Đapić:'Ako mene kao autentičnog desničara,domoljuba,uguzoljuba ne izaberete kao jedinog predstavnika propadosmo'
Page 1 of 1
Đapić:'Ako mene kao autentičnog desničara,domoljuba,uguzoljuba ne izaberete kao jedinog predstavnika propadosmo'
http://www.kamenjar.com/idemo-desno-za-suverenu-hrvatsku/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Đapić:'Ako mene kao autentičnog desničara,domoljuba,uguzoljuba ne izaberete kao jedinog predstavnika propadosmo'
jebote kak se nakitio zaslugama ne bi tako ni feldmarsal rommel
2015-09-08
Re: Đapić:'Ako mene kao autentičnog desničara,domoljuba,uguzoljuba ne izaberete kao jedinog predstavnika propadosmo'
aj ne kaki đapiću..imao si osam mandata zahvaljujuci najvise sto si tad imao u stranci toncija tadica i vedrana rozica koji su ti donjeli glasove..no kad si vidio da im raste popularnost i da bi te mogli ugrozit na celu hsp-a poceo si im pakirati..i otiusli su zbog tebe..zato ne prdi budalastine..a sad igras na plenkija da ti se smiluje i uhljebi te jer si sad-nigdje..posljednjih godina kad si se kandidirao za bilo sto nisi presoa ni 1 ili 2%...a vise bio ispod 1%..daj se ubij
2015-09-08
..da i ja sam tad glasovao za hsp ali ne zbog tebe nego tadica i rozica nadajuci se da ce te oni maknuti no nada mi je bila tanka
2015-09-08
steta...da su onda tadic i rozic uspjeli maknuti guzoljuba danas bi hsp bio respektabilna stranka 2 ili 3 opcija u saboru...ali opet je tu hdz i sanader imali prste i spasili debelog da ne padne sa cela hsp-a...jer je vec ozbiljno visio...
2015-09-08
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vuksadinare wrote:jebote kak se nakitio zaslugama ne bi tako ni feldmarsal rommel
Guest- Guest
Similar topics
» desnica sada konačno ima autentičnog kandidata
» Tusk cvili propadosmo
» SDP objavio svoj gospodarski program: Evo što Milanović obećava ako ga opet izaberete
» Propadosmo: Orešković najavio uvođenje Eura
» Đapić bi pojeo Pupovca
» Tusk cvili propadosmo
» SDP objavio svoj gospodarski program: Evo što Milanović obećava ako ga opet izaberete
» Propadosmo: Orešković najavio uvođenje Eura
» Đapić bi pojeo Pupovca
Page 1 of 1