Predsjednički izbori
Page 22 of 33
Page 22 of 33 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
recimo bila je emisija o ekonomiju, u njemačkoj, pa su usporedili svoju sekundarnu proizvodnju u koju ubrajaju turizam s hrvatskom primarnom-turizmom.Brat Brale wrote:veber wrote:pa i danas države bivše juge žive od doznaka.Brat Brale wrote:pismejker wrote:vuksadinare wrote:....kunu se u tita i sta ti ja znam..a tito je dao upucati kao zeca svakog tko pokusa nelegalno prijeci granicu sfrj-ota...toliko o 'hr inteligenciji napose ljevicarskoj'
ne znam..meni to izgleda kao prilicno cvrst potez..ybtg,reda mora biti..ne moze ti svatko prelaziti granicu kako mu se smisli....
ma debilana jbt. pa svako ko je hteo, pogotovo od 60-ih godina pa nadalje je mogao da emigrira na zapad, a sve da bi jugoslavija ekonomski opstala jer je dobrih 10-15 godina zivela od deviznih doznaka koje su gastarbajteri slali u maticu. potpuno su bile otvorene granice...
Dabome, pogotovo ono pleme sa juga dole. Njima se 70% pokrajinske ekonomije bazira na doznakama iz inostranstva...
isti broj noćenja (nijemci račun na firmu ne računaju kao turiste) i gle čuda? njemačka u sekundarnoj industriji u godini 2018bostvarila je 38 milijardi eura-bez poslovnjaka, a hrvatska u primarnoj industriji sa babama, stričevima i uplatama nas iz inozemstva 12 milijardi.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Jao, Koli prosla! Superiska! Sad cemo sisu da gledamo jos malo i smejemo se... :)
to pitaj one zagovornike ilegalnih migracia i prelazaka drzavnih granica..a najveci su zagovornici upravo ljevicari koji su uzgred kunu u tita a u biti rade skoro sve suprotno od tileta u kojeg se zaklinjuBrat Brale wrote:vuksadinare wrote:glup si tope..ja sam rekao tko je htio prijeci nelegalno granicu sfrj-ota tile ga je dao upucati kao zeca..procitaj jos jednom moj postBrat Brale wrote:pismejker wrote:vuksadinare wrote:....kunu se u tita i sta ti ja znam..a tito je dao upucati kao zeca svakog tko pokusa nelegalno prijeci granicu sfrj-ota...toliko o 'hr inteligenciji napose ljevicarskoj'
ne znam..meni to izgleda kao prilicno cvrst potez..ybtg,reda mora biti..ne moze ti svatko prelaziti granicu kako mu se smisli....
ma debilana jbt. pa svako ko je hteo, pogotovo od 60-ih godina pa nadalje je mogao da emigrira na zapad, a sve da bi jugoslavija ekonomski opstala jer je dobrih 10-15 godina zivela od deviznih doznaka koje su gastarbajteri slali u maticu. potpuno su bile otvorene granice...
Niko nije a priori upucan osim na mestima na kojima se davala mrtva straža. U svakoj zemlji je ilegalan prelazak drž. granice krivično delo, a sledstveno tome zbog čega bi iko morao da prelazi drž. granicu ilegalno kada su već granice otvorene?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Manje-više vam "hr" nounari i "anal-itiĆari" prodaju uvijelk istu foru.epikur37 wrote:
manje više kao i uvijek....jedino je škoro zazelenio slavoniju
Slika je ipak ovaka: (desnica/ljevica)
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
....uglavnom migrante uvaliti u one zupanije koje glasuju za kandidate koji zagovaraju ilegalne prelaske granica laznih 'migranata'...pa da vidim sto ce onda biti...
2015-09-08
veber wrote:daj ne bulazni.vuksadinare wrote:..izvrsio sam analizu pomno...jedina zokijeva prednost u prvom krugu ispred koli i skore je sto je uvjerljivije dobio u podrucjima gdje sdp inace dobija..i to je to..plus poneki postotak vise tamo di nije ocekivao..tako da koli relativno lako ce dobit zokija sa najmanje 6,7% glasova..razlike
svi izbori pokazuju podjeljenost hrvatske i prosječni iq hrvatske.
milanović je dobio u centrima gdje je i veći broj školovanih i inteligentnijih.
škoro je dobio u djelovima "e, baš ću kontra vas, jer ste nas izjebali"-ti će u drugom krugu glasat većinom za pijanu kravu.
kitarovićka je dobila u ruralnim dijelovima dinaridski područja.
sve već viđeneo.
u drugom krugu će se opet glasati protiv, a ne za.
Šta kažeš?
2016-07-22
bosanac tvoj bosanski iq od 164 je odavno poznat.Eroo wrote:veber wrote:daj ne bulazni.vuksadinare wrote:..izvrsio sam analizu pomno...jedina zokijeva prednost u prvom krugu ispred koli i skore je sto je uvjerljivije dobio u podrucjima gdje sdp inace dobija..i to je to..plus poneki postotak vise tamo di nije ocekivao..tako da koli relativno lako ce dobit zokija sa najmanje 6,7% glasova..razlike
svi izbori pokazuju podjeljenost hrvatske i prosječni iq hrvatske.
milanović je dobio u centrima gdje je i veći broj školovanih i inteligentnijih.
škoro je dobio u djelovima "e, baš ću kontra vas, jer ste nas izjebali"-ti će u drugom krugu glasat većinom za pijanu kravu.
kitarovićka je dobila u ruralnim dijelovima dinaridski područja.
sve već viđeneo.
u drugom krugu će se opet glasati protiv, a ne za.
Šta kažeš?
kao i prolazak kravice već u prvom krugu, samo kaj se nije rasplakala jučer.
ekonomski najjači dio hrvatske je glasao za milanovića. ne za njega već protiv tvoje mafijaške stranke i pijane pevaljke.
to je problem hrvatske. ne glasa za, već protiv.
i po sadašnjim analizama vjerovatno će milanović dobit na knap.
ali to je samo odraz toga da je ljudima pun kurac ove politike pa logikom nižeg otpora biraju manje zlo.
2014-12-30
Daklem razbijeno je par mitova. Mit o adz poslusnoj vojsci. Upravo naprotiv. Komunjare su dokazale da su vjerni partijski vojnici. Zatim mit da je dijaspora nesta odlucila. Nije kao ni do sada. Mit o desnicarenju i ustashtvu. Desnica , kako lazna bila , je dobila ispod 1%. Kila mozga??????
2014-04-14
...đapic je konacno otisao u povijest...i nadam se da su u hdz-u konanco skuzili da je on vise neuporabljiv kao trojanski konj...
2015-09-08
Nego, kako ce forumasi glasati u drugom krugu? Ko je za rosavog a ko za sisu?
Stanojko wrote:Nego, kako ce forumasi glasati u drugom krugu? Ko je za rosavog a ko za sisu?
Undeadovi svi za čokolindu...
Guest- Guest
Ajd raja, nepismena je, jebiga, ali onoliko protivkandidata...sve politički nepismeno.abraham wrote:Daklem razbijeno je par mitova. Mit o adz poslusnoj vojsci. Upravo naprotiv. Komunjare su dokazale da su vjerni partijski vojnici. Zatim mit da je dijaspora nesta odlucila. Nije kao ni do sada. Mit o desnicarenju i ustashtvu. Desnica , kako lazna bila , je dobila ispod 1%. Kila mozga??????
2016-07-22
Di? džaba ti crtačka sposobnost(kurs za autocad), još uvijek si nepismen... Da si samo politički, ajd...veber wrote:ekonomski najjači dio hrvatske je glasao za milanovića.Eroo wrote:
Šta kažeš?
Last edited by Eroo on 23/12/2019, 11:05; edited 1 time in total
2016-07-22
sdp i hdz su imali trojance u ovim slabijim kandidatima ili cirkusantima...sdp peovicku...koja je ideoloski bila rigidna i samim time od sebe gurnula birace lijeve provijencije prema zokiju....a hdz je imao đapica i kolakusica...đaic je propao i nije nista pomogao hdz-u..dok je kolakusic ipak donekle uspio gricnuti skori 2,3% glasova u korist kolinde
2015-09-08
...i Škoru. Malo li je.vuksadinare wrote:sdp i hdz su imali trojance u ovim slabijim kandidatima ili cirkusantima...sdp peovicku...koja je ideoloski bila rigidna i samim time od sebe gurnula birace lijeve provijencije prema zokiju....a hdz je imao đapica i kolakusica...đaic je propao i nije nista pomogao hdz-u..dok je kolakusic ipak donekle uspio gricnuti skori 2,3% glasova u korist kolinde
Nego, jel glasaš za Milanovića u drugom Krugu?
2016-07-22
ne ponavljam se..pronađi moj post od jucer...drugi znaju sto sam rekaoEroo wrote:...i Škoru. Malo li je.vuksadinare wrote:sdp i hdz su imali trojance u ovim slabijim kandidatima ili cirkusantima...sdp peovicku...koja je ideoloski bila rigidna i samim time od sebe gurnula birace lijeve provijencije prema zokiju....a hdz je imao đapica i kolakusica...đaic je propao i nije nista pomogao hdz-u..dok je kolakusic ipak donekle uspio gricnuti skori 2,3% glasova u korist kolinde
2015-09-08
Da, vjerujemo da vam fali smijeha.Stanojko wrote:Jao, Koli prosla! Superiska! Sad cemo sisu da gledamo jos malo i smejemo se... :)
Nakon one tragedije od vaseg predsjednika.;-D
sad će opet poplaviti, milanče jednostavno nije opcijaepikur37 wrote:
manje više kao i uvijek....jedino je škoro zazelenio slavoniju
Maggie19 wrote:Da, vjerujemo da vam fali smijeha.Stanojko wrote:Jao, Koli prosla! Superiska! Sad cemo sisu da gledamo jos malo i smejemo se... :)
pazi razlika je u tome sto je nas poremecen i pokvaren, a kolinda je glupa ko kurac...
Guest- Guest
Ne pratim ja nikoga na ovom forumu, ta nisam Veber, pa tako ni tebe.vuksadinare wrote:ne ponavljam se..pronađi moj post od jucer...drugi znaju sto sam rekaoEroo wrote:...i Škoru. Malo li je.vuksadinare wrote:sdp i hdz su imali trojance u ovim slabijim kandidatima ili cirkusantima...sdp peovicku...koja je ideoloski bila rigidna i samim time od sebe gurnula birace lijeve provijencije prema zokiju....a hdz je imao đapica i kolakusica...đaic je propao i nije nista pomogao hdz-u..dok je kolakusic ipak donekle uspio gricnuti skori 2,3% glasova u korist kolinde
Odgovori ako hoćeš, a i ne moraš.
2016-07-22
Govoriš o drugoj osobi HQ za NATO.Brat Brale wrote:Maggie19 wrote:Da, vjerujemo da vam fali smijeha.Stanojko wrote:Jao, Koli prosla! Superiska! Sad cemo sisu da gledamo jos malo i smejemo se... :)
pazi razlika je u tome sto je nas poremecen i pokvaren, a kolinda je glupa ko kurac...
2016-07-22
Page 22 of 33 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 22 of 33