Nije gotovo
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nije gotovo
sori oduzet peMziju jer je napravila vise stete drustvu nego koristi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ako im je malo nek otvore private skole I ispostave cjenikmelkior wrote:Ozbiljno? Diplomirao sam na pravnom fakultetu, magistrirao na ekonomskom, da sam učitelj i da mi Vlada pokuša uvesti radnu obvezu, momentalno bih dao otkaz, otvorio vlastiti OPG i počeo uzgajati svinje. Moj pristup je čisto fiškalski: Vlada puši kurac. Ne možeš ti mene ucjenjivati i tjerati da radim ono što ja neću. Ajmo, slom sistema. Anarholiberalizamprckov wrote:smanjujuci place, svaki sat 10 kn manje dok se ne sloze vratitmelkior wrote:Kako Vlada može natjerati profesore da rade? Ili liječnike? Ili medicinske sestre? Može Vlada pušit kurac. Ajmo, slom obrazovnog sustava Koliko para - toliko muzike. Kapitalizam. Ako roditelji hoće obrazovanu djecu, neka plaćaju učitelje i profesore sami, kad već neće država.prckov wrote:tenkove na ulice
aben zapovjednik
kvalitet I cijena ce pobjedit
2014-04-19
Pa, zašto ne? I takve privatne škole bile bi cijenjene a profesori adekvatno plaćeni. Da, trudili bi se, ali bi iza sebe imali i rezultate, a najvažnije od svega, bili bi motivirani. A roditelji ne bi došli raditi reda na satu ili u zbornici, ne bi bilo "moj mali je ovakav, moj mali je onakav, dajte mu četvorku." Ma marš. Idi pa mu kupi diplomu, ja nisam ovdje da dijelim ocjene na lijepe oči nego da dam znanje, a ti kako hoćeš.prckov wrote:oni sto su na birou otvore private skolemelkior wrote:Kurac ćeš ti meni uvest radnu obvezu, dajem otkaz
Pa gdje će roditelji sa svojom djecom? Nek svrgnu Plenkovića
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Neka uđu u sustav PDV-a i repetecije ili će bolje pomoći našoj mladoj državi bez računa.
Ja sam pobornik ovog drugog rješenja.
Ja sam pobornik ovog drugog rješenja.
Koliko para - toliko muzike. Diploma u Bosni košta 100 eura, pravo znanje mjesečno košta 1000 eura.prckov wrote:ako im je malo nek otvore private skole I ispostave cjenikmelkior wrote:Ozbiljno? Diplomirao sam na pravnom fakultetu, magistrirao na ekonomskom, da sam učitelj i da mi Vlada pokuša uvesti radnu obvezu, momentalno bih dao otkaz, otvorio vlastiti OPG i počeo uzgajati svinje. Moj pristup je čisto fiškalski: Vlada puši kurac. Ne možeš ti mene ucjenjivati i tjerati da radim ono što ja neću. Ajmo, slom sistema. Anarholiberalizamprckov wrote:smanjujuci place, svaki sat 10 kn manje dok se ne sloze vratitmelkior wrote:Kako Vlada može natjerati profesore da rade? Ili liječnike? Ili medicinske sestre? Može Vlada pušit kurac. Ajmo, slom obrazovnog sustava Koliko para - toliko muzike. Kapitalizam. Ako roditelji hoće obrazovanu djecu, neka plaćaju učitelje i profesore sami, kad već neće država.prckov wrote:tenkove na ulice
aben zapovjednik
2015-08-09
Besplatno obrazovanje? Pa čak te ni Vlada ne pravi budalom for free, već za tvoje vlastite pare. Bukvalno, plaćaš joj da te pravi budalom.
2015-08-09
nije tolko jebo ga timelkior wrote:Koliko para - toliko muzike. Diploma u Bosni košta 100 eura, pravo znanje mjesečno košta 1000 eura.prckov wrote:ako im je malo nek otvore private skole I ispostave cjenikmelkior wrote:Ozbiljno? Diplomirao sam na pravnom fakultetu, magistrirao na ekonomskom, da sam učitelj i da mi Vlada pokuša uvesti radnu obvezu, momentalno bih dao otkaz, otvorio vlastiti OPG i počeo uzgajati svinje. Moj pristup je čisto fiškalski: Vlada puši kurac. Ne možeš ti mene ucjenjivati i tjerati da radim ono što ja neću. Ajmo, slom sistema. Anarholiberalizamprckov wrote:smanjujuci place, svaki sat 10 kn manje dok se ne sloze vratitmelkior wrote:
Kako Vlada može natjerati profesore da rade? Ili liječnike? Ili medicinske sestre? Može Vlada pušit kurac. Ajmo, slom obrazovnog sustava Koliko para - toliko muzike. Kapitalizam. Ako roditelji hoće obrazovanu djecu, neka plaćaju učitelje i profesore sami, kad već neće država.
solidna privatna skola ovdje je prosjecno oko $10 000 godisnje
kod vas nek bude pola toga
il trecina
2014-04-19
Znanje je precijenjeno.
Na Zapadu kila mozga košta dva eura.
Čuvar državnog pečata Republike Hrvatske.
Na Zapadu kila mozga košta dva eura.
Čuvar državnog pečata Republike Hrvatske.
crvenkasti-
2014-04-17
Pardon, nisam bio dovoljno precizan. Dakle, 1000 eura mjesečne plaće za učitelja/profesora u privatnoj školi.prckov wrote:nije tolko jebo ga timelkior wrote:Koliko para - toliko muzike. Diploma u Bosni košta 100 eura, pravo znanje mjesečno košta 1000 eura.prckov wrote:ako im je malo nek otvore private skole I ispostave cjenikmelkior wrote:Ozbiljno? Diplomirao sam na pravnom fakultetu, magistrirao na ekonomskom, da sam učitelj i da mi Vlada pokuša uvesti radnu obvezu, momentalno bih dao otkaz, otvorio vlastiti OPG i počeo uzgajati svinje. Moj pristup je čisto fiškalski: Vlada puši kurac. Ne možeš ti mene ucjenjivati i tjerati da radim ono što ja neću. Ajmo, slom sistema. Anarholiberalizamprckov wrote:
smanjujuci place, svaki sat 10 kn manje dok se ne sloze vratit
il trecina
2015-08-09
e vis, ima tu kvakamelkior wrote:Pardon, nisam bio dovoljno precizan. Dakle, 1000 eura mjesečne plaće za učitelja/profesora u privatnoj školi.prckov wrote:nije tolko jebo ga timelkior wrote:Koliko para - toliko muzike. Diploma u Bosni košta 100 eura, pravo znanje mjesečno košta 1000 eura.prckov wrote:ako im je malo nek otvore private skole I ispostave cjenikmelkior wrote:
Ozbiljno? Diplomirao sam na pravnom fakultetu, magistrirao na ekonomskom, da sam učitelj i da mi Vlada pokuša uvesti radnu obvezu, momentalno bih dao otkaz, otvorio vlastiti OPG i počeo uzgajati svinje. Moj pristup je čisto fiškalski: Vlada puši kurac. Ne možeš ti mene ucjenjivati i tjerati da radim ono što ja neću. Ajmo, slom sistema. Anarholiberalizam
il trecina
bit ce onoliko koliko bude kupaca I koliko bude taj kupac spreman platit
a kad nesto placas onda hoces I kvalitet, pogotovo ako je skupo
2014-04-19
a nece ti kupci platit da im predajes teoriju lezbijskog plesa
2014-04-19
Privatno plaćam sat klavira za svoj vlastiti gušt. Dogovorio sam satnicu 100 kn /sat. Profesorica je mlada i zgodna, radi u jednoj glazbenoj školi u Zagrebu, izvan redovne nastave zaradi na entuzijastima kao što sam ja. Dogovorimo se kad imam vremena; jednom do dva puta tjedno, ukupno tri sata poduke. Cura završila Akademiju u Beču, profesor joj bio Ivo Pogorelić, sjajna pedagoginja. Osim toga, ima vlastiti bend s kojim nastupa što po Beču, što po Sloveniji. Pravo znanje košta.melkior wrote:Pardon, nisam bio dovoljno precizan. Dakle, 1000 eura mjesečne plaće za učitelja/profesora u privatnoj školi.prckov wrote:nije tolko jebo ga timelkior wrote:Koliko para - toliko muzike. Diploma u Bosni košta 100 eura, pravo znanje mjesečno košta 1000 eura.prckov wrote:ako im je malo nek otvore private skole I ispostave cjenikmelkior wrote:
Ozbiljno? Diplomirao sam na pravnom fakultetu, magistrirao na ekonomskom, da sam učitelj i da mi Vlada pokuša uvesti radnu obvezu, momentalno bih dao otkaz, otvorio vlastiti OPG i počeo uzgajati svinje. Moj pristup je čisto fiškalski: Vlada puši kurac. Ne možeš ti mene ucjenjivati i tjerati da radim ono što ja neću. Ajmo, slom sistema. Anarholiberalizam
il trecina
2015-08-09
Treba sve pustiti da ide samo.
Dosta nam je komunističke regulative i propisa.
Tržišni zakoni će to nepogrešivo pravedno riješiti.
crvenkasti-
2014-04-17
puno joj placasmelkior wrote:Privatno plaćam sat klavira za svoj vlastiti gušt. Dogovorio sam satnicu 100 kn /sat. Profesorica je mlada i zgodna, radi u jednoj glazbenoj školi u Zagrebu, izvan redovne nastave zaradi na entuzijastima kao što sam ja. Dogovorimo se kad imam vremena; jednom do dva puta tjedno, ukupno tri sata poduke. Cura završila Akademiju u Beču, profesor joj bio Ivo Pogorelić, sjajna pedagoginja. Osim toga, ima vlastiti bend s kojim nastupa što po Beču, što po Sloveniji. Pravo znanje košta.melkior wrote:Pardon, nisam bio dovoljno precizan. Dakle, 1000 eura mjesečne plaće za učitelja/profesora u privatnoj školi.prckov wrote:nije tolko jebo ga timelkior wrote:Koliko para - toliko muzike. Diploma u Bosni košta 100 eura, pravo znanje mjesečno košta 1000 eura.prckov wrote:
ako im je malo nek otvore private skole I ispostave cjenik
il trecina
jel to ona naplacuje I dodatak na empancipaciju
2014-04-19
melkior wrote:Privatno plaćam sat klavira za svoj vlastiti gušt. Dogovorio sam satnicu 100 kn /sat. Profesorica je mlada i zgodna, radi u jednoj glazbenoj školi u Zagrebu, izvan redovne nastave zaradi na entuzijastima kao što sam ja. Dogovorimo se kad imam vremena; jednom do dva puta tjedno, ukupno tri sata poduke. Cura završila Akademiju u Beču, profesor joj bio Ivo Pogorelić, sjajna pedagoginja. Osim toga, ima vlastiti bend s kojim nastupa što po Beču, što po Sloveniji. Pravo znanje košta.melkior wrote:Pardon, nisam bio dovoljno precizan. Dakle, 1000 eura mjesečne plaće za učitelja/profesora u privatnoj školi.prckov wrote:nije tolko jebo ga timelkior wrote:Koliko para - toliko muzike. Diploma u Bosni košta 100 eura, pravo znanje mjesečno košta 1000 eura.prckov wrote:
ako im je malo nek otvore private skole I ispostave cjenik
il trecina
Moja kćekica isto ide na klavir. I još neće vježbat! Ne da joj se!
crvenkasti-
2014-04-17
jok bacrvenkasti wrote:Treba sve pustiti da ide samo.
treba u svakoj skoli officer for diversity
I platit ga $300 000 godisnje
to treba
ocemo socijalizam
plus pomocnik officer-a
studirat treba African studies
gender studies, I da ne nabrajam ima toga
2014-04-19
Ok, još toliko nismo napredni, ali koliko se srozalo javno obrazovanje u Hrvatskoj vidi se po količini potrebnih instrukcija koje djeca redovito uzimaju da bi uspješno položila maturu ili prijemni na fakultetu. Ono što je u moje vrijeme bilo više iznimka nego pravilo, danas je postalo sveprisutno rašireno. Ma goni to u kurac. To ti dođe kao javno zdravstvo: čekaš kontrolu za redovni pregled 6 mjeseci u javnoj bolnici (ili možeš u privatnu ordinaciju već sutra). Nek mi država vrati razliku između bruto i neto plaće. Jedini javni trošak koji priznajem je policija i vojska. Čak ni pravosuđe kao opravdani trošak ne, jer nisu tu sudovi zbog mene, već zbog države koja hoće imati monopol vlasti i red i mir. Meni ne treba sud da mi uvede pravdu, dapače, sud mi tu može biti samo smetnja. Provalnika koji mi upadne u kuću mogu i sam riješiti trajno vlastitim alatom uz zaradu pogrebnog poduzeća, država tu samo smeta.prckov wrote:a nece ti kupci platit da im predajes teoriju lezbijskog plesa
2015-08-09
Iskreno, mislio sam da će biti skuplja. 100 kn je dobar kompromis za oboje, cijenu smo odredili dogovorno.prckov wrote:puno joj placasmelkior wrote:Privatno plaćam sat klavira za svoj vlastiti gušt. Dogovorio sam satnicu 100 kn /sat. Profesorica je mlada i zgodna, radi u jednoj glazbenoj školi u Zagrebu, izvan redovne nastave zaradi na entuzijastima kao što sam ja. Dogovorimo se kad imam vremena; jednom do dva puta tjedno, ukupno tri sata poduke. Cura završila Akademiju u Beču, profesor joj bio Ivo Pogorelić, sjajna pedagoginja. Osim toga, ima vlastiti bend s kojim nastupa što po Beču, što po Sloveniji. Pravo znanje košta.melkior wrote:Pardon, nisam bio dovoljno precizan. Dakle, 1000 eura mjesečne plaće za učitelja/profesora u privatnoj školi.prckov wrote:nije tolko jebo ga timelkior wrote:
Koliko para - toliko muzike. Diploma u Bosni košta 100 eura, pravo znanje mjesečno košta 1000 eura.
il trecina
jel to ona naplacuje I dodatak na empancipaciju
2015-08-09
Da ti pravo kažem, što sam dulje u pravnim vodama, to više cijenim glazbucrvenkasti wrote:Dere se kad joj kažem idi sviraj klavir.
2015-08-09
vamo su skole postale indoktrinacijske fabrikemelkior wrote:Ok, još toliko nismo napredni, ali koliko se srozalo javno obrazovanje u Hrvatskoj vidi se po količini potrebnih instrukcija koje djeca redovito uzimaju da bi uspješno položila maturu ili prijemni na fakultetu. Ono što je u moje vrijeme bilo više iznimka nego pravilo, danas je postalo sveprisutno rašireno. Ma goni to u kurac. To ti dođe kao javno zdravstvo: čekaš kontrolu za redovni pregled 6 mjeseci u javnoj bolnici (ili možeš u privatnu ordinaciju već sutra). Nek mi država vrati razliku između bruto i neto plaće. Jedini javni trošak koji priznajem je policija i vojska. Čak ni pravosuđe kao opravdani trošak ne, jer nisu tu sudovi zbog mene, već zbog države koja hoće imati monopol vlasti i red i mir. Meni ne treba sud da mi uvede pravdu, dapače, sud mi tu može biti samo smetnja. Provalnika koji mi upadne u kuću mogu i sam riješiti trajno vlastitim alatom uz zaradu pogrebnog poduzeća, država tu samo smeta.prckov wrote:a nece ti kupci platit da im predajes teoriju lezbijskog plesa
izvode djecu na proteste sa politickim porukama
akcenat je na vaspitanju I na nekakvom novom drustvenom moralu, a ne na znanju
sto god drzava vodi mozes se posrat, pogotovo ako nema alternative u privatluku
2014-04-19
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
» J. Čelan: Gotovo da nema te ljevičarske "ikone" koja nije krivotvorena
» Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
» KRŠĆANSKI PROROCI VIČU: ‘Nije gotovo! Trump će biti predsjednik SAD-a i šokirat će svijet’
» Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
» J. Čelan: Gotovo da nema te ljevičarske "ikone" koja nije krivotvorena
» Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
» KRŠĆANSKI PROROCI VIČU: ‘Nije gotovo! Trump će biti predsjednik SAD-a i šokirat će svijet’
Page 4 of 7