Nije gotovo
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nije gotovo
nisam ni rekao da razbijaš.
muzika je u biti hexadecimalna.
meni će svaki robot zasvirat.
samo postoje razlike.
ja ne mogu udahnut ono kaj se zove duša.
jer nije svaka izvedba ista.
muzika je u biti hexadecimalna.
meni će svaki robot zasvirat.
samo postoje razlike.
ja ne mogu udahnut ono kaj se zove duša.
jer nije svaka izvedba ista.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
1:21
a serem jer mi je on rekao.
to je razlika sluha i programiranja.
ovo cijukanje ti isprogramiram bez ljudi i instrumenata.
2014-12-30
U stvari, dinamika među njima raste, baš kao i napetost jer svaki put jedno drugome postavljaju izazov na koje ono drugo mora odgovoriti. Glazba je komunikacija među instrumentima, ali istodobno i ispitivanje mogućnosti istih.veber wrote:1:21
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
baš htjedoh reći da vrše mobing nadamnom pa možemo o u muzici neki drugi put.
ja bum išal oko 6:00 pišat prije počinka, a onda moram za zg.
2014-12-30
Plenki skuhao gadnu kašu svima pa i sebi
'Potraje li štrajk još tri tjedna, bit će upitna školska godina?'
Štrajkaši ne prihvaćaju Vladin prijedlog što znači prazne učionice još neko vrijeme. Iz Vlade sad kažu da će zbog štrajka i ostali ostati bez povećane osnovice. Štrajkaši poručuju: Ucjenjujete nas!
Ministar financija Zdravko Marić i ministar rada Josip Aladrović poručili su da ako obrazovni sindikati ne prihvate povišicu, neće je biti ni za ostale, jer je nemoguće potpisati dodatak kolektivnom ugovoru koji osigurava povišice, ako nema obrazovnih sindikata i ako kolektivni ne potpiše 51 posto sindikata.
https://www.24sata.hr/news/potraje-li-strajk-jos-tri-tjedna-bit-ce-upitna-skolska-godina-662174
'Potraje li štrajk još tri tjedna, bit će upitna školska godina?'
Štrajkaši ne prihvaćaju Vladin prijedlog što znači prazne učionice još neko vrijeme. Iz Vlade sad kažu da će zbog štrajka i ostali ostati bez povećane osnovice. Štrajkaši poručuju: Ucjenjujete nas!
Ministar financija Zdravko Marić i ministar rada Josip Aladrović poručili su da ako obrazovni sindikati ne prihvate povišicu, neće je biti ni za ostale, jer je nemoguće potpisati dodatak kolektivnom ugovoru koji osigurava povišice, ako nema obrazovnih sindikata i ako kolektivni ne potpiše 51 posto sindikata.
https://www.24sata.hr/news/potraje-li-strajk-jos-tri-tjedna-bit-ce-upitna-skolska-godina-662174
vili40-
2015-08-02
melkior wrote:V.d. ravnatelja je pravnik, ne i profesor. Boli ga kurac za profesore i sindikate. Krtica u redovima odrađuje posao za Vladu kao da je škola poduzeće u privatnom vlasništvu, a on krizni menadžer. Kad smo već kod toga, gdje je bio kad je trebalo spašavati Agrokor? I uostalom, što ako mu čitav kolektiv otkaže poslušnost? Doduše, čisto sumnjam Sinj je posebno zatucana HDZ-ova utvrda, ali ne treba podcjenjivati dalmatinski dišpet...mutava baštarda wrote:Sinjanin Marko Križanac (37) je diplomirani pravnik, za sebe kaže kako ima iskustvo rada na vodećim pozicijama u raznim tvrtkama koje su bile u teškoj situaciji.melkior wrote:Budale.mutava baštarda wrote:Neke škole sutra počinju s nastavom
https://m.vecernji.hr/vijesti/jedna-skola-sutra-pocinje-s-nastavom-roditelji-su-nam-doveli-djecu-i-kratko-porucili-evo-vam-ih-1362631
1/3
PREKIDAJU ŠTRAJK
Neke škole sutra počinju s nastavom: Roditelji su nam doveli djecu i kratko poručili 'evo vam ih'
Večernji list
AUTOR
Vecernji.hr
28. 11. 2019. U 15:00 132 KOMENTARA 39988 PRIKAZA
Sinjska škola inače je djelomično štrajkala, a uz matičnu u Sinju, ima i tri područne, dakle one od 1. do 4. razreda.
OŠ Marka Marulića Sinj na svojim je službenim stranicama objavila da u petak počinje nastava. Isto je objavila i Tehnička škola u Slavonskom Brodu.
Sindikati o daljnjem štrajku prosvjetara
REZULTATI REFERENDUMA U PETAK Neslužbeno preko 90 posto učitelja i profesora odbilo ponudu?
"Poštovani, početak redovite nastave za sve učenike u OŠ Marko Marulić, Sinj, je sutra u petak 29. studenog 2019.g.
Smjena B u 08:00 sati
Smjena A u 14:00 sati
Raspored je redovit kako je i predviđen za svaki petak.
S poštovanjem!
v.d. ravnatelja:
Marko Križanac dipl.iur., dipl.bibli", stoji u objavi na stranicama škole
- Istina je, mislim čak da smo i prvi u cijeloj zemlji...
- Bio sam direktor Radio Sinja, radio sam u sinjskom Vodovodu i kanalizaciji, Vlada RH bila me postavila u Nadzorni odbor Dalmacijavina. Svugdje sam uspio konsolidirati stanje, na radiju su, na primjer, mjesecima kasnile plaće. Sve sam to uspio riješiti, marketing sam podigao na jedan nivo i Radio Sinj je počeo živjeti od marketinga - rekao nam je Križanac.
A smeće.
darth_vader-
2014-04-17
melkior wrote:Kako Vlada može natjerati profesore da rade? Ili liječnike? Ili medicinske sestre? Može Vlada pušit kurac. Ajmo, slom obrazovnog sustava Koliko para - toliko muzike. Kapitalizam. Ako roditelji hoće obrazovanu djecu, neka plaćaju učitelje i profesore sami, kad već neće država.prckov wrote:tenkove na ulice
aben zapovjednik
darth_vader-
2014-04-17
Neka uvezu kadrove sa Filipina. Mater im jebem bezobraznu.Gdje su savjernici iz Agrokora sad?
darth_vader-
2014-04-17
Filipnci bi predavali s osmijehom na licu za 3500 knjasambrend wrote:Neka uvezu kadrove sa Filipina. Mater im jebem bezobraznu.Gdje su savjernici iz Agrokora sad?
Treba spustiti loptu, nikome ne odgovara nered. Sindikati isto da se dovedu u pamet.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Oli si se vrnu na poso?epikur37 wrote:počelo je to pomalo ispuhivati...
2014-04-16
Papak.epikur37 wrote:Treba spustiti loptu, nikome ne odgovara nered. Sindikati isto da se dovedu u pamet.
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:Oli si se vrnu na poso?epikur37 wrote:počelo je to pomalo ispuhivati...
Nit smrdi nit miriši... To su ti HDZ kadrovi...
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:Oli si se vrnu na poso?epikur37 wrote:počelo je to pomalo ispuhivati...
nisam, prihvatio sam ponudu na referendumu ali budući je većina odbila ostajem u štrajku.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:baš htjedoh reći da vrše mobing nadamnom pa možemo o u muzici neki drugi put.
Što se ti kurčiš, majmune pizdoliki?
Jel sviraš nešto? Sviraš moj kurac.
Jednin razlog što si se uključio je to što si se htio pohvaliti da imaš klavir.
crvenkasti-
2014-04-17
epikur37 wrote:aben wrote:Oli si se vrnu na poso?epikur37 wrote:počelo je to pomalo ispuhivati...
nisam, prihvatio sam ponudu na referendumu ali budući je većina odbila ostajem u štrajku.
Noor wrote:epikur37 wrote:aben wrote:Oli si se vrnu na poso?epikur37 wrote:počelo je to pomalo ispuhivati...
Imaju neki instikt preživljavanja prejak, samo ne znam kroz što im leđna moždina prolazi...
darth_vader-
2014-04-17
nešto vrlo savitljivo i podatno za provlačenje kroz razne najsloženije kanalejasambrend wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:aben wrote:Oli si se vrnu na poso?epikur37 wrote:počelo je to pomalo ispuhivati...
Imaju neki instikt preživljavanja prejak, samo ne znam kroz što im leđna moždina prolazi...
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
» J. Čelan: Gotovo da nema te ljevičarske "ikone" koja nije krivotvorena
» Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
» KRŠĆANSKI PROROCI VIČU: ‘Nije gotovo! Trump će biti predsjednik SAD-a i šokirat će svijet’
» Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
» J. Čelan: Gotovo da nema te ljevičarske "ikone" koja nije krivotvorena
» Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
» KRŠĆANSKI PROROCI VIČU: ‘Nije gotovo! Trump će biti predsjednik SAD-a i šokirat će svijet’
Page 6 of 7