Što vam se sviđa kod predsjedničkog kandidata M.Kolakušića, a što ne?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Što vam se sviđa kod predsjedničkog kandidata M.Kolakušića, a što ne?
Često u razgovoru s drugim ljudima o njemu, čujem primjedbe na račun da je hladan i čudan.
Nedostaje li mu doza populizma?
dijagram-
2015-08-09
Re: Što vam se sviđa kod predsjedničkog kandidata M.Kolakušića, a što ne?
Ja san za njega čuja tek kad je dobija eu izbore. A ono to mi je rezervna opcija uz Škoru. Bori se protiv korupcije. Ok sve. Nije moj prvi favorit al jest rezervni.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Molim ozbiljne odgovore :)dijagram wrote:Kosa mu je ok
(ovo podsjeća na riječ pjesme: ..netko me sabotira..)
Zbog čega smatraš da je Škoro bolji kandidat?RayMabus wrote:Ja san za njega čuja tek kad je dobija eu izbore. A ono to mi je rezervna opcija uz Škoru. Bori se protiv korupcije. Ok sve. Nije moj prvi favorit al jest rezervni.
ništa, sve...
populizam mu srednje ime , cuj nedostaje li...mativka wrote:Često u razgovoru s drugim ljudima o njemu, čujem primjedbe na račun da je hladan i čudan.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Tip je ok, malo drukčiji, baš kako treba.mativka wrote:Molim ozbiljne odgovore :)dijagram wrote:Kosa mu je ok
dijagram-
2015-08-09
Molim obrazloženje koje je u skladu s izrijekom ;)T. wrote:ništa, sve...
Pa ne smatram da je bolji ili lošiji. Nisam se još odlučio al jedan od njih dobiva moj glas. Bitno je glasati protiv HDZ/SDP ekipe. Škoro ima više izgleda za drugi krug pa da ga proguram.mativka wrote:Zbog čega smatraš da je Škoro bolji kandidat?RayMabus wrote:Ja san za njega čuja tek kad je dobija eu izbore. A ono to mi je rezervna opcija uz Škoru. Bori se protiv korupcije. Ok sve. Nije moj prvi favorit al jest rezervni.
2014-04-11
Kako ono tvom favoritu glasi slogan?debotoijusto wrote:populizam mu srednje ime , cuj nedostaje li...mativka wrote:Često u razgovoru s drugim ljudima o njemu, čujem primjedbe na račun da je hladan i čudan.
Po čemu ga smatraš drugačijim?dijagram wrote:Tip je ok, malo drukčiji, baš kako treba.mativka wrote:Molim ozbiljne odgovore :)dijagram wrote:Kosa mu je ok
Samo zato jer naginje desno?RayMabus wrote:Pa ne smatram da je bolji ili lošiji. Nisam se još odlučio al jedan od njih dobiva moj glas. Bitno je glasati protiv HDZ/SDP ekipe. Škoro ima više izgleda za drugi krug pa da ga proguram.mativka wrote:Zbog čega smatraš da je Škoro bolji kandidat?RayMabus wrote:Ja san za njega čuja tek kad je dobija eu izbore. A ono to mi je rezervna opcija uz Škoru. Bori se protiv korupcije. Ok sve. Nije moj prvi favorit al jest rezervni.
Svi vide da je drukciji. Steta sto nije lijep kp ja, imao bi sanse. Dobro mi vidit kako ga se mnogi boje.mativka wrote:Po čemu ga smatraš drugačijim?dijagram wrote:Tip je ok, malo drukčiji, baš kako treba.mativka wrote:Molim ozbiljne odgovore :)dijagram wrote:Kosa mu je ok
dijagram-
2015-08-09
Pokušaj biti ozbiljan pa odgovori: Zbog čega ga se boje?dijagram wrote:Svi vide da je drukciji. Steta sto nije lijep kp ja, imao bi sanse. Dobro mi vidit kako ga se mnogi boje.mativka wrote:Po čemu ga smatraš drugačijim?dijagram wrote:Tip je ok, malo drukčiji, baš kako treba.mativka wrote:Molim ozbiljne odgovore :)dijagram wrote:Kosa mu je ok
Pa nije ni Kolakušić ljevičar da bi sad to nešto igralo šta je Škoro desno a nije ni Škoro toliko desno nego je ipak neki centar tako nisu nešto previše desno njih dvojica da bi mi to bilo neko mjerilo.mativka wrote:Samo zato jer naginje desno?RayMabus wrote:Pa ne smatram da je bolji ili lošiji. Nisam se još odlučio al jedan od njih dobiva moj glas. Bitno je glasati protiv HDZ/SDP ekipe. Škoro ima više izgleda za drugi krug pa da ga proguram.mativka wrote:Zbog čega smatraš da je Škoro bolji kandidat?RayMabus wrote:Ja san za njega čuja tek kad je dobija eu izbore. A ono to mi je rezervna opcija uz Škoru. Bori se protiv korupcije. Ok sve. Nije moj prvi favorit al jest rezervni.
2014-04-11
A jel ti u potpunosti razumiješ što tko govori i tko što nudi?RayMabus wrote:Pa nije ni Kolakušić ljevičar da bi sad to nešto igralo šta je Škoro desno a nije ni Škoro toliko desno nego je ipak neki centar tako nisu nešto previše desno njih dvojica da bi mi to bilo neko mjerilo.mativka wrote:Samo zato jer naginje desno?RayMabus wrote:Pa ne smatram da je bolji ili lošiji. Nisam se još odlučio al jedan od njih dobiva moj glas. Bitno je glasati protiv HDZ/SDP ekipe. Škoro ima više izgleda za drugi krug pa da ga proguram.mativka wrote:Zbog čega smatraš da je Škoro bolji kandidat?RayMabus wrote:Ja san za njega čuja tek kad je dobija eu izbore. A ono to mi je rezervna opcija uz Škoru. Bori se protiv korupcije. Ok sve. Nije moj prvi favorit al jest rezervni.
odlučan sa stavom, direktan, otvoren, udaran, pozitivan, domoljuban, pametan, obrazovanmativka wrote:Često u razgovoru s drugim ljudima o njemu, čujem primjedbe na račun da je hladan i čudan.
ni malo ne djeluje šarlatanski
narod treba odlučiti da li je za glumce, cirkusante ili želi prave promjene koje on nudi
mislim da bi ponio slavu da mu Škoru nisu izbacili
inače i jedan i drugi su nikli iz desnice
Za Mislava sam uvjerena da bi donosio Hrvatskije odluke
ne bi se prodao ni komunjarama, ni srbima, ni muslićima
tj mislim da nikoga od njih ne drži za braću.... što mene često izbacuje iz takta
immortal-
2014-04-16
taj bi bez trte mrte , bez mrvice greške obavio sve što kažemativka wrote:Pokušaj biti ozbiljan pa odgovori: Zbog čega ga se boje?dijagram wrote:Svi vide da je drukciji. Steta sto nije lijep kp ja, imao bi sanse. Dobro mi vidit kako ga se mnogi boje.mativka wrote:Po čemu ga smatraš drugačijim?dijagram wrote:Tip je ok, malo drukčiji, baš kako treba.mativka wrote:
Molim ozbiljne odgovore :)
počistio sav nered !!!!
immortal-
2014-04-16
Da ali Kolakušlć nema toliku podršku da bi mogao izgurati jednog od kandidata Hdz il SDPa.mativka wrote:A jel ti u potpunosti razumiješ što tko govori i tko što nudi?RayMabus wrote:Pa nije ni Kolakušić ljevičar da bi sad to nešto igralo šta je Škoro desno a nije ni Škoro toliko desno nego je ipak neki centar tako nisu nešto previše desno njih dvojica da bi mi to bilo neko mjerilo.mativka wrote:Samo zato jer naginje desno?RayMabus wrote:Pa ne smatram da je bolji ili lošiji. Nisam se još odlučio al jedan od njih dobiva moj glas. Bitno je glasati protiv HDZ/SDP ekipe. Škoro ima više izgleda za drugi krug pa da ga proguram.mativka wrote:
Zbog čega smatraš da je Škoro bolji kandidat?
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sarkozy nije prošao u drugi krug stranačkih izbora za predsjedničkog kandidata
» INCIDENT U PARIZU Francuskog predsjedničkog kandidata pogodili jajetom u glavu (VIDEO)
» kak vam se sviđa
» Puhovski napao Kolakusica:'To je desni populist opasnih namjera'
» Skoro objavom kandidature matirao Koli,Zokija i Kolakusica
» INCIDENT U PARIZU Francuskog predsjedničkog kandidata pogodili jajetom u glavu (VIDEO)
» kak vam se sviđa
» Puhovski napao Kolakusica:'To je desni populist opasnih namjera'
» Skoro objavom kandidature matirao Koli,Zokija i Kolakusica
Page 1 of 4