate pred biracima,obicnom publikom nek se postavljaju pitanja i iz publike..to je toRayMabus wrote:Sve će se znat u nedilju navečer. Ja sam zadovoljan Škorinim odgovorima ali ne i nastupom no ok s obzirom da je on već najavio da je ovo u režiji HDZa a da on ne misli glumit u tom namištenom filmu.
2015-09-08
inace jako sam neugodno iznenađen ne poznavanjem geostarteske politike...kod veceg dijela kandidata shvatio sam da oni misle kao da zive u skandinaviji ili nekom liberallandu...dakle vecina salonskih politicara...kojima je najveci domet otici po burek...zokijeva samoubilacka izjava o zlim drzavnicma u srednjoj europi je katastrofa izjava...
2015-09-08
škoro je bio ko očerupani pevac :)
nakaza djapic, ko ofucani ustaša !
kolinda, dobra vremešna čkapi !
najbolji vam je zoki !
zoki srbine !
nakaza djapic, ko ofucani ustaša !
kolinda, dobra vremešna čkapi !
najbolji vam je zoki !
zoki srbine !
Guest- Guest
Nema ode pravilno. Ovo su ti sve gori i gori. Škoro je jedini koji nešto valja. Milanović nije dobar Hrvatima a kamo li Srbima. Puno priča i diže poreze i ne bitno je koje si nacionalnosti kad te jebe.pizzon wrote:ne znam,
ali pretpostavljam da ce nasi
srbi glasati pravilno !
2014-04-11
"majko moja, što je meni ovo trebalo"
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/nakon-sinoc-se-cini-da-je-skoro-bitno-vise-od-predsjednice-trebao-izbjegavati-suceljavanja-evo-galerije-njegove-nelagode/?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR1zEgY6y0NOZbxFLijs8jQjgpeE5zrFoqBWWKjVmddAzNgHRlLF1J5IEi4
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/nakon-sinoc-se-cini-da-je-skoro-bitno-vise-od-predsjednice-trebao-izbjegavati-suceljavanja-evo-galerije-njegove-nelagode/?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR1zEgY6y0NOZbxFLijs8jQjgpeE5zrFoqBWWKjVmddAzNgHRlLF1J5IEi4
Noor wrote:"majko moja, što je meni ovo trebalo"
a nije to za njega...
on je za bećarac, jeftini humor i pjevanje...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
eto, mene čisto susramlje vata kad vidim kako se kandidati, kojima to u životu zaista nije trebalo, u tim predizbornim kampanjama izblamiraju
ne podcjenjujte škoru...sve ce se vidjeti 22.12.2019..opcenito ova debata nije bila na visokoj razini nijednog kandidata...i napravljen je zbrda zdola zbog pritiska medija...vecina kandidata je dosla nepripremljena...
2015-09-08
Meni je npr. bila fora Kolly kad se hvalila kako je makla zemlju iz "regiona" u trenutku kad Lepa Brena rasprodaje zagrebačku arenu :)
e to moraš keljiti Bandiću, ne Kolindicatabbath wrote:Meni je npr. bila fora Kolly kad se hvalila kako je makla zemlju iz "regiona" u trenutku kad Lepa Brena rasprodaje zagrebačku arenu :)
Noor wrote:ni sjena škore iz lisinskog....ukakio seSovak wrote:vuksadinare wrote:kd bude predsjednik..zamrznut ce svoje privatne obveze i rad...ovi drugi nista ni ne rade...nekidan sam bio sa škorom..i djeluje porilicno iscrpljeno..u jednom danu dva predizborna skupa a navecer koncert..i ides spavati u 3 ujutro..dok tad zoki i koli hrcu ko morževi..stavi sebe u suceljavanje kad si iscrprljen..drugo da se spusti na razinu peovicke,juricana i slicnih dibiduza..tek onda bi se pokopaoSovak wrote:vuksadinare wrote:škoro je nekidan u istom danu odradio i koncert i predizborni skup...dok neki spavaju do 12 ili piskaraju po twitterima odrze skup i idu zderati...vidio bi zokija i koli da u jednom danu odrade koncert,predizborni skup i odlazak u banku,finu da se uplati ljudima zarađeni novc..mislim da ih danima ne bi vidjeli ni culi nakon toga jer bi bila hrkaonica
Ajd ... barem je bio trijezan. Za razliku od nekog.
Guest- Guest
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Similar topics
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
Page 10 of 19