Predsjednički izbori
Page 15 of 33
Page 15 of 33 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
Eto sad kad poslušate kako priča aj recite da van nije ža šta Škoro nije uša u drugi krug. Pa ova će nas udavit svojon pričon koja nije ništa drugo nego naučeni govor.
Dodajte joj jogurt.
Dodajte joj jogurt.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Podcjenjuete paranoju hrvatske domoljubne katolčadi.Evo,jeba me svak ako nisam znao da će spomenut ,,slučajnu državu'' u ,,govoru''danni1 wrote:je.epikur37 wrote:Jebeno...
Zoki je ostavio daleko bolji dojam od Kolinde...
Preduga je i niš novo ne kaže.
Zoki dominira ovim izborima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mislim, pa to već izgleda kao neka zajebancija. Mislim vidim da je nekima iza nje neugodno , izgledaju ko skup retardiranih.סמאל wrote:Pa ona ne zna ni čitat,a kamo li iz glave držat govor.Domoljubna patetika kao što se moglo i pretpostavit.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Što više priča,sve se više blamira.Njena najbolja strategija bila bi sakrit se do drugog kruga a pustit Milanovića koji takođe ima problema s egom,jer upravo i on svojim egom i izjavam mobilizira desničarski strah.kaya wrote:Mislim, pa to već izgleda kao neka zajebancija. Mislim vidim da je nekima iza nje neugodno , izgledaju ko skup retardiranih.סמאל wrote:Pa ona ne zna ni čitat,a kamo li iz glave držat govor.Domoljubna patetika kao što se moglo i pretpostavit.
2015-07-23
Evo baš Puhovski kaže da bi se trebala negdje maknuti 3 dana da se rekupera.סמאל wrote:Što više priča,sve se više blamira.Njena najbolja strategija bila bi sakrit se do drugog kruga a pustit Milanovića koji takođe ima problema s egom,jer upravo i on svojim egom i izjavam mobilizira desničarski strah.kaya wrote:Mislim, pa to već izgleda kao neka zajebancija. Mislim vidim da je nekima iza nje neugodno , izgledaju ko skup retardiranih.סמאל wrote:Pa ona ne zna ni čitat,a kamo li iz glave držat govor.Domoljubna patetika kao što se moglo i pretpostavit.
Potpuno je van sebe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jesam li samo ja čuo infantilno bahaćenje u “državničkom” govoru: “Neka pobjedi bolji, a to sam ja”?
£otk@-
2019-02-12
Ja kad bih se upregnuo u Kolindin internetski trolerski tim,prvo što bih napravio,fotomontažu Zorana Milanovića kako nosi ogromnu bistu druga Tita ispred zgrade predsjedničkih dvora na Pantovčaku.
2015-07-23
Puhovski nikad nije ni bio priseban.jastreb wrote:Evo baš Puhovski kaže da bi se trebala negdje maknuti 3 dana da se rekupera.סמאל wrote:Što više priča,sve se više blamira.Njena najbolja strategija bila bi sakrit se do drugog kruga a pustit Milanovića koji takođe ima problema s egom,jer upravo i on svojim egom i izjavam mobilizira desničarski strah.kaya wrote:Mislim, pa to već izgleda kao neka zajebancija. Mislim vidim da je nekima iza nje neugodno , izgledaju ko skup retardiranih.סמאל wrote:Pa ona ne zna ni čitat,a kamo li iz glave držat govor.Domoljubna patetika kao što se moglo i pretpostavit.
Potpuno je van sebe.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Vrlo bitno tko će od njih dvoje pobjedit. To je sve isto.סמאל wrote:Što više priča,sve se više blamira.Njena najbolja strategija bila bi sakrit se do drugog kruga a pustit Milanovića koji takođe ima problema s egom,jer upravo i on svojim egom i izjavam mobilizira desničarski strah.kaya wrote:Mislim, pa to već izgleda kao neka zajebancija. Mislim vidim da je nekima iza nje neugodno , izgledaju ko skup retardiranih.סמאל wrote:Pa ona ne zna ni čitat,a kamo li iz glave držat govor.Domoljubna patetika kao što se moglo i pretpostavit.
Škoro 24% , odličan rezultat , Kolakišić ništa , Peović osvježenje na livon spektru
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Puhovski se nikada nije ni kandidirao za Predsjednika.Eroo wrote:Puhovski nikad nije ni bio priseban.jastreb wrote:Evo baš Puhovski kaže da bi se trebala negdje maknuti 3 dana da se rekupera.סמאל wrote:Što više priča,sve se više blamira.Njena najbolja strategija bila bi sakrit se do drugog kruga a pustit Milanovića koji takođe ima problema s egom,jer upravo i on svojim egom i izjavam mobilizira desničarski strah.kaya wrote:Mislim, pa to već izgleda kao neka zajebancija. Mislim vidim da je nekima iza nje neugodno , izgledaju ko skup retardiranih.סמאל wrote:Pa ona ne zna ni čitat,a kamo li iz glave držat govor.Domoljubna patetika kao što se moglo i pretpostavit.
Potpuno je van sebe.
A i ti si malo potresen.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa zar nije ?£otk@ wrote:Jesam li samo ja čuo infantilno bahaćenje u “državničkom” govoru: “Neka pobjedi bolji, a to sam ja”?
Ukoliko dođe do nekog javnog sučeljavanja,pojest će je za doručak.
2015-07-23
tre wrote:tako bi trebalo biti, probalo se sa škorom no te ne znači da je budalaš milanović prihvatljiv j bilo kojem obliku i zato će KGK dobiti izbore u drugom krugu kao i protiv lignjunaepikur37 wrote:Zoki je pokupio sve što je mogao....više od ovoga se ne može nadati.
Koli kasni za njim ni 3 %...dovoljno je da joj se prelije 20% škorinih glasača a hoće i 80 %.
Stvar je jasna.
Ne, meni zoki svjetonzorski nije blizak kao što škoro nije politički, odnosno više ekipa iza njega nego on sam.
Kolinda je nekako svjetonazorski i politički ok pozicija ali ona zakazuje na personalnom.
pičvajz.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:Evo baš Puhovski kaže da bi se trebala negdje maknuti 3 dana da se rekupera.סמאל wrote:Što više priča,sve se više blamira.Njena najbolja strategija bila bi sakrit se do drugog kruga a pustit Milanovića koji takođe ima problema s egom,jer upravo i on svojim egom i izjavam mobilizira desničarski strah.kaya wrote:Mislim, pa to već izgleda kao neka zajebancija. Mislim vidim da je nekima iza nje neugodno , izgledaju ko skup retardiranih.סמאל wrote:Pa ona ne zna ni čitat,a kamo li iz glave držat govor.Domoljubna patetika kao što se moglo i pretpostavit.
Potpuno je van sebe.
Kakvo rekuperiranje, kampanja je i ima -3% u startu.
U autobus (ne onaj, nadam se) i nazad u kampanju, od Prevlake do Vukovara. :)
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Jesam li samo ja čuo infantilno bahaćenje u “državničkom” govoru: “Neka pobjedi bolji, a to sam ja”?
Dobro, ali popravite Koli preko blagdana...
2015-08-06
Zar to nisu Milanovićeve riječi? Namjerava li to biti predsjednik slučajne države? Kome to treba?סמאל wrote:Podcjenjuete paranoju hrvatske domoljubne katolčadi.Evo,jeba me svak ako nisam znao da će spomenut ,,slučajnu državu'' u ,,govoru''danni1 wrote:je.epikur37 wrote:Jebeno...
Zoki je ostavio daleko bolji dojam od Kolinde...
Preduga je i niš novo ne kaže.
Zoki dominira ovim izborima.
2016-07-22
jastreb wrote:I Hasanbegović je danas bio vidno uznemiren.
Nda, pokušava kapitalizirati škorine glasove svojoj pravaško-cvjećarskoj opciji a činjenica je da su oni 90% protestni glasovi plenkijevog hdz-a a tek 10% autentični pravaški.
2015-08-06
pogrešno, zoka je bahata budaletina i neprihvatljiv ni svjetonazorski niti je prihvatljiv kao vrhovni zapovjednik koji je kao premjer slao specijalnu policiju na invalide DR.jastreb wrote:U pravu si ti.סמאל wrote:Upravo suprotno.Da je bilo koji drugi kandidat na ljevici glatko bi dobio Kolindu,ali ,,slučajna država''...ša jebo te,sad će se dići desničarska kuka i motika,živo i mrtvo,šatoraši i tko sve već,da ta ,,jugokomunistička neman'' ne dođe na Pantovčak.kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokija uz svu mašineriju. Možda bi i mogla za dlaku da nije zvrknula s pameću, al pošto je...ne može.
U neku ruku šteta, bila je pravo zabavna zadnjih mjeseci...
Samo ih treba plašit Mesićom,,ustaškom gujom'' itd....crkva će se takođe maximalno angažirat.
Već su počeli. Za Kolindu će glasati samo zato jer ima "više domoljublja".
Iako,ruku na srce,Zoki je po meni veći domoljub od pola HDZ-a. Naravno aktivirat će se i staro hrvatsko pitanje "Di si bio 91."
Kolindi je drugi mandat unaprijed zajamčen. Ne sumnjaš valjda u to?jastreb wrote:Puhovski se nikada nije ni kandidirao za Predsjednika.Eroo wrote:Puhovski nikad nije ni bio priseban.jastreb wrote:Evo baš Puhovski kaže da bi se trebala negdje maknuti 3 dana da se rekupera.סמאל wrote:Što više priča,sve se više blamira.Njena najbolja strategija bila bi sakrit se do drugog kruga a pustit Milanovića koji takođe ima problema s egom,jer upravo i on svojim egom i izjavam mobilizira desničarski strah.kaya wrote:
Mislim, pa to već izgleda kao neka zajebancija. Mislim vidim da je nekima iza nje neugodno , izgledaju ko skup retardiranih.
Potpuno je van sebe.
A i ti si malo potresen.
2016-07-22
zar si mislio da neće? heh, pa to je jače od njega£otk@ wrote:Jesam li samo ja čuo infantilno bahaćenje u “državničkom” govoru: “Neka pobjedi bolji, a to sam ja”?
סמאל wrote:Pa zar nije ?£otk@ wrote:Jesam li samo ja čuo infantilno bahaćenje u “državničkom” govoru: “Neka pobjedi bolji, a to sam ja”?
Ukoliko dođe do nekog javnog sučeljavanja,pojest će je za doručak.
To sam čuo puno puta za nju...
Milanović u debati ima problem, ako mu uzvrati (a hoće), ako ne napravi gaf (a neće) ispasti će da ga je pobijedila iako mu objektivno nije bila ni blizu. To je fenomen prevelikih očekivanja od njega i premalih za nju.
Drugo bi bilo da on zna graciozno pobijediti u debati, sa stilom. Ide kao tenk, na zastrašivanje.
£otk@-
2019-02-12
Page 15 of 33 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 15 of 33