i mi imamo kandidata za darwin award
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
i mi imamo kandidata za darwin award
http://www.dnevno.hr/vijesti/crna-kronika/prva-zrtva-ultre-splicanin-progutao-paket-marihuane-ugusio-se-bjezeci-do-policije-1043900/
da ne budu uvijek samo ameri
da ne budu uvijek samo ameri
za vrećicu marice bi dobio samo prekršajnu ionako
inače na ultri mislim da nema nikog ko nema ništa u sebi ili kod sebe
darwin award uspješno bez konkurencije nosi udbaško ustaška paramilicija.
Guest- Guest
Re: i mi imamo kandidata za darwin award
Murija natjerava djecu na Ultri ili deložira, a tam di se kriminal odvija nema ih ni u tragovima. Npr. u kosom tornju.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Murija natjerava djecu na Ultri ili deložira, a tam di se kriminal odvija nema ih ni u tragovima. Npr. u kosom tornju.
zamisli ironiju mladić se u marici ugušio u marici.
Guest- Guest
Eva_ wrote:Murija natjerava djecu na Ultri ili deložira, a tam di se kriminal odvija nema ih ni u tragovima. Npr. u kosom tornju.
to im nije u opisu radnog mjesta.
Guest- Guest
Pa obitelj ima osnove tužit državu. I kakvi su to murjaci koji ne znaju prvu pomoć pružit. Heimlichov zahvat bi ga spasio.
2017-03-21
Jedan Čobanin koji državi duguje 38 milujuna Kuna uživa u kupanju na moru(nakon što je odgulio par krumpijera),a ovamo se hapse klinci sa travom,ili ekcentrici koji preko fejsa sprdaju Plenkovića i Košića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eva_ wrote:Pa obitelj ima osnove tužit državu. I kakvi su to murjaci koji ne znaju prvu pomoć pružit. Heimlichov zahvat bi ga spasio.
to je ubojstvo. tužit državu ili ubit nekoliko policjota za odmazdu. sad će metilda okrenit telefun...
Guest- Guest
jastreb wrote:Jedan Čobanin koji državi duguje 38 milujuna Kuna uživa u kupanju na moru(nakon što je odgulio par krumpijera),a ovamo se hapse klinci sa travom,ili ekcentrici koji preko fejsa sprdaju Plenkovića i Košića.
šta ja sam ekscentričan ?
Guest- Guest
A zar si ti hapšen?Gnječ wrote:jastreb wrote:Jedan Čobanin koji državi duguje 38 milujuna Kuna uživa u kupanju na moru(nakon što je odgulio par krumpijera),a ovamo se hapse klinci sa travom,ili ekcentrici koji preko fejsa sprdaju Plenkovića i Košića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sto su ga vezali, kakve su to gluposti, uostalom da iko u policiji ima tri kurca pojma ne bi iso ganjat djecu na ovakvim manifestacijama jer je za ocekivat da su pod uticajem necega I da moze bit opasno za zdravlje djece. Cisto sumnjam da je on guto tu kesicu al ajde, vidicemo. Ode momak bezveze
2014-04-19
jastreb wrote:A zar si ti hapšen?Gnječ wrote:jastreb wrote:Jedan Čobanin koji državi duguje 38 milujuna Kuna uživa u kupanju na moru(nakon što je odgulio par krumpijera),a ovamo se hapse klinci sa travom,ili ekcentrici koji preko fejsa sprdaju Plenkovića i Košića.
pa jesam više puta i u SFRJ i u NDH.
Guest- Guest
A da se slučjno koji obukel u gabaleju i imal ruksak na leđima, bježali bi murjaci od njega. To treba biti outfit za sitne dilere trave, pa će ih murija zaobilazit.
2017-03-21
Gnječ wrote:jastreb wrote:A zar si ti hapšen?Gnječ wrote:jastreb wrote:Jedan Čobanin koji državi duguje 38 milujuna Kuna uživa u kupanju na moru(nakon što je odgulio par krumpijera),a ovamo se hapse klinci sa travom,ili ekcentrici koji preko fejsa sprdaju Plenkovića i Košića.
ti ne moš u zatvor jer si neuračunljiv samo na rab
Eva_ wrote:A da se slučjno koji obukel u gabaleju i imal ruksak na leđima, bježali bi murjaci od njega. To treba biti outfit za sitne dilere trave, pa će ih murija zaobilazit.
ma trebali su drotovima ispod vozila bacit bombu, granatu, nešto eksplozivno da se poseru u gaće.
Guest- Guest
marcellus wrote:Gnječ wrote:jastreb wrote:A zar si ti hapšen?Gnječ wrote:jastreb wrote:Jedan Čobanin koji državi duguje 38 milujuna Kuna uživa u kupanju na moru(nakon što je odgulio par krumpijera),a ovamo se hapse klinci sa travom,ili ekcentrici koji preko fejsa sprdaju Plenkovića i Košića.
ti ne moš u zatvor jer si neuračunljiv samo na rab
neće me ni na rabu kažu da sam težak slučaj i za njih jedino da me drito bace na trafostanicu. tako da policjoti me neće, medicina je digla ruke od mene i sad se samo uzdam u se i u moje kljuse.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Darwin award goes to...
» Darwin Award
» darwin award 2021
» darwin award video
» Darwin award - Serbia edition
» Darwin Award
» darwin award 2021
» darwin award video
» Darwin award - Serbia edition