desnica sada konačno ima autentičnog kandidata
Page 1 of 1
desnica sada konačno ima autentičnog kandidata
Čelnik stranke Desno Anto Đapić u ponedjeljak je DIP-u predao svoju kandidaturu za predsjednika Republike, tvrdi da je prikupio oko 13.000 potpisa potpore, najavljuje kako će mu program biti otvaranje pitanja hrvatskog identiteta te poručuje kako hrvatska desnica sada ima svog autentičnog kandidata.
“O hrvatskom imenu i prezimenu, dakle hrvatskom identitetu može odlučivati samo hrvatski narod i ja se doživljavam kao kandidat čuvara povijesnog hrvatskog identiteta bez kojeg nema hrvatskog niti prosperiteta, a niti hrvatske budućnosti. To je moj program koji živim cijeli svoj život. Dakle, prije stvaranja obnovljene hrvatske države, tijekom Domovinskog rata i naravno u svom višedesetljetnom radu u kojem sam uvijek isticao da je obrana identiteta obrana Hrvatske”, rekao je Anto Đapić novinarima u Saboru.
Zahvalio je svim volonterima i brojnim prijateljima “starim pravašima”, HOS-ovcima koji su im pomogli u zahtjevnom poslu prikupljanja potpisa koji im, kako kaže, daju dodatni motiv da u kampanji koja je pred njima daju sve od sebe.
“Držim da sada, u ovom trenutku hrvatska desnica ima svog autentičnog kandidata i da ću itekako kvalitetno, s iskustvom, znanjem, a prije svega moćnim programom okrenuti kompletnu kampanju i njen dosadašnji tijek. Dakle, ništa neće biti isto nakon današnje naše predaje kandidature i nadam se i usvajanja. Ulazimo u jedno posve novo razdoblje političke kampanje za predsjednika države u kojoj se nadam da mogu okrenuti nacionalnu desnu javnost u potpunosti za sebe”, istaknuo je.
Predsjednik države, kaže, predstavlja simboliku hrvatske državnosti, a do sada o tome nije bilo praktički niti govora. “Ja ću to pokušati okrenuti na posve jedan drugi pravac, otvarati pitanja na koja će svi moji protukandidati trebati dati odgovor. Konačno, imat ćemo priliku nakon objave kandidacijskih lista uspoređivati programe. Do sada to nije bilo moguće jer do sada su bili takozvani favoriti koji su nastali favoriti temeljem činjenica da su članovi velikih stranaka, da imaju ankete”, tvrdi Đapić.
“O hrvatskom imenu i prezimenu, dakle hrvatskom identitetu može odlučivati samo hrvatski narod i ja se doživljavam kao kandidat čuvara povijesnog hrvatskog identiteta bez kojeg nema hrvatskog niti prosperiteta, a niti hrvatske budućnosti. To je moj program koji živim cijeli svoj život. Dakle, prije stvaranja obnovljene hrvatske države, tijekom Domovinskog rata i naravno u svom višedesetljetnom radu u kojem sam uvijek isticao da je obrana identiteta obrana Hrvatske”, rekao je Anto Đapić novinarima u Saboru.
Zahvalio je svim volonterima i brojnim prijateljima “starim pravašima”, HOS-ovcima koji su im pomogli u zahtjevnom poslu prikupljanja potpisa koji im, kako kaže, daju dodatni motiv da u kampanji koja je pred njima daju sve od sebe.
“Držim da sada, u ovom trenutku hrvatska desnica ima svog autentičnog kandidata i da ću itekako kvalitetno, s iskustvom, znanjem, a prije svega moćnim programom okrenuti kompletnu kampanju i njen dosadašnji tijek. Dakle, ništa neće biti isto nakon današnje naše predaje kandidature i nadam se i usvajanja. Ulazimo u jedno posve novo razdoblje političke kampanje za predsjednika države u kojoj se nadam da mogu okrenuti nacionalnu desnu javnost u potpunosti za sebe”, istaknuo je.
Predsjednik države, kaže, predstavlja simboliku hrvatske državnosti, a do sada o tome nije bilo praktički niti govora. “Ja ću to pokušati okrenuti na posve jedan drugi pravac, otvarati pitanja na koja će svi moji protukandidati trebati dati odgovor. Konačno, imat ćemo priliku nakon objave kandidacijskih lista uspoređivati programe. Do sada to nije bilo moguće jer do sada su bili takozvani favoriti koji su nastali favoriti temeljem činjenica da su članovi velikih stranaka, da imaju ankete”, tvrdi Đapić.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: desnica sada konačno ima autentičnog kandidata
Rekao je i kako se prije 10 godina povukao iz politike te da je više bio napadan od tzv. “kripto desnice” nego od ljevice, pa je tako bilo i posljednjih šest mjeseci kada je najavio mogućnost kandidature.
U kampanji će, kaže, pokušati nametnuti “žestoku političku utakmicu” koja se neće svoditi na najsitnija podmetanja profila je li netko nekome bio na rođendanu, je li imao nekakvu tortu i slično.
“Moja su pitanja pitanja identiteta hrvatskog naroda. Smatram da je on ugrožen političkim srpstvom u Hrvatskoj, da je ugrožen lažnim antifašizmom u Hrvatskoj, da je ugrožen sa migrantskim krizama koje se prema Hrvatskoj u valovima kreću, da je ugrožen prema položaju Hrvata u BiH, a to znači cijelog hrvatskog naroda. Ugrožen je dezintegracijom hrvatskog naroda u cjelini”, ustvrdio je Đapić te najavio da su to teme koje će u kampanji za predsjednika Republike otvarati i nuditi rješenja za svako od tih pitanja.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/eto-i-anto-dapic-je-usao-u-utrku-za-predsjednika-kaze-kako-desnica-sada-konacno-ima-autenticnog-kandidata/
U kampanji će, kaže, pokušati nametnuti “žestoku političku utakmicu” koja se neće svoditi na najsitnija podmetanja profila je li netko nekome bio na rođendanu, je li imao nekakvu tortu i slično.
“Moja su pitanja pitanja identiteta hrvatskog naroda. Smatram da je on ugrožen političkim srpstvom u Hrvatskoj, da je ugrožen lažnim antifašizmom u Hrvatskoj, da je ugrožen sa migrantskim krizama koje se prema Hrvatskoj u valovima kreću, da je ugrožen prema položaju Hrvata u BiH, a to znači cijelog hrvatskog naroda. Ugrožen je dezintegracijom hrvatskog naroda u cjelini”, ustvrdio je Đapić te najavio da su to teme koje će u kampanji za predsjednika Republike otvarati i nuditi rješenja za svako od tih pitanja.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/eto-i-anto-dapic-je-usao-u-utrku-za-predsjednika-kaze-kako-desnica-sada-konacno-ima-autenticnog-kandidata/
2014-04-12
u ovom trenutku hrvatska desnica ima svog autentičnog kandidata i da ću itekako kvalitetno, s iskustvom, znanjem, a prije svega moćnim programom okrenuti kompletnu kampanju i njen dosadašnji tijek.
ono kad jutri otvoris okice a smijesak od uha do uha
2014-04-12
Čuo sam ga jučer na radiju... Ovo idu razjebat Škoru...
ne moze skoru razjebati nitko ponajmanje ovaj đapic...ne cujes ga i ne vidis jedino od izbora do izbora i uvijek kd nesto zapne hdz-u ili hdz-ovom kandidatu za predsjednika..uostalom ne kuzim zsto spasavati nekoga ko se ne zeli spasiti mislim na kolindu..tu se ne radi o spasavanju kolinde vec plenkovica..jucer je kolinda imala predizborni skup u hypo centru...i taj skup je prosao n ataj nacin kao d aje plenki kandidat za predsjednika a ne kolinda..jedan hdzovac mi je pricao doslovno da je plenki odrzao govor u kojem je 90% hvalio sebe...5% je govorio o milanovicu a 5% o kolindi kao kandidatu..ovi nisu vjerovali sto on govori..cak je i jandrokovic vrtio glavom kad je on govorio...mutava baštarda wrote:Čuo sam ga jučer na radiju... Ovo idu razjebat Škoru...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
logicno plenki zna da je u velikoj gabuli ako koli ne pobjedi..ne znam tko je na tv spomenuo ali je doslovno rekao da tesko plenkiju ako koli izgubi...da ce ono cipelarenje sanadera kad je otisao biti mala beba naspram plenkijevog cipelarenja..
2015-09-08
Aktivirao se na daljinski iz HDZ-a.
Inace potpuno istrosen lik. Karikatura.
Tko njemu da glas ili mu je odjednom podebljan konto u banki ili mu je IQ 30. Druge nema.
Tko njemu da glas ili mu je odjednom podebljan konto u banki ili mu je IQ 30. Druge nema.
Guest- Guest
...kaze anto nije on hdz-ov igrac..ali uredno se javi samo od izbora do izbora kada ovima treba da postavi minu pod konkurenciju..Joker wrote:Aktivirao se na daljinski iz HDZ-a.
2015-09-08
inace anto je debelo duzan hdz-u..do kraja zivota mora odplacivati dug..jebeno je to kad si duzan..htio bi pobjeci ali omca se jos vise zategne onda moras ciniti usluge da bar malo olabavi i tako se ciklus ponavlja
2015-09-08
Caprazlije u plamenu gore.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nije on desnica, on je guska u magli
to su samo debi u strahu velke oci
to su samo debi u strahu velke oci
2014-04-19
Čaprazlije su samo jedna generacija đapića... Bitelić je par stoljeća, a mislim da su došli iz CG odnosno MNjastreb wrote:Caprazlije u plamenu gore.
jedan dio đapica mi mogao vuci korijene iz CG ali neki podaci govore da su dosli iz bugojnamutava baštarda wrote:Čaprazlije su samo jedna generacija đapića... Bitelić je par stoljeća, a mislim da su došli iz CG odnosno MNjastreb wrote:Caprazlije u plamenu gore.
2015-09-08
debotoijusto wrote:tvrdi da je prikupio oko 13.000 potpisa potpore
ae
kuščević brojio i potvrdio
Da , točno.Joker wrote:Aktivirao se na daljinski iz HDZ-a.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Đapeta je nar.heroj iz Bitelića.vuksadinare wrote:jedan dio đapica mi mogao vuci korijene iz CG ali neki podaci govore da su dosli iz bugojnamutava baštarda wrote:Čaprazlije su samo jedna generacija đapića... Bitelić je par stoljeća, a mislim da su došli iz CG odnosno MNjastreb wrote:Caprazlije u plamenu gore.
Nije Srbin koji išo nije
Na Čelebić i na Čaprazlije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:debotoijusto wrote:tvrdi da je prikupio oko 13.000 potpisa potpore
ae
kuščević brojio i potvrdio
Ma odi u kurac ....
Guest- Guest
Similar topics
» Đapić:'Ako mene kao autentičnog desničara,domoljuba,uguzoljuba ne izaberete kao jedinog predstavnika propadosmo'
» intervju kandidata za premijera
» Što vam se sviđa kod predsjedničkog kandidata M.Kolakušića, a što ne?
» i mi imamo kandidata za darwin award
» Neizvjesna borba troje kandidata
» intervju kandidata za premijera
» Što vam se sviđa kod predsjedničkog kandidata M.Kolakušića, a što ne?
» i mi imamo kandidata za darwin award
» Neizvjesna borba troje kandidata
Page 1 of 1