Predsjednički izbori
Page 20 of 33
Page 20 of 33 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
..i toga ima....ali znam dobro da su za kolakusica glasali brdo onih koji su desnica po vokaciji...jer kolakusic je iz karamarkovog tabora..on ga je i htio za ministra pravosuđa u svojoj vladi...danas i sinoc se vec cesu....ali sto je tu je sad....kad sve zbrojis suverenisticka opcija na zadnja dva izbora eu parlamentarnim i predsjednickim odlicno je prosla...a proci ce i na parlamentarnim..i ovima u hdz-u ako ovo nije upozorenje ne zna sto je...ali nec eim biti jer su ziherasi..plenki nece i ne smije u koaliciju sa suverenistickim opcijama zbog brisela...mada realno hdz-u ako zeli biti opet u vlasti jedino moze pomoci suverenisticka opcija...ali ziherastvo oporbe unutar hdz-u plenkiju ce prevagnuti...na plenkijevu stranu....jucer sam odjebao takve hdzovce....kad su poceli pricati kad kolinda pobjedi mi cemo onda plenkija..ja sam ih odmah sasjekao..necete vi nista..jer vam u pravom trenutku proradi ona zica kako sacuvati privilegije...to se pokazalo nakon europarlamentarnih izbora i sad...kako cete nekog rusiti ako kolinda pobjedi samim time je plenki ojacao svoju fotelju..nemojte s ekladiti da ce kolinda stati na vasu stranu ja se ne bi kladio...T. wrote:Kratkovidne ovce...vuksadinare wrote:..inace 80% kolakusicevih glasaca je desne provijencije i to je ono najgore...ne razumije kkako nisu procjenili ispravno da kolakusic nije taj...sad kukaju..ma jebite se..
Škoro je izgubio glasove onih koji nisu izašli...
Znam po mojima, svi će za škoru a svi ostali doma...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
daj ne bulazni.vuksadinare wrote:..izvrsio sam analizu pomno...jedina zokijeva prednost u prvom krugu ispred koli i skore je sto je uvjerljivije dobio u podrucjima gdje sdp inace dobija..i to je to..plus poneki postotak vise tamo di nije ocekivao..tako da koli relativno lako ce dobit zokija sa najmanje 6,7% glasova..razlike
svi izbori pokazuju podjeljenost hrvatske i prosječni iq hrvatske.
milanović je dobio u centrima gdje je i veći broj školovanih i inteligentnijih.
škoro je dobio u djelovima "e, baš ću kontra vas, jer ste nas izjebali"-ti će u drugom krugu glasat većinom za pijanu kravu.
kitarovićka je dobila u ruralnim dijelovima dinaridski područja.
sve već viđeneo.
u drugom krugu će se opet glasati protiv, a ne za.
2014-12-30
...drugo ako hoces rusiti plenkija na unutar stranackim izborima onda ta oporba mora imati jendog jakog kandidata a ne deset...jer se glasovi razbucuju...tako da budale ne kuze da igraju za plenkija...da su podrzali škoru vec danas bi plenki bio bivsi....a neko od njih zasjeo u fotelju hdz-a..ali ziher je ziher..dobra je i fotelja predsjednika mjesne zajednice
2015-09-08
školoani ljudi a hoce da im se migranti setaju po dvoristima...fala na takvim skolovanim ziherasima i bezmudasima..ne od danas od uvijek...skolovani a biraju tipa koji ne postuje granice svoje kuce i koji npr.kaze nije srbija kriva vec Suljo..a tko bira vucica?...svemirci...i po n-ti put dokazano da je 'hr' inteligencija jedna od gorih u svijetu a prvi u licemjerjuveber wrote:daj ne bulazni.vuksadinare wrote:..izvrsio sam analizu pomno...jedina zokijeva prednost u prvom krugu ispred koli i skore je sto je uvjerljivije dobio u podrucjima gdje sdp inace dobija..i to je to..plus poneki postotak vise tamo di nije ocekivao..tako da koli relativno lako ce dobit zokija sa najmanje 6,7% glasova..razlike
svi izbori pokazuju podjeljenost hrvatske i prosječni iq hrvatske.
milanović je dobio u centrima gdje je i veći broj školovanih i inteligentnijih.
škoro je dobio u djelovima "e, baš ću kontra vas, jer ste nas izjebali"-ti će u drugom krugu glasat većinom za pijanu kravu.
kitarovićka je dobila u ruralnim dijelovima dinaridski područja.
sve već viđeneo.
u drugom krugu će se opet glasati protiv, a ne za.
2015-09-08
A šta te briga ? Neka Plenkya još malo.vuksadinare wrote:...drugo ako hoces rusiti plenkija na unutar stranackim izborima onda ta oporba mora imati jendog jakog kandidata a ne deset...jer se glasovi razbucuju...tako da budale ne kuze da igraju za plenkija...da su podrzali škoru vec danas bi plenki bio bivsi....a neko od njih zasjeo u fotelju hdz-a..ali ziher je ziher..dobra je i fotelja predsjednika mjesne zajednice
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne baš pošto je tamo glasalo tek 719 ljudi.pizzon wrote:kolinda pobedila u srbiji
interesantan podataka
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:837642-Kolinda-odnela-ubedljivu-pobedu-u-Srbiji
Jedina je došla na ideju da postavi bilbord u Subotici...
Guest- Guest
Pa šta niste dopustili ?Brat Brale wrote:RayMabus wrote:Ne baš pošto je tamo glasalo tek 719 ljudi.pizzon wrote:kolinda pobedila u srbiji
interesantan podataka
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:837642-Kolinda-odnela-ubedljivu-pobedu-u-Srbiji
Ono izbori u Srbiji , plakat od Vučica u Hrvatskoj , pa ok , plati najam plakata pa lipi šta oćeš ako nije nešto protuzakonito.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa šta niste dopustili ?Brat Brale wrote:RayMabus wrote:Ne baš pošto je tamo glasalo tek 719 ljudi.pizzon wrote:kolinda pobedila u srbiji
interesantan podataka
Ono izbori u Srbiji , plakat od Vučica u Hrvatskoj , pa ok , plati najam plakata pa lipi šta oćeš ako nije nešto protuzakonito.
Zakupila žena bilbord. Ko joj može zabraniti, a pogotovo u sredini gde je hrvatski jedan od službenih jezika a lokalni hrvati bitan politički faktor na lokalu?
Guest- Guest
Izbori u Srbiji , Šešelj stavi plakat u Hrvatskoj , uredno plati.
Pa šta je tu problem ? Uopće nikakvog problema nema. Morate pustit ljude da imaju izbore.
Pa šta je tu problem ? Uopće nikakvog problema nema. Morate pustit ljude da imaju izbore.
2014-04-11
Banditi.pismejker wrote:Longi tko je dobia izbore u ovom krugu?
2014-04-11
....kunu se u tita i sta ti ja znam..a tito je dao upucati kao zeca svakog tko pokusa nelegalno prijeci granicu sfrj-ota...toliko o 'hr inteligenciji napose ljevicarskoj'
2015-09-08
vuksadinare wrote:....kunu se u tita i sta ti ja znam..a tito je dao upucati kao zeca svakog tko pokusa nelegalno prijeci granicu sfrj-ota...toliko o 'hr inteligenciji napose ljevicarskoj'
Ne baljezgaj, molim te...
Povraćam na uši kada pročitam gluposti koje pišeš.
Guest- Guest
SVI su oni banditi,neki vise,neki josh i vise..RayMabus wrote:Banditi.pismejker wrote:Longi tko je dobia izbore u ovom krugu?
Guest- Guest
...ku'šBrat Brale wrote:vuksadinare wrote:....kunu se u tita i sta ti ja znam..a tito je dao upucati kao zeca svakog tko pokusa nelegalno prijeci granicu sfrj-ota...toliko o 'hr inteligenciji napose ljevicarskoj'
Ne baljezgaj, molim te...
Povraćam na uši kada pročitam gluposti koje pišeš.
2015-09-08
vuksadinare wrote:....kunu se u tita i sta ti ja znam..a tito je dao upucati kao zeca svakog tko pokusa nelegalno prijeci granicu sfrj-ota...toliko o 'hr inteligenciji napose ljevicarskoj'
ne znam..meni to izgleda kao prilicno cvrst potez..ybtg,reda mora biti..ne moze ti svatko prelaziti granicu kako mu se smisli....
Guest- Guest
U Osijeku, u kojem je nekad bio gradonačelnik, Đapić je dobio manje od jedan posto glasova.
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/peovic-skoro-je-pao-zbog-mene-1368211 - m.vecernji.hr
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/peovic-skoro-je-pao-zbog-mene-1368211 - m.vecernji.hr
pismejker wrote:vuksadinare wrote:....kunu se u tita i sta ti ja znam..a tito je dao upucati kao zeca svakog tko pokusa nelegalno prijeci granicu sfrj-ota...toliko o 'hr inteligenciji napose ljevicarskoj'
ne znam..meni to izgleda kao prilicno cvrst potez..ybtg,reda mora biti..ne moze ti svatko prelaziti granicu kako mu se smisli....
ma debilana jbt. pa svako ko je hteo, pogotovo od 60-ih godina pa nadalje je mogao da emigrira na zapad, a sve da bi jugoslavija ekonomski opstala jer je dobrih 10-15 godina zivela od deviznih doznaka koje su gastarbajteri slali u maticu. potpuno su bile otvorene granice...
Guest- Guest
Blamaža od čovika općenito...mutava baštarda wrote:U Osijeku, u kojem je nekad bio gradonačelnik, Đapić je dobio manje od jedan posto glasova.
Od politike do športa...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Brat Brale wrote:pismejker wrote:vuksadinare wrote:....kunu se u tita i sta ti ja znam..a tito je dao upucati kao zeca svakog tko pokusa nelegalno prijeci granicu sfrj-ota...toliko o 'hr inteligenciji napose ljevicarskoj'
ma debilana jbt. pa svako ko je hteo, pogotovo od 60-ih godina pa nadalje je mogao da emigrira na zapad, a sve da bi jugoslavija ekonomski opstala jer je dobrih 10-15 godina zivela od deviznih doznaka koje su gastarbajteri slali u maticu. potpuno su bile otvorene granice...
Tocno....
Guest- Guest
Page 20 of 33 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 20 of 33