Nije gotovo
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nije gotovo
Ma jokveber wrote:stalno se priča o besplatnom školstvu, vrtićima i sl. pa to može srat netko tko ima ogromnu plaću i uvjeravati okolinu da je školstvo besplatno.
ili nema djecu.
znam par forumaša i forumašica koji su zagovarali pristup da je sve besplatno.
jebote sada svi cvile za komunizmom.
Kakav komunizam
Socijalizam se zove ono bolje drustvo
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Nijeebenica wrote:kaj nije gotovo? ova država je davno umrla.
Dok je hercegbosanaca ima bar ime Hrvatska
Jebeš i roditelje i Vladu. Zamisli, oni nemaju kud s djecom. Pa nek samo proba uvesti radnu obvezu, hoće li policija doći na vrata svakog prosvjetara da ga prisilno odvede u školu?vili40 wrote:"roditelji su ekstremno ljuti jer nemaju kamo sa djecom"
alo,i mnogi drugi su ljuti na tebe i što ćemo sad sa tim?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nema škole do daljnjeg. Jebite se svi skupa. Ako hoćete školstvo, privatizirajte. Jedino u privatnom obrazovanu učitelj i profesor može nešto vrijediti i imati dignitet i dostojanstvo. Ne cijeni se jednako ni liječnika u javnoj bolnici ni onog koji ima privatnu ordinaciju, niti ih se jednako plaća.
2015-08-09
Budale.mutava baštarda wrote:Neke škole sutra počinju s nastavom
https://m.vecernji.hr/vijesti/jedna-skola-sutra-pocinje-s-nastavom-roditelji-su-nam-doveli-djecu-i-kratko-porucili-evo-vam-ih-1362631
1/3
PREKIDAJU ŠTRAJK
Neke škole sutra počinju s nastavom: Roditelji su nam doveli djecu i kratko poručili 'evo vam ih'
Večernji list
AUTOR
Vecernji.hr
28. 11. 2019. U 15:00 132 KOMENTARA 39988 PRIKAZA
Sinjska škola inače je djelomično štrajkala, a uz matičnu u Sinju, ima i tri područne, dakle one od 1. do 4. razreda.
OŠ Marka Marulića Sinj na svojim je službenim stranicama objavila da u petak počinje nastava. Isto je objavila i Tehnička škola u Slavonskom Brodu.
Sindikati o daljnjem štrajku prosvjetara
REZULTATI REFERENDUMA U PETAK Neslužbeno preko 90 posto učitelja i profesora odbilo ponudu?
"Poštovani, početak redovite nastave za sve učenike u OŠ Marko Marulić, Sinj, je sutra u petak 29. studenog 2019.g.
Smjena B u 08:00 sati
Smjena A u 14:00 sati
Raspored je redovit kako je i predviđen za svaki petak.
S poštovanjem!
v.d. ravnatelja:
Marko Križanac dipl.iur., dipl.bibli", stoji u objavi na stranicama škole
- Istina je, mislim čak da smo i prvi u cijeloj zemlji...
2015-08-09
Sinjanin Marko Križanac (37) je diplomirani pravnik, za sebe kaže kako ima iskustvo rada na vodećim pozicijama u raznim tvrtkama koje su bile u teškoj situaciji.melkior wrote:Budale.mutava baštarda wrote:Neke škole sutra počinju s nastavom
https://m.vecernji.hr/vijesti/jedna-skola-sutra-pocinje-s-nastavom-roditelji-su-nam-doveli-djecu-i-kratko-porucili-evo-vam-ih-1362631
1/3
PREKIDAJU ŠTRAJK
Neke škole sutra počinju s nastavom: Roditelji su nam doveli djecu i kratko poručili 'evo vam ih'
Večernji list
AUTOR
Vecernji.hr
Sinjska škola inače je djelomično štrajkala, a uz matičnu u Sinju, ima i tri područne, dakle one od 1. do 4. razreda.
OŠ Marka Marulića Sinj na svojim je službenim stranicama objavila da u petak počinje nastava. Isto je objavila i Tehnička škola u Slavonskom Brodu.
REZULTATI REFERENDUMA U PETAK Neslužbeno preko 90 posto učitelja i profesora odbilo ponudu?
"Poštovani, početak redovite nastave za sve učenike u OŠ Marko Marulić, Sinj, je sutra u petak 29. studenog 2019.g.
S poštovanjem!
v.d. ravnatelja:
- Bio sam direktor Radio Sinja, radio sam u sinjskom Vodovodu i kanalizaciji, Vlada RH bila me postavila u Nadzorni odbor Dalmacijavina. Svugdje sam uspio konsolidirati stanje, na radiju su, na primjer, mjesecima kasnile plaće. Sve sam to uspio riješiti, marketing sam podigao na jedan nivo i Radio Sinj je počeo živjeti od marketinga - rekao nam je Križanac.
https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/127975/marko-krizanac-sprijeciti-prodaju-na-crno-kod-transfera-sve-treba-ostati-klubu
V.d. ravnatelja je pravnik, ne i profesor. Boli ga kurac za profesore i sindikate. Krtica u redovima odrađuje posao za Vladu kao da je škola poduzeće u privatnom vlasništvu, a on krizni menadžer. Kad smo već kod toga, gdje je bio kad je trebalo spašavati Agrokor? I uostalom, što ako mu čitav kolektiv otkaže poslušnost? Doduše, čisto sumnjam Sinj je posebno zatucana HDZ-ova utvrda, ali ne treba podcjenjivati dalmatinski dišpet...mutava baštarda wrote:Sinjanin Marko Križanac (37) je diplomirani pravnik, za sebe kaže kako ima iskustvo rada na vodećim pozicijama u raznim tvrtkama koje su bile u teškoj situaciji.melkior wrote:Budale.mutava baštarda wrote:Neke škole sutra počinju s nastavom
1/3
PREKIDAJU ŠTRAJK
Večernji list
AUTOR
Vecernji.hr
S poštovanjem!
v.d. ravnatelja:
- Bio sam direktor Radio Sinja, radio sam u sinjskom Vodovodu i kanalizaciji, Vlada RH bila me postavila u Nadzorni odbor Dalmacijavina. Svugdje sam uspio konsolidirati stanje, na radiju su, na primjer, mjesecima kasnile plaće. Sve sam to uspio riješiti, marketing sam podigao na jedan nivo i Radio Sinj je počeo živjeti od marketinga - rekao nam je Križanac.
2015-08-09
tenkove na ulice
aben zapovjednik
aben zapovjednik
2014-04-19
Kako Vlada može natjerati profesore da rade? Ili liječnike? Ili medicinske sestre? Može Vlada pušit kurac. Ajmo, slom obrazovnog sustava Koliko para - toliko muzike. Kapitalizam. Ako roditelji hoće obrazovanu djecu, neka plaćaju učitelje i profesore sami, kad već neće država.prckov wrote:tenkove na ulice
aben zapovjednik
2015-08-09
Radna obveza? Pa nismo u socijalizmu. Ne može netko propisivati nekome drugome tko će što raditi ili misliti. Svaki pojedinac je osoba, svaka osoba je slobodna. Dolje socijalizam, dolje HDZ!
2015-08-09
Što može Vlada ako učitelji i profesori odbiju nametnutu radnu obvezu? Neka ukine škole i podijele 50 000 otkaza.
2015-08-09
Kako masu učiniti slobodnom i emancipiranom?crvenkasti wrote:Kako omasoviti pojedinca?
2015-08-09
smanjujuci place, svaki sat 10 kn manje dok se ne sloze vratitmelkior wrote:Kako Vlada može natjerati profesore da rade? Ili liječnike? Ili medicinske sestre? Može Vlada pušit kurac. Ajmo, slom obrazovnog sustava Koliko para - toliko muzike. Kapitalizam. Ako roditelji hoće obrazovanu djecu, neka plaćaju učitelje i profesore sami, kad već neće država.prckov wrote:tenkove na ulice
aben zapovjednik
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Kurac ćeš ti meni uvest radnu obvezu, dajem otkaz
Pa gdje će roditelji sa svojom djecom? Nek svrgnu Plenkovića
2015-08-09
melkior wrote:Kako masu učiniti slobodnom i emancipiranom?crvenkasti wrote:Kako omasoviti pojedinca?
Još nedavno je bilo lako. Širili smo istinu putem sredstava javnog priopćavanja.
A sad ima ovaj odvratni internet, majku mu.
crvenkasti-
2014-04-17
oni sto su na birou otvore private skolemelkior wrote:Kurac ćeš ti meni uvest radnu obvezu, dajem otkaz
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ozbiljno? Diplomirao sam na pravnom fakultetu, magistrirao na ekonomskom, da sam učitelj i da mi Vlada pokuša uvesti radnu obvezu, momentalno bih dao otkaz, otvorio vlastiti OPG i počeo uzgajati svinje. Moj pristup je čisto fiškalski: Vlada puši kurac. Ne možeš ti mene ucjenjivati i tjerati da radim ono što ja neću. Ajmo, slom sistema. Anarholiberalizamprckov wrote:smanjujuci place, svaki sat 10 kn manje dok se ne sloze vratitmelkior wrote:Kako Vlada može natjerati profesore da rade? Ili liječnike? Ili medicinske sestre? Može Vlada pušit kurac. Ajmo, slom obrazovnog sustava Koliko para - toliko muzike. Kapitalizam. Ako roditelji hoće obrazovanu djecu, neka plaćaju učitelje i profesore sami, kad već neće država.prckov wrote:tenkove na ulice
aben zapovjednik
2015-08-09
sori oduzet peMziju jer je napravila vise stete drustvu nego koristi
2014-04-19
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
» J. Čelan: Gotovo da nema te ljevičarske "ikone" koja nije krivotvorena
» Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
» KRŠĆANSKI PROROCI VIČU: ‘Nije gotovo! Trump će biti predsjednik SAD-a i šokirat će svijet’
» Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
» J. Čelan: Gotovo da nema te ljevičarske "ikone" koja nije krivotvorena
» Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
» KRŠĆANSKI PROROCI VIČU: ‘Nije gotovo! Trump će biti predsjednik SAD-a i šokirat će svijet’
Page 3 of 7